×
اجتماعی
شناسه خبر : 234558
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 12:00
بیش از 83 هزار خودرو و موتورسیکلت در تهران توقیف شدند

بیش از 83 هزار خودرو و موتورسیکلت در تهران توقیف شدند

پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف بیش از 56 هزار خودرو و 27 هزار موتورسیکلت به‌دلیل تخلفات حادثه‌ساز در چهار ماه ابتدایی سال جاری خبر داد. معاون اجتماعی پلیس راهور، این آمار را نشان‌دهنده وضعیت نگران‌کننده انضباط ترافیکی و ضرورت ارتقای فرهنگ رانندگی در پایتخت دانست.

نورنیوز - گروه اجتماعی: سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از افزایش قابل توجه تخلفات رانندگی و توقیف وسیله‌های نقلیه در پایتخت خبر داد. 

وی با اشاره به این آمار نگران‌کننده، تاکید کرد که وضعیت انضباط ترافیکی در تهران نیاز به توجه جدی دارد. وی افزود: «این آمار نشان‌دهنده وضعیت نگران‌کننده انضباط ترافیکی در تهران است و ضرورت ارتقای فرهنگ رانندگی در میان شهروندان را دوچندان می‌کند.»

سرهنگ کشیر در ادامه با بیان این‌که پلیس به‌طور قاطع با رانندگان پرخطر برخورد می‌کند، افزود: «در چهار ماه نخست سال، افرادی که با ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز، موجب برهم‌زدن نظم شهری و تهدید ایمنی شهر می‌شوند، بدون هیچ‌گونه اغماض شناسایی شده و وسایل نقلیه آنان توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود. پلیس در برخورد با این دسته از رانندگان، بدون استثنا اقدام قانونی انجام می‌دهد.»

وی همچنین به روند ترخیص وسایل نقلیه توقیفی اشاره کرد و گفت: «در همین بازه زمانی (۱ فروردین تا ۱۸ تیر ۱۴۰۴)، بیش از ۵۷ هزار دستگاه خودرو و حدود ۲۴ هزار دستگاه موتورسیکلت پس از مراجعه مالکان و طی مراحل اداری از پارکینگ ترخیص شده‌اند.»

سرهنگ کشیر در ادامه به تشریح دلایل اصلی توقیف وسایل نقلیه پرداخت و گفت: «در بسیاری از موارد، رانندگان چند تخلف حادثه‌ساز را به‌طور هم‌زمان مرتکب شده‌اند که موجب انتقال وسیله نقلیه آنان به پارکینگ می‌شود. تخلفاتی همچون عبور از چراغ قرمز، سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز و دیگر تخلفات مشابه.» وی افزود: «طبق قانون، ۲۰ نوع تخلف حادثه‌ساز در قانون راهنمایی و رانندگی تعریف شده که در صورت ارتکاب آن‌ها، علاوه بر ثبت نمره منفی برای راننده، وسیله نقلیه توقیف می‌شود.»

سرهنگ کشیر همچنین به لزوم همراه داشتن مدارک قانونی اشاره کرد و گفت: «رانندگان باید همواره مدارک قانونی خود را همراه داشته باشند. این مدارک شامل گواهینامه معتبر، کارت شناسایی خودرو و بیمه‌نامه شخص ثالث است. در صورت درخواست پلیس و عدم ارائه این مدارک، وسیله نقلیه به پارکینگ منتقل می‌شود.»

وی در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از رانندگان خواست تا با رعایت مقررات، نقش مؤثری در حفظ جان خود و دیگر شهروندان ایفا کنند.

شهروندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تصادفات، حوادث، تخلفات و طرح‌های ترافیکی، به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنند.

 


اخبار مرتبط
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 09:35
به طور میانگین سالی 4200 موتوسوار فوت می‌کنند
در بازه زمانی 10 ساله، 42 هزار و 685 موتورسوار در کشور جان خود را از دست داده‌اند. گزارش پژوهشی پزشکی قانونی، مرگبار بودن تصادفات موتور و آسیب‌پذیری بالای جوانان را در این سوانح برجسته می‌کند. بیش از نیمی از قربانیان زیر 30 سال سن داشته‌اند.
رئیس پلیس راهور: برخورد قاطع با امداد خودروهای غیرمجاز +فیلم
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 07:00
رئیس پلیس راهور: برخورد قاطع با امداد خودروهای غیرمجاز +فیلم
رئیس پلیس راهور فراجا، از برخورد جدی با امداد خودروهای غیرمجاز در ایام ماه صفر و طرح اربعین حسینی خبر داد و از مردم خواست تا در صورت مواجهه با این خودروها، فوراً با شماره 110 تماس بگیرند.
هشدار پلیس راهور به متخلفان در مسیر اربعین+ فیلم
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 17:56
هشدار پلیس راهور به متخلفان در مسیر اربعین+ فیلم
رئیس پلیس راهور از استقرار 1300 تیم عملیاتی برای کنترل عبور و مرور زائران اربعین خبر داد و تأکید کرد که در ایام اربعین با هرگونه تخلف رانندگی برخورد قاطع صورت خواهد گرفت تا سفر زائران با نظم، امنیت و سلامت همراه باشد.
جریمه ورود به محدوده طرح ترافیک بخشیده و عوارض آن صفرشد+جزییات
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 03:00
جریمه ورود به محدوده طرح ترافیک بخشیده و عوارض آن صفرشد+جزییات
براساس مصوبه جدید شورای ترافیک شهرداری تهران، جریمه ورود به محدوده طرح ترافیک در بازه زمانی 25 خرداد تا 8 تیر بخشیده و عوارض آن صفر اعلام شد؛ این تصمیم در راستای تسهیل تردد شهروندان در روزهای خاص اجرایی شده است.
نظرات

آخرین اخبار
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم
افضل مقیمی، چهره ماندگار زبان‌شناسی ایران، درگذشت
ترکیب گل‌گهر برای دیدار با چادرملو
کشف 48 هزار قرص مخدر در خان‌یونس
زمان ثبت‌نام اربعین اعلام شد
حضور صدها خبرنگار و کنشگر رسانه‌ای خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرز دوغارون میزبان زائران افغانستانی مراسم وداع رهبر شهید خواهد بود
انزو مارسکا جانشین گواردیولا در منچسترسیتی شد
تصمیم جدید آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان المپیادی
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 9 تیر 1405
اگر رادارها روشن باشند، موشک‌ها آماده باشند
پزشکیان: برخی تیم مذاکره‌کننده را «وطن‌فروش» و «ضددین» می‌خوانند
انفجار در دکل نفتی ونزوئلا؛ 8 کارگر زخمی شدند
تمهیدات سوخت‌رسانی پایدار در ایام مراسم تشییع رهبر شهید
معمای بند پنجم؛ چرا آمریکا مسیر دیگری را رفت؟
موضع وزیر خارجه عمان درباره دریافت هزینه در تنگه هرمز
قتل رفیق صمیمی فقط به خاطر یک کامنت زیر پست!
اسیدپاشی تلخ پدر به پسر؛ پرونده جنایت خانوادگی وارد مرحله جدید شد