×
بین الملل
شناسه خبر : 233991
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 17:08
نماینده انصارالله: ارسال سلاح ایرانی به یمن دروغ است

نماینده انصارالله: ارسال سلاح ایرانی به یمن دروغ است

نماینده ویژه فرهنگی انصارالله یمن با تاکید بر خودکفایی نظامی مردم یمن، ادعای ارسال سلاح‌های ایرانی را دروغ خواند و از حمایت همه‌جانبه یمن از مردم غزه خبر داد. او همچنین رسانه را یکی از مهم‌ترین سلاح‌های مقاومت دانست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌  نشست خبری احمد الامام نماینده ویژه فرهنگی انصارالله یمن، روز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ در محل خبرگزاری دانشجو برگزار شد. احمد الامام در ابتدای این نشست با تبریک پیروزی ایران در جنگ اخیر مقابل آمریکا و رژیم اسرائیل گفت: «برای ما افتخار است که در مورد پیروزی ایران صحبت بکنیم. رسانه یکی از مهم‌ترین سلاح‌ها برای دفع شایعات دشمن است. در این‌ جنگ ثابت شد رسانه مقاومت چه کاری انجام داد و به همین‌ خاطر دشمن، صدا و سیمای ایران را هدف قرار داد.»

وی افزود: «وقتی درباره این پیروزی بزرگ صحبت می‌کنیم، باید دلایل آن را نیز مطرح کنیم: اول توکل بر خدا، دوم وجود رهبری امام خامنه‌ای که شک روزهای اول را به فرصت تبدیل کردند، سوم همبستگی مردمی و چهارم سلاح‌های بومی ایران که عامل پیروزی شدند. این عوامل باید برای مردم تبیین شوند تا بدانند چه چیزی باعث پیروزی ایران شد.»

 یمن و حمایت از غزه

نماینده انصارالله درباره رویدادهای غزه گفت: «در روزهای اخیر، اتفاقات دردناکی در غزه رخ داده و کشته‌های روزانه در این منطقه فاجعه‌آمیز بوده است. صدها نفر از گرسنگی و بمباران جان می‌بازند. رسانه‌ها مسئولیت بزرگی در آشکار کردن واقعیت دارند و پرداختن به حاشیه‌ها، اصل ماجرا را به فراموشی می‌سپارد.»

وی درباره کمک‌های یمن به غزه تأکید کرد: «ما کالاهای اسرائیلی و آمریکایی را تحریم کرده‌ایم که اقدامی مؤثر برای کمک به مردم غزه است. تاکنون بیش از یک میلیون یمنی برای جنگ و کمک به غزه آموزش دیده‌اند. با اینکه همه مردم یمن مسلح هستند، این آموزش‌ها نیز صورت گرفته است.»

به گفته او، راهپیمایی‌های هفتگی و شلیک موشک به اسرائیل نیز در همین راستا انجام می‌شود: «ما هر دو روز به اسرائیل موشک شلیک می‌کنیم و عملیات‌ها با هماهنگی حماس انجام می‌شود. با وجود درگیری‌های داخلی در یمن، اولویت ما غزه است.»

یمن، رسانه و جنگ با دشمن

الامام در بخش دیگری از اظهارات خود خاطرنشان کرد: «پس از آغاز عملیات علیه اسرائیل، دشمن صهیونیستی و آمریکایی حملاتی علیه یمن انجام دادند اما موفق به مقابله با یمن نشدند و از منطقه عقب‌نشینی کردند. اکنون جنگنده‌های اسرائیلی نمی‌توانند وارد خاک یمن شوند و تنها از مسیر دریایی قادر به هدف‌گیری هستند.»

وی همچنین بر ضرورت هماهنگی رسانه‌ای در محور مقاومت تأکید کرد و گفت: «دشمن تلاش می‌کند صدای حق را خاموش کند و ما باید رسانه‌مان قوی‌تر و صدای‌مان بلندتر از آنان باشد. حمایت یمن از امت اسلامی یک اصل ثابت است.»

تکذیب ارسال سلاح ایرانی به یمن

نماینده انصارالله با رد ادعاهای غربی درباره ارسال سلاح ایرانی به یمن تصریح کرد: «ما از پیش از ورود انصارالله به صنعا و قبل از تجاوز عربستان، تولید سلاح را آغاز کرده‌ایم. ارسال محموله‌ سلاح‌های ایرانی به یمن دروغ است. مردم یمن خودکفا هستند و تحریم‌ها تأثیری بر ما ندارند.»

او همچنین گفت: «در یمن، همه مسلح هستند و طرح خلع سلاح هیچگاه عملی نخواهد شد. فرهنگ جهاد و حمایت از فلسطین از دوران کودکی در ذهن و قلب مردم یمن نهادینه شده است.»


نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