×
بین الملل
شناسه خبر : 233541
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 19:00
پسکوف: منتظر پیشنهاد اوکراین برای مذاکرات بعدی هستیم

پسکوف: منتظر پیشنهاد اوکراین برای مذاکرات بعدی هستیم

سخنگوی کرملین اعلام کرد توافقات جدیدی درباره تبادل اسرا میان روسیه و اوکراین در حال اجراست و مسکو منتظر تصمیم کی‌یف درباره ادامه مذاکرات است. پسکوف همچنین درباره تهدیدات ترامپ، فضای تقابلی اروپا و امنیت داخلی روسیه موضع‌گیری کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: توافق جدید تبادل اسرا میان روسیه و اوکراین در حال اجراست و مسکو اعلام کرده منتظر تصمیم طرف اوکراینی برای دور بعدی مذاکرات است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد که روند تبادل اسرا و اجساد کشته‌شدگان جنگ در حال پیشرفت است و «توافقات تکمیلی» حاصل‌شده در پی مذاکرات پیشین همچنان در حال اجرا هستند.

وی گفت: «پس از تکمیل روند تبادل، باید تصمیمی در خصوص دور سوم مذاکرات گرفته شود. ما منتظر پیشنهادهای طرف اوکراینی هستیم.»

پسکوف با بیان اینکه هنوز مشخص نیست آیا تعلل اوکراین در مذاکرات ناشی از فشار یا تحریکات کشورهای اروپایی است یا خیر، افزود: «تماس‌ها میان روسیه و اوکراین همچنان از طریق ولادیمیر مدینسکی، دستیار رئیس‌جمهوری روسیه ادامه دارد.»

وی خاطرنشان کرد که مذاکرات مستقیم فعلی با میانجی‌گری ایالات متحده در حال پیگیری است و در صورت برگزاری دور سوم گفت‌وگوها، دو طرف باید درباره پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌های پیشنهادی خود برای حل مناقشه گفت‌وگو کنند.

طبق اعلام کرملین، روسیه و اوکراین در مذاکراتی که در استانبول برگزار شد، بر سر تبادل اسرا به‌صورت «۱۰۰۰ در برابر ۱۰۰۰» به توافق رسیدند. این تبادل شامل زندانیان بیمار و زیر ۲۵ سال نیز می‌شود. از سوی روسیه، چندین گروه از اسرای نظامی در روزهای ۱۹، ۲۰، ۲۲، ۲۴، ۲۹ و ۳۰ خرداد و ۵ و ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به کشور بازگردانده شده‌اند. هم‌زمان، تعداد مشابهی از اسرای اوکراینی نیز به کی‌یف تحویل داده شده‌اند.

مسکو همچنین اعلام کرد که مذاکرات مستقیم دو کشور در روزهای ۲۶ اردیبهشت و ۱۲ خرداد در استانبول انجام شده و ادامه آن نیازمند پاسخ روشن از طرف اوکراینی است.

تهدید ترامپ و واکنش احتمالی پوتین

در بخش دیگری از نشست خبری، پسکوف به پرسشی درباره اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، پاسخ داد و گفت: «ما همچنان در حال تحلیل سخنان ترامپ هستیم. اگر رئیس‌جمهور پوتین احساس کند که باید پاسخ دهد، این کار را انجام خواهد داد.»

ترامپ در روز ۲۳ تیر در دیدار با مارک روته، دبیرکل ناتو، اعلام کرده بود در صورتی که ظرف ۵۰ روز توافقی میان واشنگتن و مسکو درباره مناقشه اوکراین حاصل نشود، تعرفه‌هایی تا ۱۰۰ درصد علیه روسیه و شرکای تجاری‌اش وضع خواهد کرد.

موضع کرملین درباره فضای امنیتی و اقدامات داخلی

پسکوف در ادامه نسبت به مواضع کشورهای اروپایی در قبال مسکو ابراز نگرانی کرد و گفت: «فضای پیرامونی ما از سوی اروپا بسیار تقابلی و نظامی شده و این مسئله، نگرانی‌های روسیه را توجیه‌پذیر می‌سازد.»

او همچنین قطع اینترنت موبایل در برخی مناطق روسیه، حتی مناطق دور از خطوط تماس نظامی، را اقدامی پیشگیرانه و امنیتی توصیف کرد و افزود: «با توجه به ماهیت حکومت کی‌یف، تهدیدها جدی است و اقدامات ما در جهت تأمین ایمنی شهروندان صورت می‌گیرد.»

واکنش به اظهارات نخست‌وزیر مجارستان درباره اوکراین

در پایان، سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات اخیر ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، که گفته بود «ما هنوز نمی‌دانیم اوکراین چیست یا کجاست»، گفت: «من این سخنان را ندیده‌ام و فعلاً نظری در این‌باره ندارم.»

اوربان در اظهاراتی جنجالی تأکید کرده بود که پیش از هرگونه توافق با اوکراین یا پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا، باید وضعیت مرزها، جمعیت و ساختار آن مشخص شود.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش سازمان هواپیمایی به شایعه خرید بوئینگ از عربستان
فارن‌پالیسی: تهدیدسازی علیه ترکیه بخشی از راهبرد انتخاباتی نتانیاهو است
احضار مدیرعامل پالایشگاه پلدختر پس از آتش‌سوزی
خداحافظی با چک رمزدار
جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در جدیدترین رتبه‌بندی‌های جهانی
هشدار اتحادیه اروپا به متا؛ اینستاگرام و فیس‌بوک در آستانه جریمه سنگین
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان