×
اجتماعی
شناسه خبر : 233622
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/27 ساعت 12:55
وعده مهم دولت: «کولبری و ته‌لنجی» تا 2 هفته دیگر ساماندهی می‌شود

وعده مهم دولت: «کولبری و ته‌لنجی» تا 2 هفته دیگر ساماندهی می‌شود

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، با اشاره به روند بررسی مجدد مصوبه ساماندهی کولبری و ته‌لنجی، وعده داد که «تا 2 هفته آینده» این مشکل رفع خواهد شد و اصلاحات لازم در کمیسیون اقتصادی دولت نهایی می‌شود.

نورنیوز - گروه بین الملل: عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی گفت: «موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا ۲ هفته آینده مصوب می‌شود.»

او افزود: این موضوع ذیل ماده ۶ مصوبه هیئت وزیران درباره مبادلات مرزی تعریف شده است و اصلاح آن می‌تواند نقش بسزایی در بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان ایفا کند.

حسین‌زاده در ادامه با اشاره به جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: «امیدواریم خطای صهیون‌ها تکرار نشود و روندهای توسعه در این سرزمین سرعت بیشتر گیرد.»

وی همچنین از دستور رئیس مجلس برای تمرکز منابع مالیاتی در استان‌ها خبر داد و گفت: «آقای پزشکیان دستور دادند که تمام شرکت‌های بزرگی که در هر استان فعالیت می‌کنند باید حساب‌هایشان در همان استان باشد. باید این مهم نهادینه شود که مالیات بر ارزش‌افزوده در همان استان هزینه شود.»

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ در مناطق کمتر توسعه‌یافته اظهار داشت: «رئیس‌جمهور تأکید کرد مسئولیت اجتماعی شرکت برای جبران وضعیت ناهنجار کیفیت فضاهای و کمبود فضاهای آموزشی کمک کنند.»

وی با اشاره به مشکلات آموزشی در برخی مناطق روستایی بیان کرد: «سال گذشته بیش از یک میلیون نفر بازمانده از تحصیل در کشور داشتیم که دور از شأن ملت و دولت است. همگی باید برای حل این مشکل همکاری و مشارکت کنیم.»

او همچنین از بهبود شاخص‌های فضای آموزشی خبر داد و گفت: «برای بهبود سرانه‌های آموزشی کمک می‌کنیم اما سرمایه‌داران و ثروتمندان این شهر نیز برای تسریع این روند مشارکت کنند.»

در ادامه، معاون رئیس‌جمهور درباره کم‌آبی در بانه گفت: «برای حل تنش آبی روستاها به‌صورت ویژه با وزارت نیروی همکاری می‌کنیم که این معضل هم حل شود.»

وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد که دولت به‌دنبال اشتغال‌زایی پایدار در روستاهاست: «ما مشتری ایجاد اشتغال روستایی پایدار هستیم. انتظار داریم دهیاران و روستاییان در این زمینه همکاری کنند. ما در رسته‌ها دقت می‌کنیم؛ برای ما داستان فرش در بیجار و یزد و سمنان متفاوت است. روستاییان باید به سمت شغل‌های پایدار بروند و تسهیلات به این شغل‌ها پرداخت می‌کنیم.»

حسین‌زاده همچنین بر ضرورت احترام به تنوع زبانی و فرهنگی در کشور تأکید کرد و گفت: «زبان‌ها مخاطره نیستند.»

او افزود: «هویت فرهنگی و زبان‌ها زمانی مخاطره نیستند که راه تثبیت هویت فرهنگی را در انکار هویت فرهنگی دیگران ندانیم. شاعران و نویسندگان ثروت‌های هر سرزمینی هستند که باید پاس داشته شوند چراکه هویت تاریخی این سرزمین هستند.»

وی در پایان تأکید کرد: «زبان کردی به همان میزان زیباست که زبان فارسی، ترکی و لری زیباست. این‌ها ثروت‌های این سرزمین هستند که باید پاس داشته شوند.»


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تمرین نفس‌گیر 160 دقیقه‌ای ملی‌پوشان در آنتالیا
روبیو: عجله‌ای برای توافق با ایران نیست
پیام تهران به مسقط رسید
11 خرداد؛ روز اعلام لیست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
مراکز حساس آمریکا، اسرائیل و امارات در قبضه هکرها
نماینده روسیه در وین: غنی‌سازی اورانیوم حق مسلم ایران است
نتایج مرحله گروهی بسکتبال غرب آسیا/ استقلال صدرنشین شد
قصاص قاتل نینا/ از انکار جنایت تا پذیرش نقشه مسمومیت با قرص برنج
هشدار قاطع دادستان کل به جواسیس/ اثبات اتهام برابر با برخورد بدون اغماض است
آرسنال قهرمان، وستهام سقوط کرد و تاتنهام نجات یافت
آخرین اخبار از زبان سخنگوی دولت؛ از مسکن ملی تا فیبر نوری مدارس
اعلام لیست تیم ملی مالی برای بازی با ایران؛ نبرد دوگانه در اردوی ترکیه
استقلال قهرمانی اول خود در لیگ برتر هندبال را کسب کرد
اجرای طرح مهتاب توانیر و مبارزه با انشعابات غیرمجاز + جزئیات
وزیر خارجه انگلیس: ما به حمایت از توافق ایران و آمریکا ادامه می‌دهیم
گام جدید دولت برای قانونمند کردن پهپادهای غیرنظامی
استقلال در آستانه تصمیم بزرگ؛ طاهری یا بختیاری‌زاده؟
شیخ نعیم قاسم: اگر دولت در تأمین حاکمیت ناتوان است، باید کنار برود
سکوت نتانیاهو درباره توافق با ایران شکست
جزئیات تفاهم احتمالی ایران وآمریکا؛ حفظ حق حاکمیت درتنگه هرمز و آزادی دارایی‌های بلوکه‌شده
محسنی اژه‌ای: وحدت ملی، بخشی از امنیت کشور است؛ تا آخر ایستاده‌ایم
الحوثی: اظهارات ترامپ چیزی جز جنگ روانی و ایران‌هراسی نیست
ثبت‌نام سهامداران از مرز 60 هزار نفر گذشت
دستور تخلیه چند روستا در جنوب لبنان از سوی رژیم اشغالگر
چگونه وام ودیعه مسکن بگیریم؟ +لینک سامانه و شرایط ثبت نام
اشغال 1220 کیلومتر از غزه، لبنان و سوریه توسط اسرائیل
اعتراف فرمانده سابق ارتش آمریکا به افول واشنگتن در خاورمیانه
بانوان ژیمناست به مدال تاریخی رسیدند
محکومیت حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان
شرط دریافت اضافه‌کاری چیست؟
خیانت برادرزن؛ سرقت میلیاردها تومان طلا در سفر ترکیه
زمان بازگشایی زاینده‌رود اعلام شد/ دعوت از گردشگران
نورنما | 4 خرداد؛ روز دزفول، روز مقاومت و پایداری گرامی باد
بقائی: آزادسازی خرمشهر، تجلی شکست‌ناپذیری ملت ایران است
نگرانی‌ها از ایران قدرتمند بعد از جنگ
بقاع لبنان هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت
ادعای نماینده حزب‌الله درباره شرط ایران برای توافق با آمریکا
امیر سیاری: برای هر سناریویی آماده‌ایم
بازداشت 13 متهم پرونده‌های تراستی توسط دادسرای تهران
نتانیاهو: پاسخ به تهدیدات لبنان بدون محدودیت خواهد بود!
ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است
غریب آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل و انسانی است
اعتراض مستقیم مسی به اسکولاری؛ «چرا همیشه رونالدو؟»
وضعیت بلیت‌ پروازهای لغو شده دوران جنگ/ بازگشت وجه بلیت‌ها یا شکایت قضایی؟
نمره پزشکیان به کارنامه رسانه ملی در روزهای جنگ
درگیری شدید در ترکیه؛ احضار پلیس به دفتر حزب اپوزیسیون و پرتاب اشیاء
سرلشکر رضایی: ما افول آمریکا را در خاورمیانه رقم زدیم
هفت قهرمان برای دفاع از پرچم ایران؛ لیست تیم ملی کاراته نهایی شد
بلیت رایگان دیدار تیم ملی مصر و روسیه/جشن هواداری پیش از جام جهانی
دیپلماسی پیروز شد؛ آتش‌بس منطقه‌ای و بازگشت کشتی‌ها به تنگه هرمز