×
سیاسی
شناسه خبر : 233524
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 17:30
بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

وزیر کشور با تاکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد که بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز که امسال به افغانستان بازگشته‌اند، به صورت داوطلبانه کشور را ترک کرده‌اند. همکاری‌های گسترده‌ای با دولت سرپرستی افغانستان برای ساماندهی وضعیت مهاجران غیرقانونی در جریان است.

نورنیوز - گروه بین الملل: وزیر کشور با تأکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد: در روند ساماندهی اتباع غیرمجاز، هماهنگی‌های لازم با دولت سرپرستی افغانستان صورت گرفته است. بیش از ۷۰ درصد از اتباعی که در سال جاری به افغانستان بازگشتند، این تصمیم را به صورت داوطلبانه اتخاذ کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، اسکندر مومنی درباره وضعیت فعلی ساماندهی اتباع در کشور گفت: «ما سال‌هاست میزبان مردم افغانستان هستیم و این افراد سهم قابل توجهی در اقتصاد و تولید کشور داشته‌اند. همچنین پیوندهای فرهنگی عمیقی بین ایران و افغانستان وجود دارد، اما چالش اصلی مربوط به اتباع غیرمجاز است که به صورت غیرقانونی وارد کشور شده‌اند.»

وی افزود: «کشور ظرفیت پذیرش این حجم از مهاجران را ندارد، از همین رو ساماندهی اتباع غیرمجاز با همکاری هیات حاکمه سرپرستی افغانستان در حال انجام است.»

وزیر کشور تأکید کرد: «بیش از ۷۰ درصد اتباعی که امسال به افغانستان منتقل شدند، به صورت داوطلبانه و خودمعرف کشور را ترک کرده‌اند. البته در موارد معدودی مشکلاتی رخ داده، اما در مجموع کرامت مهاجران حفظ شده است و هیچ‌گونه مهاجرستیزی در این روند وجود ندارد. این موضوع با حفظ عزت و احترام به مهاجران دنبال می‌شود.»


اخبار مرتبط
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 15:15
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
با وجود خروج بیش از یک میلیون تبعه غیرمجاز از ایران، هنوز حدود سه میلیون نفر دیگر در کشور حضور دارند؛ موضوعی که ابعاد امنیتی، اقتصادی و اجتماعی گسترده‌ای دارد و نیازمند مدیریت یکپارچه، همکاری‌های منطقه‌ای و رعایت حقوق انسانی است.
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 06:04
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
سرکنسول ایران در هرات اعلام کرد بازگشت مهاجرین افغانستانی در ماه‌های اخیر تنها شامل غیرقانونی‌ها بوده و مسیر ورود قانونی شهروندان افغانستان به ایران باز است. همچنین همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی بین ایران و ولایت فراه در حال توسعه است.
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:37
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش 80 درصدی نیروی پاکبان به‌دلیل بازگرداندن اتباع به کشورشان، نسبت به وضعیت نامناسب نظافت شهری هشدار داد و خواستار پاسخگویی شهرداری برای جایگزینی این نیروی حیاتی شد.
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 09:30
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
وزیر کشور ایران اعلام کرد که تا کنون حدود یک میلیون اتباع افغانستانی به کشورشان بازگردانده شده‌اند و تأکید کرد: از میان 6 میلیون افغانستانی حاضر در ایران، 2 میلیون نفر غیرمجاز هستند و باید از کشور خارج شوند.
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:30
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی لایحه ساختار وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک امنیت ملی و امور داخلی کشور موافقت کردند؛ اقدامی که با هدف ساماندهی اتباع خارجی، رفع چالش‌های اجتماعی و پر کردن خلأهای قانونی در حوزه مهاجرت انجام می‌شود.
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
شنبه 1404/04/28 ساعت 13:20
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
والی هرات در سفر رسمی خود به مشهد اعلام کرد که هیچ مشکلی در روابط ایران و افغانستان وجود ندارد و دو دولت تعامل سازنده‌ای با یکدیگر دارند. او همچنین از بازگشت شماری از مهاجران افغان به کشور و امضای اسناد همکاری مشترک در مشهد خبر داد.
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
جمعه 1404/04/27 ساعت 12:30
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
وزیر کشور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نگاه مهاجرستیزانه ندارد، اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای اخراج اتباع مجاز وجود ندارد و تنها افراد غیرمجاز مشمول طرح خروج هستند.
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 17:50
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
وزیر کشور با اشاره به نقش حیاتی استانداران در دوران جنگ 12 روزه، از مدیریت موفق خدمات عمومی و عبور آرام کشور از بحران خبر داد. وی همچنین از خروج 800 هزار تبعه غیرقانونی از کشور از ابتدای سال خبر داد و بر سیاست‌های تمرکززدایی دولت تأکید کرد.
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 16:48
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
دادگستری کل استان تهران با ارسال پیامی هشدار داد که هرگونه اجاره، رهن یا فروش ملک و مغازه به اتباع خارجی فاقد مجوز اقامت ممنوع بوده و این اقدام ممکن است پیگرد قانونی به همراه داشته باشد.
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
شنبه 1404/04/21 ساعت 20:45
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
وزارت کشور اعلام کرد برگه‌های سرشماری اتباع و مهاجرین خارجی از ابتدای سال 1404 فاقد اعتبار خواهند بود و هیچ‌گونه خدماتی به دارندگان آن ارائه نخواهد شد. همچنین افراد فاقد مجوز باید به‌صورت خودمعرف خاک ایران را ترک کنند، در غیر این صورت با اخراج اجباری و محدودیت‌های قانونی مواجه خواهند شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
واکنش رسانه‌های غربی به رای نیاوردن قطعنامه روسیه و چین
همه احتمالات پیش رو
آزمایش موفق بزرگترین توربین بادی معلق در چین
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید
اسنپ‌بک و تداوم ابهام راهبردی
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
X
آگهی تبلیغاتی