×
بین الملل
شناسه خبر : 233946
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/30 ساعت 10:31
از جزیره پدوفیل‌ها تا سیاست‌های مخفی؛ ترامپ در چنگال رسوایی‌های وحشتناک!

نورنیوز بررسی می‌کند؛

از جزیره پدوفیل‌ها تا سیاست‌های مخفی؛ ترامپ در چنگال رسوایی‌های وحشتناک!

جزیره سنت‌جیمز که به «جزیره پدوفیل» معروف شده، مرکز یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های فساد جنسی جهان است. در این میان، نام ترامپ نیز در فهرست مهمانان دیده می‌شود و شایعاتی درباره یادداشت جنسی او به اپستین مطرح شده است که جنجال‌ها را بیش از پیش افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نام جفری اپستین دوباره بر سر زبان‌ها افتاده؛ این بار با ادعای تاکر کارلسون مبنی بر این‌که اپستین احتمالاً مأمور موساد بوده است. این فرضیه، تنها یک تئوری توطئه معمولی نیست. در صورت صحت، می‌تواند ارتباط ترامپ با یک شبکه بین‌المللی سوءاستفاده جنسی از کودکان را آشکار کند و مهم‌تر از آن، برملا شدن یک پروژه نفوذ عمیق اطلاعاتی را رقم بزند. کندیس اوئنز، فعال برجسته محافظه‌کار، با صراحت بی‌سابقه‌ای ترامپ را به سکوت در برابر «اخاذی شیطانی موساد» متهم کرده و هشدار داده است که «ما نمی‌توانیم درباره پدوفیلیا در دو جبهه باشیم». سکوت ترامپ و همراهی تلویحی او با نهادهای اطلاعاتی مرتبط با اپستین، نه تنها پای او را به میدان رسوایی اخلاقی می‌کشد، بلکه احتمال بهره‌برداری سیاسی دشمنان آمریکا از این نقطه‌ضعف را نیز افزایش می‌دهد.

جزیره فساد؛ فهرست مهمانان و یک نامه عجیب

جزیره سنت‌جیمز کوچک، که به «جزیره پدوفیل» شهرت یافته بود، حالا به نماد یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های فساد جنسی قرن تبدیل شده است. فهرست غیررسمی ولی معتبر از مهمانان این جزیره، شامل نام‌هایی همچون بیل کلینتون، شاهزاده اندرو، و حتی دونالد ترامپ است. حتی شایعه‌ای منتشر شده که ترامپ در سال ۲۰۰۳ یادداشتی با محتوای جنسی برای تولد اپستین به زندان ارسال کرده که البته خودش آن را انکار می‌کند. هرچند دستور اخیر ترامپ به دادستان کل برای پیگیری پرونده اپستین می‌تواند تلاشی برای تطهیر چهره‌اش باشد، اما ماهیت غیرشفاف این دستور و تأخیر در اجرای آن، تردیدها را تشدید کرده است.

سناریوی کلاسیک موساد: پرستو، فیلم و تهدید

فناوری فیلم‌برداری مخفی و استفاده از «پرستوها» یکی از تکنیک‌های معروف موساد برای شکار اهداف کلیدی است. این شیوه که «شانتاژ جنسی» نام دارد، سال‌ها توسط موساد برای واداشتن چهره‌های سیاسی و نظامی به همکاری یا سکوت، مورد استفاده قرار گرفته است. اکنون با کنار هم گذاشتن اطلاعات مربوط به اپستین، روابط وی با موساد، و ارتباط ترامپ با اپستین، به یک سناریوی محتمل نزدیک می‌شویم: فیلم‌های جنسی که از ترامپ در جزیره اپستین تهیه شده‌اند، شاید در اختیار اسرائیل یا نهادهای هم‌پیمانش باشد. در این صورت، ترامپ نه‌تنها با یک رسوایی اخلاقی، بلکه با یک تهدید استراتژیک مواجه است. چنین ابزاری می‌تواند مواضع آینده ترامپ در قبال اسرائیل و حتی انتخابات ریاست‌جمهوری را دستخوش کنترل خارجی کند.

پایان سیاسی ترامپ یا آغاز افشاگری بزرگ؟

اگر صحت این فرضیه‌ها اثبات شود، ترامپ وارد گردابی خواهد شد که نه دستگاه قضایی آمریکا، بلکه تلاقی منافع امنیتی، رسانه‌ای و اطلاعاتی جهانی، مسیرش را تعیین می‌کند. با توجه به آنکه برخی از دختران قربانی در زمان وقوع جرم ۱۴ سال داشته‌اند، بحث تنها در حد اخلاقی باقی نمی‌ماند، بلکه به سطح یک جرم فدرال ارتقاء می‌یابد. هرگونه همکاری قبلی یا فعلی ترامپ با اپستین یا پوشاندن ماجرا، می‌تواند وی را به محور یک بحران بی‌سابقه حقوقی-امنیتی در تاریخ ایالات متحده تبدیل کند. شاید ماجرا هنوز در سطح گمانه‌زنی باشد، اما همین گمانه‌زنی‌ها برای نابود کردن یک چهره سیاسی کفایت می‌کند.


اخبار مرتبط
از داووس تا غزه؛ سقوط مشروعیت غرب نوین
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 15:58
نورنیوز بررسی می‌کند؛
از داووس تا غزه؛ سقوط مشروعیت غرب نوین
پرونده فساد کلاوس شواب، بنیان‌گذار مجمع جهانی اقتصاد، بار دیگر نقاب از چهره نهادهای بین‌المللی سرمایه‌داری برداشت. دستکاری هدفمند آمارها، سوء‌استفاده‌های اخلاقی، و نقش نهادهای به‌اصطلاح جهانی در مدیریت بحران‌ها، همگی نشان‌دهنده فروپاشی اخلاقی، فکری و کارکردی نظم سرمایه‌داری هستند.
آمریکا در آتش فساد؛ از رسوایی داخلی تا جنایت جهانی
شنبه 1404/04/28 ساعت 16:27
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا در آتش فساد؛ از رسوایی داخلی تا جنایت جهانی
تحولات جدید در آمریکا از رسوایی‌های جنسی ترامپ تا فساد ساختاری اوباما، از شکاف‌های عمیق درون حاکمیت این کشور پرده برداشته است. فاسدانی که داعیه نجات جهان را دارند، نه‌تنها ناجی نیستند، بلکه به‌واسطه فساد اخلاقی و سیاسی، جنایتکارانی جهانی‌اند.
ترامپ خواستار 10 میلیارد دلار غرامت از «وال‌استریت ژورنال» برای پرونده اپستین شد
شنبه 1404/04/28 ساعت 08:50
ترامپ خواستار 10 میلیارد دلار غرامت از «وال‌استریت ژورنال» برای پرونده اپستین شد
رئیس‌جمهور آمریکا، علیه وال‌استریت ژورنال و روپرت مرداک به‌خاطر ادعای ارسال «نامه و تصویر جنسی» به جفری اپستین، شکایت کرده و خواستار 10 میلیارد دلار غرامت شده است. واکنش ضد و نقیض رسانه‌ها، در مرکز توجه قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
در نشست خبری جنبش خیابانی حفاظت از ایران
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس