×
بین الملل
شناسه خبر : 234368
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 20:45
هشدار جدی انگلیس به کشتی‌های درحال عبور از دریای سرخ

هشدار جدی انگلیس به کشتی‌های درحال عبور از دریای سرخ

شرکت‌های امنیت دریایی با هشدارهای تازه، از کشتی‌ها خواسته‌اند تا هرگونه ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با اسرائیل را پیش از عبور از دریای سرخ بررسی کنند. طبق گزارش‌های منتشرشده، ارتباط با اسرائیل می‌تواند کشتی‌ها را به هدف احتمالی حملات نیروهای یمنی تبدیل کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در روزهای اخیر، هشدارهای شدیداللحنی از سوی شرکت‌ها و مراکز امنیت دریایی به ناوگان‌های تجاری صادر شده است. این هشدارها بر اهمیت بررسی دقیق ارتباط کشتی‌ها با اسرائیل پیش از عبور از مناطق حساس دریایی مانند دریای سرخ، باب‌المندب و خلیج عدن تأکید دارند. هدف از این هشدارها، جلوگیری از هدف قرار گرفتن کشتی‌ها توسط نیروهای مسلح یمن اعلام شده است.

شرکت انگلیسی «فانگارد تک» که در زمینه مدیریت ریسک‌های دریایی فعالیت دارد، در گزارشی جزئیاتی را منتشر کرده است که بر اساس آن کشتی‌هایی که دارای ارتباطاتی با اسرائیل باشند، می‌توانند در فهرست اهداف نیروهای صنعاء قرار گیرند.

طبق این گزارش، کشتی‌هایی که با پرچم اسرائیل فعالیت می‌کنند، یا در ساختار مالکیت، سهامداری، ثبت شرکت یا حتی سرمایه‌گذاری‌شان اثری از منافع اسرائیلی مشاهده شود، در معرض خطر هستند. حتی کشتی‌هایی که در گذشته در بنادر اشغالی پهلو گرفته‌اند یا به شرکت‌هایی وابسته‌اند که با اسرائیل در ارتباط‌اند نیز ممکن است مورد حمله قرار گیرند.

در گزارش «فانگارد تک» آمده است: «تمامی شرکت‌های حمل‌ونقل موظفند با دقت و بررسی کامل، اطمینان حاصل کنند که آیا کشتی‌های آن‌ها هیچ‌گونه ارتباط علنی با اسرائیل دارند یا خیر؛ چه در زمینه سفرهای پیشین به بنادر اسرائیل، چه در مالکیت، چه در ساختار سهامداری و سایر پیوندها.»

این شرکت همچنین هشدار داده که خاموش کردن سیستم شناسایی خودکار کشتی‌ها (AIS) تأثیری در پنهان ماندن از دید نیروهای انصارالله ندارد و این اقدام نمی‌تواند مانع حملات احتمالی شود.

در همین راستا، مرکز اطلاعات نیروهای دریایی بین‌المللی مشترک (JIMAC) نیز در پایان هفته گذشته یادداشتی منتشر کرده که بازتاب زیادی در رسانه‌ها از جمله پایگاه «یمن إیکو» داشته است. در این یادداشت به تمامی شرکت‌های کشتیرانی و اپراتورها توصیه شده است که ارزیابی‌های ریسک امنیتی خود را به‌روزرسانی کرده و هرگونه ارتباط با بنادر اشغالی یا شرکت‌های همکار با رژیم صهیونیستی را به‌دقت بررسی کنند.

JIMAC بر اهمیت ردیابی دقیق ردپای دیجیتال کشتی‌ها، مانند داده‌های AIS و سایر منابع عمومی تأکید کرده تا از برداشت اشتباه نیروهای یمنی درباره ارتباط با اسرائیل جلوگیری شود.

این هشدارها در پی حملات دقیق نیروهای مسلح یمن به دو کشتی تجاری با نام‌های «مجیک سیز» و «اترنتی سیز» منتشر شد. این کشتی‌ها توسط شرکت‌هایی اداره می‌شدند که سابقه همکاری با بنادر اسرائیل را داشتند. طبق گزارش خبرگزاری رویترز، منابع امنیتی دریایی اعلام کرده‌اند که اطلاعات یمنی‌ها در این عملیات‌ها نسبت به گذشته بسیار دقیق‌تر و پیشرفته‌تر بوده است.

در واکنش به این وضعیت، بسیاری از کشتی‌هایی که از دریای سرخ عبور می‌کنند، در پروفایل دیجیتال خود عبارت «هیچ‌گونه ارتباطی با اسرائیل نداریم» را درج کرده‌اند تا از حملات احتمالی جلوگیری کنند.

