×
بین الملل
شناسه خبر : 233551
تاریخ انتشار :

موضع‌گیری محتاطانه لندن و پاریس علیه جنایات رژیم صهیونیستی

در حالی‌که لندن و پاریس مواضعی نسبتاً انتقادی در برابر جنایات اسرائیل در غزه اتخاذ کرده‌اند، افشاگری‌ها درباره نقش کشورهای اروپایی در تجهیز تل‌آویو به تسلیحات مرگبار، هم‌زمان با هشدار رهبر مسیحیان فلسطین نسبت به نابودی نظام‌مند این جامعه، خبرساز شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: مواضع محتاطانه انگلیس و فرانسه در برابر جنایات اسرائیل در غزه، در کنار افشاگری‌های رسانه‌ای و هشدار رهبران دینی، بار دیگر توجهات را به نقش کشورهای غربی در بحران انسانی غزه جلب کرده است.

به گزارش شبکه الجزیره، «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا از تلاش مشترک کشورش با آلمان برای دستیابی به آتش‌بس در غزه خبر داده و بر لزوم ورود فوری و بدون قید و شرط کمک‌های بشردوستانه به این منطقه تأکید کرده است.

با این حال، اظهارات وی در شرایطی مطرح می‌شود که پیش‌تر نقش عملیاتی بریتانیا و دیگر کشورهای اروپایی در حمایت از تل‌آویو بارها فاش شده است. روزنامه گاردین در گزارشی تازه فاش کرد که شرکت تسلیحاتی اروپایی MBDA قطعات بمب‌هایی را به رژیم صهیونیستی فروخته که در حملاتی مرگبار علیه نوار غزه مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، موشک‌های این شرکت در فاصله ژانویه تا مه ۲۰۲۴ در ۲۴ حمله تأییدشده به‌کار رفته‌اند و جان حداقل ۵۰۰ نفر از جمله ۱۰۰ کودک را گرفته‌اند.

در تحولی دیگر، «استفان سژورنه» وزیر خارجه فرانسه، حمله نیروهای اسرائیلی به کلیسایی در غزه را که تحت حمایت فرانسه قرار دارد، محکوم کرد. این موضع‌گیری پاریس در پی اعتراضات گسترده محافل دینی و حقوق بشری صورت گرفته است.

همزمان، «عبدالله یولیوس» رهبر معنوی کلیسای کاتولیک روم در فلسطین، با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، اقدامات نظامی اسرائیل در غزه را تلاشی برای نابودی کامل جامعه مسیحی توصیف کرد و از نهادهای جهانی خواست تا فوراً وارد عمل شوند.

وی در بیانیه خود تأکید کرد که اسرائیل با هدف قرار دادن مکرر کلیساها و مراکز مذهبی، مرتکب جنایات جنگی آشکار شده و این روند بخشی از سیاست فراگیر برای حذف ملت فلسطین، بدون توجه به گرایش دینی یا سیاسی آنان است.

یولیوس با اشاره به اصابت مستقیم به کلیسایی تنها دقایقی پس از پایان مراسم عبادی، از زخمی شدن «پدر جبرائیل» در این حمله خبر داد و آن را تلاشی برای ارتکاب کشتار جمعی دانست.

او همچنین خاطر نشان کرد که کلیساها، مدارس، منازل و مراکز متعلق به مسیحیان به‌ویژه در مناطق قدیمی غزه به‌طور هدفمند تخریب شده‌اند و این مناطق اکنون به کانون آوارگی اجباری تبدیل شده‌اند.

به گفته او، برخی خانواده‌های مسیحی حتی از ثبت رسمی جمعیت حذف شده‌اند و ده‌ها نفر از اعضای این طایفه در جریان حملات کشته یا زخمی شده‌اند. در مواردی نیز مسیحیان صرفاً به‌دلیل پافشاری بر ماندن در خانه‌هایشان در شمال غزه، از سوی نیروهای اشغالگر بازداشت شده‌اند.

رهبر مسیحیان فلسطینی با یادآوری محدودیت‌های پیشین رژیم صهیونیستی علیه کلیسای قیامت در قدس، تأکید کرد که این سیاست‌ها از مدت‌ها پیش با هدف تضعیف حضور دینی و فرهنگی فلسطینیان، اعم از مسلمان و مسیحی، طراحی شده‌اند.

او وضعیت فعلی را قحطی، گرسنگی و نابودی اجتماعی توصیف کرد و از سکوت نهادهای مسیحی غربی و عربی در برابر این جنایات به‌شدت انتقاد کرد.

