×
سیاسی
شناسه خبر : 234278
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 10:19
قالیباف: تبلیغ پیام‌رسان‌های داخلی در صداوسیما باید رایگان باشد

قالیباف: تبلیغ پیام‌رسان‌های داخلی در صداوسیما باید رایگان باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس سازمان صداوسیما گفت: یکی از وظایف صداوسیما تبلیغ بدون هزینه پیام رسان‌های داخلی در رسانه ملی است که در اجرای این بند کوتاهی می‌شود، به آقای جبلی تذکر می‌دهم که حتما باید آن را اعمال کند.

نورنیوز - گروه سیاسی: محمد باقر قالیباف امروز سه شنبه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و پس از اظهارات وزیر ارتباطات در مورد ارتقا امنیت شبکه در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، بر لزوم توجه ویژه به حوزه امنیت سایبری تاکید کرد و گفت: در جلسه شورای عالی فضای مجازی، مصوبه‌ای ۳۲بندی در حمایت از سکوهای داخلی تصویب شده که وظایف مشخصی را برای دستگاه‌ها، از جمله صدا و سیما، تعیین می‌کند. یکی از این وظایف، تبلیغ بدون هزینه سکوهای داخلی در رسانه ملی است.

وی با بیان اینکه متاسفانه صدا و سیما در اجرای این بند کوتاهی کرده است، اظهار کرد: باید سکوهای(پیام رسان‌های) داخلی بدون اخذ وجه مورد تبلیغ در صداوسیما قرار گیرند، از این‌جا به رئیس سازمان صداوسیما ـ آقای جبلی ـ تذکر می‌دهم که حتما باید آن را اعمال کند و دولت باید خدمات عمومی را بر بستر این سکوهای داخلی بگذارد؛ این دولت گامی که تاکنون برداشته نشده بود را برداشت و این ظرفیت خوبی برای شبکه‌های داخلی ماست.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز موضوعات فناوری در همه ابعاد زندگی ما اثرگذار است، یعنی ما در سبک زندگی، مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و به تبع آن در مسائل امنیتی و دفاعی باید همه جانبه به آن نگاه کنیم.

قالیباف با بیان اینکه مهم ترین اولویت ما که ۱۳ یا ۱۴ سال قبل توسط رهبری ابلاغ شد بحث سیستم عامل بومی و شبکه ملی اطلاعات است، تصریح کرد: ما تأکید کرده‌ایم که شبکه ملی اطلاعات نباید با کمبود اعتبار داشته باشیم، چرا که از مسائل مهم و اساسی کشور است.

وی گفت: انتظار ما این است که مجلس، دولت، بخش خصوصی و شهرداری‌ها همگی به این موضوع به‌عنوان یک اولویت نگاه کنند. در هماهنگی بین دولت و شهرداری ضعف‌های جدی داریم. حدود ۷۰ درصد جمعیت، ما در ۱۱ نقطه متمرکز هستند و بخشی از این کارها را می توانند انجام دهند.

وی با بیان اینکه بخشی از سرمایه بخش خصوصی می‌تواند به سمت شبکه ملی اطلاعات هدایت شود، اما همواره می‌خواهیم با پول دولتی این مسائل را حل و فصل کنیم، گفت: آسیب فرهنگی، امنیتی و نظامی، اقتصادی و هزینه‌های تحمیلی مختلف ناشی از بی توجهی به شبکه ملی اطلاعات است و در حالی که تکنولوژی هر ۲، ۳ سال یکبار تغییر می‌کند و ما هنوز این سیستم را تکمیل نکرده‌ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص آمادگی‌های لازم در مقابله با آسیب‌ها، گفت: پدافند غیرعامل، پلیس فتا، وزارت ارتباطات، مرکز راهبردی افتا و ساختارهای متعدد دیگر در حوزه‌های فناوری اطلاعات را برای یک کار داریم و هماهنگی این بخش ها یکی از معضلات ما است و این نیز یک اشکال است.

قالیباف افزود: فصل سیزدهم قانون برنامه بر موضوع فناوری اطلاعات و به اهداف کمی و کیفی پرداخته است و موضوع «جی پی اس» نیز در این فصل مورد اشاره قرار گرفته، همین‌طور حوزه فضایی نیز مورد تاکید قرار گرفته و می‌توانیم با بهره‌گیری از توان کشورهایی که با آن‌ها توافقات راهبردی داریم و همچنین با استفاده از ظرفیت‌های فنی داخلی موضوع را پیش ببریم.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به لزوم توجه به منابع انسانی، خاطرنشان کرد: در حوزه منابع انسانی در بخش فناوری و فضای مجازی امروز در جمهوری اسلامی ایران در بهترین نقطه طی پنجره جمعیتی طلایی خود قرار داریم و تردید نکنید ۷ سال دیگر این فرصت را نداریم و داریم این فرصت را در حوزه جمعیتی و در حوزه نیروهای قابل و جوان از دست می‌دهیم، براین اساس باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا آسیب‌های مختلف در حوزه فرهنگی، اجتماعی، امنیتی بر ما وارد نشود و ما نیز در مجلس باید در این مسیر کمک کنیم؛ چه در برنامه‌های توسعه‌ای و چه در اعتبارات سالانه این موضوع باید دیده شود.  

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ان شاءالله دوستان در وزارت ارتباطات باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند، گفت: همچنین به کسب وکارهای دیجیتالی حتما باید توجه شود تا این کسب و کارها در این فراز و نشیب‌ها آسیب نبینند و لازم است مورد حمایت قرار گیرند. البته من با حمایتی که جنبه رانتی پیدا کند مخالف هستم و باید سیستم‌های دانش بنیان و حوزه شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کارها مورد توجه قرار گیرد.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 08:53
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور مجلس با اشاره به وحدت بی‌نظیر مردم ایران در برابر رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: دشمن اکنون تلاش دارد با جنگ اقتصادی و عملیات روانی از ملت مقتدر ایران انتقام بگیرد و دولت باید با برنامه‌ای منسجم و بدون شوک‌درمانی، پاسخ این جنگ ترکیبی را بدهد.
قالیباف به فرزند شهید: «حاضر شو برویم شهربازی!» +فیلم
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 15:00
قالیباف به فرزند شهید: «حاضر شو برویم شهربازی!» +فیلم
در‌حاشیه دیدار روزهای اخیر رئیس‌مجلس با خانواده شهدا، فرزند خردسال یک شهید از قالیباف می‌خواهد او را به شهربازی ببرد. واکنش قالیباف به این درخواست جالب است: «حاضر شو تا برویم.»
حضور قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده و شهید شادمانی + تصاویر
جمعه 1404/04/27 ساعت 13:40
حضور قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده و شهید شادمانی + تصاویر
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، با حضور در منزل سرلشکر شهید امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده فقید نیروی هوافضای سپاه، و سپهبد شهید علی شادمانی، فرمانده فقید قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص)، ضمن عرض تسلیت، با خانواده این شهیدان والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.
نظرات

آخرین اخبار
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است