×
سیاسی
شناسه خبر : 234427
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 12:30
عارف: 140 هزار متقاضی هنوز مسکن خود را تحویل نگرفته‌اند/ارائه طرح جامع برای رونق حوزه مسکن

عارف: 140 هزار متقاضی هنوز مسکن خود را تحویل نگرفته‌اند/ارائه طرح جامع برای رونق حوزه مسکن

محمدرضا عارف در بیست‌و‌یکمین جلسه شورای عالی مسکن با تاکید بر لزوم تکمیل فوری مسکن‌های حمایتی، اعلام کرد حدود 140 هزار متقاضی هنوز مسکن خود را تحویل نگرفته‌اند و باید ظرف یک ماه، طرح جامعی برای رونق این حوزه تهیه و تدوین شود.

نورنیوز - گروه سیاسی: محمدرضا عارف در بیست و یکمین جلسه شورای عالی مسکن که وزرای راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، دادگستری، نیرو، سخنگوی دولت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، استاندار تهران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با اشاره به اینکه دولت‌های گذشته برنامه‌ها و تعهدات خوبی در زمینه مسکن داشته‌اند، ادامه داد: با وجود تمامی تلاش‌ها حدود ۱۴۰ هزار نفر از متقاضیان مسکن مهر و سایر مسکن‌های حمایتی نتوانستند مسکن خود را تحویل بگیرند.

وی با اشاره به تعهد ساخت ۸۴۰ هزار واحد مسکن حمایتی و ۱۳۰ هزار واحد مسکن مهر افزود: در زمینه ساخت این واحدهای مسکونی به موانع تسهیلاتی و اجرایی در طول سالیان و دهه‌های گذشته برخورد کرده‌ایم که باید ظرف یک ماه آینده طرح جامع حمایت جدی برای تکمیل و ساخت این واحدها تهیه و تدوین شود تا از طریق تسهیلات و اختیاراتی که قانونگذار در اختیار قرارداده است، بتوانیم رونقی در این بخش داشته باشیم.

عارف تصریح کرد: سهم مهمی از درآمد بخش‌هایی از آحاد جامعه صرف اجاره مسکن می‌شود اگر دولت دخالت نکند و تسهیلات قائل نشود عملاً خرید مسکن برای این بخش‌ها غیرممکن است که امیدواریم با پیگیری‌های لازم در زمینه مسکن ۴ دهک پایینی جامعه قدم‌های بزرگی برداریم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه تعهدات دولت‌ها در ساخت مسکن‌های حمایتی به ویژه برای اقشار آسیب‌پذیر، تعهد نظام است و حق هیچگونه تعللی در این زمینه نداریم، افزود: باید مسکن‌های حمایتی و تعهدات دولت‌ها در این بخش هر چه سریعتر تکمیل و در اختیار متقاضیان قرار گیرد و با کمک دولت و نهادهای عمومی مسکن مناسب برای مردم آماده شود.

عارف گفت: رونق بخش مسکن به رونق اقتصادی و فعال شدن صنعت و اشتغالزایی منجر می‌شود که با توجه به شعار سال، ساخت مسکن یکی از بخش‌های مهم تولیدی کشور است که در این راستا جلسات شورای عالی مسکن باید به طور منظم برگزار شود تا گام‌های اساسی‌تر برای مسکن همه شهروندان برداشته شود.

همچنین در این جلسه وزارت راه و شهرسازی گزارشی از بازار مسکن، اقدامات مهم بسته مدیریت اجاره، عملکرد پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و برنامه‌ها و چالش‌های مسکن حمایتی را ارائه کرد.

در ادامه گزارش بانک مرکزی از عملکرد تسهیلات بانکی در بخش مسکن و اجرای قانون جهش تولید مسکن ارائه شد.

همچنین در این جلسه مقرر شد کمیته‌ای متشکل از وزارتخانه‌های اقتصاد و دارایی، راه و شهرسازی، سازمان‌ برنامه و بودجه و بانک مرکزی ظرف یک ماه آینده برنامه‌ای مشخص برای تامین مالی تکمیل واحدهای مسکن‌های حمایتی تهیه و تدوین کنند.

در ادامه در خصوص تسهیل واگذاری زمین به متقاضیان جوانی جمعیت از ظرفیت اراضی روستاها و نیز کاهش نرخ سود تسهیلات پروژه‌های مسکن حمایتی و تسهیل فروش اقساطی پروژه‌های مسکن حمایتی بحث و تصمیم‌گیری شد.


اخبار مرتبط
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
شنبه 1404/05/11 ساعت 22:45
عارف: حتی برای یک لحظه حق غفلت از دشمن نداریم!
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت آمادگی در برابر دشمنی‌ها گفت: «با توجه به شیطنت‌های دشمنان باید آمادگی کامل داشته باشیم و حتی برای یک لحظه حق غفلت نداریم.» عارف همچنین خواستار نقش‌آفرینی هوشمندانه صندوق توسعه ملی در مسیر توسعه شد.
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 00:00
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت روابط خارجی در دولت چهاردهم تصریح کرد: توسعه روابط با کشورهای همسایه و منطقه برای جمهوری اسلامی ایران، نه یک تاکتیک، بلکه تبدیل به راهبردی پایدار شده و باید با همکاری بخش خصوصی تحقق یابد.
هشدار جدی عارف به محتکرین: انبارها را باز و کالاها را با قیمت مصوب توزیع می‌کنیم
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 16:52
هشدار جدی عارف به محتکرین: انبارها را باز و کالاها را با قیمت مصوب توزیع می‌کنیم
معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار شدید به محتکران، از آمادگی دولت برای برخورد با سودجویان خبر داد و اعلام کرد: در صورت ادامه احتکار، انبارهای کالا با حکم قانونی باز و کالاها با قیمت مصوب به دست مردم خواهد رسید. او همچنین ضمن قدردانی از هماهنگی قوا در جنگ 12 روزه، از نقش مؤثر دستگاه‌های نظارتی در حفظ آرامش کشور سخن گفت.
رکود سنگین و تورم بی‌مهار؛ تابستان سخت بازار مسکن
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 08:42
نورنیوز بررسی می‌کند؛
رکود سنگین و تورم بی‌مهار؛ تابستان سخت بازار مسکن
تابستان 1404 برخلاف عرف سال‌های گذشته، نه تنها تحرکی در بازار مسکن ایجاد نکرد، بلکه رکودی عمیق همراه با افزایش افسارگسیخته اجاره‌بها به چشم می‌خورد. سقف 25 درصدی مصوب دولت در اغلب نقاط تهران رعایت نمی‌شود و مکانیزم اجرایی قابل اتکایی نیز وجود ندارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی