×
اجتماعی
شناسه خبر : 234342
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 18:25
زمان انتشار کارنامه و آغاز انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی 1404 اعلام شد

زمان انتشار کارنامه و آغاز انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی 1404 اعلام شد

کارنامه علمی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال 1404 روز 4 مرداد از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می‌شود. همچنین داوطلبان می‌توانند از همین روز تا 8 مرداد نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ کارنامه علمی داوطلبان حاضر در آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴، از ساعت ۱۱ صبح روز پنجشنبه، ۴ مرداد، در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir منتشر خواهد شد.

سامانه انتخاب رشته محل نیز همزمان با اعلام کارنامه فعال می‌شود و داوطلبان می‌توانند از ساعت ۱۱ صبح روز ۴ مرداد تا ساعت ۱۳ روز دوشنبه ۸ مرداد نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند. با توجه به احتمال قطعی برق یا سایر موارد پیش‌بینی‌نشده، تأکید شده است که داوطلبان در ساعات ابتدایی این بازه زمانی انتخاب رشته خود را انجام دهند. امکان ویرایش انتخاب‌ها همزمان با ثبت آن‌ها وجود دارد.

مطابق اطلاعیه شماره ۱۱، وضعیت تأیید سهمیه رزمندگان و ایثارگران در کارنامه علمی درج شده است. در صورتی که تأییدیه‌ای از مراجع ذی‌ربط دریافت نشده باشد، عبارت «عدم دریافت تاییدیه» در کارنامه درج شده که استفاده از این سهمیه بدون تأیید رسمی، تخلف محسوب می‌شود و طبق ضوابط با فرد خاطی برخورد خواهد شد.

 برای مساعدت به این دسته از داوطلبان، امکان تغییر سهمیه به آزاد از ساعت ۹ صبح روز شنبه ۱۲ مرداد تا ساعت ۱۳ روز یک‌شنبه ۱۳ مرداد فراهم شده است. نتیجه تغییر سهمیه در کارنامه نهایی درج خواهد شد.

 تذکر: مرکز سنجش آموزش پزشکی تنها بر اساس تأییدیه رسمی مراجع مربوطه اقدام می‌کند و هیچ‌گونه دخالتی در روند تأیید سهمیه‌ها ندارد؛ لذا از هرگونه پیگیری در این زمینه خودداری شود.

داوطلبان دارای سهمیه استعداد درخشان با آزمون که تأییدیه‌شان توسط دانشگاه محل تحصیل صادر شده باشد، این تأییدیه را در کارنامه مشاهده خواهند کرد. در صورت عدم تأیید، داوطلب باید از طریق دانشگاه محل تحصیل موضوع را پیگیری کند.

داوطلبان سهمیه استعداد درخشان بدون آزمون که تأییدیه لازم را دارند، امکان مشاهده و تکمیل فرم انتخاب رشته را خواهند داشت. افرادی که تأییدیه لازم را ندارند، دسترسی به فرم انتخاب رشته نخواهند داشت.

طبق اعلام قبلی، آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی در روزهای ۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۴ در ۳۵ حوزه امتحانی و برای ۴۵ رشته در قالب ۱۱ مجموعه امتحانی با حضور بیش از ۴۸ هزار داوطلب برگزار شد.

قرار بود کارنامه علمی و دفترچه انتخاب رشته محل در ۱۷ تیر منتشر شود اما به دلیل جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، انتشار آن به ۴ مرداد موکول شد.

ظرفیت پذیرش اعلام‌شده در این مرحله ۵ هزار و ۹۹۲ نفر است که از این تعداد، ۴۲۲۶ نفر در ظرفیت عادی و ۱۷۶۶ نفر در ظرفیت شهریه‌پرداز پذیرفته خواهند شد.

تأکید شده هرگونه تغییر در برنامه زمان‌بندی صرفاً از طریق سامانه رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع‌رسانی خواهد شد و پاسخی به پیگیری‌های فردی داده نمی‌شود.

اطلاعیه
 


اخبار مرتبط
زمان نتایج نهایی آزمون‌های ارشد و دکتری دانشگاه‌ها اعلام شد
شنبه 1404/05/11 ساعت 10:15
زمان نتایج نهایی آزمون‌های ارشد و دکتری دانشگاه‌ها اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که نتایج نهایی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب در اواخر شهریور و مرداد ماه 1404 منتشر خواهد شد.
جزئیات ظرفیت پذیرش در کنکور 1404 اعلام شد
شنبه 1404/04/28 ساعت 11:35
جزئیات ظرفیت پذیرش در کنکور 1404 اعلام شد
ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری سال 1404 حدود نیم‌میلیون نفر برآورد شده که از این تعداد، نزدیک به 187 هزار نفر در دوره‌های روزانه دانشگاه‌های دولتی و رایگان پذیرفته خواهند شد. نتیجه نهایی این آزمون در نیمه اول مهرماه اعلام می‌شود.
نتایج کنکور 1404 در نیمه اول مهر اعلام می‌شود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 12:58
نتایج کنکور 1404 در نیمه اول مهر اعلام می‌شود
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جریان بازدید از نوبت دوم کنکور 1404، بر اعلام نتایج نهایی در نیمه اول مهرماه تاکید کرد. او ضمن تشریح تدابیر امنیتی برای حفاظت از سوالات و مبارزه با تقلب، از اعمال سهمیه‌های ایثارگری در نتایج نهایی و گسترش بورسیه‌های تحصیلی متناسب با نیاز صنعت خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
آغاز موج سی وهشتم عملیات وعده صادق 4/شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها هدف قرار گرفتند
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند