×
ورزشی
شناسه خبر : 233735
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/28 ساعت 22:17
ایران (0) - فرانسه (3) | شکست تلخ شاگردان پیاتزا با نمایش پُراشتباه برابر قهرمان المپیک

پایان ست سوم

ایران (0) - فرانسه (3) | شکست تلخ شاگردان پیاتزا با نمایش پُراشتباه برابر قهرمان المپیک

تیم ملی والیبال ایران امشب از ساعت 22 در سومین دیدار هفته سوم لیگ ملت‌ها به مصاف تیم پرقدرت فرانسه رفت. حالا ایران با این شکست دیگر شانسی برای صعود به دور حذفی ندارد اما عملکرد تیم با پیاتزا بسیار امیدوارکننده بود و نویدبخش روزهای خوش در آینده را می‌دهد.

نورنیوز - گروه ورزشی: در ادامه رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال 2025، تیم ملی ایران امشب (شنبه) از ساعت ۲۲ به‌وقت تهران، در سومین دیدار هفته سوم این رقابت‌ها به مصاف تیم قدرتمند فرانسه رفت. این دیدار یکی از حساس‌ترین بازی‌های ایران در مرحله گروهی به شمار می‌رفت. شاگردان روبرتو پیاتزا که تاکنون با ۵ پیروزی و چند نمایش قابل‌قبول عملکرد رو به رشدی را به ثبت رسانده‌اند با شکست امشب مقابل قهرمان المپیک دیگر شانسی برای صعود ندارد ولی منتظر نمایش تیم ملی در بازی‌ها و مسابقات بعدی خواهیم بود.

شرح بازی : 

تیم ملی والیبال ایران در این مسابقه شکست خورد و نتوانست روند موفقیت‌آمیز خود را ادامه دهد. ست‌های این دیدار با نتایج ۲۶-۲۴، ۲۵-۱۶ و ۲۶-۲۴ به نفع فرانسه رقم خورد تا ششمین باخت ایران در این رقابت‌ها ثبت شود.

 مرتضی شریفی در این دیدار عملکرد چشم‌گیری داشت. اسپک‌های سریع این بازیکن، از جمله ضربه‌ای که با سرعت ۱۳۹ کیلومتر بر ساعت وارد کرد، یکی از نکات جالب و آماری مسابقه بود. همچنین سرویس‌های شریفی در دیدارهای قبلی، مانند سرویس با سرعت ۱۲۷ کیلومتر مقابل لهستان، به‌عنوان ویژگی برجسته این بازیکن شناخته شده است.

ست سوم : ایران 24 - 26 فرانسه 

تا امتیاز هشت در ست سوم، فرانسه با بازی خوب آنتوان بریزارد و ترور کلونو 8 بر6 به نفع آنها شد. پس از یک چرخش کلونو دوباره پشت خط سرویس رفت و ایس گرفت تا نتیجه 10 بر 7 شود و پیاتزا تایم استراحت بگیرد. کار خوب مرتضی شریفی در سرویس باعث شد تا اختلاف 4 امتیازی به یک برسد تا جیانی برای فرانسه درخواست تایم کند. پس از این وقت استراحت شریفی دوباره امتیاز سرویس گرفت تا نتیجه 13 بر 13 شود. کار خوب اسفندیار در حمله نتیجه را 15 بر 14 به سود ایران کرد. در ادامه سید عیسی ناصری ترور کلونو را دفاع کرد تا دو امتیاز ایران پیش بیفتد. یک تعویض خوب از جیانی برای فرانسه نتیجه را در عدد 17 برابر کرد. دوباره سرویس‌های خوب تئو فار برای تیم ملی فرانسه نجات بخش شد و نتیجه را 21 بر 18 به سود فرانسوی‌ها کرد. در پایان  اگرچه ایران با شایستگی به امتیازات فرانسه رسید اما تیم قهرمان المپیک از تجربه اش استفاده کرد و برنده بازی شد.


ست دوم : ایران 16- 25 فرانسه 

فرانسه با اشتباهات امیرحسین اسفندیار و امین اسماعیل‌نژاد 5-3 پیش افتاد، اما مرتضی شریفی بازی را جبران کرد و ایران تا 9-8 جلو آمد. سپس تئو فاره با سرویس‌های خوب فرانسه را 12-9 پیش انداخت. با اشتباهات بازیکنان ایران، فرانسه با اختلاف 15-10 پیش رفت و ست را برد. تعویض‌های روبرتو پیاتزا هم کمکی نکرد و این ست را با اختلاف زیاد واگذار کردیم.


ست اول : ایران 24 - 26 فرانسه 

در ست اول بازی والیبال ایران و فرانسه، رقابت نزدیک بود اما با سرویس‌های قدرتمند تئو فار، فرانسه در نهایت ست اول را با نتیجه‌ای نزدیک برد. عملکرد خوب امین اسماعیل نژاد و بازیکنان ایران، تیم را تا آخرین لحظات در مسابقه نگه داشت.

ترکیب تیم : 

ترکیب+تیم
 

ترکیب ۱۴ نفره تیم ایران 

روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، ۱۴ بازیکن منتخب خود برای این دیدار حساس را معرفی کرد.

  • پاسورها: جواد کریمی و عرشیا به‌نژاد
  • قطر پاسورها: امین اسماعیل‌نژاد و بردیا سعادت
  • دریافت‌کننده‌های قدرتی: پوریا حسین خانزاده، مرتضی شریفی، علی حق‌پرست، احسان دانش‌دوست و امیرحسین اسفندیار
  • مدافعان میانی: محمد ولی‌زاده، یوسف کاظمی و سید عیسی ناصری
  • لیبروها: آرمان صالحی و محمدرضا حضرت‌پور

در همین راستا، متین احمدی و پویا آریاخواه همانند دیدارهای پیشین هفته سوم مقابل لهستان و چین، در ترکیب تیم ایران حضور ندارند اما امکان استفاده از آنها در دیدار آخر در صورت صلاحدید سرمربی فراهم است.

تیم ملی والیبال ایران تا کنون در ۱۰ بازی گذشته لیگ ملت‌ها ۵ پیروزی و ۱۶ امتیاز کسب کرده و در حال حاضر در جایگاه دهم جدول رده‌بندی قرار دارد.

کادر فنی تیم ملی شامل امیر خوش‌خبر (سرپرست)، روبرتو پیاتزا (سرمربی)، توماس توتولو، رضا تندروان و عبدالرضا علیزاده (مربیان)، جیوانی روسی (بدنساز)، علی حدادی (فیزیوتراپیست)، محمدامین شاکری (آنالیزور) و محمدناصر نقره پرموسائی (ماسور) است که در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ ایران را همراهی می‌کنند.

تقابل‌های آخر ایران - فرانسه:

تقابل+ایران+فرانسه
 


اخبار مرتبط
جدول نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2025 | ایران یک امتیاز کم آورد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 09:12
جدول نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2025 | ایران یک امتیاز کم آورد
تیم ملی والیبال ایران در آخرین بازی تماشایی مقابل بلغارستان سه بر یک حریف جوان خود را برد و اسلوونی با شکست صربستان صعود کرد تا ایران در رتبه هشتم قرار بگیرد.
ایران (3) - بلغارستان (0) | برد ایران و پایانی شیرین برای لیگ ملت‌های والیبال 2025
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 19:28
نتیجه نهایی
ایران (3) - بلغارستان (0) | برد ایران و پایانی شیرین برای لیگ ملت‌های والیبال 2025
تیم ملی والیبال ایران در آخرین گام از مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های 2025، از ساعت 18:30 مقابل تیم جوان و سرسخت بلغارستان صف‌آرایی کرده است، دیداری حساس و حیثیتی که می‌تواند با انتقام از شکست سال گذشته و تساوی در آمار بردها، پایانی شیرین برای شاگردان پیاتزا رقم بزند.
توپ جدید مسابقات جهانی والیبال 2025 به طور رسمی رونمایی شد
جمعه 1404/04/27 ساعت 14:55
توپ جدید مسابقات جهانی والیبال 2025 به طور رسمی رونمایی شد
شرکت میکاسا و نهاد جهانی والیبال به‌طور رسمی از توپ ویژه رقابت‌های قهرمانی جهان والیبال 2025 رونمایی کردند؛ توپی با طراحی اختصاصی و الهام‌گرفته از هیجان این رقابت‌ها.
نظرات

آخرین اخبار
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است