×
سیاسی
شناسه خبر : 233966
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 13:33
معاون عملیات ارتش: امنیت حریم آسمان ایران تأمین شد +فیلم

معاون عملیات ارتش: امنیت حریم آسمان ایران تأمین شد +فیلم

معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های پدافندی موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر دریادار «محمود موسوی» با اشاره به دستاوردهای نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، اظهار داشت: در این جنگ تحمیلی، اولین اقدامات دشمن صهیونیستی علیه سامانه‌های راداری و پدافندی کشور بود که همرزمان ما در نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران شبانه‌روز پای سامانه‌ها بودند و به مقابله با دشمن پرداختند.

موسوی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: رژیم جنایتکار صهیونیستی تهاجم ناجوانمردانه‌ای را به خاک ایران انجام داد و از این تهاجم اهدافی را دنبال می‌کرد.

معاون عملیات ارتش به توانمندی پدافند هوایی در تأمین امنیت آسمان کشور اشاره و عنوان کرد: دشمن صهیونیستی به دنبال از بین بردن توان پدافندی ایران بود و بخشی از سامانه‌های پدافندی ما در این جنگ آسیب دیدند؛ اما با تلاش همرزمانم سامانه‌های آسیب‌دیده جایگزین و در محل‌های از پیش تعیین‌شده مستقر شدند.

دریادار موسوی ادامه داد: ما توانستیم با بهره‌گیری از سامانه‌های موجود و جایگزینی سامانه‌های جدید، فضای کشور را پوشش دهیم و امنیت حریم هوایی ایران عزیز را تأمین کنیم؛ بنابراین دشمن با وجود تلاش‌های مذبوحانه‌اش نتوانست به اهداف خود برسد.

وی با بیان اینکه دشمن صهیونیستی به تنهایی وارد جنگ نشد و آمریکا و ناتو به او کمک کردند، گفت: ظرفیت نیروهای مسلح ایران فراتر از این است که رژیم نامشروع صهیونیستی بتواند با آن مقابله کند؛ اما حامیان رژیم غاصب از ماه‌ها قبل با جمع‌آوری اطلاعات به این رژیم کمک کردند و ما آمریکا را در جنایت رژیم صهیونی، سهیم می‌دانیم.

معاون عملیات ارتش خاطرنشان کرد: ملت ایران در کنار نیروهای مسلح نشان دادند که وحدت و یکپارچگی‌شان گسست‌ناپذیر است و همانند دوران هشت سال دفاع مقدس، در این جنگ هم نشان دادیم که دشمن در مواجهه با ایران، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.

رژیم صهیونیستی در بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ حمله‌ای وحشیانه را به ایران انجام داد و تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه را به شهادت رساند؛ اما با پاسخ‌ سهمگین نیروهای مسلح، سرانجام این جنگ ۱۲ روزه با واردشدن خسارات فراوان به اماکن مختلف نظامی، شهری، اقتصادی و امنیتی در سرزمین‌های اشغالی و تحمیل آتش‌بس به دشمن، پایان یافت.

فرمانده معظم کل قوا در این زمینه با تبریک پیروزی ملت ایران بر دشمن صهیونیستی، تأکید کردند: رژیم جعلی صهیونیستی با وجود آن همه هیاهو و ادعا در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا در آمد و لِه شد.


دفاع پرس
اخبار مرتبط
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 15:00
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز عملیات مرصاد و حمله دشمن بعثی به سایت سوباشی تأکید کرد که در سایه رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اقتدار در خط مقدم دفاع از ملت ایران ایستاده و آماده فداکاری در راه عزت و امنیت کشور است.
وقتی ایران نقطه پایان تفکر امنیت وارداتی در منطقه شد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 08:34
وقتی ایران نقطه پایان تفکر امنیت وارداتی در منطقه شد
جنگ 12 روزه به خلیج فارس سرایت نکرد، اما نقطه پایان سراب امنیت وارداتی بود. آمریکا به جای بازدارندگی، منشأ بحران شد. اسرائیل عامل بی‌ثباتی است نه شریک امنیت‌. اکنون زمان بازتعریف نظم امنیتی جدید با مشارکت واقعی و مسئولانه همه کشورهای منطقه است، بدون فریب عادی‌سازی.
سرلشکر موسوی: شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران می‌ماند
جمعه 1404/04/27 ساعت 15:30
سرلشکر موسوی: شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران می‌ماند
رئیس ستادکل نیروهای مسلح با حضور در قرارگاه پدافند هوایی کشور تاکید کرد که شجاعت رزمندگان پدافند هوایی در حافظه تاریخی ملت ایران خواهد ماند و توانمندی آن‌ها در ساقط کردن هواگردهای دشمن، اراده و قدرت دفاعی ایران را به نمایش گذاشته است.
بازدید میدانی فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید لشگری
جمعه 1404/04/20 ساعت 15:20
بازدید میدانی فرمانده کل ارتش از پایگاه شهید لشگری
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرلشکر امیر حاتمی، با حضور در پایگاه هوایی شهید لشگری، از بخش‌های مختلف این پایگاه بازدید کرد. هدف این بازدید، بررسی وضعیت آمادگی رزمی و توان عملیاتی یگان‌های مستقر در این مرکز بود.
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش