×
بین الملل
شناسه خبر : 234618
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 18:38
رهبر انصارالله: رنج کودکان غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بشریت است

رهبر انصارالله: رنج کودکان غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بشریت است

«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» در این سخنرانی گفت: این هفته، سخت‌ترین، غم‌انگیزترین و ظالمانه‌ترین هفته از زمان آغاز تجاوز اسرائیل به نوار غزه بوده است. تصاویر کودکان و داستان رنج آنها در نوار غزه عمیقاً غم‌انگیز است و لکه ننگی بر پیشانی تمام جامعه بشری، به ویژه مسلمانان، محسوب می‌شود. کودکان در نوار غزه بیشترین رنج را متحمل می‌شوند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» گفت که تصاویر کودکان و داستان رنج آنها در نوار غزه عمیقاً غم‌انگیز است و لکه ننگی بر پیشانی تمام جامعه بشری، به ویژه مسلمانان، محسوب می‌شود.

به گزارش  المسیره، رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنرانی هفتگی خود به بررسی تحولات یمن و منطقه به ویژه تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه پرداخت.

«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» در این سخنرانی گفت: این هفته، سخت‌ترین، غم‌انگیزترین و ظالمانه‌ترین هفته از زمان آغاز تجاوز اسرائیل به نوار غزه بوده است. تصاویر کودکان و داستان رنج آنها در نوار غزه عمیقاً غم‌انگیز است و لکه ننگی بر پیشانی تمام جامعه بشری، به ویژه مسلمانان، محسوب می‌شود. کودکان در نوار غزه بیشترین رنج را متحمل می‌شوند و دشمن اسرائیلی آنها را هدف اصلی اقدامات جنایتکارانه و تجاوز وحشیانه و ناعادلانه خود قرار داده است.

وی ادامه داد: آنچه که رژیم صهیونیستی در نوار غزه مرتکب می‌شود، بسیار هولناک و وحشتناک و آمار تلفات بسیار زیاد و جنایات نیز بی نهایت ترسناک است. دشمن اسرائیلی از ورود شیر خشک برای تغذیه کودکان جلوگیری می‌کند زیرا به دنبال نابودی آنهاست و آنها را هدف اصلی طرح جنایتکارانه خود قرار می‌دهد. باندهای جنایتکار صهیونیستی که خود را ارتش اسرائیل می‌نامند، به انتشار ویدئوهای کشتار کودکان برای سرگرمی و بازی افتخار می‌کنند. حقوق کودکان و حقوق بشر و تمام ادعاهایی که غرب کافر برای فریب سایر ملت‌ها مطرح کرده، کجاست؟

الحوثی افزود: دشمن اسرائیلی زنان باردار و سالمندان را در نوار غزه هدف قرار می‌دهد و رنج آنها در غزه بسیار غم‌انگیز و دردناک است. حقوق زنان از جمله ادعاهایی است که غرب کافر در چارچوب فریب، گمراه کردن افکار عمومی و هدف قرار دادن ارزش‌ها و از هم پاشیدن جامعه ما بر آن تمرکز می‌کند. دشمن اسرائیلی انواع محرومیت‌ها را علیه زنان فلسطینی در نوار غزه اعمال می‌کند و اوضاع فاجعه بار و بسیار غم‌انگیز است. دشمن اسرائیلی زنان فلسطینی را در غزه با بمب‌های آمریکایی می‌کشد و آنها را از منطقه‌ای به منطقه دیگر آواره می‌کند.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: این هفته، بسیاری از مردم در نوار غزه پنج روز است که چیزی نخورده‌اند، حتی طعم هیچ غذایی را نچشیده‌اند. وعده‌های غذایی کشنده در تله‌های مرگ که توسط آمریکایی‌ها گذاشته شده، بیش از هزار شهید فلسطینی از نوار غزه را به کام مرگ کشانده است. وضعیت گرسنگی در نوار غزه، هولناک و جنایتی است که سایه سنگینی بر نوار غزه انداخته است و لکه ننگی بر جامعه بشری، مسلمانان و عرب‌ها به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ هزار کودک در غزه از گرسنگی رنج می‌برند که ۷۰ هزار نفر از آنها وارد مرحله سوءتغذیه شده‌اند. ۷۱ هزار کودک فلسطینی در نوار غزه به دلیل سو تغذیه شدید با خطر مرگ روبرو هستند، در حالی که ۱۷ هزار مادر برای جلوگیری از عوارض گرسنگی نیاز به کمک فوری دارند. مرگ و میر در بین کودکان و نوزادان به دلیل وخامت اوضاع بهداشتی و انسانی ناشی از محاصره و بمباران مداوم ادامه دارد. جان بیماران دیابتی و کلیوی در نوار غزه بر اثر سوءتغذیه تهدید می‌شود و آنها در نتیجه گرسنگی در معرض حملات شدید قرار دارند.

رهبر انصارالله اظهار داشت: برای همه نهادها، سازمان‌ها، جامعه بین‌المللی و سازمان همکاری اسلامی شرم‌آور است که هیچ کاری برای غزه انجام نمی‌دهند. اتحادیه عرب کجاست و در مورد گرسنگی، نسل‌کشی و آوارگی اجباری مداوم چه می‌کند؟ این در حالی است که دشمن اسرائیلی پس از آواره کردن آوارگان به مناطق دیگر نوار غزه، از هدف قرار دادن آنها دست بر نمی‌دارد. از جمله شیوه های دشمن در تشنگی دادن، مجبور کردن ساکنان غزه به انتقال به مناطقی است که چه بسا در برخی از آن ها آب یافت نمی شود یا انتقال به مناطقی است که هیچ چیزی در آن در دسترس نیست.

الحوثی با بیان اینکه ملت فلسطین در نوار غزه احساس خیانت و رها شدگی از سوی عرب‌ها و به طور کلی از سوی مسلمانان قبل از هر طرف دیگری می کنند، تأکید کرد: مسلمانان و اعراب قبل از هر طرف دیگری در قبال فلسطینیان مسئول هستند. عرب ها کجا هستند؟ مسلمانان را چه شده است؟ این سکوت برای چیست؟ چرا نسبت به این فاجعه در غزه تماشاچی شده اند؟ کجاست مسئولیت انسانی، اسلامی و اخلاقی؟ اسرائیل دشمن همه است و برای همه خطر محسوب می شود. اگر عربها در کنار ملت فلسطین در این مظلومیت آشکار و طولانی مدت که به خاطر کوتاهی آنها است، نایستند و از آنان حمایت نکنند، پس در کدام مورد از حمایت از مظلومی می خواهند متحد شوند؟ دو میلیارد مسلمان کوتاهی می کنند و صدها میلیون عرب هیچ کاری نمی کنند به جزء تعداد اندکی از فرزندان امت که موضع صریح و روشنی علیه دشمن دارند.

سید عبدالملک در یخش دیگری از سخنانش گفت: آزاد گذاشتن دست صهیونیست‌ها برای جنایت در سراسر جهان و چشم‌پوشی از هر آنچه دشمن اسرائیلی با همکاری ایالات متحده در نوار غزه مرتکب می‌شود، هدر دادن جان انسان‌هاست. صهیونیسم دو بال دارد، آمریکایی و اسرائیلی، و اهداف آن جهانی است. طرح صهیونیستی، متجاوز، جنایتکار، ظالم، فاسد و برده‌دار است و عرب‌ها در صدر این بردگان قرار دارند و بقیه نیز در رتبه‌های بعدی هستند. هر گونه عادی‌سازی روابط با دشمن فقط یک رابطه عادی با یک رژیم اشغالگر و جنایتکار نیست، بلکه سطحی از همکاری با دشمن  امت در امور دین و دنیای آن است. ۲۲ ماه است که کشتی‌های برخی رژیم‌های اسلامی و عربی حمل غذا و کالا به دشمن اسرائیلی را متوقف نکرده‌اند. برخی رژیم‌های عربی و اسلامی هیچ گام عملی برای قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی با اسرائیل برنداشته‌اند.

وی تصریح کرد: آمریکا از اسرائیل در تلاش‌ برای نابودی آرمان فلسطین حمایت می‌کند. هر گونه صلح با دشمن با چنین وحشیگری و جنایتی  که هیچ حقی برای امت قائل نیست، تسلیم شدن است نه صلح. علیرغم آنچه دشمن اسرائیلی در لبنان و سوریه انجام می‌دهد، برخی رژیم‌ها دائماً از صلح صحبت می‌کنند تا امت را از هرگونه واکنش یا موضع‌گیری بازدارند. دشمن اسرائیلی می‌کشد، ویران می‌کند، منفجر  و آواره می‌کند، این در حالی است که برخی رژیم ها با امت و ملت ها درباره صلح صحبت می‌کنند.


