×
سیاسی
شناسه خبر : 234049
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 23:00
رئیس‌جمهور درباره وضعیت بحران آب در تهران هشدار داد

رئیس‌جمهور درباره وضعیت بحران آب در تهران هشدار داد

رئیس‌جمهور با هشدار نسبت به وضعیت بحرانی آب در تهران، بر لزوم اقدام فوری برای مدیریت مصرف و تأمین منابع پایدار تأکید کرد. او گفت: «اگر از امروز فکری عاجل نکنیم، در آینده با شرایطی مواجه می‌شویم که نمی‌توان هیچ علاجی برای آن یافت.»

نورنیوز - گروه سیاسی: در جلسه عصر یکشنبه هیئت دولت به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، موضوع بحران آب و گزارش وزارت نیرو درباره ناترازی منابع آبی، به ویژه در کلان‌شهر تهران، مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق درباره ابعاد بحران آب، هشدار داد: «بحران آب از آنچه که امروز درباره آن صحبت می‌شود، جدی‌تر است و اگر امروز فکری عاجل نکنیم، در آینده با شرایطی مواجه می‌شویم که نمی‌توان هیچ علاجی برای آن یافت.»

دکتر پزشکیان در ادامه با بیان اینکه برای مدیریت بحران آب، تنها برنامه‌ریزی کافی نیست، افزود: «در حوزه آب، علاوه بر مدیریت و برنامه‌ریزی، باید فکری هم به حال مصرف بی‌رویه کرد.»

او با اشاره به اهمیت حیاتی تأمین آب شرب تهران، تاکید کرد که بحران آب را باید جدی گرفت و نسبت به اصلاح الگوی مصرف در شهر اقدام نمود:
«باید بحران آب را جدی بگیریم و تدبیری بیندیشیم که در نحوه مصرف آب تجدید نظرهایی صورت گیرد تا آب تهران تامین شود. تدابیری مانند انتقال آب از سایر نقاط به تهران هم مشکل را به شکل ریشه‌ای حل نخواهد کرد.»

رئیس‌جمهور همچنین توسعه شهر تهران را وابسته به میزان دسترسی به منابع پایدار آب دانست و تصریح کرد:«نباید اجازه دهیم که صنایع آب‌بری که در تهران فعال هستند، طرح توسعه اجرا کنند؛ اگر برای مصرف بی‌رویه منابع آب در تهران فکر عاجلی نکنیم، کل این منطقه گرفتار بحران جدی آب خواهد شد.»

در بخش دیگری از این نشست، رئیس‌جمهور با قدردانی از همکاری و همراهی قوه قضائیه با دولت، به‌ویژه در زمان‌های بحرانی مانند جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، اظهار داشت که هماهنگی میان قوا برای آرامش اجتماعی و پیشبرد اهداف کشور ضروری است.

در ادامه جلسه، وزرا به ارائه موضوعات اجرایی دستگاه‌های متبوع خود پرداختند. همچنین وزیر امور خارجه گزارشی جامع از آخرین تحولات دیپلماتیک با کشورهای اروپایی، چین، روسیه، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مذاکرات صورت‌گرفته با طرف‌های آمریکایی ارائه کرد.

در بخش پایانی این نشست، گزارش ویژه وزارت نیرو درباره وضعیت منابع آبی کشور، اقدامات انجام‌شده طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی، و همچنین وضعیت فعلی سدها و منابع آب بررسی شد.


اخبار مرتبط
نصف شدن ورودی آب سدهای کشور
جمعه 1404/05/10 ساعت 18:15
نصف شدن ورودی آب سدهای کشور
بر اساس آمار وزارت نیرو، ورودی آب به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری یعنی از اول مهر ماه 1403 تاکنون به 23 میلیارد و 5 میلیون متر مکعب رسیده، در حالی که سال گذشته در این مدت 39 میلیارد و 910 میلیون متر مکعب بوده و اختلاف این دو رقم 42 درصد است.
شلاق اقلیمی
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 14:15
حسین ایمانی جاجرمی:
شلاق اقلیمی
جاجرمی نوشت: «مصرف سرانه آب در تهران اگر بپذیریم که برابر 250 لیتر در هر روز است، نشان از مصرف فراتر از معیارهای جهانی دارد که سبب عمده آن می‌تواند تراکم جمعیت و رفتارهای مصرفی ناکارآمد باشد.»
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
شنبه 1404/05/04 ساعت 15:00
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
ذخایر آبی سد کرج با کاهش نگران‌کننده‌ای مواجه شده و به 62 میلیون مترمکعب رسیده، در حالی که در زمان مشابه سال گذشته این رقم 160 میلیون مترمکعب بود. کارشناسان هشدار می‌دهند اگر روند فعلی برداشت و مصرف ادامه یابد، ذخایر سد تا مهرماه دوام نخواهد آورد.
معتمدیان: نجات آب، اولویت فوری استان تهران است
جمعه 1404/05/03 ساعت 12:00
معتمدیان: نجات آب، اولویت فوری استان تهران است
استاندار تهران با هشدار نسبت به بحران شدید آب در پایتخت گفت: «نجات آب، اولویت فوری استان است.» محمد صادق معتمدیان تأکید کرد عبور از این وضعیت بدون مشارکت مردم، صرفه‌جویی 20 درصدی و تسریع طرح‌های انتقال آب ممکن نیست و همه دستگاه‌ها باید پاسخگو باشند.
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
جمعه 1404/05/03 ساعت 00:00
تاکید رییس‌جمهور بر صرفه‌جویی در مصرف آب
« مسعود پزشکیان» در جریان بازدید سرزده از پروژه‌های عمرانی استان البرز در نشست با مدیران استان البرز با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کشور، نسبت به وضعیت منابع آبی در استان‌های تهران و البرز هشدار داد.
استاندار تهران: 87 درصد سدهای تهران خالی است
چهارشنبه 1404/05/01 ساعت 11:30
استاندار تهران: 87 درصد سدهای تهران خالی است
استاندار تهران با اشاره به منابع آبی استان تهران و با بیان اینکه به غیر از سد طالقان، 87 درصد از سدهای چهارگانه ای که وظیفه تامین آب شرب تهران را بر عهده دارند، خالی است، گفت: این درحالیست که 21 برابر میانگین کشور، بارگذاری جمعیتی در استان تهران داریم.
30 درصد آب شرب شهری در لوله‌ها گم می‌شود؛ در 2 استان 50 درصد
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 10:40
30 درصد آب شرب شهری در لوله‌ها گم می‌شود؛ در 2 استان 50 درصد
آخرین آمارها نشان می‌دهد تنها 14 درصد از ظرفیت سدهای تهران پُر است و حدود 30 درصد آب شرب شهری کشور بدون هیچ درآمدی در سیستم توزیع از بین می‌رود. در دو استان خوزستان و کهگیلویه‌وبویراحمد این عدد نگران‌کننده به حدود 50 درصد می‌رسد.
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 08:45
نورنیوز راه‌های عبور از تنش آبی را بررسی می‌کند؛
بحران آب، از آنچه در گزارش‌ها می‌خوانید وخیم‌تر است
بحران آب، نه صرفاً بحران منابع، بلکه بحران تفکر، برنامه‌ریزی، و اراده است. کشوری که روزگاری تمدنی آبی را در دل کویر بنا نهاد، امروز نیز می‌تواند از رهگذر دانش بومی، تجربیات جهانی، سیاست‌گذاری جسورانه، و مشارکت اجتماعی، خود را از این بحران نجات دهد.
آب در اسطوره آرش کمانگیر
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 14:50
احمد مسجدجامعی:
آب در اسطوره آرش کمانگیر
مسجدجامعی نوشت: «این روزها، خوشبختانه پای جناب آرش کمانگیر، قهرمان افسانه‌ای ایران کهن، به عرصه‌های سیاسی روز باز شده و از جمله تصویر و تندیس او زینت‌بخش میدان ونک پایتخت است.»
وزیر نیرو بابت افت فشار آب عذرخواهی کرد+فیلم
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 22:15
وزیر نیرو بابت افت فشار آب عذرخواهی کرد+فیلم
وزیر نیرو با اشاره به کاهش فشار آب در برخی مناطق به‌منظور بهبود مدیریت منابع آب، از مردم بابت این وضعیت عذرخواهی کرد و بر ضرورت همکاری مشترکان در مصرف بهینه تأکید نمود. همچنین اعلام شد برخورد جدی با مصرف‌کنندگان غیرمجاز و پرمصرف‌ها در دستور کار قرار دارد.
نوراینفو | راهکارهای مدیریت مصرف آب در کشور
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 18:52
نوراینفو | راهکارهای مدیریت مصرف آب در کشور
نظرات

آخرین اخبار
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