×
اقتصادی
شناسه خبر : 234340
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 17:55
نوسان در تالار شیشه‌ای با رشد 5 هزار واحدی شاخص کل بورس

نوسان در تالار شیشه‌ای با رشد 5 هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی در پایان معاملات امروز سه‌شنبه 31 تیرماه با رشد پنج هزار واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 843 هزار واحد ایستاد که بازار روزی پرنوسان را تجربه کرد؛ فولاد بار منفی شاخص را سنگین‌تر کرد و پول حقیقی همچنان در حال خروج از بازار سهام است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ بازار سرمایه در آخرین روز تیرماه ۱۴۰۴ شاهد رفت و برگشت‌های متوالی شاخص کل بورس تهران بود. شاخص کل در نیم ساعت ابتدایی معاملات بیش از ۱۱ هزار واحد رشد کرد، اما به‌سرعت روند نزولی در پیش گرفت و در میانه معاملات با افت همراه شد. در نهایت، با افزایش ۵ هزار واحدی نسبت به روز گذشته در سطح ۲ میلیون و ۸۴۳ هزار واحد قرار گرفت.

شاخص هم‌وزن نیز با ۲۵۶۶ واحد رشد به ارتفاع ۸۵۲ هزار واحدی رسید که نشان‌دهنده رشد نسبی در کلیت بازار است.

در معاملات امروز، نماد فولاد بیشترین اثر منفی بر شاخص کل را داشت و با خروج ۳۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی، رکورد بیشترین صف فروش سهام توسط حقیقی‌ها را ثبت کرد. در مجموع، گروه فلزات اساسی شاهد خروج ۳۷۲ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی بود و به‌عنوان پرمخاطره‌ترین گروه امروز شناخته شد.

بورس
 

ارزش کل بازار در کانال ۸.۸ هزار همت باقی ماند و ارزش معاملات امروز به ۴۰ همت رسید که از این میزان، ۸.۵ همت متعلق به معاملات خُرد بود. در همین حال، شاهد خروج ۵۱۱ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام، ۲۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های سهامی و ۱۰۰ میلیارد تومان از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.

در سمت دیگر، سیمانی‌ها عملکرد مثبتی داشتند. با ورود ۱۵۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی، آن‌ها به سومین گروه پرطرفدار بین سرمایه‌گذاران خُرد تبدیل شدند. در این میان، نماد سصوفی با جذب ۸۲ میلیارد تومان نقدینگی رتبه نخست در میان نمادهای پرتقاضای بازار را از آن خود کرد.

ارزش صف‌های خرید امروز ۳۸۷ میلیارد تومان و صف‌های فروش به ۱۱۵۲ میلیارد تومان رسید که همچنان نشانه‌ای از برتری سمت فروش در بازار است. در پایان معاملات، تعداد نمادهای مثبت ۲۲۳ و نمادهای منفی ۳۱۴ بود.

همچنین، شاخص فرابورس با رشد ۷۶ واحدی به عدد ۲۵ هزار و ۳۷۳ واحد رسید. در بخش انرژی نیز ارزش معاملات بورس انرژی به ۱۱۰ میلیارد تومان رسید که سهم بازار نفت و گاز ۶۰ میلیارد تومان، قراردادهای قر ۴۷ میلیارد تومان و اوراق سه میلیارد تومان بود.

بورس+31+تیر
 


اخبار مرتبط
بازار بورس در مسیر نزولی/ پیش‌بینی سقوط به حوالی 2 میلیون و 530 هزار واحد
سه‌شنبه 1404/05/14 ساعت 18:16
بازار بورس در مسیر نزولی/ پیش‌بینی سقوط به حوالی 2 میلیون و 530 هزار واحد
شاخص بورس امروز با افت 35 هزار واحدی به 2 میلیون و 500 هزار واحد رسید و نگرانی‌هایی درباره ادامه روند نزولی و شکستن سطوح حمایتی پیشین به وجود آمد.
راه‌اندازی «بورس‌مدیا»؛ سکوی نوین آموزش بازار سرمایه با محتوای تعاملی و تصویری
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 23:00
راه‌اندازی «بورس‌مدیا»؛ سکوی نوین آموزش بازار سرمایه با محتوای تعاملی و تصویری
شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس، به عنوان نهاد تخصصی آموزش بازار سرمایه، سکوی جدید و جامع «بورس‌مدیا» را با هدف ارتقای سواد مالی عموم مردم و فعالان بازار راه‌اندازی می‌کند. این سامانه آموزشی نوآورانه با بهره‌گیری از محتوای تصویری، تعاملی و تخصصی، تجربه‌ای تازه در آموزش مالی ارائه می‌دهد.
بورس وارد هفتمین روز صعود پیوسته شد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 16:15
بورس وارد هفتمین روز صعود پیوسته شد
بازار سرمایه برای هفتمین روز پیاپی سبزپوش ماند و شاخص کل بورس با رشد بیش از 22 هزار واحدی به عدد دو میلیون و 824 هزار واحد رسید. رشد متوالی شاخص‌ها و معاملات میلیاردی، امید به بازگشت ثبات به بورس را افزایش داده است.
صعود پرقدرت بورس و رشد چشمگیر شاخص‌ها
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 15:05
صعود پرقدرت بورس و رشد چشمگیر شاخص‌ها
بورس تهران در پایان معاملات چهارشنبه 25 تیر 1404 با رشد 24 هزار واحدی شاخص کل و ورود پول حقیقی به بازار، روزی سبز را پشت سر گذاشت؛ 76 درصد نمادهای بازار سهام مثبت بودند و ارزش معاملات خرد به حدود 6 هزار میلیارد تومان رسید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
بدشانسی استقلال در آستانه دربی!
تهران شنبه و یکشنبه هم تعطیل می‌شود ؟
نورنما | طبیعت جذاب دنیا
رمزگشایی از ماجرای هراس‌فروشی تل‌آویو در آسمان عراق
روسیه: هیچ امتیازی در بحران اوکراین نخواهیم داد!
واکنش دفتر پزشکیان به بحث‌‌ اینترنت سفید
سخنان عجیب اردوغان : ترکیه وارث ابن سینا و لقمان حکیم است!
کودتای نظامی در گینه بیسائو / دستگیری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن ارتش
اسرائیل دروغ می‌گوید؛ ایران و محور مقاومت شکست نخورده‌اند
مهار آتش در شاهرود / جنگل ابر در امان ماند!
ابراز امیدواری لاریجانی برای رفع موانع انتقال گاز به پاکستان
طلا به اوج رسید؛ سکه تمام به 119 میلیون تومان
دادگاه فرانسه درخواست تجدید نظر سارکوزی را رد کرد
واکنش طالبان به پاکستان: تجاوز را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم
تصویب محدودیت سنی برای شبکه‌های اجتماعی
انجام اولین پرواز مستقیم «کیش – دوشنبه» از فردا
آغاز جشنواره جهانی فیلم فجر با اکران«زیر درختان زیتون»
رئیس‌جمهور سابق برزیل به 27 سال زندان محکوم شد
حساب‌های کاربری سربازان زیر ذره بین ارتش اسرائیل
پروازهای لوفت‌هانزا به ایران از 26 دی‌ماه برقرار می‌شود
انفجار انبار مهمات در ادلب سوریه
دولت برای اصلاحات احتمالی در مصوبه بنزین به نفع مردم آمادگی دارد
کاتس: امنیت کشورش تضمین نشود، «هیچ آرامشی» در لبنان وجود نخواهد داشت
شیخ نعیم قاسم: دور باطل تجاور آمریکایی-اسرائیلی به پایان خواهد رسید
نتانیاهو از حضور مکرر در دادگاه شکایت کرد!
لاریجانی: حاضریم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
X
آگهی تبلیغاتی