×
اقتصادی
شناسه خبر : 234340
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 17:55
نوسان در تالار شیشه‌ای با رشد 5 هزار واحدی شاخص کل بورس

نوسان در تالار شیشه‌ای با رشد 5 هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی در پایان معاملات امروز سه‌شنبه 31 تیرماه با رشد پنج هزار واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 843 هزار واحد ایستاد که بازار روزی پرنوسان را تجربه کرد؛ فولاد بار منفی شاخص را سنگین‌تر کرد و پول حقیقی همچنان در حال خروج از بازار سهام است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ بازار سرمایه در آخرین روز تیرماه ۱۴۰۴ شاهد رفت و برگشت‌های متوالی شاخص کل بورس تهران بود. شاخص کل در نیم ساعت ابتدایی معاملات بیش از ۱۱ هزار واحد رشد کرد، اما به‌سرعت روند نزولی در پیش گرفت و در میانه معاملات با افت همراه شد. در نهایت، با افزایش ۵ هزار واحدی نسبت به روز گذشته در سطح ۲ میلیون و ۸۴۳ هزار واحد قرار گرفت.

شاخص هم‌وزن نیز با ۲۵۶۶ واحد رشد به ارتفاع ۸۵۲ هزار واحدی رسید که نشان‌دهنده رشد نسبی در کلیت بازار است.

در معاملات امروز، نماد فولاد بیشترین اثر منفی بر شاخص کل را داشت و با خروج ۳۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی، رکورد بیشترین صف فروش سهام توسط حقیقی‌ها را ثبت کرد. در مجموع، گروه فلزات اساسی شاهد خروج ۳۷۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی بود و به‌عنوان پرمخاطره‌ترین گروه امروز شناخته شد.

بورس
 

ارزش کل بازار در کانال ۸.۸ هزار همت باقی ماند و ارزش معاملات امروز به ۴۰ همت رسید که از این میزان، ۸.۵ همت متعلق به معاملات خُرد بود. در همین حال، شاهد خروج ۵۱۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام، ۲۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های سهامی و ۱۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.

در سمت دیگر، سیمانی‌ها عملکرد مثبتی داشتند. با ورود ۱۵۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی، آن‌ها به سومین گروه پرطرفدار بین سرمایه‌گذاران خُرد تبدیل شدند. در این میان، نماد سصوفی با جذب ۸۲ میلیارد تومان نقدینگی رتبه نخست در میان نمادهای پرتقاضای بازار را از آن خود کرد.

ارزش صف‌های خرید امروز ۳۸۷ میلیارد تومان و صف‌های فروش به ۱۱۵۲ میلیارد تومان رسید که همچنان نشانه‌ای از برتری سمت فروش در بازار است. در پایان معاملات، تعداد نمادهای مثبت ۲۲۳ و نمادهای منفی ۳۱۴ بود.

همچنین، شاخص فرابورس با رشد ۷۶ واحدی به عدد ۲۵ هزار و ۳۷۳ واحد رسید. در بخش انرژی نیز ارزش معاملات بورس انرژی به ۱۱۰ میلیارد تومان رسید که سهم بازار نفت و گاز ۶۰ میلیارد تومان، قراردادهای قر ۴۷ میلیارد تومان و اوراق سه میلیارد تومان بود.

بورس+31+تیر
 


اخبار مرتبط
بازار بورس در مسیر نزولی/ پیش‌بینی سقوط به حوالی 2 میلیون و 530 هزار واحد
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 18:16
بازار بورس در مسیر نزولی/ پیش‌بینی سقوط به حوالی 2 میلیون و 530 هزار واحد
شاخص بورس امروز با افت 35 هزار واحدی به 2 میلیون و 500 هزار واحد رسید و نگرانی‌هایی درباره ادامه روند نزولی و شکستن سطوح حمایتی پیشین به وجود آمد.
راه‌اندازی «بورس‌مدیا»؛ سکوی نوین آموزش بازار سرمایه با محتوای تعاملی و تصویری
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 23:00
راه‌اندازی «بورس‌مدیا»؛ سکوی نوین آموزش بازار سرمایه با محتوای تعاملی و تصویری
شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس، به عنوان نهاد تخصصی آموزش بازار سرمایه، سکوی جدید و جامع «بورس‌مدیا» را با هدف ارتقای سواد مالی عموم مردم و فعالان بازار راه‌اندازی می‌کند. این سامانه آموزشی نوآورانه با بهره‌گیری از محتوای تصویری، تعاملی و تخصصی، تجربه‌ای تازه در آموزش مالی ارائه می‌دهد.
بورس وارد هفتمین روز صعود پیوسته شد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 16:15
بورس وارد هفتمین روز صعود پیوسته شد
بازار سرمایه برای هفتمین روز پیاپی سبزپوش ماند و شاخص کل بورس با رشد بیش از 22 هزار واحدی به عدد دو میلیون و 824 هزار واحد رسید. رشد متوالی شاخص‌ها و معاملات میلیاردی، امید به بازگشت ثبات به بورس را افزایش داده است.
صعود پرقدرت بورس و رشد چشمگیر شاخص‌ها
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 15:05
صعود پرقدرت بورس و رشد چشمگیر شاخص‌ها
بورس تهران در پایان معاملات چهارشنبه 25 تیر 1404 با رشد 24 هزار واحدی شاخص کل و ورود پول حقیقی به بازار، روزی سبز را پشت سر گذاشت؛ 76 درصد نمادهای بازار سهام مثبت بودند و ارزش معاملات خرد به حدود 6 هزار میلیارد تومان رسید.
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است