×
سیاسی
شناسه خبر : 234386
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 02:00
بیانیه وزارت امور خارجه ایران در خصوص وخامت وضعیت انسانی نوار غزه

بیانیه وزارت امور خارجه ایران در خصوص وخامت وضعیت انسانی نوار غزه

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای در خصوص وضعیت بحرانی نوار غزه، از جامعه جهانی و کشورهای منطقه خواست تا اقدام فوری و مؤثری برای توقف نسل‌کشی فلسطینیان و کاهش درد و رنج مردم این سرزمین انجام دهند.

نورنیوز - گروه سیاسی: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی وخامت وضعیت انسانی در نوار غزه و افزایش بحران‌های ناشی از حملات رژیم صهیونیستی، بیانیه‌ای صادر کرده و با ابراز نگرانی عمیق نسبت به تشدید فاجعه انسانی ناشی از جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ادامه کشتار فلسطینیان همزمان با محروم‌سازی مردم بی‌دفاع این باریکه از غذا، آب، دارو و دیگر مایحتاج اولیه را به شدت محکوم کرده و خواستار اقدام فوری، موثر و قاطع جامعه حهانی و مشورهای منطقه برای توقف نسل‌کشی و کاهش درد و رنج مردم نظلوم فلسطین است.

ادامه محاصره غیرانسانی غزه و بمباران وحشیانه مراکز اسکان آوارگان و تبدیل جایگاه‌های توزیع کمک‌های بشردوستانه به تله‌هایی برای هدف‌گیری و کشتار جمعی مردم گرسنه و تشنه، گواه شدت شقاوت و سنگدلی رژیم آپارتاید اسرائیل و حامیان آن است. کشتار بیش از هزار انسان‌ بی‌گناه در صف‌های دریافت غذا و جان‌باختن بیش از 600 نفر در اثر گرسنگی، اوج سبعیت رژیم صهیونیستی و مصداق‌های واضح جنایت جنگی و نسل‌کشی است. این در حالی است که 90 درصد مساحت غزه غیرفابل سکونت شده و یک میلیون و دویست هزار نفر از جمعیت غزه در معرض مرگ ناشی از گرسنگی‌ مفرط قرار دارند.

ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در ایفای مسئولیت‌ قانونی خود در قبال تجاوزات و جنایات رژبم اشغالگر به دلیل کارشکنی مداوم آمریکا، موجب جری‌شدن این رژیم و عادی‌سازی شرارت شده است. پشتیبانی همه‌جانبه نظامی، اقتصادی و سیاسی آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی به‌ویژه آلمان از این رژیم، نه‌تنها نوعی مصونیت مطلق برای آن ایجاد کرده، بلکه زمینه را برای ارتکاب جنایات شدیدتر در راستای طرح پاک‌سازی قومی و کوچ اجباری فلسطینیان فراهم نموده است.

حامیان و توجیه‌گران رژیم صهیونیستی به‌ویژه آمریکا که علاوه بر عرضه کمک‌های تسلیحاتی و حمایت‌های سیاسی، از همه ابزارهای خود برای ممانعت از مواخذه و مجازات رژیم صهیونیستی استفاده می‌کنند، شریک جنایات رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند و باید پاسخگو باشند.

با توجه به فروپاشی کامل نظام بهداشتی و درمانی در غزه و ممانعت اشغالگران از ورود کمک‌های غذایی و دارویی به این باریکه طی 5 ماه گذشته، غزه در معرض یک فاجعه انسانی تمام‌عیار قرار دارد و طرح نسل‌کشی مردم فلسطین در هولناک‌ترین شکل خود توسط شقی‌ترین جنایتکاران در حال اجرا است. تک‌تک دولت‌ها و همه نهادها و سازمان‌های بین‌المللی که عهده‌دار ماموریت‌های انسان‌دوستانه هستند، از جمله شورای حقوق بشر، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، سازمان جهانی بهداشت، و یونیسف مسئولیت قانونی و اخلاقی برای اقدام عاجل و موثر جهت توقف جالیات رژیم صهیونیستی و پایان‌دادن به درد و رنج مردم فلسطین دارند. این مسئولیت قانونی و اخلاقی منبعث از منشور سازمان ملل متحد، حقوق بشردوستانه بین‌المللی به‌ویژه معاهدات چهارگانه ژنو 1949 و پروتکل‌های الحاقی آن، کنوانسیون منع نسل‌کشی می‌باشد که در آن بر تعهد همه دولت‌ها برای حصول اطمینان از رعایت قواعد بشردوستانه و ممانعت از نسل‌کشی تاکید گردیده است.

وظیفه اخلاقی و دینی کشورهای منطقه و اسلامی نیز روشن است و لازم است این کشورها از همه ظرفیت‌های خود از جمله در چارچوب سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد برای وادار کردن حامیان رژیم صهیونیستی به‌ویژه آمریکا جهت توقف جنایات این رژیم استفاده کرده و ضمن فراهم آوردن زمینه لازم برای ارسال فوری کمک‌های لازم خصوصا آب و غذا و دارو به مردم فلسطین، برای مواخذه و محاکمه و مجازات جنایتکاران صهیونیست اقدام نمایند. 

چمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر موضع اصولی و مبتنی بر حقوق بین‌الملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و با یادآوری مشروعیت مبارزات ملت فلسطین برای رهایی از یوغ اشغالگری و آپارتاید استعماری رژیم صهیونیستی، ضرورت تقویت همبستگی بین همه کشورها و ملت‌های آزاده و مسلمان برای توقف نسل‌کشی استعماری در فلسطین اشغالی را خاطرنشان می‌کند.


اخبار مرتبط
وزارت خارجه: شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها، پروژه جنگ روانی صهیونیست‌هاست
شنبه 1404/05/11 ساعت 20:15
وزارت خارجه: شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها، پروژه جنگ روانی صهیونیست‌هاست
روابط عمومی وزارت امور خارجه با رد شایعات مربوط به تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران اعلام کرد: «شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌ها، جنگ روانی اتاق عملیات صهیونیست‌ها است» و این خبرسازی‌ها با هدف التهاب‌زایی و عملیات روانی انجام می‌شود.
فریبکاری راهبردی غرب؛ مشارکت پنهان در نسل‌کشی غزه
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 22:52
نورنیوز بررسی می‌کند؛
فریبکاری راهبردی غرب؛ مشارکت پنهان در نسل‌کشی غزه
غرب با روایت‌سازی‌های تحریف‌شده، تحریم حامیان فلسطین و سفیدسازی جنایات اسرائیل، فاز تازه‌ای از مشارکت خود در نسل‌کشی غزه را آغاز کرده است. اروپا و آمریکا با پوشش حقوق بشری، در حال زمان‌خری برای صهیونیست‌ها و انحراف افکار عمومی از حقیقت میدان هستند.
واکنش دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره جنایات رژیم صهیونی در غزه
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 22:30
واکنش دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره جنایات رژیم صهیونی در غزه
دبیرکل حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن نسبت به جنایات رژیم صهیونی در نوار غزه هشدار داد و آن را نتیجه تجاوز مشترک آمریکا و اسرائیل خواند. وی تاکید کرد که سکوت جهانی در برابر این جنایات، نقض آشکار حقوق بشر و قانون بین‌الملل است و خواستار اقدام عملی جامعه جهانی برای پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 25 مهر+ وضعیت استان ها
تولید سلول‌های خونی انسان بدون نیاز به اهداکننده
«فقر زمانی»؛ عامل پنهان افزایش خطر زوال عقل
آنتروپیک مدل هوش مصنوعی ارزان‌تر هایکو 4.5 را معرفی کرد
نوراینفو | 6 نکته موثر در کاهش مصرف سوخت در رانندگی
گام بلند ایران برای بومی‌سازی فناوری ایمپلنت مغزی
تاثیر حذف کربوهیدرات‌ها روی کاهش وزن
استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
وزیر صمت: سیاست تجاری باید بر اساس اهداف صادرات و واردات تنظیم شود.
توافق وزیران خارجه ایران و مالی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
زلنسکی وارد آمریکا شد +فیلم
صالحی:مسجد کانون‌ تمدن‌سازی بوده است و باید کانون محله باشد
کی‌یف: نیروهای کره شمالی از پهپادها برای ماموریت‌های شناسایی در اوکراین استفاده می‌کنند
وزیر خارجه ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت روز 26 مهر خاتمه می‌یابد
تصادف در جاده سیپدان شیراز + آمار کشته‌ها و مصدومین
اوشاکوف: گفت و گوی پوتین و ترامپ درباره ارسال «تاماهاوک» به اوکراین بود
درخواست کمک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای برگشت اجساد اسیران اسرائیلی
رعایت نرخ مصوب مرغ الزامی است
جایزه بهترین داور، بهترین بازیکن فوتسال و بهترین مربی زنان به ایرانی‌ها رسید
پیام تسلیت لاریجانی در پی درگذشت سردار افشار
حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
واکنش دفتر سیاسی انصارالله به شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن
ایران و پاکستان نیازمند یک استراتژی جامع در راستای گسترش همکاری‌ها هستند
تیم ملی فوتسال مردان هم برابر روسیه مساوی کرد + دیدار بعدی
ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد
گفت و گو مقام‌های نظامی سازمان ملل و سه کشور درباره لبنان
ادامه جنگ اوکراین پیامد مستقیم حمایت تسلیحاتی غرب از کی‌یف است
پزشکیان عازم تهران شد
برندگان مسابقه جهانی عکاسی حیات وحش
ترامپ: گفت‌وگو با پوتین بسیار سازنده بود؛ در مجارستان با یکدیگر دیدار خواهیم کرد
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند
گسترش همکاری‌های ایران و مصر در حوزه‌های پزشکی، سلامت و دارو
دیدار نماینده فلسطین با وزیر امور خارجه
سانحه واژگونی خودرو در کمربندی تفت +آمار مصدومین
انسداد کامل اتوبان شهید همت از ساعت 23 امشب
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت سردار افشار
ماچادو: ونزوئلا بزرگترین فرصت سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی است
حملات گسترده روسیه به تاسیسات گازی شرق اوکراین
معاون نیروی زمینی سپاه: توسعه تاکتیک‌های نوین جزء برنامه‌های اصلی ما می‌باشد
رییس‌جمهور: دولت اهتمام ویژه‌ای به حل چالش کشاورزان اصفهان دارد
تلاش زلنسکی برای متقاعد کردن ترامپ جهت ارسال سلاح به اوکراین
جمهوری اسلامی ایران آغاز کننده اقدام تهاجمی سایبری علیه هیچ کشوری نیست
رکوردشکنی پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان با چاشنی طلا +فیلم
تقدیم پیام رهبر انقلاب از سوی لاریجانی به پوتین
آتش‌سوزی هولناک و گسترده در کارگاه مبل‌سازی محله مرتضی‌گرد +جزئیات آتش سوزی
وزارت دفاع انگلیس: سرعت پیشروی روسیه در اوکراین به نصف کاهش یافت
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
القسام: نام شهید الغماری در صفحات افتخار تاریخ ثبت خواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی