×
سیاسی
شناسه خبر : 233524
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 17:30
بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

وزیر کشور با تاکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد که بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز که امسال به افغانستان بازگشته‌اند، به صورت داوطلبانه کشور را ترک کرده‌اند. همکاری‌های گسترده‌ای با دولت سرپرستی افغانستان برای ساماندهی وضعیت مهاجران غیرقانونی در جریان است.

نورنیوز - گروه بین الملل: وزیر کشور با تأکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد: در روند ساماندهی اتباع غیرمجاز، هماهنگی‌های لازم با دولت سرپرستی افغانستان صورت گرفته است. بیش از ۷۰ درصد از اتباعی که در سال جاری به افغانستان بازگشتند، این تصمیم را به صورت داوطلبانه اتخاذ کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، اسکندر مومنی درباره وضعیت فعلی ساماندهی اتباع در کشور گفت: «ما سال‌هاست میزبان مردم افغانستان هستیم و این افراد سهم قابل توجهی در اقتصاد و تولید کشور داشته‌اند. همچنین پیوندهای فرهنگی عمیقی بین ایران و افغانستان وجود دارد، اما چالش اصلی مربوط به اتباع غیرمجاز است که به صورت غیرقانونی وارد کشور شده‌اند.»

وی افزود: «کشور ظرفیت پذیرش این حجم از مهاجران را ندارد، از همین رو ساماندهی اتباع غیرمجاز با همکاری هیات حاکمه سرپرستی افغانستان در حال انجام است.»

وزیر کشور تأکید کرد: «بیش از ۷۰ درصد اتباعی که امسال به افغانستان منتقل شدند، به صورت داوطلبانه و خودمعرف کشور را ترک کرده‌اند. البته در موارد معدودی مشکلاتی رخ داده، اما در مجموع کرامت مهاجران حفظ شده است و هیچ‌گونه مهاجرستیزی در این روند وجود ندارد. این موضوع با حفظ عزت و احترام به مهاجران دنبال می‌شود.»


اخبار مرتبط
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 15:15
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
با وجود خروج بیش از یک میلیون تبعه غیرمجاز از ایران، هنوز حدود سه میلیون نفر دیگر در کشور حضور دارند؛ موضوعی که ابعاد امنیتی، اقتصادی و اجتماعی گسترده‌ای دارد و نیازمند مدیریت یکپارچه، همکاری‌های منطقه‌ای و رعایت حقوق انسانی است.
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 06:04
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
سرکنسول ایران در هرات اعلام کرد بازگشت مهاجرین افغانستانی در ماه‌های اخیر تنها شامل غیرقانونی‌ها بوده و مسیر ورود قانونی شهروندان افغانستان به ایران باز است. همچنین همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی بین ایران و ولایت فراه در حال توسعه است.
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:37
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش 80 درصدی نیروی پاکبان به‌دلیل بازگرداندن اتباع به کشورشان، نسبت به وضعیت نامناسب نظافت شهری هشدار داد و خواستار پاسخگویی شهرداری برای جایگزینی این نیروی حیاتی شد.
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 09:30
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
وزیر کشور ایران اعلام کرد که تا کنون حدود یک میلیون اتباع افغانستانی به کشورشان بازگردانده شده‌اند و تأکید کرد: از میان 6 میلیون افغانستانی حاضر در ایران، 2 میلیون نفر غیرمجاز هستند و باید از کشور خارج شوند.
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:30
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی لایحه ساختار وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک امنیت ملی و امور داخلی کشور موافقت کردند؛ اقدامی که با هدف ساماندهی اتباع خارجی، رفع چالش‌های اجتماعی و پر کردن خلأهای قانونی در حوزه مهاجرت انجام می‌شود.
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
شنبه 1404/04/28 ساعت 13:20
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
والی هرات در سفر رسمی خود به مشهد اعلام کرد که هیچ مشکلی در روابط ایران و افغانستان وجود ندارد و دو دولت تعامل سازنده‌ای با یکدیگر دارند. او همچنین از بازگشت شماری از مهاجران افغان به کشور و امضای اسناد همکاری مشترک در مشهد خبر داد.
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
جمعه 1404/04/27 ساعت 12:30
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
وزیر کشور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نگاه مهاجرستیزانه ندارد، اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای اخراج اتباع مجاز وجود ندارد و تنها افراد غیرمجاز مشمول طرح خروج هستند.
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 17:50
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
وزیر کشور با اشاره به نقش حیاتی استانداران در دوران جنگ 12 روزه، از مدیریت موفق خدمات عمومی و عبور آرام کشور از بحران خبر داد. وی همچنین از خروج 800 هزار تبعه غیرقانونی از کشور از ابتدای سال خبر داد و بر سیاست‌های تمرکززدایی دولت تأکید کرد.
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 16:48
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
دادگستری کل استان تهران با ارسال پیامی هشدار داد که هرگونه اجاره، رهن یا فروش ملک و مغازه به اتباع خارجی فاقد مجوز اقامت ممنوع بوده و این اقدام ممکن است پیگرد قانونی به همراه داشته باشد.
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
شنبه 1404/04/21 ساعت 20:45
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
وزارت کشور اعلام کرد برگه‌های سرشماری اتباع و مهاجرین خارجی از ابتدای سال 1404 فاقد اعتبار خواهند بود و هیچ‌گونه خدماتی به دارندگان آن ارائه نخواهد شد. همچنین افراد فاقد مجوز باید به‌صورت خودمعرف خاک ایران را ترک کنند، در غیر این صورت با اخراج اجباری و محدودیت‌های قانونی مواجه خواهند شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر خرم آباد - پرسپولیس | مصاف در دژ فلک الافلاک+ اعلام ترکیب پرسپولیس
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
X
آگهی تبلیغاتی