در پایان این بیانیه آمده است: «در غزه، ریشه‌کنی برنامه‌ریزی‌شده مسیحیان در حال اجراست؛ قبل از آنکه دیر شود، جهان مسیحیت باید اقدامی فوری انجام دهد.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زن فلجی که با ذهنش نوشت؛ انقلابی در فناوری نورالینک و خواندن ذهن + عکس
مخالفت ایران و روسیه با تمدید مهلت مکانیسم ماشه + فیلم
سرویس اطلاعات روسیه: آمریکا و انگلیس به‌دنبال جایگزین زلنسکی هستند
محکومیت عبدالرضا داوری به 6 ماه حبس
7 هزار میلیارد تومان اعتبار برای افزایش ظرفیت انتقال آب به تهران و کرج
فردا صبح در تبریز صدای انفجار شنیده می‌شود
پلمب یک استخر پس از مسمومیت 15 نوجوان همدانی
حمله موشکی بالستیک فراصوت نیروهای مسلح یمن به فرودگاه اللد اسرائیل
دومین لژیونر والیبال ایران در راه ایتالیا
مسابقات رنکینگ جهانی اسکواش؛ اعتمادپور به مدال طلا رسید
تشدید اعتراضات علیه کشتی‌های کروز اسرائیلی در یونان
وزارت کشور متولی مجوزدهی به تاکسی‌های اینترنتی شد
از سرگیری پروازهای مستقیم مسافربری بین روسیه و کره شمالی بعد از 35 سال.
افشای محتوای خصوصی کاربران در گروه‌های تلگرام، خشم کاربران چینی را برانگیخت
عمل جراحی موفق جداسازی دوقلوهای به‌هم‌چسبیده در عربستان +فیلم
گونه‌ای نادر از بارناکل حفار در خلیج فارس کشف شد
ادعای مضحک و عجیب ترامپ درباره اوضاع غزه
تهیه‌کننده «دیالوگ» با قید وثیقه آزاد شد
نخستین دیدار مقامات ناسا و نیروی فضایی روسیه پس از 7 سال
سیاست‌نامه | رمزگشایی از بیانیه 191 کنشگر درباره ایران پساجنگ
عراقچی فردا به تاجیکستان می‌رود
هشدار اقتصاددانان؛ حذف صفرها بدون ثبات، تورم را تکرار می‌کند
سایپا تا 15 شهریور باید خودروهای ناقص کامل کرده و تحویل دهد
آغاز توزیع «دیبا کارت اعتباری» ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران
ناتوانی غرب در عدم اجرای قوانین بین‌المللی در قبال رژیم صهیونیستی
نشاط ملی با تعطیلات تابستانی ایجاد می‌شود اگر...
دفاع 12 روزه، مرصاد دوم در نبرد منطقه‌ای
افشای طرح‌های جدید ارتش اسرائیل برای تشدید حملات به نوار غزه
وزیر جهاد کشاورزی: تخصیص ارز ترجیحی 28500 تومانی به کالاهای اساسی ادامه دارد
مسدود شدن تونل توحید تهران از ساعت 24 امشب + مسیرهای جایگزین
رئیس‌جمهور به وزارت بهداشت و معاونت علمی رفت
مهاجرانی: تعطیلی یک هفته‌ای فردا در دولت تعیین تکلیف می‌شود
استقلال با آدان گلر اسپانایی به توافق رسید
پیش‌فروش بلیت پروازهای اربعین 1404 از فردا آغاز می‌شود
بازگشت مسعود ریگی به فجر سپاسی با قراردادی یک‌ساله
نمایش ارسال کمک ها به غزه با فشارهای مقاومت اشغالگران
رئیس مجلس در نشست ژنو: جنایات رژیم صهیونیستی کابوسی وحشتناک و تهدیدی جهانی است
وزیر امور خارجه: برنامه مذاکره ای هنوز تعیین نشده است
آنتن‌دهی ضعیف در جاده‌ها و روستاها، محور اصلی سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات
کدام استان‌ها فردا چهارشنبه تعطیل شدند؟
پادشاه اردن هشدار داد: خطر شعله‌ور شدن درگیری بزرگ‌تر در منطقه وجود دارد
بارگذاری فیش حقوقی تیر ماه بازنشستگان کشوری
رشد چشمگیر تردد مسافران از مرزهای چذابه و شلمچه نسبت به سال‌های گذشته
جنگ 12 روزه در سریال‌های تلویزیونی قاب بندی می شود
پشت پرده خاموشی هم زمان تلویزیون‌های «اسنوا» و «دوو»
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
شمار شهدای غزه از 60 هزار نفر فراتر رفت
پایتخت چین در تسخیر سیل +فیلم
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه
بورس در بحران؛ درمان مقطعی یا اصلاح بنیادین؟
X
آگهی تبلیغاتی