×
اجتماعی
شناسه خبر : 233586
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/27 ساعت 00:01
تامین اجتماعی: حقوق بازنشستگان در جنگ به موقع پرداخت شد

تامین اجتماعی: حقوق بازنشستگان در جنگ به موقع پرداخت شد

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در مراسم سالروز تأسیس این سازمان اعلام کرد که با وجود چالش‌های مالی و شرایط بحرانی مانند جنگ، حقوق بازنشستگان به موقع پرداخت شده است. وی از افزایش چشمگیر حقوق و برنامه‌های جامع برای جبران کسری بودجه خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، به ارائه گزارشی از عملکرد و برنامه‌های سازمان در حوزه پرداخت حقوق و خدمات درمانی پرداخت.

سالاری با تأکید بر اینکه منابع سازمان تامین اجتماعی امانتی است که از نسل‌های گذشته به نسل فعلی و آینده منتقل می‌شود، گفت: «وظیفه ما صندوقداری است و باید در پرداخت حقوق و خدمات بیمه‌شدگان امانت‌دار خوبی باشیم.»

وی افزود: یکی از چالش‌های اصلی سازمان، کاهش نسبت بیمه‌پردازان به بازنشستگان است که تنها مختص ایران نبوده و در سطح جهانی نیز وجود دارد. هزینه‌های ماهانه سازمان بالغ بر ۱۲۵ هزار میلیارد تومان است که حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان آن به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران اختصاص دارد و مابقی صرف خدمات درمانی می‌شود. جمعیت تحت پوشش سازمان بیش از ۴۸ میلیون نفر است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به کسری بودجه حدود ۲۵ هزار میلیارد تومانی در ماه‌های عادی، خاطرنشان کرد: «این کسری با کمک سود سهام شرکت‌های تابعه و پرداخت‌های دولت جبران می‌شود، اما دولت نیز توان پرداخت کامل این مبالغ را ندارد.» وی تأکید کرد که در شرایط بحرانی مانند جنگ، تأمین به موقع حقوق بازنشستگان دشوارتر بود، اما با تلاش بی‌وقفه حقوق‌ها به موقع پرداخت شد.

سالاری درباره افزایش حقوق بازنشستگان گفت: «از فروردین ۱۴۰۰ تاکنون، حقوق‌ها با اعمال دو افزایش سنواتی و دو مرحله متناسب‌سازی، حدود دو و نیم برابر افزایش یافته است.» وی یادآور شد که منابع لازم برای این افزایش‌ها با همکاری دولت تأمین شده و برنامه‌ریزی شده که این منابع حداقل تا پنج سال کفایت کند.

وی درباره حوزه درمان نیز گفت: «رویکرد ما کاهش هزینه‌های درمان بیمه‌شدگان و نزدیک‌کردن خدمات به حالت رایگان است. در دوره گذشته، خدمات درمانی رایگان برای افراد بالای ۶۵ سال در بیمارستان‌های دولتی ارائه شد و این روند ادامه خواهد داشت.» سالاری افزود که اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده، علاوه بر بهبود کیفیت خدمات، هزینه‌های غیرضروری را کاهش می‌دهد.

از سوی دیگر، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه اشاره کرد و گفت: «در سال گذشته ۲۴۰ هزار وام ۳۰ میلیون تومانی پرداخت شده و امسال نیز تاکنون بیش از ۱۰۲ هزار وام ۵۰ میلیون تومانی به بیمه‌شدگان ارائه شده است.»

وی در بخش دیگری از سخنانش به کسری بودجه اشاره کرد و گفت: «سالانه حدود ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان منابع لازم داریم که با کسری حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مواجه هستیم. برای جبران این کسری، برنامه جامعی شامل ۳۱ طرح تدوین شده که با اجرای آن‌ها امکان افزایش درآمد و کاهش هزینه‌ها فراهم می‌شود.»

سالاری در پایان از همکاری تمامی همکاران و مسئولان سازمان تشکر کرد و تأکید نمود که تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت حقوق و خدمات درمانی بازنشستگان به کار خواهد بست تا امانت‌داری قابل اعتماد برای بیمه‌شدگان باشد.


نظرات

آخرین اخبار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود
کشف شبکه سازنده پهپاد در عراق
تیراندازی دانش‌آموز 14 ساله در امریکا و یک مصدوم
زمان پایان حضور نظامی آمریکا در عراق مشخص شد
49 زندانی جرایم غیرعمد در ایلام آزاد شدند
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش