×
اقتصادی
شناسه خبر : 234214
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/30 ساعت 22:30
صرفه‌جویی 500 مگاواتی با مدیریت برق در ادارات

صرفه‌جویی 500 مگاواتی با مدیریت برق در ادارات

با هدف مقابله با ناترازی انرژی و کاهش مصرف در ساعات اوج، شرکت توانیر از تشدید نظارت بر مصرف برق ادارات خبر داد. استفاده از لیمیترهای هوشمند و اقدامات ساده در کاهش هدررفت انرژی، بیش از 500 مگاوات صرفه‌جویی ایجاد کرده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در ادامه اجرای سیاست‌های مدیریت مصرف برق، شرکت توانیر از تشدید نظارت بر میزان مصرف ادارات دولتی و نهادهای عمومی خبر داد.

حامد احمدی، مدیرکل دفتر فنی، مهندسی و هوشمندسازی شبکه توزیع شرکت توانیر، روز دوشنبه اعلام کرد که این اقدامات با هدف کنترل مصرف در ساعات اوج و بهینه‌سازی بهره‌برداری از شبکه برق صورت گرفته است.

احمدی با اشاره به اینکه برنامه‌های مدیریت مصرف از سال گذشته آغاز شده بود، اظهار داشت: «امسال با اصلاحاتی در روند اجرا و دقت بیشتر در عملکرد لیمیترها (دستگاه‌های محدودکننده مصرف)، توانسته‌ایم بیش از ۵۰۰ مگاوات در زمان اوج مصرف صرفه‌جویی داشته باشیم.»

وی افزود: افزایش تعداد ادارات مجهز به تجهیزات هوشمند و همکاری مؤثر سازمان‌ها، بانک‌ها و مؤسسات، نقش کلیدی در تحقق این هدف ایفا کرده است. همچنین مشارکت کارکنان و حتی مراجعه‌کنندگان در اجرای این سیاست‌ها، نشان‌دهنده ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مدیریت انرژی است.

مدیرکل دفتر فنی توانیر با اشاره به راهکارهای ساده اما مؤثر در کاهش مصرف انرژی گفت: «بستن درهای ورودی در زمان روشن بودن کولرها، استفاده از پرده برای کاهش تابش مستقیم نور خورشید، و بررسی و اصلاح درز پنجره‌ها، از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند به‌صورت ملموس در کاهش هدررفت انرژی تأثیرگذار باشند.»

احمدی تأکید کرد که انتخاب تجهیزات سرمایشی باید با توجه به متراژ فضا و اقلیم انجام شود، چرا که دستگاه‌های بیش از حد بزرگ یا کوچک، علاوه بر کاهش بازدهی، مصرف انرژی را نیز بالا می‌برند.

وی همچنین توسعه انرژی‌های پاک را یک راهکار پایدار برای آینده دانست و گفت: «ایجاد نیروگاه‌های بزرگ علاوه بر هزینه بالا، زمان‌بر است. در حال حاضر تمرکز ما بر گسترش نیروگاه‌های کوچک و ترویج استفاده از پنل‌های خورشیدی در منازل و ساختمان‌های اداری و تجاری است. در همین راستا ابلاغیه‌هایی صادر شده و مشوق‌هایی نیز در نظر گرفته شده است.»

احمدی با رد برخی تصورات اشتباه درباره پنل‌های خورشیدی تصریح کرد: «این پنل‌ها حداقل ۲۵ سال عمر مفید دارند و اطلاع‌رسانی درست می‌تواند استقبال عمومی از این فناوری را افزایش دهد.»

او در پایان با اشاره به اینکه ناترازی در مصرف و تولید انرژی به یک چالش جدی بدل شده، گفت: «عبور از این وضعیت نیازمند همکاری دولت، بخش خصوصی و مردم است. توانیر نیز آمادگی دارد تا با ادامه مسیر اطلاع‌رسانی، توسعه هوشمندسازی و اجرای سیاست‌های مصرف بهینه، گام‌های جدی‌تری بردارد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موج بعدی بارش‌ها ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ رشد 260 درصدی بارش‌ درهرمزگان
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
X
آگهی تبلیغاتی