×
اجتماعی
شناسه خبر : 233974
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 18:00
ظفرقندی: تیم‌های اضطراری پزشکی باید احیا شوند

ظفرقندی: تیم‌های اضطراری پزشکی باید احیا شوند

وزیر بهداشت بر لزوم ساماندهی داوطلبان پزشکی و پرستاری در مواقع جنگ و بحران تأکید کرد. در دیدار با اعضای شورای عالی نظام پرستاری، ضمن تقدیر از نقش کادر درمان در بحران اخیر، بر احیای تیم‌های اضطراری، ارتقای تاب‌آوری و اجرای تعرفه خدمات پرستاری تأکید شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت در دیدار با رئیس و اعضای شورای عالی سازمان نظام پرستاری، بر ضرورت ساماندهی نیروهای داوطلب در حوزه پزشکی و پرستاری در شرایط بحران و جنگ تأکید کرد. در این نشست که در محل ستاد مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، اعضای شورای عالی نظام پرستاری ضمن تقدیر از تلاش‌های وزیر بهداشت در مدیریت بحران‌ها، به‌ویژه اقدامات انجام‌شده در جریان جنگ ۱۲ روزه، از حمایت‌های دولت و پیام رئیس‌جمهور به جامعه پرستاری کشور قدردانی کردند.

وزیر بهداشت در این دیدار، با اشاره به اهمیت اجرای تعرفه خدمات پرستاری، از عزم جدی وزارتخانه برای پیگیری این مطالبه قانونی خبر داد و گفت: با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای و کسری اعتبارات، تمام توان خود را برای تحقق خواسته‌های به‌حق جامعه پرستاری به‌کار خواهیم بست. ظفرقندی همچنین تأکید کرد: باید نیروهای داوطلب پرستاری و پزشکی را در شرایط بحرانی با الگویی شبیه دوران دفاع مقدس ساماندهی کنیم. وی افزود: در آن زمان، تیم‌های اضطراری با تجهیزات کامل آماده ارائه خدمات بودند و این الگو می‌تواند در شرایط کنونی مجدداً احیا شود.

او همچنین ارتقای سواد سلامت عمومی را به‌ویژه در مواقع بحران، از اولویت‌های اصلی نظام سلامت برشمرد و خواستار تولید محتوای تخصصی برای افزایش آگاهی مردم و توانمندسازی جامعه شد.

در این جلسه، احمد نجاتیان، رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور نیز ضمن قدردانی از مدیریت هوشمندانه وزارت بهداشت در بحران اخیر، گفت: بازخورد مردم نسبت به عملکرد کادر درمان بسیار مثبت بود. او با اشاره به تشکیل ستاد بحران در این سازمان افزود: طی جنگ ۱۲ روزه، به‌همراه معاونان و اعضای هیئت‌مدیره به‌طور مستمر از بیمارستان‌های تهران، شهرری، اندیشه، ملارد و سایر مراکز درمانی بازدید شد و پیام آمادگی کامل نظام سلامت منتقل گردید.

نجاتیان با بیان اینکه با مشورت دکتر عبادی فراخوان داوطلبانه‌ای منتشر شد، گفت: بیش از هزار داوطلب اعلام آمادگی کردند، هرچند در نهایت نیاز به استفاده از آنان پیش نیامد. وی افزود: این استقبال گسترده، بیانگر ظرفیت بالای جامعه پرستاری کشور است. رئیس کل سازمان نظام پرستاری همچنین با اشاره به حمایت روانی از پرستاران در دوران بحران، از تولید مجموعه‌ای آموزشی برای مدیریت استرس، تاب‌آوری و پشتیبانی روانی خبر داد.

او نسبت به چالش تاب‌آوری پرستاران، به‌ویژه زنان، هشدار داد و گفت: در روزهای ابتدایی بحران، بسیاری تحت فشار خانواده برای ترک شهر بودند، اما با تمهیدات وزارت بهداشت برای اسکان خانواده‌ها بخشی از این مشکل مدیریت شد. نجاتیان تأکید کرد: این تجربه نشان داد باید توجه ویژه‌ای به بنیان‌های روانی نیروی انسانی در نظام سلامت داشت.

وی در پایان با اشاره به کمبود نیرو در برخی استان‌ها گفت: هرچند اقداماتی برای استخدام پرستاران صورت گرفته، اما توزیع آن‌ها متوازن نبوده و انتظار داریم با حمایت وزارت بهداشت و هماهنگی نهادهای اجرایی، این نقیصه جبران شود.


نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: حرکت علمی و دفاعی کشور متوقف نمی‌شود
آغاز محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
سپاه هیچ صفحه‌ای در «ایکس» ندارد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
آماده برای «توافق‌سازی»، مقاوم در برابر «تسلیم‌سازی»
چرا رامات دیوید هدف مهم موشک‌های ایران بود؟
هشدار چین درباره بحران ایران و آمریکا؛ راه‌حل فقط دیپلماسی است
محاصره دریایی تجارت ایران را قفل نمی‌کند
بازگشت «آقای خاص» به برنابئو؛ مورینیو سرمربی جدید رئال مادرید شد
فرماندار قشم: هیچ انفجاری در این جزیره رخ نداده است
روسیه از سرنگونی 326 پهپاد اوکراینی خبر داد
تشدید نظارت بر صنعت خودرو و افزایش انطباق تولیدکنندگان
جهش ذخایر سد سفیدرود؛ یک میلیارد مترمکعب آب ذخیره شد
رشد چشمگیر پذیرش استعدادهای درخشان در ارشد و دکتری
جزئیات افزایش نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای مختلف کشور
صادرات 20 قلم کالای دامی به کشورهای همسایه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت