×
اجتماعی
شناسه خبر : 234684
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/03 ساعت 12:45
معابر تهران به نام شهدای جنگ 12 روزه مزین می‌شوند

با طرح یک فوریتی؛

معابر تهران به نام شهدای جنگ 12 روزه مزین می‌شوند

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از آغاز نامگذاری معابر به نام شهدای جنگ 12 روزه و شهدای شاخص خبر داد و گفت: «هیچ‌کدام از شهدا نباید فراموش شوند.» نرگس معدنی‌پور تأکید کرد که این نامگذاری‌ها در چهار دسته و به‌صورت همزمان در حال بررسی و اجرا است.

نورنیوز - گروه اجتماعی: نرگس معدنی‌پور، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، روز جمعه در گفت‌وگویی از آغاز فرآیند نامگذاری معابر پایتخت به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه و سایر شهدای شاخص خبر داد و اظهار کرد: «پیش از آنکه طرح یک‌فوریتی به صحن شورا بیاید، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی فرآیند بررسی و آغاز نامگذاری معابر به نام شهدای اقتدار ملی را آغاز کرده بود.»

وی با اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: «در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تعداد زیادی از شهدای شاخص به‌ویژه از میان فرماندهان و نیروهای عالی‌رتبه به شهادت رسیدند و نمی‌توان نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بود.»

معدنی‌پور افزود: «ما تلاش می‌کنیم هیچ‌کدام از شهدا فراموش نشوند و در همین راستا، نامگذاری معابر را در چهار دسته به‌صورت همزمان پیگیری می‌کنیم.» به گفته وی، دسته اول شامل شهدای شاخص نظامی و هسته‌ای، دسته دوم شهدای اقشار مختلف و مکان وقوع رویدادها، دسته سوم سایر شهدای نظامی و هسته‌ای و دسته چهارم شهدای مردمی هستند.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ادامه داد: «از مناطق شهرداری درخواست کرده‌ایم تا معابر مناسب در محدوده خود را برای این نامگذاری‌ها معرفی کنند.»

وی با اشاره به روند بررسی پرونده‌های شهدای مردمی گفت: «در مورد شهدای مردمی، نیازمند همکاری بنیاد شهید برای دریافت به‌موقع استعلام‌ها هستیم تا بتوانیم محل سکونت شهید را شناسایی و نزدیک‌ترین معبر را انتخاب کنیم که این موضوع ممکن است تا حدی زمان‌بر باشد.»

معدنی‌پور با تاکید بر انجام اولویت‌بندی‌ها اضافه کرد: «همه دسته‌های شهدا به‌صورت موازی در حال بررسی‌اند و هر کدام از پرونده‌ها که به نتیجه نهایی برسد، به‌صورت تدریجی به صحن شورا آورده می‌شود و تصویب خواهد شد.»

وی ادامه داد: «برخی از این شهدا نیز چهره‌هایی ملی هستند و طبیعتا شهر تهران مسوولیت مضاعفی در گرامیداشت نام آنها دارد.»

معدنی‌پور در پایان گفت: «طرح‌هایی که تاکنون به تصویب رسیده، بتدریج در حال اجرا هستند و سایر موارد نیز به محض آماده شدن در صحن مطرح و کارهای لازم انجام می‌شود.»

جنگ ۱۲ روزه بین رژیم صهیونیستی و ایران از ۲۳ خرداد آغاز شد و سوم تیرماه با آتش‌بس و حمله آخر ایران پایان یافت. در این جنگ، تعداد زیادی از چهره‌های برجسته ملی و مردمی به شهادت رسیدند.


ایرنا
اخبار مرتبط
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 12:35
تغییر نام 9 معبر به نام شهدای اقتدار
شورای شهر تهران با تصویب طرحی، 9 معبر پایتخت را به نام شهدای جنگ 12 روزه و دانشمندان شهید نام‌گذاری کرد؛ این اقدام در راستای گرامیداشت فداکاری‌های فرماندهان و دانشمندان ایرانی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
شنبه 1404/05/04 ساعت 15:25
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
سخنگوی سپاه گفت: «قدرت سپاه در ابعاد مختلف افزایش یافت؛ هم بازدارنده‌تر شد و هم تهاجمی‌تر، که همه این دستاوردها حاصل مجاهدت‌های سردار سلامی، شهید حاجی‌زاده، سردار باقری و دیگر عزیزانی است که در حمله اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.»
توصیف همسر شهید فرهاد فلاحی از حمله اسرائیل به زندان اوین: «صحرای کربلا بود!»
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 16:30
توصیف همسر شهید فرهاد فلاحی از حمله اسرائیل به زندان اوین: «صحرای کربلا بود!»
در روایت دلخراش همسر شهید فرهاد فلاحی از شهدای زندان اوین، وضعیت پیکرهای شهدا به قدری هولناک و غیرقابل تصور بود که حتی شناسایی چهرۀ همسرش از روی عکس‌ها امکان‌پذیر نبود. او به تلخی از این حادثه یاد می‌کند و می‌گوید که این لحظات سخت همیشه در یاد و دل خانواده‌ها خواهد ماند.
تصویر وصیت‌نامه دست‌نویس سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 08:45
تصویر وصیت‌نامه دست‌نویس سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده
برای نخستین بار، متن و تصویر دست‌نویس وصیت‌نامه «سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده» به‌صورت کامل منتشر شد. سردار شهید حاجی‌زاده که با مدیریت و ابتکار در حوزه فناوری‌های هوافضا نقشی کلیدی در تقویت توانمندی‌های دفاعی کشور داشت، در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ایران در سحرگاه جمعه 23 خرداد به شهادت رسید.
چهلم شهدای اقتدار کجا برویم؟
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 22:45
چهلم شهدای اقتدار کجا برویم؟
مراسم اربعین سردار سرلشکر پاسدار شهید امیرعلی حاجی‌زاده و 11 شهید سرافراز جنگ 12 روزه دفاع مقدس، سوم مرداد ماه در آستان مقدس امامزاده حسن (ع) تهران برگزار خواهد شد. همچنین چهلمین روز شهادت سپهبد شهید «محمد باقری» فردا 2 مرداد در مسجد حضرت امیر(ع) در خیابان کارگر شمالی برگزار می‌شود. مراسم چهلم سردار شهید حسین سلامی هم روز جمعه، سوم مرداد برگزار می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال