×
بین الملل
شناسه خبر : 234553
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 10:30

حماس پاسخ خود را برای آتش‌بس به میانجی‌ها تحویل داد

جنبش حماس بامداد پنج‌شنبه، در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به طرف‌های میانجی تحویل داده است. این تحولات همزمان با اعلام رسانه‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر مأموریت هیات مذاکره‌کننده این رژیم برای گفتگو درباره پایان جنگ در غزه است.

نورنیوز - گروه بین الملل: جنبش حماس بامداد امروز با انتشار بیانیه‌ای کوتاه در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که پاسخ خود و گروه‌های فلسطینی به پیشنهاد آتش‌بس در نوار غزه را به میانجی‌ها تحویل داده است. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که هیات مذاکره‌کننده اسرائیلی مامور شده است تا با میانجی‌ها درباره پایان دادن به جنگ گفت‌وگو کند.

به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، حماس جزئیات بیشتری در خصوص پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس ارائه نکرد.

در همین حال، کاخ سفید در روز چهارشنبه اعلام کرده بود که آمریکا به دنبال دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای فلسطینی در سریع‌ترین زمان ممکن است. طبق اعلام، «استیو ویتکاف»، مسئول آمریکایی، در حال دیدار با مقامات اروپایی و خاورمیانه برای بررسی توافق پیشنهادی آتش‌بس است. منابع آمریکایی و عبری نیز گزارش داده‌اند که ویتکاف قرار است در ایتالیا با مقامات عالی رتبه خاورمیانه دیدارهایی داشته باشد.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که تیم مذاکره‌کننده اسرائیلی در دوحه ماموریت یافته‌اند تا درباره پایان جنگ با میانجی‌ها گفتگو کنند. این گزارش همچنین به نقل از برخی منابع امنیتی اسرائیل اشاره کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تمایل دارد جنگ را بعد از توافق آتش‌بس به پایان برساند. همچنین، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، «ایال زامیر»، وضعیت نیروهای ارتش در میدان نبرد را به نتانیاهو گزارش کرده است.

در خصوص جزئیات مذاکرات جاری در دوحه، روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» گزارش داد که جنبش حماس از رژیم صهیونیستی خواسته است نیروهای خود را تنها در فاصله ۸۰۰ متری از حصار امنیتی نوار غزه مستقر کند. همچنین، حماس خواستار آزادی تعداد بیشتری از اسرای فلسطینی در ازای آزادی یک سرباز اسرائیلی شده است.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا، جنگی را علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرده است که تا به امروز به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار نفر دیگر منجر شده است. این جنگ همچنین باعث آوارگی تقریبا تمامی ساکنان نوار غزه و ویرانی گسترده این منطقه شده است.

در طول بیش از ۲۱ ماه گذشته، دورهای متعددی از مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر برگزار شده است که به دو توافق جزئی منجر شده است. توافق اول در نوامبر ۲۰۲۳ و توافق دوم در ژانویه ۲۰۲۵ به امضا رسید. با این حال، نتانیاهو از تعهدات خود در توافق دوم شانه خالی کرد و حملات به غزه را در ۱۸ مارس ۲۰۲۵ ازسرگرفت.


اخبار مرتبط
رونامه انگلیسی: چاپ آواربرداری غزه 40 سال طول می‌کشد
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 23:45
رونامه انگلیسی: چاپ آواربرداری غزه 40 سال طول می‌کشد
روزنامه چاپ لندن گزارش داد نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که میلیون‌ها تن آوار به جا مانده از بمباران غزه توسط اسرائیل می‌تواند بیش از 90 هزار تن گازهای گلخانه‌ای تولید کند و جمع‌آوری و فرآوری آنها تا 4 دهه طول بکشد.
اسرائیل از ترس حملات مجدد حماس یک پایگاه مخفی در غزه می‌سازد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 18:45
اسرائیل از ترس حملات مجدد حماس یک پایگاه مخفی در غزه می‌سازد
ارتش رژیم صهیونیستی در اقدامی پنهانی، ساخت پایگاهی جدید و مخفی به نام «اسرائلا» در نوار غزه را آغاز کرده است؛ تلاشی برای جلوگیری از غافلگیری احتمالی از سوی مقاومت فلسطین، به‌ویژه پس از حمله سنگین 7 اکتبر که بنیان امنیتی اسرائیل را متزلزل کرد.
نتانیاهو در برابر صهیونیست‌ها؛ شهرک‌نشینان از تبادل اسرا با حماس خشمگین‌اند
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 11:50
نتانیاهو در برابر صهیونیست‌ها؛ شهرک‌نشینان از تبادل اسرا با حماس خشمگین‌اند
نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که اکثریت صهیونیست‌ها از توافق تبادل اسرا با حماس حمایت می‌کنند؛ موضوعی که با خشم و واکنش تند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مواجه شده و بار دیگر اختلاف او با افکار عمومی را عیان کرده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ایران - استرالیا امروز ساعت 19:30
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
پیام های نتانیاهو چقدر جدی است؟
انزوای مالی
کریدور شمال–جنوب؛ پیوند راهبردی ایران و اوراسیا
سرطان بدخیم انرژی
فرصتی مشروط برای ثبات منطقه
هشدار بانک مرکزی: فعالیت‌های بانکی بدون مجوز جرم است
ترامپ : راه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، رفتن مستقیم به یک توافق صلح است
گرم‌ترین نقطه ایران در روز گذشته کجا بود؟
پزشکیان به ارمنستان و بلاروس می‌رود/سفر به چین در شهریورماه
سقوط بالابر نما در خیابان ولیعصر +تعداد فوتی ها
رونمایی از دیوارنگاره «ارتش فدای ملت» در میدان ولیعصر تهران
برای شرایط بحرانی؛ساختارهای جدید در سه ناحیه تهران ایجاد می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎شنبه 25 مرداد 1404+جدول
اعلام تمهیدات جدید سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران برای مدیریت ترافیک مهرماه+جزییات
ثبت بیش از 51 هزار تماس با اورژانس تهران در یک هفته
واژگونی خودرو ون زائران ایرانی در عراق +تعداد مصدومان
سفر قریب الوقوع زلنسکی به واشنگتن
نقص فنی پهپاد اسرائیلی را به دست مردم غزه انداخت+فیلم
فشار اسپانیا به اتحادیه اروپا برای قطع روابط با اسرائیل
اباذری سهمیه مسابقات قهرمانی جهان را گرفت
X
آگهی تبلیغاتی