×
فرهنگی
شناسه خبر : 233827
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/28 ساعت 19:15
هوش مصنوعی صدای اعتراضی جهانی نسبت به نسل کشی را ساخت+فیلم

هوش مصنوعی صدای اعتراضی جهانی نسبت به نسل کشی را ساخت+فیلم

آهنگ «Boom Boom تل‌آویو» با صدای اعتراض جهانی همراه شد؛ اثری که با کمک هوش مصنوعی ساخته شده و بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی و رسانه‌ها پیدا کرد. لوکاس کیج، خالق این اثر جنجالی، در یک مصاحبه دیدگاه‌های خود را درباره نسل‌کشی در غزه و نقش موسیقی در بیدارسازی افکار عمومی اعلام کرد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: ترانه معروف «بوم بوم تل‌آویو» اسرائیل رو که یک آهنگ اعتراضی پر سروصداست که توسط شخصی به نام لوکاس کیج، شهروند ایتالیایی-آمریکایی نوشته شده است. آهنگ با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده و واکنش‌های فراوانی در سراسر جهان داشت.

 لوکاس کیج، سازنده عصر از لحظه تولید آهنگ و الهامات خود برای ساخت این آهنگ گفت: ایده‌ی «بوم بوم تل‌آویو» وقتی به ذهنم رسید که ایران شروع کرد به بمباران اسرائیل. صبح بیدار شدم و به شعر «بوم بوم» فکر کردم و فقط همین کلمات را به نرم‌افزار دادم تا آهنگ را درست کند..و  این‌طور این آهنگ متولد شد.

موسیقی؛ رسانه‌ای برای انتقال احساسات و بیدارسازی افکار عمومی

لوکاس کیج در ادامه، هدف خود از ساخت این آهنگ را نه صرفاً خلق یک اثر موسیقایی، بلکه ارسال پیامی اجتماعی با زبانی متفاوت عنوان می‌کند:« دلیل اینکه من موسیقی رو به عنوان ابزار انتقال پیام خود انتخاب کردم این بود که موسیقی با قلب و روح مردم درگیر است.

ما نیاز داریم به منطق، به اطلاعات، به عکس‌ها، نمودارها، مستندها و کتاب‌ها. اما اگر بخواهیم قلب و روح مردم رو درگیر کنیم، باید با آن‌ها از نظر احساسی نگاه کنیم و اطلاعات بدهیم.
موسیقی یک رسانه است که مردم را حتی بدون توجه به زبان، مذهب، نژاد یا محل تولدشون به حرکت درمی‌آورد. لازم نیست یاد بگیریم چطور بنویسیم یا ساز بزنیم، فقط کافیست تا بشنویم.

بازتاب جهانی و واکنش به نسل‌کشی در غزه

وی اعتقاد دارد که محبوبیت جهانی این اثر، ریشه در خستگی جوامع مختلف از اقدامات غیرانسانی دولت اسرائیل دارد و گفت: «توجه جهانی که طی هفته گذشته به «boom boom تل‌آویو» شده به این دلیل هست که جهان از کشتار قومی و نسل‌کشی اسرائیل خسته شده و اسرائیل بدون هیچ مجازاتی به این کارها ادامه می‌دهد. وقتی ایران بالاخره پاسخی داد که مدت‌ها بود ندیده بودیم، جهان خوشحال شد که اسرائیل چیزی که سزاوارش بود را دریافت کرد.

دلیل اینکه صهیونیست‌ها هرکاری می‌کنند تا این آهنگ رو ممنوع کنند این هست که این آهنگ مردم را در سطح احساسی متحد می‌کند که  فراتر از مرزهای مذهبی و نژادی و علیه تهدید مشترک بشریت که یعنی رژیم صهونیستی می‌باشد.

 پاسخ نظامی ایران و نماد فروپاشی اقتدار پوشالی اسرائیل

در پایان این مصاحبه، لوکاس کیج حمایت خود را از واکنش نظامی ایران ابراز داشته و آن را اقدامی افشاگرانه نسبت به بی‌کارآمدی سیستم دفاعی غرب می‌داند:« من خیلی خوشحال هستم که ایران کاری کرد، و در واقع همیشه گفته‌ام امیدوارم کارهای بیشتری بکنید... زدن تل‌آویو بسیار نمادین بود و به جهان نشان داد که آمریکا و غرب میلیاردها دلار دارن خرج سیستم دفاعی می‌کنند که نمی‌تواند حملات شما رو متوقف کند. به جهان نشان دادید که اسرائیل شکست‌ناپذیر نیست و تمام پول مالیات‌دهندگان ما که در حوزه دفاعی خرج می‌شود بی‌تاثیر است.»


اخبار مرتبط
اعتراض به جنگ غزه با آردپاشی در فرودگاه بن گوریون
پنج‌شنبه 1404/05/23 ساعت 06:00
اعتراض به جنگ غزه با آردپاشی در فرودگاه بن گوریون
همزمان با تشدید درگیری‌ها در غزه، شهرک‌نشینان اسرائیلی در فرودگاه بن گوریون با نمادی از اعتراض، انزجار خود را از ادامه جنگ ابراز کردند.
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 21:00
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی از تخریب دروازه سفارت خود در لاهه خبر داد و اعلام کرد که معترضان با رنگ قرمز، نمادی از نسل‌کشی در غزه، این اقدام را انجام داده‌اند.
سناتور آمریکایی: از مالیات آمریکایی‌ها برای کشتن 18500 کودک در غزه استفاده شده است
جمعه 1404/05/17 ساعت 14:20
سناتور آمریکایی: از مالیات آمریکایی‌ها برای کشتن 18500 کودک در غزه استفاده شده است
سناتور مستقل ایالت ورمونت، در رسانه اجتماعی ایکس اعلام کرد که 18 هزار و 500 کودک در حملات نظامی اسرائیل به غزه جان خود را از دست داده‌اند.
صهیونیست‌ها آهنگ «بوم بوم تل آویو» را تقریبا از کل اینترنت پاک کردند
جمعه 1404/04/06 ساعت 13:40
صهیونیست‌ها آهنگ «بوم بوم تل آویو» را تقریبا از کل اینترنت پاک کردند
در یک اقدام جنجالی، صهیونیست‌ها آهنگ معروف «بوم بوم تل آویو» را به طرز معرکه‌ای از سرتاسر اینترنت حذف کردند! اما این تنها آغاز داستان است.
نظرات

آخرین اخبار
کارگردان سینما: آماده اجرای حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب هستم
آخرین گزینه آمریکا برای بازکردن تنگه هرمز، درخواست از ایران است
انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس از 22 تیر آغاز می‌شود
آمریکا از رهبران کوبا خواست مسیر سیاسی خود را تغییر دهند!
آخرین وضعیت عبدالرضا هلالی پس از عمل جراحی اعلام شد
تأکید مهدی تاج بر ادامه همکاری با قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا
آلمان و فرانسه برای حل بحران لبنان برنامه مشترک تدوین کردند
چرا ترامپ هم به ایران حمله می‌کند و هم از جنگ فراگیر پرهیز دارد؟
قتل هولناک فاطمه سلطانی در اسلامشهر؛ پدر در دادگاه چه گفت؟
هیأت آمریکایی برای بررسی عقب‌نشینی اسرائیل وارد لبنان شد
مراسم تشییع رهبر شهید، اعتمادبه‌نفس مقامات ایران را تقویت کرد
دستور ویژه چین به پالایشگاه‌ها برای تولید بیشتر
رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان آمار نذورات محرم را اعلام کرد
اتوبوس‌های کرمان تا پایان تابستان رایگان شدند
آغاز بازی‌های تدارکاتی تیم ملی امید؛ اولین آزمون مقابل کایسری‌اسپور
صدای انفجارهای مهیب در شرق حمص؛ جزئیات در حال بررسی
باخت ترامپ و گرفتار شدن او در تله‌ خودساخته
تشبیه جنجالی اتحادیه اروپا به یک تیم شکست‌خورده
هاآرتص: تصمیم جدید حماس، کابینه اسرائیل را با چالش تازه روبه‌رو کرد
مجوز صادرات محدود مرغ صادر شد
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 1405 اعلام شد
موج گرمای شدید در کشور؛ دمای تهران 42 و قم تا 46 درجه می‌رسد
حبیبی‌نژاد به تراکتور پیوست
تصویب دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای گواهی سپرده ارزی
گزارش تصویری | جشنواره گاو بازی در اسپانیا
تدوین نقشه راه بازسازی و مدیریت منابع در نشست ستاد بازسازی
آغاز قطعی برق در برخی مناطق تهران بدون اطلاع قبلی+اطلاعیه توزیع برق
ای عشق دل افروز ،دل من به تو گرم است
حضور مداوم امیری در تمرینات پرسپولیس؛ بازار شایعات داغ شد
حمله به مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق
منبع آگاه به پرس تی‌وی: ایران برنامه‌های مدیریت تنگه هرمز را پیش خواهد برد
اعلام برنامه تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه+ جزئیات
دادگاه اسپانیا تحقیق درباره فرماندهان رژیم صهیونیستی را آغاز کرد
تقدیر عراقچی از پیام همدردی سلطنت عمان
جدایی عالیشاه و سرلک از پرسپولیس
نوراینفو | آیا ویپ از سیگار هم خطرناک‌تر است؟
تصمیم‌گیری برای تنگه هرمز فقط توسط ایران و عمان صورت می‌گیرد
حقیقت هشدار سردار علایی و واکنش شهید شمخانی چه بود؟
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
میزبانی تیم‌های ایرانی در کشور سومی
فروشنده ملک به کوشنر در آلبانی مظنون به جعل اسناد است
آلمان احتمال خرابکاری در آتش‌سوزی خط ریلی پرتردد را بررسی می‌کند
قطر و اردن خواستار پایان تنش‌های خطرناک در منطقه شدند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و هشتم
طرح «مهتاب» 118 مگاوات از بار غیرمجاز شبکه برق را کاهش داد
دستور الزیدی برای پیگیری کشته شدن یک عراقی به دست گارد ساحلی کویت
بازیکن ملوان شاگرد رحمتی در گل گهر شد
آیا مکانیسم ماشه آخرین برگ بازی غرب است؟
علیرضا جهانبخش به جمع امدادگران هلال احمر پیوست
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 20 تیر 1405