×
ورزشی
شناسه خبر : 233735
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/28 ساعت 22:17
ایران (0) - فرانسه (3) | شکست تلخ شاگردان پیاتزا با نمایش پُراشتباه برابر قهرمان المپیک

پایان ست سوم

ایران (0) - فرانسه (3) | شکست تلخ شاگردان پیاتزا با نمایش پُراشتباه برابر قهرمان المپیک

تیم ملی والیبال ایران امشب از ساعت 22 در سومین دیدار هفته سوم لیگ ملت‌ها به مصاف تیم پرقدرت فرانسه رفت. حالا ایران با این شکست دیگر شانسی برای صعود به دور حذفی ندارد اما عملکرد تیم با پیاتزا بسیار امیدوارکننده بود و نویدبخش روزهای خوش در آینده را می‌دهد.

نورنیوز - گروه ورزشی: در ادامه رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال 2025، تیم ملی ایران امشب (شنبه) از ساعت ۲۲ به‌وقت تهران، در سومین دیدار هفته سوم این رقابت‌ها به مصاف تیم قدرتمند فرانسه رفت. این دیدار یکی از حساس‌ترین بازی‌های ایران در مرحله گروهی به شمار می‌رفت. شاگردان روبرتو پیاتزا که تاکنون با ۵ پیروزی و چند نمایش قابل‌قبول عملکرد رو به رشدی را به ثبت رسانده‌اند با شکست امشب مقابل قهرمان المپیک دیگر شانسی برای صعود ندارد ولی منتظر نمایش تیم ملی در بازی‌ها و مسابقات بعدی خواهیم بود.

شرح بازی : 

تیم ملی والیبال ایران در این مسابقه شکست خورد و نتوانست روند موفقیت‌آمیز خود را ادامه دهد. ست‌های این دیدار با نتایج ۲۶-۲۴، ۲۵-۱۶ و ۲۶-۲۴ به نفع فرانسه رقم خورد تا ششمین باخت ایران در این رقابت‌ها ثبت شود.

 مرتضی شریفی در این دیدار عملکرد چشم‌گیری داشت. اسپک‌های سریع این بازیکن، از جمله ضربه‌ای که با سرعت ۱۳۹ کیلومتر بر ساعت وارد کرد، یکی از نکات جالب و آماری مسابقه بود. همچنین سرویس‌های شریفی در دیدارهای قبلی، مانند سرویس با سرعت ۱۲۷ کیلومتر مقابل لهستان، به‌عنوان ویژگی برجسته این بازیکن شناخته شده است.

ست سوم : ایران 24 - 26 فرانسه 

تا امتیاز هشت در ست سوم، فرانسه با بازی خوب آنتوان بریزارد و ترور کلونو 8 بر6 به نفع آنها شد. پس از یک چرخش کلونو دوباره پشت خط سرویس رفت و ایس گرفت تا نتیجه 10 بر 7 شود و پیاتزا تایم استراحت بگیرد. کار خوب مرتضی شریفی در سرویس باعث شد تا اختلاف 4 امتیازی به یک برسد تا جیانی برای فرانسه درخواست تایم کند. پس از این وقت استراحت شریفی دوباره امتیاز سرویس گرفت تا نتیجه 13 بر 13 شود. کار خوب اسفندیار در حمله نتیجه را 15 بر 14 به سود ایران کرد. در ادامه سید عیسی ناصری ترور کلونو را دفاع کرد تا دو امتیاز ایران پیش بیفتد. یک تعویض خوب از جیانی برای فرانسه نتیجه را در عدد 17 برابر کرد. دوباره سرویس‌های خوب تئو فار برای تیم ملی فرانسه نجات بخش شد و نتیجه را 21 بر 18 به سود فرانسوی‌ها کرد. در پایان  اگرچه ایران با شایستگی به امتیازات فرانسه رسید اما تیم قهرمان المپیک از تجربه اش استفاده کرد و برنده بازی شد.


ست دوم : ایران 16- 25 فرانسه 

فرانسه با اشتباهات امیرحسین اسفندیار و امین اسماعیل‌نژاد 5-3 پیش افتاد، اما مرتضی شریفی بازی را جبران کرد و ایران تا 9-8 جلو آمد. سپس تئو فاره با سرویس‌های خوب فرانسه را 12-9 پیش انداخت. با اشتباهات بازیکنان ایران، فرانسه با اختلاف 15-10 پیش رفت و ست را برد. تعویض‌های روبرتو پیاتزا هم کمکی نکرد و این ست را با اختلاف زیاد واگذار کردیم.


ست اول : ایران 24 - 26 فرانسه 

در ست اول بازی والیبال ایران و فرانسه، رقابت نزدیک بود اما با سرویس‌های قدرتمند تئو فار، فرانسه در نهایت ست اول را با نتیجه‌ای نزدیک برد. عملکرد خوب امین اسماعیل نژاد و بازیکنان ایران، تیم را تا آخرین لحظات در مسابقه نگه داشت.

ترکیب تیم : 

ترکیب+تیم
 

ترکیب ۱۴ نفره تیم ایران 

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، ۱۴ بازیکن منتخب خود برای این دیدار حساس را معرفی کرد.

  • پاسورها: جواد کریمی و عرشیا به‌نژاد
  • قطر پاسورها: امین اسماعیل‌نژاد و بردیا سعادت
  • دریافت‌کننده‌های قدرتی: پوریا حسین خانزاده، مرتضی شریفی، علی حق‌پرست، احسان دانش‌دوست و امیرحسین اسفندیار
  • مدافعان میانی: محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی و سید عیسی ناصری
  • لیبروها: آرمان صالحی و محمدرضا حضرت‌پور

در همین راستا، متین احمدی و پویا آریاخواه همانند دیدارهای پیشین هفته سوم مقابل لهستان و چین، در ترکیب تیم ایران حضور ندارند اما امکان استفاده از آنها در دیدار آخر در صورت صلاحدید سرمربی فراهم است.

تیم ملی والیبال ایران تا کنون در ۱۰ بازی گذشته لیگ ملت‌ها ۵ پیروزی و ۱۶ امتیاز کسب کرده و در حال حاضر در جایگاه دهم جدول رده‌بندی قرار دارد.

کادر فنی تیم ملی شامل امیر خوش‌خبر (سرپرست)، روبرتو پیاتزا (سرمربی)، توماس توتولو، رضا تندروان و عبدالرضا علیزاده (مربیان)، جیوانی روسی (بدنساز)، علی حدادی (فیزیوتراپیست)، محمدامین شاکری (آنالیزور) و محمدناصر نقره پرموسائی (ماسور) است که در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ ایران را همراهی می‌کنند.

تقابل‌های آخر ایران - فرانسه:

تقابل+ایران+فرانسه
 


اخبار مرتبط
جدول نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2025 | ایران یک امتیاز کم آورد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 09:12
جدول نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2025 | ایران یک امتیاز کم آورد
تیم ملی والیبال ایران در آخرین بازی تماشایی مقابل بلغارستان سه بر یک حریف جوان خود را برد و اسلوونی با شکست صربستان صعود کرد تا ایران در رتبه هشتم قرار بگیرد.
ایران (3) - بلغارستان (0) | برد ایران و پایانی شیرین برای لیگ ملت‌های والیبال 2025
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 19:28
نتیجه نهایی
ایران (3) - بلغارستان (0) | برد ایران و پایانی شیرین برای لیگ ملت‌های والیبال 2025
تیم ملی والیبال ایران در آخرین گام از مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های 2025، از ساعت 18:30 مقابل تیم جوان و سرسخت بلغارستان صف‌آرایی کرده است، دیداری حساس و حیثیتی که می‌تواند با انتقام از شکست سال گذشته و تساوی در آمار بردها، پایانی شیرین برای شاگردان پیاتزا رقم بزند.
توپ جدید مسابقات جهانی والیبال 2025 به طور رسمی رونمایی شد
جمعه 1404/04/27 ساعت 14:55
توپ جدید مسابقات جهانی والیبال 2025 به طور رسمی رونمایی شد
شرکت میکاسا و نهاد جهانی والیبال به‌طور رسمی از توپ ویژه رقابت‌های قهرمانی جهان والیبال 2025 رونمایی کردند؛ توپی با طراحی اختصاصی و الهام‌گرفته از هیجان این رقابت‌ها.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شیخ نعیم قاسم: دور باطل تجاور آمریکایی-اسرائیلی به پایان خواهد رسید
استقلال در مسیر صعود؛ آزمون بزرگ ساپینتو مقابل الوصل+ ترکیب تیم استقلال
نتانیاهو از حضور مکرر در دادگاه شکایت کرد!
لاریجانی: حاضریم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم
آلودگی هوا تا اواسط هفته آینده در تهران می ماند
سهمیه بندی سوخت صنایع و معادن براساس فرمول جدید
فرانسه و غرب در چهارراه انتخاب حقیقت و توهم
مهلت 24 ساعته سازمان بازرسی به تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی بازنشستگان
پیروزی پُرگل ایران مقابل پاناما در جام جهانی فوتسال بانوان
عراقچی: کشورهای غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی پاسخگو باشند
انتخابی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا؛ ایران صدرنشین ماند
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای طرح‌های مهار گازهای مشعل
آغاز تولید انبوه موشک هایپرسونیک YKJ-1000 در چین
قیمت کارخانه‌ای برخی خودروها افزایش یافت+ جدول قیمتها
عارف: هدف دولت رسیدن به کسری بودجه صفر است
شیوع آنفلوانزا مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان را غیرحضوری کرد
2 کشته و 3 مصدوم در واژگونی مرگبار سمند
افزایش 4 برابری عرضه کالابرگ در دولت چهاردهم
رفع هرگونه محدودیت‌ و موانع اقتصادی بین ایران و پاکستان
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
X
آگهی تبلیغاتی