عبدالملک الحوثی، رهبر انقلاب یمن نیز اخیراً با اشاره به حملات اخیر تأکید کرده است که این عملیات‌ها در پاسخ به تلاش صهیونیست‌ها برای بازگشایی بندر ایلات و انتقال فعالیت‌های کشتیرانی به آن انجام شده‌اند. وی تصریح کرده است که منع عبور کشتی‌های مرتبط با اسرائیل همچنان پابرجاست.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام اسامی محرومان هفته دهم لیگ برتر فوتبال
هشدار دادستان تهران به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی ثبت شکایت
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در نبطیه لبنان
زلزله 4.5 ریشتری تنب بزرگ را لرزاند
واکنش ستادکل نیروهای مسلح به ادعای همکاری نظامی با دیگر کشورها
نقویان: برای بازپخش سریال‌های پژمان جمشیدی مشکلی نداریم
89 استاد دانشگاه تهران در جمع دو درصد دانشمندان برتر جهان
افشاگری خواهر پژمان جمشیدی از شاکی برادرش ! + عکس و فیلم
سپاهان - آخال / نویدکیا و تیمش در شب سرنوشت‌ساز لیگ قهرمانان آسیا
امیر قطر خواستار حمایت گسترده برای بازسازی غزه شد
پوتین دستور توسعه مراکز لجستیکی هم مرز با کره شمالی و چین را صادر کرد
کشف 216 تن برنج احتکاری از یک شرکت معروف! + فیلم
فردا بزرگترین ابرماه را از سال 2019 از دست ندهید
پلیس: اجاره واحدهای مسکونی به صورت ساعتی و روزانه ممنوع است
سخنگوی سپاه: امروز برای تحمیل شکست سنگین‌تر به دشمن آماده‌ایم
ریل‌هایی که نقشه ژئوپلیتیک را بازنویسی می‌کنند
وقوع انفجاری مهیب در پایتخت عراق+ فیلم
اولیانوف: تهدید و زور در مورد ایران جواب نمی‌دهد
مرگ دیک چنی، معمار جنگ عراق در 84 سالگی
سفیر آمریکا در ناتو: به زلنسکی گفتم این جنگ بی‌معنی باید پایان یابد
سخنگوی کمیسیون اروپایی: معتقد به مذاکره و دیپلماسی با ایران هستیم
همسر فرماندار کالیفرنیا: ترامپ بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست + فیلم
جهانبخش به دندر بلژیک پیوست
نتایج نهایی سی و نهمین آزمون دستیاری دندانپزشکی اعلام شد
ابلاغ سیاست‌­ها و اقدامات فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌­ای، علمی فناوری ناظر به شرایط ویژه کشور
نظارت جدی و دقیق بر بازار برنج وجود ندارد
انگلیس: به دنبال تنش با ایران نیستیم
افزایش دمای تهران از فردا / کاهش کیفیت هوا در روزهای پایانی هفته
گزارش تصویری | راهپیمایی سیزده آبان 1404
گرد و خاک شدید در زابل و زهک
میانگین سن پدر و مادر در فرزندآوری اعلام شد
قیمت مسکن در مناطق مختلف تهران اعلام شد
دیدار و گفتگوی رئیس اتاق ایران با عراقچی
مردم هنوز مرگ مغزی را نمی‌شناسند / باورهای غلط، جان بیماران را می‌گیرد
حریق در پالایش نفت پارسیان ایوانکی؛ یک کشته و سه مصدوم
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 13 آبان 1404 + جدول
ریشه‌کن کردن حماس در قلب طرح ترامپ است
3مصدوم در نشت گاز کلر در پتروشیمی اروند
ساپینتو: استقلال می‌خواهد طلسم تیم‌های ایرانی در اردن را بشکند
نورنما | طولانی‌ترین غار نمکی جهان
تعطیلی نوبت بعد از ظهر مدارس برخی مناطق هرمزگان
مادورو گسترش روابط با مسکو را بسیار ارزشمند و مثبت ارزیابی کرد
تاکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه
ممدانی: رای به کومو رای به ترامپ است
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان در رسانه‌های عربی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 13 آبان 1404
امیر سیاری: اتحاد و انسجام، رمز موفقیت ملت ایران در برابر استکبار است
ثبت‌نام بیش از 118 هزار نفر در آزمون دکتری 1405
سرقت‌ میلیاردی خدمتکار جوان در شمال تهران
دولت‌های میزبان متهمان سازمان مجاهدین مکلف به استرداد آن‌ها هستند
X
آگهی تبلیغاتی