×
اقتصادی
شناسه خبر : 234612
تاریخ انتشار :

وزیر جهاد کشاورزی: به قدر کافی نهاده دامی در کشور موجود است

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه روند تأمین کالا توسط تأمین‌کنندگان و شرکت‌های دولتی ما با نظم مشخصی ادامه دارد، بیان کرد: ما میزان ورود کالا به کشور را از 1/1 به 1/3 افزایش داده‌ایم. در روزهای اخیر، موضوعاتی مانند قیمت‌گذاری و اعمال ارز ترکیبی ابهاماتی را ایجاد کرده بود.

نورنیوز- گروه اقتصادی: وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر ضرورت تامین موجودی کالاها در بازار، از برنامه‌ریزی برای تأمین جو و صادرات تخم‌مرغ خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاران باید تنظیمات زنجیره تأمین را به‌درستی انجام دهند تا از ضررهای احتمالی جلوگیری شود. اکنون با وجود خشکسالی، هیچ کمبودی در تأمین نهاده‌های دامی وجود نخواهد داشت.

غلامرضا نوری پنجشنبه، دوم مرداد در نشست با دامداران و گلخانه‌داران در اصفهان، اظهار کرد: ما در بخش کشاورزی به دنبال حل این موضوع هستیم و قصد داریم محصولات کشاورزی را از سایر صنایع جدا کنیم. در زمینه صادرات نیز برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است و بازرگانان از این موضوع مطلع هستند.

وی درباره واردات سم و کود، گفت: تلاش داریم مسیر را برای ورود بیشتر بخش خصوصی هموار کنیم.  کمبود نهاده‌های دامی پیش‌بینی شده و ما هر ۴۸ ساعت یک بار وضعیت بازار را بررسی می‌کنیم تا از مشکلات احتمالی جلوگیری کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه روند تأمین کالا توسط تأمین‌کنندگان و شرکت‌های دولتی ما با نظم مشخصی ادامه دارد، بیان کرد: ما میزان ورود کالا به کشور را از ١/١ به ١/٣ افزایش داده‌ایم. در روزهای اخیر، موضوعاتی مانند قیمت‌گذاری و اعمال ارز ترکیبی ابهاماتی را ایجاد کرده بود. این موضوع باعث شد که حتی برخی از شرکت‌های دولتی نتوانند به‌درستی قیمت‌گذاری کنند و در نتیجه، فعالیت‌ها به طور موقت متوقف شد.

نوری ادامه داد: امروز در اصفهان مصاحبه‌ای داشتم و براساس تصمیماتی که دیشب با دیگر دستگاه‌ها اتخاذ شد، روند تأمین نهاده‌های دامی کماکان ادامه خواهد داشت. قیمت‌ها بین ۲۸۰ تا ۵۰۰ تومان تعیین شده و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت. از شنبه بازارگاه خرید و فروش فعال خواهد شد و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد.

وی گفت: با توجه به خشکسالی، پیش‌بینی کرده‌ایم مقدار بیشتری کالا از جمله گندم، وارد کشور کنیم و همه این موارد به خوبی برنامه‌ریزی شده است. دامداران نباید نگران باشند که به سمت مولدکشی یا حذف دام‌های خود بروند. نبود سفارشات اخیر ناشی از مشکلات داخلی برخی معاونت‌ها بوده و این امر به هیچ وجه نشان‌دهنده نبود کنترل یا مدیریت نیست.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تمام معاونت‌های مرتبط به‌صورت روزانه وضعیت بازار را کنترل می‌کنند تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری شود. ادعای فراموشی یا بی‌توجهی به مسائل بازار صحیح نیست و فرآیندهای لازم برای حفظ ثبات بازار به دقت اجرا می‌شود.

نوری با تأکید بر اینکه ما در تولید داخلی مکلف هستیم که کالاها در بازارگاه موجود باشند، بیان کرد: اگر یک روز کالایی حذف شد، مسئول به‌عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت پشتیبانی باید پاسخگو باشد. ما باید اطمینان حاصل کنیم که تولیدات کشاورزی به موقع تحویل داده شوند. از فردا هیچ کسی نمی‌تواند بگوید که جو موجود نیست، ما باید جو را تأمین کنیم و در چند روز گذشته توزیع آن انجام شده است. از شنبه به بعد، جو در بازار خواهد بود و هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی درباره اینکه تخم‌مرغ و مازاد تولید آن که مدتی است مسئله‌ساز شده است، مقداری برای خرید وارد کرده‌ایم و جمع‌آوری آن را قفل کرده‌ایم، اضافه کرد: به تازگی روش‌های جدیدی مانند انجماد و پاستوریزه کردن به این فرآیند اضافه شده است. ما به‌دنبال مشتریان در کشورهای مختلف هستیم. برخی از کشورهایی که قبلاً مشتری ما بودند، اکنون به تولیدکننده تبدیل شده‌اند و دیگر از ما خرید نمی‌کنند، بنابراین به شدت در تلاش هستیم تا بازار صادراتی مناسبی ایجاد کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی اذعان کرد: سرمایه‌گذاران باید تنظیمات سرمایه خود را در زنجیره تأمین به‌درستی انجام دهند. در غیر این صورت، دچار ضرر خواهیم شد، مانند وضعیت آردسازی که سه برابر نیاز داریم و روغن‌کشی نیز نزدیک به سه برابر است. ما به دنبال راهکارهایی هستیم تا سیاست‌های گندم دوباره به آرد تبدیل شود و صادر شود. در مورد روغن‌کشی نیز زیرساخت‌های حمل‌ونقل و نقدی نیازمند توجه هستند و محدودیت‌هایی برای ما ایجاد کرده‌اند. 

