×
بین الملل
شناسه خبر : 233946
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/30 ساعت 10:31
از جزیره پدوفیل‌ها تا سیاست‌های مخفی؛ ترامپ در چنگال رسوایی‌های وحشتناک!

نورنیوز بررسی می‌کند؛

از جزیره پدوفیل‌ها تا سیاست‌های مخفی؛ ترامپ در چنگال رسوایی‌های وحشتناک!

جزیره سنت‌جیمز که به «جزیره پدوفیل» معروف شده، مرکز یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های فساد جنسی جهان است. در این میان، نام ترامپ نیز در فهرست مهمانان دیده می‌شود و شایعاتی درباره یادداشت جنسی او به اپستین مطرح شده است که جنجال‌ها را بیش از پیش افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نام جفری اپستین دوباره بر سر زبان‌ها افتاده؛ این بار با ادعای تاکر کارلسون مبنی بر این‌که اپستین احتمالاً مأمور موساد بوده است. این فرضیه، تنها یک تئوری توطئه معمولی نیست. در صورت صحت، می‌تواند ارتباط ترامپ با یک شبکه بین‌المللی سوءاستفاده جنسی از کودکان را آشکار کند و مهم‌تر از آن، برملا شدن یک پروژه نفوذ عمیق اطلاعاتی را رقم بزند. کندیس اوئنز، فعال برجسته محافظه‌کار، با صراحت بی‌سابقه‌ای ترامپ را به سکوت در برابر «اخاذی شیطانی موساد» متهم کرده و هشدار داده است که «ما نمی‌توانیم درباره پدوفیلیا در دو جبهه باشیم». سکوت ترامپ و همراهی تلویحی او با نهادهای اطلاعاتی مرتبط با اپستین، نه تنها پای او را به میدان رسوایی اخلاقی می‌کشد، بلکه احتمال بهره‌برداری سیاسی دشمنان آمریکا از این نقطه‌ضعف را نیز افزایش می‌دهد.

جزیره فساد؛ فهرست مهمانان و یک نامه عجیب

جزیره سنت‌جیمز کوچک، که به «جزیره پدوفیل» شهرت یافته بود، حالا به نماد یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های فساد جنسی قرن تبدیل شده است. فهرست غیررسمی ولی معتبر از مهمانان این جزیره، شامل نام‌هایی همچون بیل کلینتون، شاهزاده اندرو، و حتی دونالد ترامپ است. حتی شایعه‌ای منتشر شده که ترامپ در سال ۲۰۰۳ یادداشتی با محتوای جنسی برای تولد اپستین به زندان ارسال کرده که البته خودش آن را انکار می‌کند. هرچند دستور اخیر ترامپ به دادستان کل برای پیگیری پرونده اپستین می‌تواند تلاشی برای تطهیر چهره‌اش باشد، اما ماهیت غیرشفاف این دستور و تأخیر در اجرای آن، تردیدها را تشدید کرده است.

سناریوی کلاسیک موساد: پرستو، فیلم و تهدید

فناوری فیلم‌برداری مخفی و استفاده از «پرستوها» یکی از تکنیک‌های معروف موساد برای شکار اهداف کلیدی است. این شیوه که «شانتاژ جنسی» نام دارد، سال‌ها توسط موساد برای واداشتن چهره‌های سیاسی و نظامی به همکاری یا سکوت، مورد استفاده قرار گرفته است. اکنون با کنار هم گذاشتن اطلاعات مربوط به اپستین، روابط وی با موساد، و ارتباط ترامپ با اپستین، به یک سناریوی محتمل نزدیک می‌شویم: فیلم‌های جنسی که از ترامپ در جزیره اپستین تهیه شده‌اند، شاید در اختیار اسرائیل یا نهادهای هم‌پیمانش باشد. در این صورت، ترامپ نه‌تنها با یک رسوایی اخلاقی، بلکه با یک تهدید استراتژیک مواجه است. چنین ابزاری می‌تواند مواضع آینده ترامپ در قبال اسرائیل و حتی انتخابات ریاست‌جمهوری را دستخوش کنترل خارجی کند.

پایان سیاسی ترامپ یا آغاز افشاگری بزرگ؟

اگر صحت این فرضیه‌ها اثبات شود، ترامپ وارد گردابی خواهد شد که نه دستگاه قضایی آمریکا، بلکه تلاقی منافع امنیتی، رسانه‌ای و اطلاعاتی جهانی، مسیرش را تعیین می‌کند. با توجه به آنکه برخی از دختران قربانی در زمان وقوع جرم ۱۴ سال داشته‌اند، بحث تنها در حد اخلاقی باقی نمی‌ماند، بلکه به سطح یک جرم فدرال ارتقاء می‌یابد. هرگونه همکاری قبلی یا فعلی ترامپ با اپستین یا پوشاندن ماجرا، می‌تواند وی را به محور یک بحران بی‌سابقه حقوقی-امنیتی در تاریخ ایالات متحده تبدیل کند. شاید ماجرا هنوز در سطح گمانه‌زنی باشد، اما همین گمانه‌زنی‌ها برای نابود کردن یک چهره سیاسی کفایت می‌کند.


اخبار مرتبط
از داووس تا غزه؛ سقوط مشروعیت غرب نوین
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 15:58
نورنیوز بررسی می‌کند؛
از داووس تا غزه؛ سقوط مشروعیت غرب نوین
پرونده فساد کلاوس شواب، بنیان‌گذار مجمع جهانی اقتصاد، بار دیگر نقاب از چهره نهادهای بین‌المللی سرمایه‌داری برداشت. دستکاری هدفمند آمارها، سوء‌استفاده‌های اخلاقی، و نقش نهادهای به‌اصطلاح جهانی در مدیریت بحران‌ها، همگی نشان‌دهنده فروپاشی اخلاقی، فکری و کارکردی نظم سرمایه‌داری هستند.
آمریکا در آتش فساد؛ از رسوایی داخلی تا جنایت جهانی
شنبه 1404/04/28 ساعت 16:27
نورنیوز بررسی می‌کند؛
آمریکا در آتش فساد؛ از رسوایی داخلی تا جنایت جهانی
تحولات جدید در آمریکا از رسوایی‌های جنسی ترامپ تا فساد ساختاری اوباما، از شکاف‌های عمیق درون حاکمیت این کشور پرده برداشته است. فاسدانی که داعیه نجات جهان را دارند، نه‌تنها ناجی نیستند، بلکه به‌واسطه فساد اخلاقی و سیاسی، جنایتکارانی جهانی‌اند.
ترامپ خواستار 10 میلیارد دلار غرامت از «وال‌استریت ژورنال» برای پرونده اپستین شد
شنبه 1404/04/28 ساعت 08:50
ترامپ خواستار 10 میلیارد دلار غرامت از «وال‌استریت ژورنال» برای پرونده اپستین شد
رئیس‌جمهور آمریکا، علیه وال‌استریت ژورنال و روپرت مرداک به‌خاطر ادعای ارسال «نامه و تصویر جنسی» به جفری اپستین، شکایت کرده و خواستار 10 میلیارد دلار غرامت شده است. واکنش ضد و نقیض رسانه‌ها، در مرکز توجه قرار گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
کپسول زیستی جدید ایران در صف پرتاب
رسانه عبری: حماس، 3 هزار نیروی تازه نفس جذب کرده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 26 آذر 1404+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی