×
اجتماعی
شناسه خبر : 233622
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/27 ساعت 12:55
وعده مهم دولت: «کولبری و ته‌لنجی» تا 2 هفته دیگر ساماندهی می‌شود

وعده مهم دولت: «کولبری و ته‌لنجی» تا 2 هفته دیگر ساماندهی می‌شود

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، با اشاره به روند بررسی مجدد مصوبه ساماندهی کولبری و ته‌لنجی، وعده داد که «تا 2 هفته آینده» این مشکل رفع خواهد شد و اصلاحات لازم در کمیسیون اقتصادی دولت نهایی می‌شود.

نورنیوز - گروه بین الملل: عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی گفت: «موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا ۲ هفته آینده مصوب می‌شود.»

او افزود: این موضوع ذیل ماده ۶ مصوبه هیئت وزیران درباره مبادلات مرزی تعریف شده است و اصلاح آن می‌تواند نقش بسزایی در بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان ایفا کند.

حسین‌زاده در ادامه با اشاره به جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: «امیدواریم خطای صهیون‌ها تکرار نشود و روندهای توسعه در این سرزمین سرعت بیشتر گیرد.»

وی همچنین از دستور رئیس مجلس برای تمرکز منابع مالیاتی در استان‌ها خبر داد و گفت: «آقای پزشکیان دستور دادند که تمام شرکت‌های بزرگی که در هر استان فعالیت می‌کنند باید حساب‌هایشان در همان استان باشد. باید این مهم نهادینه شود که مالیات بر ارزش‌افزوده در همان استان هزینه شود.»

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ در مناطق کمتر توسعه‌یافته اظهار داشت: «رئیس‌جمهور تأکید کرد مسئولیت اجتماعی شرکت برای جبران وضعیت ناهنجار کیفیت فضاهای و کمبود فضاهای آموزشی کمک کنند.»

وی با اشاره به مشکلات آموزشی در برخی مناطق روستایی بیان کرد: «سال گذشته بیش از یک میلیون نفر بازمانده از تحصیل در کشور داشتیم که دور از شأن ملت و دولت است. همگی باید برای حل این مشکل همکاری و مشارکت کنیم.»

او همچنین از بهبود شاخص‌های فضای آموزشی خبر داد و گفت: «برای بهبود سرانه‌های آموزشی کمک می‌کنیم اما سرمایه‌داران و ثروتمندان این شهر نیز برای تسریع این روند مشارکت کنند.»

در ادامه، معاون رئیس‌جمهور درباره کم‌آبی در بانه گفت: «برای حل تنش آبی روستاها به‌صورت ویژه با وزارت نیروی همکاری می‌کنیم که این معضل هم حل شود.»

وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد که دولت به‌دنبال اشتغال‌زایی پایدار در روستاهاست: «ما مشتری ایجاد اشتغال روستایی پایدار هستیم. انتظار داریم دهیاران و روستاییان در این زمینه همکاری کنند. ما در رسته‌ها دقت می‌کنیم؛ برای ما داستان فرش در بیجار و یزد و سمنان متفاوت است. روستاییان باید به سمت شغل‌های پایدار بروند و تسهیلات به این شغل‌ها پرداخت می‌کنیم.»

حسین‌زاده همچنین بر ضرورت احترام به تنوع زبانی و فرهنگی در کشور تأکید کرد و گفت: «زبان‌ها مخاطره نیستند.»

او افزود: «هویت فرهنگی و زبان‌ها زمانی مخاطره نیستند که راه تثبیت هویت فرهنگی را در انکار هویت فرهنگی دیگران ندانیم. شاعران و نویسندگان ثروت‌های هر سرزمینی هستند که باید پاس داشته شوند چراکه هویت تاریخی این سرزمین هستند.»

وی در پایان تأکید کرد: «زبان کردی به همان میزان زیباست که زبان فارسی، ترکی و لری زیباست. این‌ها ثروت‌های این سرزمین هستند که باید پاس داشته شوند.»


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند