×
بین الملل
شناسه خبر : 234641
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 23:15
اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه

اظهارات ویتکاف درباره مذاکرات آتش‌بس غزه

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما تصمیم گرفتیم پس از آخرین واکنش حماس، که به وضوح عدم تمایل به دستیابی به آتش‌بس در غزه را نشان می‌دهد، تیم خود را برای مشورت از دوحه به خانه برگردانیم.»

نورنیوز-گروه بین الملل: فرستاده ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا گفت: پس از آخرین واکنش حماس تصمیم گرفتیم تیم خود را از دوحه برگردانیم.

 جنبش حماس بامداد امروز با انتشار بیانیه کوتاهی در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که کمی قبل پاسخ خود و گروه‌های فلسطینی به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به طرف‌های میانجی تحویل داده است.

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما تصمیم گرفتیم پس از آخرین واکنش حماس، که به وضوح عدم تمایل به دستیابی به آتش‌بس در غزه را نشان می‌دهد، تیم خود را برای مشورت از دوحه به خانه برگردانیم.»

وی ادعا کرد: «در حالی‌که میانجیگران تلاش زیادی کرده‌اند، به نظر نمی‌رسد حماس هماهنگ باشد یا با حسن نیت عمل کند.»

ویتکاف همچنین گفت: «اکنون گزینه‌های جایگزین را برای بازگرداندن گروگان‌ها به خانه و تلاش برای ایجاد محیطی پایدارتر برای مردم غزه بررسی خواهیم کرد. شرم‌آور است که حماس به این روش خودخواهانه عمل کرده است.»

او در ادامه ادعاهایش افزود: «ما مصمم هستیم که به این درگیری پایان دهیم و صلح دائمی را در غزه برقرار کنیم.»

درباره جزئیات مذاکرات جاری در دوحه، پایتخت قطر، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» پیشتر نوشت: «جنبش حماس از اسرائیل خواسته نیروهایش را تنها در فاصله ۸۰۰ متری از حصار امنیتی نوار غزه مستقر کند و این جنبش آزادی تعداد بیشتری از اسرای فلسطینی در مقابل یک سرباز اسرائیلی را خواستار شد.»

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که تاکنون به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار تن دیگر، آوارگی تقریبا تمامی ساکنان این منطقه محاصره شده و ویرانی گسترده آن منجر شده است.

در طول بیش از ۲۱ ماه گذشته دورهای متعددی از مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر برگزار شد که به ۲ توافق جزئی منجر شد، اولی توافقی در نوامبر ۲۰۲۳ و دومی در ژانویه ۲۰۲۵ بود.

نتانیاهو از ادامه دادن به تعهدات خود در توافق دوم شانه خالی کرد و ۱۸ مارس حملات به نوار غزه را ازسرگرفت.


اخبار مرتبط
ادعای ویتکاف درباه  تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!
جمعه 1404/05/10 ساعت 20:15
ادعای ویتکاف درباه تلاش 5 ساعته اش برای تسهیل کمک رسانی به غزه!
رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش دادند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا و «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وارد شهر رفح در جنوب نوار غزه شده‌اند و قرار است ویتکاف از مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در شهر رفح بازدید کند.
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 03:00
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، به شبکه فاکس نیوز گفته است که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، «هفته‌هاست شب و روز» برای مذاکرات آتش‌بس تلاش می‌کند.
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
جمعه 1404/05/03 ساعت 23:40
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مدعی موافقت تل آویو با انتقال کمک های بشردوستانه به نوار غزه از طریق ارسال هوایی شد. این در حالی است که به دلیل اقدامات رژیم صهیونیستی، نوار غزه با شدیدترین و وخیم‌ترین بحران قحطی در عصر حاضر رو به رو است.
ترامپ، حماس را مسئول شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه دانست!
جمعه 1404/05/03 ساعت 21:20
ترامپ، حماس را مسئول شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه دانست!
رئیس‌جمهور آمریکا، در پی شکست مذاکرات آتش‌بس در دوحه قطر، جنبش حماس را به عدم تمایل برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها متهم کرد. در همین راستا، تیم مذاکره‌کننده آمریکا به قطر بازگشت و ترامپ مدعی شد که حماس تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
X
آگهی تبلیغاتی