×
سیاسی
شناسه خبر : 234400
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 11:30
پزشکیان: پایان برنامه هسته‌ای ایران صرفاً یک توهم است

پزشکیان: پایان برنامه هسته‌ای ایران صرفاً یک توهم است

رئیس‌جمهور ایران در گفت‌وگوی خود با الجزیره، اعلام کرد: «پایان برنامه هسته‌ای ایران صرفاً یک توهم است؛ زیرا توانمندی‌های هسته‌ای ما در ذهن دانشمندان ماست، نه صرفاً در تأسیسات فنی.»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران، در گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه الجزیره با تأکید بر آمادگی کامل کشور برای مقابله با هرگونه تجاوز، اعلام کرد که ایران در برابر تهدیدات نظامی رژیم صهیونیستی ساکت نخواهد ماند و آماده است تا بار دیگر عمق فلسطین اشغالی را هدف قرار دهد.

پزشکیان تصریح کرد که اسرائیل پیش‌تر به ایران ضربه زده و جمهوری اسلامی نیز با قدرت به این تجاوزات پاسخ داده است، اما رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند تلفات خود را پنهان نگاه دارد. وی افزود: «اسرائیل تلاش کرد با ایجاد هرج‌ومرج و حملات هدفمند، نظام جمهوری اسلامی را تضعیف و تجزیه کند، اما در این مسیر ناکام ماند».

رئیس‌جمهور ایران در پاسخ به سؤال الجزیره در خصوص تلاش رژیم صهیونیستی برای ترور او گفت: آن حادثه بخشی از تلاش اسرائیل برای ترور رهبران سیاسی پس از نظامیان بود».

آتش‌بس پایان کار نیست؛ دفاع ادامه دارد

رئیس‌جمهور ایران در ادامه گفت‌وگوی خود با الجزیره، با اشاره به حملات اخیر به ایران، تأکید کرد که «آتش‌بس به معنای پایان کار نیست» و جمهوری اسلامی همچنان از حق خود برای دفاع قاطع بهره خواهد گرفت. وی با اذعان به وجود نفوذهایی در ساختار داخلی، عامل اصلی این تهدیدها را بهره‌گیری دشمن از فناوری و توانمندی‌های آمریکا دانست.

به گفته وی، رژیم صهیونیستی با سانسور اخبار مربوط به موفقیت‌های موشکی ایران، قصد دارد افکار عمومی را گمراه کند، اما «درخواست مکرر تل‌آویو برای توقف جنگ خود گویای حقایق بسیاری است.»

پزشکیان با اشاره به مقاومت ایران در برابر فشارها افزود: «ما نه تسلیم شده‌ایم و نه خواهیم شد. در عین حال، به گفت‌وگو و دیپلماسی باور داریم.»

او همچنین استقبال کشورهای منطقه از مواضع ایران در بحران اخیر را بی‌سابقه خواند و آن را نشانه‌ای از تغییر در معادلات منطقه‌ای دانست.

مذاکره تنها در چهارچوب منطق برد-برد

در بخش دیگری از گفت‌وگو، پزشکیان تأکید کرد که هرگونه مذاکره آتی باید بر اساس اصل «برد-برد» باشد و ایران هیچ‌گاه پذیرای تهدید و تحمیل نخواهد بود. وی با اشاره به اظهارات دونالد ترامپ درباره مخالفت با دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، گفت: «ما نیز با دستیابی به سلاح هسته‌ای مخالفیم و این موضع نه‌تنها سیاسی بلکه دینی، انسانی و راهبردی است.»

پزشکیان افزود: «پایان برنامه هسته‌ای ایران صرفاً یک توهم است؛ زیرا توانمندی‌های هسته‌ای ما در ذهن دانشمندان ماست، نه صرفاً در تأسیسات فنی.»

وی همچنین با اشاره به آمادگی ایران برای تدوین مفهوم امنیت جمعی منطقه‌ای، گفت: «ما آماده گفت‌وگو با همسایگان عرب و دیگر کشورهای منطقه برای تحقق امنیت مشترک هستیم.»

ایران به قطر حمله نکرد؛ هدف پایگاه آمریکا بود

رئیس‌جمهور ایران در پاسخ به اتهامات مبنی بر هدف قرار دادن قطر، تصریح کرد: «ما نه به کشور قطر حمله کردیم و نه چنین قصدی داشتیم. قطر کشور دوست و برادر ماست و مردم آن، برادران ما هستند.»

او تأکید کرد که هدف حمله، پایگاه آمریکایی بوده که پیش‌تر ایران را بمباران کرده بود. پزشکیان همچنین گفت که پس از این حادثه با امیر قطر تماس تلفنی داشته و بر نیت خیرخواهانه، مثبت و برادرانه جمهوری اسلامی نسبت به قطر تأکید کرده است.

در پایان، رئیس‌جمهور ایران تصریح کرد که غنی‌سازی اورانیوم در خاک کشور همچنان ادامه خواهد یافت و این روند در چارچوب قوانین بین‌المللی پیگیری خواهد شد.


تسنیم
اخبار مرتبط
رئیس جمهور: قم می‌تواند قطب فرودگاهی بین‌الملل کشور شود
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 20:00
رئیس جمهور: قم می‌تواند قطب فرودگاهی بین‌الملل کشور شود
رئیس جمهور اعلام کرد: قم به دلیل موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و زیارتی، مستعد ایفای نقش جدی در حمل‌ونقل هوایی منطقه و بین‌المللی است.
تصاویر بازدید سرزده پزشکیان از مراکز اجتماعی قم
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 17:30
تصاویر بازدید سرزده پزشکیان از مراکز اجتماعی قم
رئیس جمهور در بازدیدی سرزده و همراه با استاندار قم، از مراکز اجتماعی و محلات این شهر بازدید کرد و در جریان طرح‌های توسعه مهارت‌های زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی قرار گرفت. این بازدید با ادای احترام به شهدای گمنام و حضور در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تکمیل شد.
اعلام امادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون چه معنایی دارد؟
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 07:57
نورنیوز سخنان رئیس جمهور در جمع فعالان سیاسی اصلاح‌طلب را بررسی می‌کند؛
اعلام امادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون چه معنایی دارد؟
اعلام آمادگی رئیس‌جمهور برای گفت‌وگو با اپوزیسیون، موضعی تاریخی است. پزشکیان، با تأکید بر دو مفهوم «انصاف» و «عدالت»، باب گفتمانی را گشوده که اگر جدی گرفته شود، می‌تواند ایران را از چرخه فرساینده تقابل‌های صفر و یکی خارج کرده و وارد مرحله‌ای از «توافق سازی سیاسی» کند.
پزشکیان: ادعای ساخت بمب اتم توسط ایران دروغ است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 13:03
این خبر به‌روزرسانی می‌شود...
پزشکیان: ادعای ساخت بمب اتم توسط ایران دروغ است
رئیس جمهور اعلام کرد: دشمنان ادعا دارند که نباید به ایران اجازه داد تا بمب اتم بسازد. ما قصد ساختن بمب اتم نداریم ولی جو درست کرده‌اند که ایران قصد ساخت بمب اتم دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقبال رئیس جمهور برزیل از سخنان همتای کلمبیایی در حمایت از فلسطین
تاکید وزیران خارجه ایران و برزیل بر تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب
مشاور ترامپ: انحصار سلاح در لبنان باید در دست ارتش این کشور باشد
فعال شدن آژیر هشدار در تل‌آویو و قدس اشغالی
انفجار پیاپی در دمشق
‌آغاز نخستین سخنرانی بعد از ظهر روز سوم مجمع عمومی سازمان ملل
بقائی: ادعای سخیف علیه دیپلمات‌های ایران، ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن را آشکار می‌کند
مایکروسافت دسترسی یگان 8200 ارتش اسرائیل را قطع کرد
نورنما | باز شدن گودال عظیم در پایتخت تایلند
روسیه و چین خواستار تعویق شش ماهه مکانیزم اسنپ‌بک در شورای امنیت شدند
اطلاعیه درخصوص بیمه تکمیلی فرهنگیانی که از مهر ماه 1404 بازنشسته می‌شوند
آسوشیتدپرس: ایران احتمالا یک آزمایش موشکی اعلام نشده انجام داده است
فرانسه پرونده شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس گرفت
زمان ثبت‌نام‌ حج تمتع اعلام شد+جزییات
مراسم نمادین در دریا به یاد سید مقاومت+فیلم
ترامپ در دیدار با اردوغان قول لغو تحریم های ترکیه را داد
ما برای نداشتن بهانه همه شروط اروپایی ها را پذیرفتیم+فیلم
جدول لیگ برتر در هفته پنجم لیگ برتر و صدرنشینی تراکتور
در صورت فعال شدن اسنپ‌بک، نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد
موج استعفاها در دفتر نخست‌وزیر انگلیس
محدود کردن آزادی تردد رئیس‌جمهور و هیات ایرانی، نقض فاحش تعهدات بین‌المللی است
آسیا زیر پای پسران هندبال ایران
پوتین: بدون قید و شرط از توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حمایت می‌کنیم
سرنوشت رژیم صهیونیستی جدای از دیگر اشغالگران نخواهد بود
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
اسلامی در مجمع جهانی اتم: برنامه‌ هسته‌ای ایران شفاف است
آغاز پاییز طلایی با حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران از ششم مهر
زمان فروش 11 محصول ایران خودرو اعلام شد + لینک سایت
سید مقاومت، شمع فروزان عقلانیت، ایثار و آزادی
رونمایی از سه محصول نوآور دانش‌بنیان در ایران فارما 1404
شهرام مکری برنده جایزه چشم‌انداز آسیا شد
لیست نهایی بهترین های قاره کهن در سال 2025 اعلام شد
30 درصد زعفران ایران به ایتالیا صادر می شود
ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین است
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
رهبر انصارالله یمن: دشمن صهیونیستی با تکیه بر پشتیبانی آمریکا جنایت می‌کند
سعید پیردوست در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است+علت بستری
آغاز سخنرانی ویدئو کنفرانسی محمود عباس در سازمان ملل
پشتوانه سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل اراده‌ای ملی است
50 شهید و زخمی در تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به یمن +فیلم
اکثریت اعضای کمیته اجرایی اتحادیه فوتبال اروپا، با تعلیق عضویت اسرائیل موافق هستند
دیدار روسای جمهور ایران و بولیوی در نیویورک
قائم‌پناه: بخشی از فعالیت‌های شستا می‌تواند به سواحل جنوبی منتقل شود
دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران در نمایشگاه «هفته جهانی اتم»
نتانیاهو دیگر اجازه سفر به اسلوونی ندارد
زاکانی: سخنرانی رئیس‌ جمهور در سازمان ملل باعزت بود
نورنما | تقدیم به تمام کشتی‌گیرهای با معرفت و پهلوون ایران
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دفاع مقدس
دست رضا علیپور به مدال جهانی نرسید
گروسی: وضعیت نیروگاه جنوب اوکراین همچنان نگران کننده است
X
آگهی تبلیغاتی