×
بین الملل
شناسه خبر : 234630
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 22:30
حماس: جامعه بین المللی به سکوت شرم‌آور خود در برابر غزه ادامه می‌دهد

حماس: جامعه بین المللی به سکوت شرم‌آور خود در برابر غزه ادامه می‌دهد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای تاکید کرد که جنایت مداوم تحمیل گرسنگی در نوار غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است که همچنان در برابر یکی از وحشتناک‌ترین جنایات زمان ما به سکوت شرم‌آور خود ادامه می‌دهد.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای تاکید کرد که جنایت مداوم تحمیل گرسنگی در نوار غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است که همچنان در برابر یکی از وحشتناک‌ترین جنایات زمان ما به سکوت شرم‌آور خود ادامه می‌دهد.

این جنبش در این بیانیه خاطر نشان کرد که سیاست سازمان یافته و علنی تحمیل گرسنگی و محرومیت که توسط کابینه نتانیاهو جنایتکار جنگی علیه مردم فلسطین در نوار غزه اعمال می‌شود و در پنج ماه گذشته تشدید شده، ننگی برای جامعه بین‌المللی است که شاهد خاموش این جنایت وحشتناک و وحشیانه بوده است.

این بیانیه می‌افزاید: ما از اتحادیه اروپا، بریتانیا، کانادا، استرالیا و سایر کشورهای غربی می‌خواهیم که مواضع رسانه‌ای اعلام‌شده خود را به اقدامات و تدابیر مؤثر سیاسی و اقتصادی تبدیل کنند. آنها باید تمام اشکال همکاری با اشغالگران را بررسی کنند و ضمن توقف تأمین سلاح‌هایی که با آنها به صورت شبانه‌روزی غیرنظامیان و کودکان را می‌کشد، آنها را به دلیل استفاده از گرسنگی به عنوان ابزاری برای قتل عام محاکمه کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از سازمان ملل متحد و جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که اقدامات عملی و الزام‌آوری را برای وادار کردن اشغالگران به صدور مجوز واردات فوری، بدون قید و شرط و یا کنترل کمک‌ها، و تضمین نجات غیرنظامیان از خطر مرگ ناشی از گرسنگی و تشنگی اتخاذ کنند.

این بیانیه در پایان می‌افزاید: دولت آمریکا با حمایت مطلق خود از رژیم صهیونیستی و فراهم کردن حمایت سیاسی و نظامی برای کشتار و گرسنگی، مسئولیت مستقیم جنایت نسل‌کشی و گرسنگی مداوم علیه غیرنظامیان بی‌گناه در نوار غزه را بر عهده دارد و ما تأکید می‌کنیم که ادامه این حمایت، آن را به همدست در شنیع‌ترین جنایت تاریخ مدرن تبدیل می‌کند.


اخبار مرتبط
خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطین + فیلم
جمعه 1404/05/03 ساعت 13:45
خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطین + فیلم
تجمع حامیان فلسطین در آلمان با خشونت شدید پلیس مواجه شد. نیروهای پلیس با یورش بی‌سابقه به معترضان، تلاش کردند صدای اعتراضات را خاموش کنند؛ اقدامی که موجی از انتقادات نسبت به سرکوب آزادی بیان و برخوردهای فراتر از عرف با تظاهرات مسالمت‌آمیز را به‌دنبال داشته است.
رهبر انصارالله: رنج کودکان غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بشریت است
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 18:38
رهبر انصارالله: رنج کودکان غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بشریت است
«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» در این سخنرانی گفت: این هفته، سخت‌ترین، غم‌انگیزترین و ظالمانه‌ترین هفته از زمان آغاز تجاوز اسرائیل به نوار غزه بوده است. تصاویر کودکان و داستان رنج آنها در نوار غزه عمیقاً غم‌انگیز است و لکه ننگی بر پیشانی تمام جامعه بشری، به ویژه مسلمانان، محسوب می‌شود. کودکان در نوار غزه بیشترین رنج را متحمل می‌شوند.
غزه بی‌پناه‌ را دریابیم!
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 14:45
حسن رشوند؛
غزه بی‌پناه‌ را دریابیم!
رشوند نوشت: «شاهد خوش‌رقصی حاکمان سوریه هستیم که با سرعت به سمت رژیم صهیونیستی چرخش پیدا کرده‌اند. کسانی که مدعی بودند، آمده‌اند تا مردم سوریه را نجات دهند‌، خفت تسلیم به اسرائیل را به جان خریدند و در برابر پیشروی سربازان صهیونیست به عمق خاک کشورشان سکوت اختیار کردند و سازش با رژیم کودک‌کش صهیونیستی را بر مقاومت در برابر تجاوزگری‌های آن ترجیح دادند.»
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واریز یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم
رئیس ستاد ارتش یمن به شهادت رسید
کرملین: درباره نفت روسیه از دمواضع هلی‌نو تبعیت می‌کنیم
وزیر کشور: در انتخابات تناسبی شوراها صدای همه شنیده می‌شود
غرب با تحریم نفت روسیه، اقتصاد خود را مختل کرد
اسرائیل به نیروهای امدادی ترکیه اجازه ورود به غزه را می‌دهد
ساپینتو: قول می دهم که استقلال قهرمان لیگ می شود
افزایش قیمت نفت پس از تعهد هند به توقف خرید از روسیه
خطیب‌زاده: اسرائیل به دنبال صلح در منطقه نیست
قهرمانی کشتی ایران در جهانی 2015 پس از 10 سال قطعی شد
حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان در فصل برداشت زیتون
پزشکیان: اگر به مردم تکیه کنیم هر کاری شدنی است/ از اختلافات داخلی می‌ترسم نه از آمریکا
نجات لکورنو از رأی عدم اعتماد پارلمان فرانسه
کشته شدن 64 عضو طالبان توسط ارتش پاکستان
بزرگ‌ترین شبکه قاچاق سوخت شمال کشور متلاشی شد
نقشه استقبال ایرانیان از کتابخانه های عمومی کشور
سفر دونالد ترامپ به کره جنوبی در اوایل آبان
زنگ هشدار هوای تهران به صدا درآمد
عامل جنایت عنبرآباد پس از 6 سال دستگیر شد
ثبت‌نام 99 هزار نفر در آزمون وکالت سال 1404
پیام تسلیت عراقچی در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
درخواست آلمان برای استفاده از دارایی‌های روسیه
لاوروف: روسیه هرگز با آمریکا علیه چین متحد نمی‌شود
سردار افشار از یادگاران خوش‌نام دفاع مقدس بود
نتانیاهو: تمامی اهداف جنگ غزه را محقق خواهیم کرد
بازگشت سعید آقاخانی به تلویزیون با «اسباب زحمت»
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 24 مهر + جدول
30 کشته و زخمی درآتش‌سوزی تانکر نفت
آمریکا خواستار توقف محدودیت‌های چین شد
کاهش حضور دولت در اقتصاد، گامی مؤثر در اعتمادسازی مردم
تولد نوزاد عجول در آمبولانس
اعتراف اسیر اسرائیلی آزادشده به رفتار انسانی حماس
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 23 مهر 1404
پالایشگاه‌های نفت هند تسلیم آمریکا شدند
مخالفت چین با درخواست آمریکا برای توقف خرید نفت روسیه
سالم الدوساری مرد سال فوتبال آسیا شد
ذخیره سه برابری گازوئیل برای زمستان
خبر خوش برای مشاغل خانگی و کارآفرینان
پزشکیان: مدرسه هدف نیست، میدان پرورش آینده است
فهرست 28 تیم راه‌یافته به جام جهانی 2026+ 20 سهمیه باقی ماند
ماجرای مسمومیت‌ها استنشاقی در شهر ری چیست؟
پیروزی در جنگ 12 روزه نماد تحقق وعده الهی بود
عملیات دولت غزه برای نابودی باندهای جنایتکار
نوشابه‌های گازدار ریفلاکس را تشدید می‌کنند
مادورو: آمریکا به‌دنبال کودتا در ونزوئلاست
احضار سفیر لهستان به وزارت خارجه
ایران در مسیر میزبانی بازی‌های کشورهای اسلامی 2029
قم در انتظار نگاه توسعه‌محور
بدرقه ناصر تقوایی با سنج و دمام؛ سفیدپوشی به احترام ناخدا خورشید
بیانیه حماس در نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار
X
آگهی تبلیغاتی