×
ورزشی
شناسه خبر : 233997
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/30 ساعت 09:56
بیرانوند می‌ماند؛ تراکتور قربانی شایعه‌سازی نشد

بیرانوند می‌ماند؛ تراکتور قربانی شایعه‌سازی نشد

در شرایطی که شایعه جدایی علیرضا بیرانوند از تراکتور فضای مجازی را داغ کرده، مدیرعامل این باشگاه در گفت‌وگویی صریح، این خبر را قویاً تکذیب کرد و تأکید کرد که تمام بازیکنان با تعهد کامل در کنار تیم حضور دارند.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌در روزهای گذشته، تیم فوتبال تراکتور تبریز به یکی از محورهای اصلی بازار نقل‌وانتقالات ایران تبدیل شده است. یکی از شایعات پرسر و صدا، ادعای درخواست جدایی علیرضا بیرانوند از این تیم بود که واکنش‌های متعددی را در میان هواداران به‌همراه داشت.

ماجرا از جایی آغاز شد که یکی از هواداران استقلال در تجمعی، تصویری از پیام دایرکت خود را نشان داد که ادعا می‌کرد بیرانوند به او پاسخ داده و گفته است قصد جدایی دارد، اما محمدرضا زنوزی (مالک باشگاه) موافقت نمی‌کند.

با این حال، علیرضا بیرانوند هم‌اکنون همراه با سایر اعضای تیم در اردوی ترکیه حضور دارد و حتی در بازی دوستانه اخیر نیز درون دروازه ایستاد.

سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور، درباره این اردو گفت: «با توجه به در پیش بودن رقابت‌های لیگ و آسیا، تلاش کردیم اردو را در کوتاه‌ترین زمان و با هماهنگی کامل برگزار کنیم. تمرینات منظم، زیر نظر کادرفنی در حال انجام است و شرایط روحی تیم نیز بسیار مطلوب است. از همه بازیکنان و کادر فنی تشکر می‌کنم.»

او درباره وضعیت نقل‌وانتقالات تراکتور توضیح داد: «با حضور نیروهای متخصص در باشگاه و کمیته نقل‌وانتقالات و حمایت کامل آقای زنوزی، جذب بازیکنان طبق سیاست‌های تدوین‌شده و با هماهنگی کامل با اسکوچیچ در حال انجام است. اکثر بازیکنان مدنظر جذب شده‌اند و نفرات بعدی نیز در راه هستند.»

در خصوص بازیکنان خارجی نیز مظفری‌زاده افزود: «با تدبیر آقای زنوزی و همراهی فدراسیون و وزارت ورزش، سعی کردیم بازیکنان خارجی را با قیمت‌های معقول جذب کنیم. بازیکنان داخلی نیز متعهد به سقف بودجه بودند و از آن‌ها قدردانی می‌کنم.»

مدیرعامل تراکتور در واکنش به شایعه جدایی بیرانوند گفت: «این موضوع را به‌ شدت تکذیب می‌کنم. همه بازیکنان، از جمله بیرانوند، نسبت به قراردادشان پایبند هستند و با علاقه و تعصب در تیم حضور دارند. این شایعات صرفاً با هدف ضربه‌زدن به تراکتور مطرح می‌شوند اما اجازه نمی‌دهیم به بازیکنان آسیب وارد شود.»

او ادامه داد: «رابطه باشگاه با بازیکنان فقط قراردادی نیست بلکه قلبی و متعهدانه است و تمام تلاش ما جبران محبت مالک و حمایت هواداران است.»

درباره احتمال خروج بازیکنان دیگر، مظفری‌زاده گفت: «همان‌طور که خریدها با نظر مستقیم اسکوچیچ انجام می‌شود، درباره خروج بازیکنان نیز تصمیم نهایی با ایشان است. از تمام بازیکنانی که جدا شدند تشکر می‌کنم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.»

در پایان، مدیرعامل تراکتور گفت: «در آستانه فصل جدید، امیدوارم شاهد فصلی همراه با آرامش و احترام باشیم. همچنین با توجه به اهمیت سال منتهی به جام جهانی، همه تلاشمان را برای موفقیت تیم ملی به کار می‌گیریم.»


اخبار مرتبط
محرومیت بیرانوند در سوپرجام اعمال می‌شود؟
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 11:45
محرومیت بیرانوند در سوپرجام اعمال می‌شود؟
رای پرونده علیرضا بیرانوند پس از 408 روز صادر شد، اما هنوز زمان دقیق شروع و پایان محرومیت این دروازه‌بان مشخص نشده است. کمیته استیناف طبق آیین‌نامه وظیفه شفاف‌سازی این موضوع را بر عهده داشت، اما در این زمینه سکوت کرده است.
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
شنبه 1404/05/11 ساعت 12:52
بیرانوند چهار ماه از میادین محروم شد
کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با بررسی پرونده فسخ قرارداد علیرضا بیرانوند، در نهایت فسخ قرارداد او با باشگاه پرسپولیس را غیرموجه تشخیص داد و بازیکن ملی‌پوش را به مدت چهار ماه از حضور در مسابقات رسمی محروم کرد. همچنین بیرانوند و باشگاه تراکتور به پرداخت بیش از 274 میلیارد ریال غرامت محکوم شدند.
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 23:30
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تراکتور در واپسین دیدار تدارکاتی خود در اردوی ترکیه، مقابل پیرامیدز مصر، قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا، در ثانیه‌های پایانی شکست خورد تا اردوی آماده‌سازی این تیم با طعم تلخ باخت به پایان برسد.
انتقاد درویش از  زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 00:45
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به اظهارات محمدرضا زنوزی درباره پرونده علیرضا بیرانوند واکنش نشان داد و از تمایل به مصالحه در حالی که حق با طرف مقابل است، انتقاد کرد. او همچنین توضیحاتی در مورد مشکلات پرسپولیس در جذب برخی بازیکنان و مسائل دیگر باشگاه ارائه داد.
دریافت میلیاردی استقلال از هلدینگ خلیج فارس
شنبه 1404/04/28 ساعت 22:15
دریافت میلیاردی استقلال از هلدینگ خلیج فارس
باشگاه استقلال تهران با دریافت 640 میلیارد تومان از هلدینگ خلیج فارس به عنوان اسپانسر لیگ برتر فصل 1403-1404، گامی مهم در تقویت مالی و اجرای الزامات حرفه‌ای AFC برداشت. در کنار این موفقیت مالی، مدیرعامل استقلال از برنامه‌های کلیدی برای کاهش زیان انباشته و تجدید ارزیابی دارایی‌های ارزشمند این باشگاه خبر داد.
بیرانوند کاندید بهترین دروازه‌بان آسیا شد
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 16:49
بیرانوند کاندید بهترین دروازه‌بان آسیا شد
علیرضا بیرانوند نامزد کسب عنوان بهترین دروازه‌بان مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 در آسیا شد.
نظرات

آخرین اخبار
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است