×
بین الملل
شناسه خبر : 234368
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 20:45
هشدار جدی انگلیس به کشتی‌های درحال عبور از دریای سرخ

هشدار جدی انگلیس به کشتی‌های درحال عبور از دریای سرخ

شرکت‌های امنیت دریایی با هشدارهای تازه، از کشتی‌ها خواسته‌اند تا هرگونه ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با اسرائیل را پیش از عبور از دریای سرخ بررسی کنند. طبق گزارش‌های منتشرشده، ارتباط با اسرائیل می‌تواند کشتی‌ها را به هدف احتمالی حملات نیروهای یمنی تبدیل کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در روزهای اخیر، هشدارهای شدیداللحنی از سوی شرکت‌ها و مراکز امنیت دریایی به ناوگان‌های تجاری صادر شده است. این هشدارها بر اهمیت بررسی دقیق ارتباط کشتی‌ها با اسرائیل پیش از عبور از مناطق حساس دریایی مانند دریای سرخ، باب‌المندب و خلیج عدن تأکید دارند. هدف از این هشدارها، جلوگیری از هدف قرار گرفتن کشتی‌ها توسط نیروهای مسلح یمن اعلام شده است.

شرکت انگلیسی «فانگارد تک» که در زمینه مدیریت ریسک‌های دریایی فعالیت دارد، در گزارشی جزئیاتی را منتشر کرده است که بر اساس آن کشتی‌هایی که دارای ارتباطاتی با اسرائیل باشند، می‌توانند در فهرست اهداف نیروهای صنعاء قرار گیرند.

طبق این گزارش، کشتی‌هایی که با پرچم اسرائیل فعالیت می‌کنند، یا در ساختار مالکیت، سهامداری، ثبت شرکت یا حتی سرمایه‌گذاری‌شان اثری از منافع اسرائیلی مشاهده شود، در معرض خطر هستند. حتی کشتی‌هایی که در گذشته در بنادر اشغالی پهلو گرفته‌اند یا به شرکت‌هایی وابسته‌اند که با اسرائیل در ارتباط‌اند نیز ممکن است مورد حمله قرار گیرند.

در گزارش «فانگارد تک» آمده است: «تمامی شرکت‌های حمل‌ونقل موظفند با دقت و بررسی کامل، اطمینان حاصل کنند که آیا کشتی‌های آن‌ها هیچ‌گونه ارتباط علنی با اسرائیل دارند یا خیر؛ چه در زمینه سفرهای پیشین به بنادر اسرائیل، چه در مالکیت، چه در ساختار سهامداری و سایر پیوندها.»

این شرکت همچنین هشدار داده که خاموش کردن سیستم شناسایی خودکار کشتی‌ها (AIS) تأثیری در پنهان ماندن از دید نیروهای انصارالله ندارد و این اقدام نمی‌تواند مانع حملات احتمالی شود.

در همین راستا، مرکز اطلاعات نیروهای دریایی بین‌المللی مشترک (JIMAC) نیز در پایان هفته گذشته یادداشتی منتشر کرده که بازتاب زیادی در رسانه‌ها از جمله پایگاه «یمن إیکو» داشته است. در این یادداشت به تمامی شرکت‌های کشتیرانی و اپراتورها توصیه شده است که ارزیابی‌های ریسک امنیتی خود را به‌روزرسانی کرده و هرگونه ارتباط با بنادر اشغالی یا شرکت‌های همکار با رژیم صهیونیستی را به‌دقت بررسی کنند.

JIMAC بر اهمیت ردیابی دقیق ردپای دیجیتال کشتی‌ها، مانند داده‌های AIS و سایر منابع عمومی تأکید کرده تا از برداشت اشتباه نیروهای یمنی درباره ارتباط با اسرائیل جلوگیری شود.

این هشدارها در پی حملات دقیق نیروهای مسلح یمن به دو کشتی تجاری با نام‌های «مجیک سیز» و «اترنتی سیز» منتشر شد. این کشتی‌ها توسط شرکت‌هایی اداره می‌شدند که سابقه همکاری با بنادر اسرائیل را داشتند. طبق گزارش خبرگزاری رویترز، منابع امنیتی دریایی اعلام کرده‌اند که اطلاعات یمنی‌ها در این عملیات‌ها نسبت به گذشته بسیار دقیق‌تر و پیشرفته‌تر بوده است.

در واکنش به این وضعیت، بسیاری از کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، در پروفایل دیجیتال خود عبارت «هیچ‌گونه ارتباطی با اسرائیل نداریم» را درج کرده‌اند تا از حملات احتمالی جلوگیری کنند.

عبدالملک الحوثی، رهبر انقلاب یمن نیز اخیراً با اشاره به حملات اخیر تأکید کرده است که این عملیات‌ها در پاسخ به تلاش صهیونیست‌ها برای بازگشایی بندر ایلات و انتقال فعالیت‌های کشتیرانی به آن انجام شده‌اند. وی تصریح کرده است که منع عبور کشتی‌های مرتبط با اسرائیل همچنان پابرجاست.