مهر
اخبار مرتبط
حماس: جامعه بین المللی به سکوت شرم‌آور خود در برابر غزه ادامه می‌دهد
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 22:30
حماس: جامعه بین المللی به سکوت شرم‌آور خود در برابر غزه ادامه می‌دهد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه‌ای تاکید کرد که جنایت مداوم تحمیل گرسنگی در نوار غزه لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌المللی است که همچنان در برابر یکی از وحشتناک‌ترین جنایات زمان ما به سکوت شرم‌آور خود ادامه می‌دهد.
سخنان تکان‌دهنده پزشک آمریکایی: مردم در غزه از گرسنگی نقش زمین می‌شوند
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 20:30
سخنان تکان‌دهنده پزشک آمریکایی: مردم در غزه از گرسنگی نقش زمین می‌شوند
پزشک آمریکایی حاضر در مجتمع پزشکی شفا در نوار غزه، وضعیت انسانی این منطقه را بی‌سابقه و فاجعه‌بار توصیف کرده و از افزایش شدید گرسنگی و کمبود امکانات درمانی و نیاز فوری به کمک‌های بین‌المللی برای جلوگیری از بحران غذایی و بهداشتی گفته است.
چرا سازمان ملل قحطی در غزه را اعلام نمی‌کند؟
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 05:00
چرا سازمان ملل قحطی در غزه را اعلام نمی‌کند؟
با گذشت ماه‌ها از بحران انسانی در غزه، سازمان ملل هنوز به‌طور رسمی قحطی را اعلام نکرده است. این در حالی است که کارشناسان حقوق بشر می‌گویند: مرگ کودکان از گرسنگی دیگر جای تردیدی درباره وقوع قحطی باقی نگذاشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | تخریب ورزشگاه قدیمی و ساخت ورزشگاه جدید در کنار آن، کالیفرنیا
نگرانی روسیه و ونزوئلا نسبت به اقدامات آمریکا در دریای کارائیب
حماس ادعای العربیه درباره خلع سلاح خود را تکذیب کرد
البرغوثی: نتانیاهو درصدد استرداد اسرای خود و سپس ادامه جنگ است
فرمانده کل سپاه :هر اقدام دشمن در جزایر خلیج فارس با پاسخ قاطع روبرو می شود
دعوت حردانی و رضاییان به تیم ملی/تاج : ایمان دارم بهترین نتیجه را می‌گیرید
البرز پنجشنبه ها تعطیل شد
برداشت‌ اشتباه از نامه معاون اول درباره مجوز تاکسی‌های اینترنتی
سریال جدید پلیسی از شبکه سه پخش می شود
پیام امیر قلعه‌نویی برای سردار آزمون؛ دل تیم ملی با توست
بخشودگی دیرکرد جرایم رانندگی در هفته فراجا/ صدور گواهینامه موتورسیکلت برای 16 ساله‌ها
هشدار نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا درباره مداخله در امور داخلی تفلیس
تل‌آویو: در غزه آتش‌بس نیست، برخی بمباران‌ها متوقف شده است
جدول هفته ششم لیگ برتر بعد از تساوی استقلال و چادرملو
حمله پهپادی یمن به جنوب اراضی اشغالی
سرنوشت پرماجرای بنزین در سال 2025
عارف: یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی برای ضربه زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 13 مهر 1404
امیر قلعه‌نویی، سفیر ملی ورزش و نشاط اجتماعی سازمان بهزیستی شد
افشاگری مرکل در مورد کارشکنی لهستان و کشورهای بالتیک درباره روسیه
پایان درخشان کاروان ایران با مدال طلای صادق بیت‌سیاح
سریال روان‌پزشکی «نقاب» با بازی لعیا زنگنه
عراقچی: اصرار غرب بر خواسته‌های غیرمنطقی عامل بن‌بست در فرآیندهای دیپلماتیک است
قهرمان اسبق وزنه‌برداری آسیا درگذشت
استقلال (1)– چادرملو(1) | فشار زیاد روی ساپینتو، اما نتیجه نداد
ترامپ مدعی «توافق کامل» نتانیاهو با توقف بمباران غزه شد
پایان رای‌گیری در سوریه
بارسلونا 1- 4 سویا | پنالتی و داوری جنجالی سرنوشت بازی را تغییر داد + خلاصه بازی
پایان یک بن‌بست قدیمی با سیاست گره‌گشای وفاق
پیام تبریک وزارت ورزش به تیم ملی والیبال دختران ایران
آغاز پرداخت خسارات اثاثیه آسیب دیدگان جنگ از دو هفته دیگر
گران‌ترین و ارزان‌ترین اینترنت جهان در 2025
گروسی: ایران در پی سلاح هسته‌ای نیست/ گزارش من باعث حمله نشد
جزئیات اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی
مهران نکویی مجد هشتمین طلایی ایران شد
ادعای دروغ اسرائیل درباره کاهش تعداد حملات هوایی در غزه
مجازات حبس در انتظار متخلفان خودروهای پلاک مخدوش
خط قرمز نتانیاهو برای اجرای طرح ترامپ
کدام استان‌ها بیشتریم مصرف بنزین را دارند؟
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(93) « بهرمان»
گوشت‌های مغولی بالاخره آلوده است یا نیست!
بیانیه حزب‌الله لبنان در حمایت از موضع حماس درباره طرح ترامپ
نامه‌ آیت‌الله سبحانی به رییس قوه قضاییه درباره قانون مهریه
روبیو: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرده است
دستور عارف بر تأمین فوری ارز نهاده‌های دامی
واکنش فدراسیون فوتبال به قرارداد بازیکن عراقی سابق استقلال
نتانیاهو: اجازه نمی‌دهیم حماس یا تشکیلات خودگردان، غزه را کنترل کند
دوری 4 ماهه سردار آزمون از فوتبال
پرداخت مهریه باید عندالاستطاعه باشد نه عندالمطالبه+ سند
ارجاع پرونده‌های صدور گواهی حصر وراثت به ثبت احوال قانونی نیست
X
آگهی تبلیغاتی