×
اجتماعی
شناسه خبر : 234681
تاریخ انتشار : جمعه 1404/05/03 ساعت 11:30
صدور حکم قصاص قاتل امیرحسین خالقی/ پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی

رئیس کل دادگستری استان تهران خبر داد؛

صدور حکم قصاص قاتل امیرحسین خالقی/ پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی

القاصی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص اجرای عدالت در پرونده امیرحسین قتل دانشجوی دانشگاه تهران و الهه حسین‌نژاد تصریح کرد: بخشی از اقدامات لازم در خصوص پرونده‌های مورد اشاره انجام شده و بخش دیگر نیز در حال انجام است تا در نهایت احکام عادلانه و متقن در خصوص مجرمان صادر گردد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس کل دادگستری تهران اعلام کرد: در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران، متهم ردیف اول به قصاص و متهم ردیف دوم به حبس طویل‌المدت محکوم شدند؛ این احکام در دیوان عالی کشور نیز تأیید شده است.

رئیس کل دادگستری استان تهران در رابطه با پرونده قتل الهه حسین‌نژاد و امیرحسین خالقی توضیحاتی ارائه کرد.

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در خصوص علل ترور و به شهادت رساندن تعدادی از قضات طی ماه‌های اخیر گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی و شروع نهضت حضرت امام خمینی(ره) همواره شاهد این بودیم که جمع کثیری از شهروندان به دست منافقین و عناصر وابسته به دشمن به شهادت رسیده‌اند و قضات از جمله اقشار جامعه هستند که همواره در مسیر شهادت پیش قدم بوده‌اند.

 رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به ریشه‌دار بودن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: قضات به‌واسطه عدالت‌گستری و احقاق حق در جامعه همواره مورد غضب دشمنان و بدخواهان واقع می‌شوند و در مواردی نیز در این راه خالصانه از جان خود گذشتند و به مقام والا و ارزشمند شهادت رسیده اند که شهدای اخیر دستگاه قضا از جمله شهیدان رازینی، مقیسه ،باقری و قناعت‌کار و شهدای دادسرا و زندان اوین تنها بخشی از خیل شهدای عدالت‌گستری دستگاه قضا هستند.

 رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن تاکید بر اینکه مکتب اسلام، مکتب شهادت است، عنوان کرد: برای پایداری میهن اسلامی و استمرار حیات جامعه اسلامی جوانان زیادی از جان خود گذشتند و خوشبختانه جامعه قضایی کشور نیز همواره در این مسیر ثابت قدم بوده است.

 وی با تاکید بر اینکه راه شهدای ایران اسلامی و دستگاه قضا همواره ادامه خواهد داشت، بیان کرد: بدون تردید اقدامات دشمن و ایادی آن هیچ‌گونه خللی در اراده و روحیه همکاران ما ایجاد نخواهد کرد و حتی مصمم‌تر و با روحیه قوی‌تر در مسیر برپایی  عدالت گام خواهند برداشت.

 القاصی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص اجرای عدالت در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران و الهه حسین‌نژاد تصریح کرد: بخشی از اقدامات لازم در خصوص پرونده‌های مورد اشاره انجام شده و بخش دیگر نیز در حال انجام است تا در نهایت احکام عادلانه و متقن در خصوص مجرمان صادر گردد.

 رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه رسیدگی‌های قضایی در خصوص پرونده‌های یاد شده به‌صورت ویژه صورت می‌گیرد، اظهار کرد: در خصوص پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران، متهم ردیف اول به مجازات قصاص نفس و متهم ردیف دوم به مجازات حبس طویل‌المدت محکوم شدند که رای صادره نیز در دیوان عالی کشور مورد تایید قرار گرفت و با توجه به قطعیت رای مذکور، پرونده به اجرای احکام خواهد رفت.

 وی در پایان در خصوص پرونده قتل الهه حسین‌نژاد نیز تصریح کرد: در خصوص این پرونده نیز با توجه به صدور کیفرخواست، پرونده جهت رسیدگی به‌صورت ویژه به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع گردیده و فرآیند رسیدگی قضایی در دادگاه در حال انجام است


اخبار مرتبط
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد
یکشنبه 1404/08/04 ساعت 09:28
اجرای حکم قصاص الهه حسین‌نژاد تا تعیین‌تکلیف «دیه» متوقف شد
پرونده قتل الهه حسین‌نژاد که از خردادماه جنجال‌ساز شد، در مرحله نهایی اجرای قصاص قرار دارد؛ اما اجرا به پرداخت یک دیه در پرونده‌ای دیگر از سوی متهم مشروط است و تا تعیین‌تکلیف آن، حکم معلق مانده است.در مردادماه امسال حکم اعدام در ملاعام در میدان قائم اسلامشهر صادر شده بود.
به جای قاتل، کینه و انتقام را دار زدم
جمعه 1404/07/25 ساعت 11:27
نورنیوز درباره تصمیم درس‌آموز پدر امیرمحمد خالقی گزارش می‌دهد
به جای قاتل، کینه و انتقام را دار زدم
تصمیم پدر امیرمحمد خالقی در بخشش موقت قاتل پسرش، درسی بزرگ برای همه ماست: درس انسانیت، عظمت روح و قدرت در مهار عواطف خود. این پدر نشان داد که در مواجهه با بدترین حوادث، می‌توان تصمیمات بزرگی گرفت که نه‌تنها خود فرد را از بحران عبور دهد، بلکه جامعه را به سوی رهایی از چرخه شوم انتقام و خشونت هدایت کند.
وکیل الهه حسین‌نژاد: شعبه دیوانعالی کشور، حکم صادره درباره قصاص قاتل الهه را تایید کرد
سه‌شنبه 1404/06/18 ساعت 15:36
وکیل الهه حسین‌نژاد: شعبه دیوانعالی کشور، حکم صادره درباره قصاص قاتل الهه را تایید کرد
حکم قصاص نفس قاتل الهه حسین‌نژاد در دیوان عالی کشور تایید شد.
قاتل راننده تاکسی اینترنتی دستگیر شد/دلیل قتل از زبان قاتل
جمعه 1404/05/24 ساعت 23:46
قاتل راننده تاکسی اینترنتی دستگیر شد/دلیل قتل از زبان قاتل
قاتل رانندگی تاکسی اینترنتی دستگیر شد. قاتل انگیزه قتل را خصومت شخصی عنوان کرد که با نقشه قبلی به عنوان مسافر سوار خودروی مقتول شده و فرد را در یکی از جنگل‌های استان به قتل رسانده است.
قاتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم! +عکس و جزئیات جدید از پرونده
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 10:50
قاتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم! +عکس و جزئیات جدید از پرونده
وقتی قاضی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد از قاتل پرسید چرا زیر پل قائمیه توقف کرده و علت درگیری چه بوده است، متهم پاسخ داد که قصد داشته مقتوله را به بیمارستان امام رضا منتقل کند و افزود: «من نمی‌خواستم او را بکشم.»
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:45
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
پرونده قتل الهه حسین‌نژاد همچنان در دست رسیدگی است. سرپرست دادگاه‌های کیفری یک استان تهران، از پیگیری سریع و دقیق این پرونده خبر داد و توضیحاتی درباره روند بررسی اتهامات متهمان ارائه کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
X
آگهی تبلیغاتی