نظرات

آخرین اخبار
آغاز موج 93 عملیات وعده صادق 4/ وحشت صهیونیست‌ها با حملات سنگین موشکی ایران
سفارت ایران: انگلیس در سمت درست تاریخ بایستد
عضو مجلس نمایندگان آمریکا: ترامپ نمی‌داند چگونه به جنگ علیه ایران پایان دهد
جنگ طولانی در خلیج فارس حتمال بروز قحطی در جهان را به دنبال دارد
مقام روس: جنگ با ایران یک اشتباه ژئوپلیتیک جدی از سوی ایالات متحده و اسرائیل است
گزارش جدید نیویورک تایمز از وضعیت ذخایر موشکی ایران
زلزله 3.3 عسلویه را لرزاند
سناتور روس نسبت به عواقب تداوم درگیری‌ها در خاورمیانه هشدار داد
شکاف در اردوگاه ترامپ بر سر برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا
نیروی دریایی سپاه: وقت برکناری فرمانده نیروی هوایی آمریکا رسیده
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید
ایران با خلبانان امریکایی به شیوه عصر حجر برخورد کند یا متمدنانه!
پرسش معنادار قالیباف دربارهٔ سهم تنگهٔ باب المندب در تجارت جهانی
نگرانی سناتور آمریکایی از تداوم جنگ با ایران
نظامیان صهیونیستی زیر ضربات مقاومت لبنان
3 دلیل تراکتور برای نرفتن به عربستان در نامه به AFC
نشریه آمریکایی از تلاش پنتاگون برای پنهان‌سازی تلفات جنگ با ایران پرده برداشت
واکنش پزشکیان به ادعای مذاکره آمریکایی‌ها
آیت الله فاضل لنکرانی به پویش «جانفدا برای ایران» پیوست
تشریح جزئیات روز سی و پنجم عملیات وعده‌ صادق 4
حساب جدید سردار سیدمجید موسوی در شبکه اجتماعی ایکس
تاسیسات گازی ابوظبی دچار خسارت جدی شد
روز سیاه نیروی هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی در آسمان ایران
سفر ملونی به خاورمیانه با هدف تامین انرژی مورد نیاز ایتالیا
سردار محبی مسئول جدید روابط عمومی سپاه شد
خلبان مفقودشده همچنان پیدا نشده است/ ادامه عملیات جستجو در کهگیلویه و بویراحمد
سازمان جهانی بهداشت خواستار حمایت فوری از ایران و کشورهای جنگ‌زده منطقه شد
فرید زکریا: جنگ آمریکا علیه ایران یک گل به خودی راهبردی است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/درگیری متفاوت پدافند هوایی در تهران با جنگنده ها
گفت و گوی تلفنی وزیران خارجه ایران و ترکیه
پدافند ایران 2 بالگرد آمریکایی را حین عملیات نجات هدف گرفت
واکنش ترامپ به سقوط جنگنده‌های آمریکایی
قدردانی ویژه عباس جمشیدی‌فر از هلال احمر، آتش‌نشانی و کادر درمان
داودمیرباقری: ملت ایران از یورش دشمن سرافراز بیرون می‌آید
حمله اسرائیل به مناطق مرزی قنیطره سوریه
رئیس دانشگاه تهران خواستار مقابله به مثل در قبال حمله به دانشگاه بهشتی شد
مدرسه تلویزیونی برای دانش آموزان از فردا روی آنتن می رود
اعتراف رسانه عبری به انهدام کامل کارخانه پهپادهای اسرائیل
مکرون: فرانسه زیر سلطه آمریکا نمی‌رود
اعتراف ارتش اسرائیل به شکست در مقابل حزب‌الله
بن بست کشورهای میانجی برای دستیابی به توافق آتش بس میان آمریکا و ایران
وزیر ورزش: تصمیم‌گیری درباره حضور ایران در جام جهانی فوتبالبا دولت است
اعلام جزئیات مراسم وداع با پیکر مطهر سردار شهید فتحعلی زاده
ارتش: یک هواپیمای A10 دشمن متجاوز آمریکایی ـ صهیونی حوالی تنگه هرمز مورد هدف قرار گرفت
جزئیات نامه رایزنان علمی کشور به بیش از 200 دانشگاه بزرگ جهان
ریانووستی: عمده حملات آمریکا به ایران از اردن انجام می‌شود
ایکس اکانت سردار موسوی را بست
یک فروند جنگنده A10 آمریکایی امروز نزدیک تنگه هرمز سقوط کرد
وزارت جنگ و پایگاه اطلاعاتی اسرائیل هدف حملات حزب الله قرار گرفت
پیش بینی بارندگی به مدت 5 روز در بیشتر نقاط کشور