×
سیاسی
شناسه خبر : 233524
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 17:30
بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

بازگشت داوطلبانه بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز

وزیر کشور با تاکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد که بیش از 70 درصد اتباع غیرمجاز که امسال به افغانستان بازگشته‌اند، به صورت داوطلبانه کشور را ترک کرده‌اند. همکاری‌های گسترده‌ای با دولت سرپرستی افغانستان برای ساماندهی وضعیت مهاجران غیرقانونی در جریان است.

نورنیوز - گروه بین الملل: وزیر کشور با تأکید بر حفظ کرامت مهاجران افغانستانی اعلام کرد: در روند ساماندهی اتباع غیرمجاز، هماهنگی‌های لازم با دولت سرپرستی افغانستان صورت گرفته است. بیش از ۷۰ درصد از اتباعی که در سال جاری به افغانستان بازگشتند، این تصمیم را به صورت داوطلبانه اتخاذ کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، اسکندر مومنی درباره وضعیت فعلی ساماندهی اتباع در کشور گفت: «ما سال‌هاست میزبان مردم افغانستان هستیم و این افراد سهم قابل توجهی در اقتصاد و تولید کشور داشته‌اند. همچنین پیوندهای فرهنگی عمیقی بین ایران و افغانستان وجود دارد، اما چالش اصلی مربوط به اتباع غیرمجاز است که به صورت غیرقانونی وارد کشور شده‌اند.»

وی افزود: «کشور ظرفیت پذیرش این حجم از مهاجران را ندارد، از همین رو ساماندهی اتباع غیرمجاز با همکاری هیات حاکمه سرپرستی افغانستان در حال انجام است.»

وزیر کشور تأکید کرد: «بیش از ۷۰ درصد اتباعی که امسال به افغانستان منتقل شدند، به صورت داوطلبانه و خودمعرف کشور را ترک کرده‌اند. البته در موارد معدودی مشکلاتی رخ داده، اما در مجموع کرامت مهاجران حفظ شده است و هیچ‌گونه مهاجرستیزی در این روند وجود ندارد. این موضوع با حفظ عزت و احترام به مهاجران دنبال می‌شود.»


اخبار مرتبط
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
دوشنبه 1404/05/20 ساعت 15:15
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
با وجود خروج بیش از یک میلیون تبعه غیرمجاز از ایران، هنوز حدود سه میلیون نفر دیگر در کشور حضور دارند؛ موضوعی که ابعاد امنیتی، اقتصادی و اجتماعی گسترده‌ای دارد و نیازمند مدیریت یکپارچه، همکاری‌های منطقه‌ای و رعایت حقوق انسانی است.
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 06:04
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
سرکنسول ایران در هرات اعلام کرد بازگشت مهاجرین افغانستانی در ماه‌های اخیر تنها شامل غیرقانونی‌ها بوده و مسیر ورود قانونی شهروندان افغانستان به ایران باز است. همچنین همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی بین ایران و ولایت فراه در حال توسعه است.
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
سه‌شنبه 1404/05/07 ساعت 15:37
عضو شورای شهر: بعد از خروج اتباع از کشور، نیروهای پاکبان 80 درصد کاهش داشتند!
عضو شورای شهر تهران با انتقاد از کاهش 80 درصدی نیروی پاکبان به‌دلیل بازگرداندن اتباع به کشورشان، نسبت به وضعیت نامناسب نظافت شهری هشدار داد و خواستار پاسخگویی شهرداری برای جایگزینی این نیروی حیاتی شد.
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
دوشنبه 1404/05/06 ساعت 09:30
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
وزیر کشور ایران اعلام کرد که تا کنون حدود یک میلیون اتباع افغانستانی به کشورشان بازگردانده شده‌اند و تأکید کرد: از میان 6 میلیون افغانستانی حاضر در ایران، 2 میلیون نفر غیرمجاز هستند و باید از کشور خارج شوند.
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:30
موافقت مجلس با بررسی لایحه سازمان ملی مهاجرت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی لایحه ساختار وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون مشترک امنیت ملی و امور داخلی کشور موافقت کردند؛ اقدامی که با هدف ساماندهی اتباع خارجی، رفع چالش‌های اجتماعی و پر کردن خلأهای قانونی در حوزه مهاجرت انجام می‌شود.
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
شنبه 1404/04/28 ساعت 13:20
والی هرات: مشکلی بین ایران و افغانستان وجود ندارد
والی هرات در سفر رسمی خود به مشهد اعلام کرد که هیچ مشکلی در روابط ایران و افغانستان وجود ندارد و دو دولت تعامل سازنده‌ای با یکدیگر دارند. او همچنین از بازگشت شماری از مهاجران افغان به کشور و امضای اسناد همکاری مشترک در مشهد خبر داد.
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
جمعه 1404/04/27 ساعت 12:30
وزیر کشور: ایران مهاجرستیز نیست
وزیر کشور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نگاه مهاجرستیزانه ندارد، اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای اخراج اتباع مجاز وجود ندارد و تنها افراد غیرمجاز مشمول طرح خروج هستند.
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 17:50
وزیر کشور: 560 هزار نفر از اتباع به صورت داوطلبانه از کشور خارج شدند
وزیر کشور با اشاره به نقش حیاتی استانداران در دوران جنگ 12 روزه، از مدیریت موفق خدمات عمومی و عبور آرام کشور از بحران خبر داد. وی همچنین از خروج 800 هزار تبعه غیرقانونی از کشور از ابتدای سال خبر داد و بر سیاست‌های تمرکززدایی دولت تأکید کرد.
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 16:48
هشدار رسمی درباره ممنوعیت اجاره و فروش ملک به اتباع غیرمجاز در تهران
دادگستری کل استان تهران با ارسال پیامی هشدار داد که هرگونه اجاره، رهن یا فروش ملک و مغازه به اتباع خارجی فاقد مجوز اقامت ممنوع بوده و این اقدام ممکن است پیگرد قانونی به همراه داشته باشد.
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
شنبه 1404/04/21 ساعت 20:45
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از سال 1404اعتبار ندارد
وزارت کشور اعلام کرد برگه‌های سرشماری اتباع و مهاجرین خارجی از ابتدای سال 1404 فاقد اعتبار خواهند بود و هیچ‌گونه خدماتی به دارندگان آن ارائه نخواهد شد. همچنین افراد فاقد مجوز باید به‌صورت خودمعرف خاک ایران را ترک کنند، در غیر این صورت با اخراج اجباری و محدودیت‌های قانونی مواجه خواهند شد.
نظرات

آخرین اخبار
تاوان حمایت از تل‌آویو؛ برلین از قطار قدرت جا ماند
ساخت فیلم درباره پرویز ثابتی با نظارت کمال تبریزی کلید خورد
چرا پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو کرد؟
افت شدید محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها
افزایش 21 درصدی کرایه اتوبوس و ناوگان مسافری از امروز
جدول کامل کنسرت‌های تهران و تبریز منتشر شد؛ از علیرضا قربانی تا کینگ رام
آغاز صدور احکام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی + زمان واریز معوقات فروردین و اردیبهشت
مطالبات گندم‌کاران هنوز پرداخت نشده است
شرایط ثبت‌نام و قیمت 5 خودروی وارداتی در طرح جدید فروش اعلام شد
جزئیات وام مسکن 400 میلیونی برای خانواده‌های دارای فرزند اعلام شد
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین وابسته به توافق با ایران است
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند وگزنده عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند