×
سیاسی
شناسه خبر : 234738
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/03 ساعت 20:20
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر مردمی‌سازی نهضت مدرسه‌سازی

تأکید وزیر آموزش و پرورش بر مردمی‌سازی نهضت مدرسه‌سازی

وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس کشور بر اهمیت مردمی‌سازی نهضت مدرسه‌سازی و نقش مشارکت نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌ها تأکید و اعلام کرد که در مسیر توسعه عدالت آموزشی، نه تنها ساخت مدارس بلکه استفاده بهینه از ظرفیت‌های مردمی و دولتی نیز ضروری است.

نورنیوز - گروه سیاسی: علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در گردهمایی مدیران کل نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه راهبردها مسیر حرکت را مشخص می‌کند، گفت: در جلسه با مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها بر جهت‌گیری‌های کلان این وزارتخانه تأکید و تلاش کردیم به درک مشترکی از راهبردها برسیم زیرا درک مشترک از برنامه ها سبب پیشرفت اقدامات در رویکردهای عملیاتی خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که در مسیر نهضت مدرسه سازی فقط ساخت مدرسه هدف نیست، خاطرنشان کرد: بکارگیری ظرفیت ها، مشارکت مردم و در نهایت مردمی کردن این نهضت از اهمیت بالایی برخوردار است.

کاظمی با اشاره به سامانه ساتع، اظهار کرد: ایجاد این سامانه، کار ارزنده ای در رصد برنامه ها و راهبری های این سازمان است که می توان اقدامات، تحلیل ها، پیشرفت ها و حتی نقاط ضعف را بررسی کرد.

وی در ادامه افزود: در توسعه عدالت آموزشی در کنار فضا، تجهیزات نیز مهم است. از این رو باید در هر استان اطلس تجهیزات تهیه و تدوین شود.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که انسجام تیمی و فرهنگی ما را به مقصد می رساند، گفت: در فرآیندهای انجام نهضت توسعه عدالت آموزشی، درک متقابل از پروژه، انسجام و همدلی سرعت زیادی به اقدامات خواهد داد.

کاظمی بر طراحی ساختار هدفمند برای پیشبرد این نهضت توسط مدیران کل نوسازی و آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: ضرورت دارد به صورت شبکه مند، منظم و ساختارمند تمامی برنامه‌ها دنبال و میزان پیشرفت پروژه ها باید به روز مشخص شود.

وی با اشاره به پویش هایی همچون بامن، هر انجمن یک کلاس درس، شهید عجمیان گفت: موضوع پویش ها را جدی بگیرید و آن را از شاخص های ارزیابی قرار دهید. برای هر پویش سازو کار فراهم کنید مثل مشارکتی که انجمن اولیا و مربیان ایجاد کرده است.

کاظمی با بیان این‌که تحلیل از اقدامات باید با واقعیت موجود در استان‌ها همخوانی داشته باشد، گفت: تأکید همواره بر استفاده از ظرفیت های مختلف و به خصوص استفاده از ظرفیت های مردمی بوده است.

وی به شاخص‌های ارزیابی و کارآمدی مدیران کل نوسازی مدارس اشاره کرد و گفت: تعداد پروژه ها با رویکرد مردمی سازی و استفاده از ظرفیت های دولتی، بنگاه‌های اقتصادی و در نهایت خروجی و برون داد کار از جمله آنهاست و انتظار می‌رود مدیران نوسازی، با رویکرد رئیس جمهور نهضت مدرسه سازی را دنبال کنند. سابقه نداشته است که رئیس جمهوری به این اندازه به نظام تعلیم و تربیت توجه و دغدغه داشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مبدأ اصلی تحولات فرهنگی، اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی از آموزش و پرورش آغاز می شود و باید برای تحقق این جریان، آموزش و پرورش را دغدغه همه نهادها کرد، گفت: وقتی این اتفاق بیفتد رویکردها، برنامه ها و اقدامات نسبت به این حوزه کارآمد و مثبت خواهد شد. ضرورت دارد در همه مناطق، شورای آموزش و پرورش با موضوع مدرسه سازی برگزار شود و این مطالبه جدی ماست. شما نیز باید از فرمانداران و استانداران مطالبه کنید تا در این امر کمک کنند.

کاظمی همچنین با تبریک انتصاب منصور مجاوری به عنوان معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور، گفت: آقای مجاوری تجربه گرانبهایی در این حوزه دارد و حضورشان در این مجموعه سرعت حرکت را تقویت می کند و با هم افزایی ها گام های مؤثری برداشته می شود.

گفتنی است که با حکم رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور ؛ زز جایگزین یازرلو معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نوسازی مدارس کشور شد.


اخبار مرتبط
2400 مدرسه جدید در سال جاری به بهره برداری می رسد
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 12:00
وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد؛
2400 مدرسه جدید در سال جاری به بهره برداری می رسد
وزیر آموزش‌وپرورش اعلام کرد که تا پایان سال جاری، 2400 مدرسه جدید از مجموع 7000 مدرسه در دست ساخت، به بهره‌برداری خواهد رسید. این پروژه‌ها در تاریخ آموزش‌وپرورش کشور بی‌سابقه هستند.
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
شنبه 1404/05/25 ساعت 21:50
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد؛
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که در سال تحصیلی جاری، تمامی کلاس‌های درس در سراسر کشور با حضور معلم برگزار خواهد شد و هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد ماند.
افزایش 60 درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال آینده!
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 13:15
افزایش 60 درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال آینده!
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از افزایش 60 درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال 1405 خبر داد و تاکید کرد که با وجود رشد هزینه‌ها، بسته‌های کتاب درسی همچنان ارزان‌تر از سایر محصولات فرهنگی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. همچنین تامین کاغذ و چاپ کتاب‌ها با حمایت‌های ویژه دولت و وزارت نیرو ادامه دارد.
وزیر آموزش و پرورش: آماده ارائه خدمات آموزشی برخط به دانش آموزان افغانستانی هستیم
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 10:36
وزیر آموزش و پرورش: آماده ارائه خدمات آموزشی برخط به دانش آموزان افغانستانی هستیم
وزیر آموزش و پرورش در دیدار با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، از اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای ارائه خدمات آموزشی برخط و مجازی به دانش آموزان افغانستانی خبر داد.
قانون 30 ساعته شدن معلمان مدارس غیردولتی با بیمه کامل تصویب شد
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 19:00
قانون 30 ساعته شدن معلمان مدارس غیردولتی با بیمه کامل تصویب شد
رئیس سازمان مدارس غیر دولتی از اجرای قانون 30 ساعته شدن معلمان با بیمه کامل و تمرکز بر ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی در این مدارس خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
قطر و اردن خواستار پایان تنش‌های خطرناک در منطقه شدند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و هشتم
طرح «مهتاب» 118 مگاوات از بار غیرمجاز شبکه برق را کاهش داد
دستور الزیدی برای پیگیری کشته شدن یک عراقی به دست گارد ساحلی کویت
بازیکن ملوان شاگرد رحمتی در گل گهر شد
آیا مکانیسم ماشه آخرین برگ بازی غرب است؟
علیرضا جهانبخش به جمع امدادگران هلال احمر پیوست
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 تیر 1405
افزایش دوباره قیمت بنزین در آمریکا
مرگ مشکوک بازیکن آفریقای جنوبی بعد از بازگشت از جام جهانی
قدردانی آستان قدس رضوی از حضور باشکوه در آیین تشییع رهبر شهید
آیت‌الله مظاهری: یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا از استیصال دشمنان حکایت دارد
آتش‌سوزی در اسپانیا دست‌کم 12 کشته داد
ممبینی برکنار می شود؟
ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ بمباران منازل مسکونی
روسیه صادرات گازوئیل را ممنوع کرد
آمار حضور مردم در تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد اعلام شد
نورنما | نمایی متفاوت از محل تدفین رهبر
مستمری مددجویان بهزیستی به حساب مشمولان واریز شد
سرگردانی مسافران قطار مشهد در بیابان‌های سمنان
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های منطقه
رفع تدریجی اختلالات بانکی؛ فعالیت کامل سامانه‌ها تا پایان هفته
افزایش کلاهبرداری با پیامک و پیام‌های جعلی ابلاغیه قضایی
اژه‌ای: آمریکا و اسرائیل هم مجازات شوند هم خسارت بپردازند
قیمت نقره امروز شنبه 20 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 20 تیر 1405 + جدول
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 20 تیر 1405+جدول
نورویدئو | وقتی سیاست، زبانش را از دست می دهد
چرا نوجوانان روز به روز از دنیای کتاب دورتر می شوند؟
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 20 تیر 1405 +جدول قیمت ها
انهدام محموله انفجاری در مرز کردستان
انتقام خون امام شهید را از قاتلین جنایتکار و بی‌آبرو می گیریم
واکنش سازمان هواپیمایی به شایعه خرید بوئینگ از عربستان
فارن‌پالیسی: تهدیدسازی علیه ترکیه بخشی از راهبرد انتخاباتی نتانیاهو است