×
ورزشی
شناسه خبر : 234322
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 17:10
اختلاف نظر سرمربی‌های استقلال با مدیریت جویباری ادامه دارد

اختلاف نظر سرمربی‌های استقلال با مدیریت جویباری ادامه دارد

کارشناس فوتبال و بازیکن سابق استقلال با انتقاد از عملکرد مدیران این باشگاه در فصل نقل و انتقالات گفت: جذب نشدن بازیکنان مد نظر سرمربی باعث عصبانیت او شده و باید منتظر اتفاقات عجیب بود.

نورنیوز - گروه ورزشی: مهدی فنونی زاده در گفتگویی و در خصوص وضعیت استقلال در فاصله کوتاه تا شروع فصل جدید لیگ برتر، گفت: همه فکر می‌کردند با تغییراتی که در مدیریت استقلال به وجود آمد این دچار تحولات مثبت خواهد شد و شرایطی جدید در این تیم به وجود خواهد آمد اما نه تنها این اتفاق رخ نداد بلکه وضعیت استقلال بسیار بد شده و نسبت به سال گذشته هیچ تفاوتی نکرده است.

وی تاکید کرد: مدیران استقلال سردرگم هستند و هر کس برای خودش کار می‌کند. همه وعده روزهای خوب را می‌دهند که با این شرایط بعید است. استقلال روز خوش ببیند و باید همچنان مثل سال گذشته غرق در حاشیه باشد. وعده‌ها عملی نشده. بهترین بازیکنان جذب تیم‌های دیگر شده‌اند، با لجبازی آقایان برخی بازیکنان بلاتکلیف هستند و هر روز اوضاع تیم بدتر از قبل می‌شود و اعتقاد دارم هلدینگ باید یک فکر اساسی کند که در غیر این صورت استقلال به پرتگاه سقوط خواهد کرد.

ساپینتو ناراضی و عصبی است

وی در ادامه خاطر نشان کرد: روزی که ساپینتو با مدیران استقلال به توافق رسیده شاید هرگز فکر نمی‌کرد که یک ماه نگذشته از وضع موجود ناراضی و عصبی باشد. تیم با هزینه گزاف راهی اردو شده اما سرمربی تیم نیمی از نفرات خود را در اختیار ندارد و نمی‌داند چطور باید به مرور کارهای تاکتیکی و فنی بپردازد.

ساپینتو از کمبود نفرات ناراحت است. او حتی برای دیدارهای تدارکاتی یک گلر ندارد و این موضوع او را به شدت عصبی کرده. او خواستار عقد قرار داد با چند بازیکن شده ولی مدیریت استقلال به خواسته او اهمیت نمی‌دهد.

صبر ساپینتو هم حدی دارد و بزودی باید شاهد اتفاقات عجیب در استقلال باشیم. یک مربی برای آمادگی تیمش به اردوی پیش فصل خیلی اهمیت می‌دهد و می‌داند چقدر در طول مسابقات اردوی پیش فصل نقش تعیین کننده دارد. ساپینتو تا به امروز صبوری کرده ولی اگر تیم در لیگ نتیجه دلخواه را نگیرد مقصر ساپینتو نیست بلکه مدیران استقلال هستند که با آن همه ادعای مدیریت و قول‌های بی عمل نتوانستند شرایط لازم را برای سرمربی استقلال فراهم کنند.

هواداران حق دارند معترض باشند

کارشناس فوتبال در خصوص تجمع هواداران مقابل باشگاه استقلال گفت: باید به هواداران حق بدهیم. آنها یک فصل سخت را پشت سر گذاشتند و امیدوار بودند این فصل یک تیم قدرتمند را ببینند اما حالا شاهد هستند که با وضعیتی که وجود دارد فصل جدید هم هیچ تفاوتی با فصل گذشته ندارد و هیچ اتفاق خاصی در استقلال رخ نخواهد داد.

شعار آنها علیه مدیریت استقلال کاملاً به حق است و هلدینگ باید هر چه زودتر تدبیری کند تا استقلال از این بن بست خود خواسته مدیرانش خارج شود. هواداران استقلال شعار حیا کن رها کن را این بار علیه تمامی اعضای هیئت مدیره هم سر دادند و این نشان می‌دهد که عملکرد مدیران استقلال افتضاح بوده و هواداران خواستار حضور مدیرانی قوی در استقلال هستند تا تیم را از این شرایط بحرانی خارج کند.

مدیر عامل استقلال باید پاسخگو باشد

فنونی زاده با انتقاد از عملکرد ضعیف جویباری گفت: مدیر عامل استقلال بارها اعلام کرد که بلد است چگونه بازیکن جذب کند اما حرف‌های او عملی نشد و حالا باید پاسخگو باشد که چرا به راحتی زمان را ازدست داده است.

تمامی تیم‌ها بهترین‌ها را جذب کردند اما استقلال با مدیریت جویباری نتوانسته بازیکنان خوب فصل گذشته خود را حفظ کند. لجبازی با حسینی نمونه بارز آن است که تیم در اردو دروازه‌بان ندارد ولی در تهران مدیران استقلال بر لجبازی خود اصرار دارند.

با این شیوه مدیریت استقلال از فصل گذشته هم بدتر خواهد شد. آقای سیدورف چند هزار دلار گرفته که به استقلال کمک کند اما او در حال حاضر چه امتیاز مثبتی برای استقلال داشته جز اینکه حالا صدای اختلاف نظر او با ساپینتو هم به گوش می‌رسد.

هافبک سابق استقلال در پایان گفت: آقای جویباری تا به امروز نه توانسته به قول‌هایی که داده عمل کند و نه توانسته مدیر خوبی برای استقلال باشد و اعتقاد دارم اگر نمی‌تواند موفق باشد تا قبل از اینکه بیشتر از این مورد توهین قرار بگیرد استقلال را ترک کند شاید مدیر بعدی توانایی مدیریت استقلال را داشته باشد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت بنزین در آمریکا در پی حمله به ایران 23 درصد افزایش یافت
قرارگاه خاتم: دشمن با پهپاد کپی‌شده به اهداف غیرموجه همسایگان حمله می‌کند
اعتراف اسرائیل به کاهش شدید موشک های رهگیر خود در نتیجه حملات ایران
مخالفت سوئیس با استفاده آمریکا از آسمان این کشور برای جنگ با ایران
شهادت 115 لرستانی در حملات دشمن صهیونیستی - آمریکایی
سه «فرزند ایران» به مالزی رسیدند
شهادت 11 ورزشکار خوزستانی در حملات متجاوزانه آمریکایی صهیونیستی
دشمن آمریکایی-صهیونی در مقابله با رزمندگانِ نیروهای مسلح به بن‌بست خورده
حزب الله مراکز نظامی رژیم اسرائیل را درهم کوبید
درخواست فوری آمریکا از اتباعش برای ترک خاک عراق
حمله به پالایشگاه لاناز و فرودگاه کویت توسط آمریکا یا اسرائیل صورت گرفته است
ادامه حملات هوایی وتوپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
آغاز موج پنجاه و یکم عملیات وعده صادق4 با رمز یا علی بن موسی الرضا/شلیک موشکهای ترکیبی
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
شکل‌گیری خاورمیانه اسلامی با پایان سلطه آمریکا
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید
هدف قرار گرفتن یک جنگنده رژیم صهیونیستی در آسمان ایران تایید شد
آسیب به 19 بنای تاریخی استان تهران در جنگ اخیر
دستگیری دو جاسوسی که موقعیت اماکن مهم را برای دشمن ارسال می کردند