×
سیاسی
شناسه خبر : 234819
تاریخ انتشار : شنبه 1404/05/04 ساعت 10:45
توضیحات عراقچی درباره اقدامات ایران برای جلوگیری از جنایات اسرائیل در غزه

توضیحات عراقچی درباره اقدامات ایران برای جلوگیری از جنایات اسرائیل در غزه

وزیر امور خارجه توضیح داد: دیروز چندین تماس تلفنی صورت گرفت که اقدامات هماهنگ را صورت دهیم برای جلوگیری و توقف جنایات در غزه و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح و نگهداشتن مردم در محاصره غذایی و دارویی که امتیازات سیاسی در مذاکرات مربوط به آتش‌بس بگیرند که با مقاومت مردم غزه در این موضوع هم ناکام ماندند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (شنبه) چهارم مردادماه در نشستی با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و معاونان و مدیران وزارت امور خارجه در محل این وزارتخانه به تشریح اقدامات دستگاه دیپلماسی در طی جنگ ۱۲ روزه و همچنین پس از آن و همراهی دیپلماسی و میدان پرداخت.

وی افزود: همگی در وزارت امور خارجه در کنار نیروهای نظامی بودند و جنگ ۱۲ روزه یکی از نمونه‌های هماهنگی بین میدان و دیپلماسی بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: نیروهای مسلح ما قهرمانانه از کشور در مقابل دشمنان دفاع کردند.در کنار آن سربازان میدان دیپلماسی شبانه روز در صحنه بودند. شش صبح روز حمله در ۲۳ خردادماه مدیران در وزارت خارجه حاضر شدند و در این مدت نیز در وزارت امور خارجه حضور داشتند و برخی شب‌ها نیز به منزل مراجعت نکردند و در وزارت خارجه ماندند.

وزیر خارجه بیان کرد: نیروهای ما نیز از مظلومیت مردم ایران و مشروعیت دفاع از خود دربرابر یک تهاجم آشکار دفاع کردند . البته وزارت امور خارجه بخشی از دولت است. دولت در مجموعه عملکرد درخشانی داشت.

عراقچی ادامه داد: آنچه دشمن را به عقب‌نشینی و درخواست بدون پیش شرط آتش‌بس کرد، هم مقاومت نیروهای مسلح و هم مدیریت فوق العاده دولت در اداره و تمشیت امور کشور بود که هیچ خلل، ضعف و کوتاهی پیش نیاید و دولت عملکرد بسیار درخشانی داشت.

وی بیان کرد: مقاومت مردم در صحنه و سربازان شما در میدان دیپلماسی و وزارت خارجه هم همین طور در ۱۲ روز مجموعه بسیار زیادی از اقدامات دیپلماتیک را صورت دادیم.وزیر خارجه گفت: در نتیجه تماس‌های تلفنی، اقدامات سفارتخانه‌های ایران در خارج از کشور و ... بیش از ۱۲۰ کشور در دنیا این حملات را علیه ایران محکوم کرده و ابراز حمایت و همبستگی با ایران کردند.

عراقچی ادامه داد: غیر از شورای امنیت سازمان ملل و شورای حکام که تکلیفشان روشن است، هیچ سازمان و نهاد بین‌المللی نبود که از ایران حمایت نکند. سازمان همکاری شانگهای، جنبش عدم تعهد، شورای همکاری خلیج‌فارس، اتحادیه عرب و اتحادیه آفریقا و بسیاری از مقامات دنیا به حقانیت مردم ایران اذعان کردند، به خصوص اینکه ایران در زمانی مورد حمله قرار گرفت که در حال اجرای دیپلماسی و درگیر اجرای مذاکرات دیپلماتیک بود و این نشان داد چه کسی اهل دیپلماسی و استفاده از راه‌های دیپلماتیک برای حل مسائل بین‌المللی است و چه کسانی دنبال زور، قلدری و سلطه‌طلبی هستند و این حقانیت مردم ایران را در این مسیر در این 12 روز نشان داد و این حقانیت اثبات شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین گفت که کار و تلاش‌های وزارت امور خارجه همچنان در عرصه‌های بین‌المللی ادامه دارد.

وی گفت: همراه با معاونت حقوقی ریاست جمهوری مشغول مستندسازی جنایات صورت گرفته هستیم در چند روز گذشته وزارت خارجه درگیر مسائل غزه است و تماس‌های تلفنی که در این راستا صورت گرفت. دیروز چندین تماس تلفنی صورت گرفت که اقدامات هماهنگ را صورت دهیم برای جلوگیری و توقف جنایات در غزه و استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح و نگهداشتن مردم در محاصره غذایی و دارویی که امتیازات سیاسی در مذاکرات مربوط به آتش بس بگیرند که با مقاومت مردم غزه در این موضوع هم ناکام ماندند.

وزیر خارجه بیان کرد: آنچه به من روحیه می‌داد روحیه آقای پزشکیان بود که در تماس با ایشان بودم هم دستورالعمل بگیریم و هم هماهنگی‌ها لازم را صورت دهیم و از روحیه قوی و شاداب ایشان در بحبوحه شرایط سخت استفاده کنیم.


فارس
اخبار مرتبط
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 09:15
عراقچی عنوان کرد:
شرط ازسرگیری مذاکرات با آمریکا/ برای برنامه هسته‌ای ایران راه‌حل نظامی وجود ندارد
عباس عراقچی شرط اصلی ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با آمریکا را جبران خسارات جنگ، ارائه تضمین‌های مشخص و به رسمیت شناختن حق غنی‌سازی عنوان کرد. او تأکید کرد تهران تسلیم فشار و تهدید نخواهد شد.
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
شنبه 1404/05/04 ساعت 14:15
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
نخست‌وزیر مالزی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، خواستار اخراج اسرائیل از سازمان ملل شد. او گفت: «جنایات اسرائیل فراتر از درد و انسانیت است. پنجاه سال پیش، آفریقای جنوبی اخراج شد؛ اکنون نوبت اسرائیل است.»
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
شنبه 1404/05/04 ساعت 13:30
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفت: «هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست. ابعاد رنج انسانی و میزان سلب کرامت از مردم، از همه معیارهای قابل قبول حقوقی و اخلاقی عبور کرده است.»
متن و تصویر دل‎نوشته عراقچی بعد از دیدار با خانواده شهید سلامی
جمعه 1404/05/03 ساعت 17:20
متن و تصویر دل‎نوشته عراقچی بعد از دیدار با خانواده شهید سلامی
عراقچی بعد از دیدار با خانواده شهید سلامی ‌دل‌نوشته‌ای نوشت که در بخش از آن آمده: «علاقه ما به یکدیگر و احساسات بنده به ایشان قابل توصیف نیست. فقدان ایشان را باید به خودمان تسلیت بگوییم که چنین سردار مقتدر و برادر عزیزی را از دست دادیم.»
عراقچی:  از حقوق هسته‌ای مردم ایران صرفنظر نمی‌کنیم
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 19:51
عراقچی: از حقوق هسته‌ای مردم ایران صرفنظر نمی‌کنیم
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: بعد از این جنگی که اخیرا رخ داد، به نظرم لازم بود که حتما این‌ها مطلع باشند که مواضع جمهوری اسلامی ایران همچنان قوی و استوار است و غنی‌سازی ما ادامه پیدا خواهد کرد و این‌طور نیست که ما از این حق مردم ایران صرف‌نظر کنیم.
نظرات

آخرین اخبار
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد