×
بین الملل
شناسه خبر : 233902
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 08:40

تخریب عمدی خانه‌ها در غزه و کرانه باختری توسط ارتش اسرائیل

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود علیه مردم فلسطین، عملیات تخریب گسترده‌ای را در غزه و کرانه باختری آغاز کرده است؛ از انفجار خانه‌های مسکونی در «الزیتون» تا آتش‌زدن منازل در اردوگاه «نور شمس» و حملات پهپادی در شمال غزه.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق فلسطینی، منابع محلی از اجرای عملیات تخریب گسترده توسط ارتش اسرائیل در نوار غزه و کرانه باختری خبر داده‌اند. این اقدامات که به شکل عمدی و سازمان‌یافته انجام می‌شود، خسارات انسانی و مادی زیادی به دنبال داشته است.

در نوار غزه، نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به محله «الزیتون» در جنوب شرق این منطقه، اقدام به تخریب خانه‌های مسکونی کرده‌اند. گزارش‌ها حاکی است که ارتش اسرائیل برای اجرای این تخریب‌ها از مواد منفجره استفاده کرده و ده‌ها خانه در این منطقه به طور کامل ویران شده‌اند.

همزمان در کرانه باختری، منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان اسرائیلی در اردوگاه «نور شمس» واقع در شهر طولکرم، چندین منزل مسکونی متعلق به فلسطینیان را به آتش کشیده‌اند. آتش‌سوزی‌های عمدی ارتش اسرائیل در این اردوگاه باعث بروز خسارات مادی گسترده شده است، در حالی که شهروندان فلسطینی در تلاش برای نجات دارایی‌های خود بودند.

در شمال غزه نیز، یک پهپاد صهیونیستی با پرتاب بمب به اطراف منطقه «برکه الشیخ رضوان»، موجب شهادت دست‌کم سه غیرنظامی فلسطینی شد. همچنین تعدادی دیگر در این حمله زخمی شدند و به مراکز درمانی منتقل شدند.

این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که جامعه جهانی بارها خواستار توقف حملات به غیرنظامیان فلسطینی شده است؛ اما ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به اقدامات سرکوب‌گرانه و جنایت‌بار خود ادامه می‌دهد.


اخبار مرتبط
الحاق کرانه باختری؛ جنون قانونی‌سازی اشغالگری صهیونیسم
پنج‌شنبه 1404/05/02 ساعت 14:23
نورنیوز بررسی می‌کند؛
الحاق کرانه باختری؛ جنون قانونی‌سازی اشغالگری صهیونیسم
تصویب قانون الحاق کرانه باختری در کنست، رژیم صهیونیستی را وارد فاز جدیدی از نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول قطعنامه‌های سازمان ملل کرده است؛ اقدامی تحریک‌آمیز که نه‌تنها وضعیت میدانی فلسطین را ملتهب‌تر می‌سازد، بلکه بنیان‌های نظم منطقه‌ای را نیز تهدید می‌کند.
اسرائیل از ترس حملات مجدد حماس یک پایگاه مخفی در غزه می‌سازد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 18:45
اسرائیل از ترس حملات مجدد حماس یک پایگاه مخفی در غزه می‌سازد
ارتش رژیم صهیونیستی در اقدامی پنهانی، ساخت پایگاهی جدید و مخفی به نام «اسرائلا» در نوار غزه را آغاز کرده است؛ تلاشی برای جلوگیری از غافلگیری احتمالی از سوی مقاومت فلسطین، به‌ویژه پس از حمله سنگین 7 اکتبر که بنیان امنیتی اسرائیل را متزلزل کرد.
ابوعبیده: آیا امت اسلامی توان رساندن اندکی آب و غذا به غزه را ندارد؟ +فیلم
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 13:45
ابوعبیده: آیا امت اسلامی توان رساندن اندکی آب و غذا به غزه را ندارد؟ +فیلم
سخنگوی گردان‌های القسام، با صدایی سرشار از اندوه و خشم، از سران، نخبگان، احزاب و علمای امت اسلامی خواست تا در برابر محاصره غزه سکوت نکنند و برای نجات جان مردم گرسنه و مظلوم این سرزمین، حداقل غذا، آب و دارو به آن‌ها برسانند.
یدیعوت آحارنوت: آتش‌بس در غزه نزدیک است
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 11:00
یدیعوت آحارنوت: آتش‌بس در غزه نزدیک است
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت به نقل از مقامات اسرائیلی گزارش داد که احتمال دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه تا دو هفته آینده وجود دارد. همه نگاه‌ها به سفر پیش‌روی استیو ویتکاف، نماینده ویژه کاخ سفید به قطر و آغاز دور جدید مذاکرات دوخته شده است.
حتی آمریکا هم صدایش از جنایات اسرائیل در آمد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 09:30
حتی آمریکا هم صدایش از جنایات اسرائیل در آمد
برنی سندرز، سناتور ارشد آمریکایی، با اشاره به قتل یک شهروند آمریکایی توسط شهرک‌نشینان صهیونیست، هشدار داد که جنایات اسرائیل فقط محدود به غزه نیست و در کرانه باختری نیز به‌صورت آشکار و فزاینده ادامه دارد؛ حتی آمریکا دیگر نمی‌تواند سکوت کند.
ارتش اسرائیل جرئت ورود به 4 منطقه از غزه را ندارد
شنبه 1404/04/28 ساعت 10:25
ارتش اسرائیل جرئت ورود به 4 منطقه از غزه را ندارد
منابع عبری از هراس ارتش اسرائیل نسبت به ورود به چهار منطقه حساس غزه خبر داده‌اند. این در حالی است که فرماندهان ارتش به مقامات سیاسی اعلام کرده‌اند دیگر امکان پیشروی وجود ندارد و هم‌زمان مذاکرات آزادسازی اسرا در آستانه نهایی شدن است.
35 شهید فلسطینی در یک روز؛ غزه زیر آتش بی‌وقفه صهیونیست‌ها
شنبه 1404/04/28 ساعت 02:00
35 شهید فلسطینی در یک روز؛ غزه زیر آتش بی‌وقفه صهیونیست‌ها
منابع فلسطینی اعلام کردند که از صبح دیروز، در پی ادامه تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، دست‌کم 35 شهروند فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند؛ حملات در مناطق مختلف این باریکه همچنان ادامه دارد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شوخی خنده دار خبرنگار با پزشکیان؛ ویدئویی که پربازدید شد + فیلم
صفری در کاپ جهانی دوچرخه‌سواری زمین خورد + فیلم
اتفاق نادر در رسانه‌های اسرائیل/ خبرنگار وسط برنامه زنده پیراهنش را پاره کرد! + فیلم
نرخ جدید سرویس مدارس اعلام شد؛ افزایش 36 درصدی اعمال می‌شود؟
سلام نظامی چهره‌قانی پس از کسب طلای بوکس آسیا + فیلم
همایون اسعدیان به عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما انتخاب شد
صالحی: معیشت خبرنگاران در شرایط ناامنی قرار دارد
6.1 ریشتر ترکیه را به لرزه درآورد
وزیر ارتباطات هم از وضعیت اینترنت ابراز نارضایتی کرد
مصوبه افزایش 30 درصدی قرارداد بازیکنان فوتبال لغو شد
دولت با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
وزیر بهداشت: 6 هزار تخت جدید بیمارستانی در سال جاری افتتاح می شود
احتمال همگروهی استقلال و النصر در رقابت‌های آسیایی
فناوری تلفن همراه در ایران وارد 31مین سال شد
جسد پسربچه گمشده در رشت پیدا شد
سخنگوی دولت: تعطیلی شنبه در اختیار استانداران است + فیلم
عکس های منتخب جهان،10 آگوست 2025
5 شرط اصلی نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
نگرانی دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
X
آگهی تبلیغاتی