×
سیاسی
شناسه خبر : 233865
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/28 ساعت 23:00
پزشکیان: تحریم و فشار بر ملت ایران پذیرفتنی نیست

پزشکیان: تحریم و فشار بر ملت ایران پذیرفتنی نیست

رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ارمنستان بر تعهد ایران به قوانین بین‌المللی و شفافیت فعالیت‌های هسته‌ای تأکید کرد و گفت: تحمیل زور و محروم کردن ملت ایران از حقوق قانونی غیرقابل قبول است. دو طرف همچنین بر توسعه روابط دوجانبه تاکید کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان ظهر امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان، با اشاره به تحولات منطقه و عرصه بین‌الملل، به ویژه پس از برقراری آتش‌بس در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و همچنین تلاش کشورهای اروپایی برای ترغیب جمهوری اسلامی به از سرگیری مذاکرات، تاکید کرد: ایران بر اساس سیاست‌های اصولی خود همواره از هر اقدامی که منجر به تقویت صلح و امنیت شود، حمایت کرده است.

وی افزود: ایران به گواه تاریخ هیچ‌گاه به دنبال جنگ و نا امنی نبوده و همواره نقشی مهم و اثرگذار در تثبیت صلح و ثبات منطقه ایفا کرده است، اما در شرایطی که ما در حال گفت‌وگو و مذاکره بودیم، بر خلاف تمام معیارها و قوانین بین‌المللی مورد تهاجم رژیم صهیونیستی قرار گرفتیم و در ادامه آمریکا نیز در هماهنگی کامل با این رژیم تاسیسات هسته‌ای ما را که تحت نظارت و بازرسی کامل و قانونی بود، بمباران کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه انفعال و بی‌عملی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال این اقدام تجاوزکارانه و جنایتکارانه انزجار و نارضایتی ملت ایران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برانگیخت، تصریح کرد: حداقل انتظار ملت ما محکومیت تجاوز به تاسیسات هسته‌ای کشورمان مطابق با قوانین و مقررات بود که متاسفانه از سوی آژانس انرژی اتمی صورت نگرفت.

پزشکیان ضمن ابراز تاسف نسبت به بی‌توجهی به معاهدات حقوقی از سوی کشورهای مدعی و سازمان‌های بین‌المللی، گفت‌: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران تحت بازرسی‌ها و نظارت‌های آژانس انرژی اتمی، بارها صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود را اثبات و بر ممنوعیت ساخت سلاح اتمی بر اساس فتوای رهبری معظم انقلاب اسلامی تاکید داشته، اما مبنای قضاوت درباره برنامه هسته‌ای کشور ما، ادعاهای دروغین، اطلاعات جعلی به همراه تبلیغات رسانه‌ای بوده است.

وی با تاکید بر اینکه آژانس انرژی اتمی بر اساس میثاق خود با کشورهای عضو، موظف به حمایت از حق و حقوق آنهاست، تصریح کرد: ما همانگونه که خود را متعهد به قوانین بین‌المللی می‌دانیم و به دلیل اطمینان از شفافیت و صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان، هیچ نگرانی از نظارت و بازرسی نداشته و نداریم، اما تاکید می‌کنیم که تحمیل زور و فشار و محروم کردن ملت ما از حقوق قانونی‌شان به‌هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

رئیس‌جمهور با انتقاد شدید از رویکرد دوگانه کشورهای مدعی حقوق بشر در قبال جنگ‌افروزی، قتل‌عام و تجاوزگری رژیم صهیونیستی گفت: آنچه که امروز از کشتار زنان و کودکان و نسل‌کشی گرفته تا ممانعت از دسترسی به آب و غذا و دارو بر سر مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه می‌گذرد، با هیچ یک از معیارهای قانونی بین‌المللی، اخلاقی و انسانی سازگاری ندارد، اما متاسفانه کشورهای مدعی حقوق بشر بر این میزان از ظلم و جنایت چشم بسته و در مقابل آتش‌افروزی و جنایتگری این رژیم سکوت کرده‌اند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود روابط جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان را تاریخی، دوستانه و سازنده توصیف کرد و افزود: سیاست ما تعامل سازنده با همه کشورهای همسایه در سایه حفظ تمامیت ارضی همه کشورهاست و بر تقویت تعاملات، همکاری‌های مشترک و برنامه‌ریزی برای آینده روابط دو کشور تاکید داریم.

«نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تسلیت جان باختن شماری از هموطنان‌مان در حملات رژیم صهیونیستی و محکومیت این اقدام تجاوزکارانه، بر علاقمندی کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت‌: بی‌صبرانه منتظر سفر جنابعالی به ارمنستان هستیم، تا از نزدیک درباره راهکارهای ارتقای همکاری و تعاملات دو کشور با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی