×
بین الملل
شناسه خبر : 233991
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 17:08
نماینده انصارالله: ارسال سلاح ایرانی به یمن دروغ است

نماینده انصارالله: ارسال سلاح ایرانی به یمن دروغ است

نماینده ویژه فرهنگی انصارالله یمن با تاکید بر خودکفایی نظامی مردم یمن، ادعای ارسال سلاح‌های ایرانی را دروغ خواند و از حمایت همه‌جانبه یمن از مردم غزه خبر داد. او همچنین رسانه را یکی از مهم‌ترین سلاح‌های مقاومت دانست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌  نشست خبری احمد الامام نماینده ویژه فرهنگی انصارالله یمن، روز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در محل خبرگزاری دانشجو برگزار شد. احمد الامام در ابتدای این نشست با تبریک پیروزی ایران در جنگ اخیر مقابل آمریکا و رژیم اسرائیل گفت: «برای ما افتخار است که در مورد پیروزی ایران صحبت بکنیم. رسانه یکی از مهم‌ترین سلاح‌ها برای دفع شایعات دشمن است. در این‌ جنگ ثابت شد رسانه مقاومت چه کاری انجام داد و به همین‌ خاطر دشمن، صدا و سیمای ایران را هدف قرار داد.»

وی افزود: «وقتی درباره این پیروزی بزرگ صحبت می‌کنیم، باید دلایل آن را نیز مطرح کنیم: اول توکل بر خدا، دوم وجود رهبری امام خامنه‌ای که شک روزهای اول را به فرصت تبدیل کردند، سوم همبستگی مردمی و چهارم سلاح‌های بومی ایران که عامل پیروزی شدند. این عوامل باید برای مردم تبیین شوند تا بدانند چه چیزی باعث پیروزی ایران شد.»

 یمن و حمایت از غزه

نماینده انصارالله درباره رویدادهای غزه گفت: «در روزهای اخیر، اتفاقات دردناکی در غزه رخ داده و کشته‌های روزانه در این منطقه فاجعه‌آمیز بوده است. صدها نفر از گرسنگی و بمباران جان می‌بازند. رسانه‌ها مسئولیت بزرگی در آشکار کردن واقعیت دارند و پرداختن به حاشیه‌ها، اصل ماجرا را به فراموشی می‌سپارد.»

وی درباره کمک‌های یمن به غزه تأکید کرد: «ما کالاهای اسرائیلی و آمریکایی را تحریم کرده‌ایم که اقدامی مؤثر برای کمک به مردم غزه است. تاکنون بیش از یک میلیون یمنی برای جنگ و کمک به غزه آموزش دیده‌اند. با اینکه همه مردم یمن مسلح هستند، این آموزش‌ها نیز صورت گرفته است.»

به گفته او، راهپیمایی‌های هفتگی و شلیک موشک به اسرائیل نیز در همین راستا انجام می‌شود: «ما هر دو روز به اسرائیل موشک شلیک می‌کنیم و عملیات‌ها با هماهنگی حماس انجام می‌شود. با وجود درگیری‌های داخلی در یمن، اولویت ما غزه است.»

یمن، رسانه و جنگ با دشمن

الامام در بخش دیگری از اظهارات خود خاطرنشان کرد: «پس از آغاز عملیات علیه اسرائیل، دشمن صهیونیستی و آمریکایی حملاتی علیه یمن انجام دادند اما موفق به مقابله با یمن نشدند و از منطقه عقب‌نشینی کردند. اکنون جنگنده‌های اسرائیلی نمی‌توانند وارد خاک یمن شوند و تنها از مسیر دریایی قادر به هدف‌گیری هستند.»

وی همچنین بر ضرورت هماهنگی رسانه‌ای در محور مقاومت تأکید کرد و گفت: «دشمن تلاش می‌کند صدای حق را خاموش کند و ما باید رسانه‌مان قوی‌تر و صدای‌مان بلندتر از آنان باشد. حمایت یمن از امت اسلامی یک اصل ثابت است.»

تکذیب ارسال سلاح ایرانی به یمن

نماینده انصارالله با رد ادعاهای غربی درباره ارسال سلاح ایرانی به یمن تصریح کرد: «ما از پیش از ورود انصارالله به صنعا و قبل از تجاوز عربستان، تولید سلاح را آغاز کرده‌ایم. ارسال محموله‌ سلاح‌های ایرانی به یمن دروغ است. مردم یمن خودکفا هستند و تحریم‌ها تأثیری بر ما ندارند.»

او همچنین گفت: «در یمن، همه مسلح هستند و طرح خلع سلاح هیچگاه عملی نخواهد شد. فرهنگ جهاد و حمایت از فلسطین از دوران کودکی در ذهن و قلب مردم یمن نهادینه شده است.»


نظرات

آخرین اخبار
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند