×
بین الملل
شناسه خبر : 234641
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 23:15
اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه

اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما تصمیم گرفتیم پس از آخرین واکنش حماس، که به وضوح عدم تمایل به دستیابی به آتش‌بس در غزه را نشان می‌دهد، تیم خود را برای مشورت از دوحه به خانه برگردانیم.»

نورنیوز-گروه بین الملل: فرستاده ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا گفت: پس از آخرین واکنش حماس تصمیم گرفتیم تیم خود را از دوحه برگردانیم.

 جنبش حماس بامداد امروز با انتشار بیانیه کوتاهی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که کمی قبل پاسخ خود و گروه‌های فلسطینی به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به طرف‌های میانجی تحویل داده است.

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما تصمیم گرفتیم پس از آخرین واکنش حماس، که به وضوح عدم تمایل به دستیابی به آتش‌بس در غزه را نشان می‌دهد، تیم خود را برای مشورت از دوحه به خانه برگردانیم.»

وی ادعا کرد: «در حالی‌که میانجیگران تلاش زیادی کرده‌اند، به نظر نمی‌رسد حماس هماهنگ باشد یا با حسن نیت عمل کند.»

ویتکاف همچنین گفت: «اکنون گزینه‌های جایگزین را برای بازگرداندن گروگان‌ها به خانه و تلاش برای ایجاد محیطی پایدارتر برای مردم غزه بررسی خواهیم کرد. شرم‌آور است که حماس به این روش خودخواهانه عمل کرده است.»

او در ادامه ادعاهایش افزود: «ما مصمم هستیم که به این درگیری پایان دهیم و صلح دائمی را در غزه برقرار کنیم.»

درباره جزئیات مذاکرات جاری در دوحه، پایتخت قطر، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» پیشتر نوشت: «جنبش حماس از اسرائیل خواسته نیروهایش را تنها در فاصله ۸۰۰ متری از حصار امنیتی نوار غزه مستقر کند و این جنبش آزادی تعداد بیشتری از اسرای فلسطینی در مقابل یک سرباز اسرائیلی را خواستار شد.»

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که تاکنون به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار تن دیگر، آوارگی تقریبا تمامی ساکنان این منطقه محاصره شده و ویرانی گسترده آن منجر شده است.

در طول بیش از ۲۱ ماه گذشته دورهای متعددی از مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر برگزار شد که به ۲ توافق جزئی منجر شد، اولی توافقی در نوامبر ۲۰۲۳ و دومی در ژانویه ۲۰۲۵ بود.

نتانیاهو از ادامه دادن به تعهدات خود در توافق دوم شانه خالی کرد و ۱۸ مارس حملات به نوار غزه را ازسرگرفت.


اخبار مرتبط
ادعای ویتکاف درباه  تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:15
ادعای ویتکاف درباه تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!
رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا و «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وارد شهر رفح در جنوب نوار غزه شده‌اند و قرار است ویتکاف از مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح بازدید کند.
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 03:00
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، به شبکه فاکس نیوز گفته است که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، «هفته‌هاست شب و روز» برای مذاکرات آتش‌بس تلاش می‌کند.
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
جمعه 1404/05/03 ساعت 23:40
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مدعی موافقت تل آویو با انتقال کمک های بشردوستانه به نوار غزه از طریق ارسال هوایی شد. این در حالی است که به دلیل اقدامات رژیم صهیونیستی، نوار غزه با شدیدترین و وخیم‌ترین بحران قحطی در عصر حاضر رو به رو است.
ترامپ، حماس را مسئول شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه دانست!
جمعه 1404/05/03 ساعت 21:20
ترامپ، حماس را مسئول شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه دانست!
رئیس‌جمهور آمریکا، در پی شکست مذاکرات آتش‌بس در دوحه قطر، جنبش حماس را به عدم تمایل برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها متهم کرد. در همین راستا، تیم مذاکره‌کننده آمریکا به قطر بازگشت و ترامپ مدعی شد که حماس تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.
نظرات

آخرین اخبار
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال