×
سیاسی
شناسه خبر : 233966
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 13:33
معاون عملیات ارتش: امنیت حریم آسمان ایران تأمین شد +فیلم

معاون عملیات ارتش: امنیت حریم آسمان ایران تأمین شد +فیلم

معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافندی موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر دریادار «محمود موسوی» با اشاره به دستاوردهای نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، اظهار داشت: در این جنگ تحمیلی، اولین اقدامات دشمن صهیونیستی علیه سامانه‌های راداری و پدافندی کشور بود که همرزمان ما در نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانه‌روز پای سامانه‌ها بودند و به مقابله با دشمن پرداختند.

موسوی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: رژیم جنایتکار صهیونیستی تهاجم ناجوانمردانه‌ای را به خاک ایران انجام داد و از این تهاجم اهدافی را دنبال می‌کرد.

معاون عملیات ارتش به توانمندی پدافند هوایی در تأمین امنیت آسمان کشور اشاره و عنوان کرد: دشمن صهیونیستی به دنبال از بین بردن توان پدافندی ایران بود و بخشی از سامانه‌های پدافندی ما در این جنگ آسیب دیدند؛ اما با تلاش همرزمانم سامانه‌های آسیب‌دیده جایگزین و در محل‌های از پیش تعیین‌شده مستقر شدند.

دریادار موسوی ادامه داد: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم؛ بنابراین دشمن با وجود تلاش‌های مذبوحانه‌اش نتوانست به اهداف خود برسد.

وی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی به تنهایی وارد جنگ نشد و آمریکا و ناتو به او کمک کردند، گفت: ظرفیت نیروهای مسلح ایران فراتر از این است که رژیم نامشروع صهیونیستی بتواند با آن مقابله کند؛ اما حامیان رژیم غاصب از ماه‌ها قبل با جمع‌آوری اطلاعات به این رژیم کمک کردند و ما آمریکا را در جنایت رژیم صهیونی، سهیم می‌دانیم.

معاون عملیات ارتش خاطرنشان کرد: ملت ایران در کنار نیروهای مسلح نشان دادند که وحدت و یکپارچگی‌شان گسست‌ناپذیر است و همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، در این جنگ هم نشان دادیم که دشمن در مواجهه با ایران، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

رژیم صهیونیستی در بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ حمله‌ای وحشیانه را به ایران انجام داد و تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه را به شهادت رساند؛ اما با پاسخ‌ سهمگین نیروهای مسلح، سرانجام این جنگ ۱۲ روزه با واردشدن خسارات فراوان به اماکن مختلف نظامی، شهری، اقتصادی و امنیتی در سرزمین‌های اشغالی و تحمیل آتش‌بس به دشمن، پایان یافت.

فرمانده معظم کل قوا در این زمینه با تبریک پیروزی ملت ایران بر دشمن صهیونیستی، تأکید کردند: رژیم جعلی صهیونیستی با وجود آن همه هیاهو و ادعا در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا در آمد و لِه شد.


دفاع پرس
اخبار مرتبط
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:00
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت سوباشی تأکید کرد که در سایه رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اقتدار در خط مقدم دفاع از ملت ایران ایستاده و آماده فداکاری در راه عزت و امنیت کشور است.
وقتی ایران نقطه پایان تفکر امنیت وارداتی در منطقه شد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 08:34
وقتی ایران نقطه پایان تفکر امنیت وارداتی در منطقه شد
جنگ 12 روزه به خلیج فارس سرایت نکرد، اما نقطه پایان سراب امنیت وارداتی بود. آمریکا به جای بازدارندگی، منشأ بحران شد. اسرائیل عامل بی‌ثباتی است نه شریک امنیت‌. اکنون زمان بازتعریف نظم امنیتی جدید با مشارکت واقعی و مسئولانه همه کشورهای منطقه است، بدون فریب عادی‌سازی.
سرلشکر موسوی: شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران می‌ماند
جمعه 1404/04/27 ساعت 15:30
سرلشکر موسوی: شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران می‌ماند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور تاکید کرد که شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران خواهد ماند و توانمندی آن‌ها در ساقط کردن هواگردهای دشمن، اراده و قدرت دفاعی ایران را به نمایش گذاشته است.
بازدید میدانی فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید لشگری
جمعه 1404/04/20 ساعت 15:20
بازدید میدانی فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید لشگری
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر امیر حاتمی، با حضور در پایگاه هوایی شهید لشگری، از بخش‌های مختلف این پایگاه بازدید کرد. هدف این بازدید، بررسی وضعیت آمادگی رزمی و توان عملیاتی یگان‌های مستقر در این مرکز بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
X
آگهی تبلیغاتی