نوری در پایان متذکر شد: اگر تشکل گلخانه‌داران و دامداران اکثریت داشته باشد، ما همان تصمیم را خواهیم گرفت و جلو خواهیم رفت. اختیارات را به شما واگذار می‌کنیم و در جایی که نیاز باشد، نظرات شما را اعمال خواهیم کرد. موضوع گیاهان دارویی نیز در استان اصفهان بسیار مهم است و می‌تواند به یک ظرفیت خوب تبدیل شود. در این شرایط آبی، باید سریعاً اقدام کنیم.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
نورنما | آتش گرفتن بوئینگ 767
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد فیزیک 2025 درخشیدند
لایحه‌ای برای رواج خلاف‌گویی
وام 50 میلیونی بازنشستگان به زودی برای مشمولان واریز می‌شود
توضیحات عراقچی درباره اقدامات ایران برای جلوگیری از جنایات اسرائیل در غزه
هشدار تند دموکرات‌ها به ترامپ درباره بحران غزه
رئیس‌جمهور لبنان: روند مذاکره درباره مسئله سلاح حزب‌الله مثبت است
نگذارید غزه از گرسنگی و تشنگی بمیرد
کاربران موبایل در جهان؛ آمارها شگفت‌زده می‌کنند
جزئیات حمله تروریستی گروهک جیش‌الظلم به دادگستری زاهدان؛ 3 تروریست هلاک شدند +عکس و فیلم
استوارنامه سفیر جدید ایران در چین تقدیم رئیس‌جمهور این کشور شد
ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته + فیلم
هشدار گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا درباره وخامت اوضاع در نوار غزه
پیشنهاد مشروط اروپا برای تعویق مکانیسم ماشه به ایران
روایت یک نظامی آمریکایی از جنایت صهیونیست‌ها در توزیع کمک‌ها به غزاوی‌ها
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان: رکود یا رونق؟
برای احمد توکلی و میراث او/ اصلاح از درون شدنی است
پزشکیان: اگر در چهارچوب سیاست‌های کلی حرکت کنیم کار جلو می‌رود
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 4 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
اتفاق عجیب در بازار مسکن؛ نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرده است +جزئیات
رجزخوانی محمد رسولی شاعر، این بار علیه جنایاتت نتانیاهو در غزه +فیلم
غزه؛ اردوگاه مرگی که جهان نمی‌خواهد ببینید! +فیلم
کشف بیش از 2 هزار تن برنج احتکار شده در بازرسی‌های پلیس
ادعای جدید اسرائیل: با ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشکلی نداریم!
احیای آخرین شب جمعه ماه محرم در بین‌الحرمین
آیت‌الله سیستانی: صحنه‌های گرسنگی در غزه نباید اجازه دهد انسانی در آرامش غذا بخورد
پروازهای مسافری به فرودگاه بین‌المللی پیام برگشت
78 درصد خانوارهای تهرانی بیش از دو برابر حد مجاز آب مصرف می‌کنند
وال استریت ژورنال: هیچ پیشرفت یا شکست بزرگی در مذاکرات امروز رخ نداد
دادگاه عالی فرانسه حکم بازداشت بشار اسد را لغو کرد
قانون 8 ثانیه برای دروازه‌بان‌ها کلید خورد؛ تاخیر مساوی با کرنر!
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره بحران انسانی در غزه
انگلیس، فرانسه و آلمان: مخالف تحمیل حاکمیت اسرائیل در فلسطین هستیم
خط یک متروی تهران دوباره در مسیر عادی قرار گرفت
مصر و قطر: آمریکا درباره شکست مذاکرات غزه دروغ می‌گوید
ترامپ، حماس را مسئول شکست مذاکرات آتش‌بس در غزه دانست!
X
آگهی تبلیغاتی