×
اقتصادی
شناسه خبر : 234214
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/30 ساعت 22:30
صرفه‌جویی 500 مگاواتی با مدیریت برق در ادارات

صرفه‌جویی 500 مگاواتی با مدیریت برق در ادارات

با هدف مقابله با ناترازی انرژی و کاهش مصرف در ساعات اوج، شرکت توانیر از تشدید نظارت بر مصرف برق ادارات خبر داد. استفاده از لیمیترهای هوشمند و اقدامات ساده در کاهش هدررفت انرژی، بیش از 500 مگاوات صرفه‌جویی ایجاد کرده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در ادامه اجرای سیاست‌های مدیریت مصرف برق، شرکت توانیر از تشدید نظارت بر میزان مصرف ادارات دولتی و نهادهای عمومی خبر داد.

حامد احمدی، مدیرکل دفتر فنی، مهندسی و هوشمندسازی شبکه توزیع شرکت توانیر، روز دوشنبه اعلام کرد که این اقدامات با هدف کنترل مصرف در ساعات اوج و بهینه‌سازی بهره‌برداری از شبکه برق صورت گرفته است.

احمدی با اشاره به اینکه برنامه‌های مدیریت مصرف از سال گذشته آغاز شده بود، اظهار داشت: «امسال با اصلاحاتی در روند اجرا و دقت بیشتر در عملکرد لیمیترها (دستگاه‌های محدودکننده مصرف)، توانسته‌ایم بیش از ۵۰۰ مگاوات در زمان اوج مصرف صرفه‌جویی داشته باشیم.»

وی افزود: افزایش تعداد ادارات مجهز به تجهیزات هوشمند و همکاری مؤثر سازمان‌ها، بانک‌ها و مؤسسات، نقش کلیدی در تحقق این هدف ایفا کرده است. همچنین مشارکت کارکنان و حتی مراجعه‌کنندگان در اجرای این سیاست‌ها، نشان‌دهنده ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مدیریت انرژی است.

مدیرکل دفتر فنی توانیر با اشاره به راهکارهای ساده اما مؤثر در کاهش مصرف انرژی گفت: «بستن درهای ورودی در زمان روشن بودن کولرها، استفاده از پرده برای کاهش تابش مستقیم نور خورشید، و بررسی و اصلاح درز پنجره‌ها، از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند به‌صورت ملموس در کاهش هدررفت انرژی تأثیرگذار باشند.»

احمدی تأکید کرد که انتخاب تجهیزات سرمایشی باید با توجه به متراژ فضا و اقلیم انجام شود، چرا که دستگاه‌های بیش از حد بزرگ یا کوچک، علاوه بر کاهش بازدهی، مصرف انرژی را نیز بالا می‌برند.

وی همچنین توسعه انرژی‌های پاک را یک راهکار پایدار برای آینده دانست و گفت: «ایجاد نیروگاه‌های بزرگ علاوه بر هزینه بالا، زمان‌بر است. در حال حاضر تمرکز ما بر گسترش نیروگاه‌های کوچک و ترویج استفاده از پنل‌های خورشیدی در منازل و ساختمان‌های اداری و تجاری است. در همین راستا ابلاغیه‌هایی صادر شده و مشوق‌هایی نیز در نظر گرفته شده است.»

احمدی با رد برخی تصورات اشتباه درباره پنل‌های خورشیدی تصریح کرد: «این پنل‌ها حداقل ۲۵ سال عمر مفید دارند و اطلاع‌رسانی درست می‌تواند استقبال عمومی از این فناوری را افزایش دهد.»

او در پایان با اشاره به اینکه ناترازی در مصرف و تولید انرژی به یک چالش جدی بدل شده، گفت: «عبور از این وضعیت نیازمند همکاری دولت، بخش خصوصی و مردم است. توانیر نیز آمادگی دارد تا با ادامه مسیر اطلاع‌رسانی، توسعه هوشمندسازی و اجرای سیاست‌های مصرف بهینه، گام‌های جدی‌تری بردارد.»


نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود
تردید آمریکا در دفاع مقابل تلافی‌جویی‌های ایران
آخرین وضعیت پاک‌سازی آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
آماده‌باش ویژه پلیس برای موج میلیونی سفر به مشهد
آب چغندر چگونه فشار بارداری بر کلیه‌ها را کم می‌کند؟
دستور جدید واشنگتن به سفارتخانه‌ها در غرب آسیا
امنیت، کارآمدی و بقا با جوان‌گرایی در حکمرانی
معمار اقتصاد نوین چین درگذشت
تاریخ دربی پایتخت مشخص شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 22 مرداد/ طلا گران می شود؟
جزییات و شرایط برخورداری از بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور
فرجام قمه‌کشی و عربده‌کشی در خیابان‌های تهران
شکستن چارچوب «توافق چارچوب» از سوی صهیونیست‌ها