×
اجتماعی
شناسه خبر : 233486
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 12:44

زمان شروع بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه مشخص شد

حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، درباره روند بازسازی واحدهای مسکونی تخریب‌شده در جنگ 12 روزه، توضیحاتی داد و اعلام کرد که عملیات اجرایی بازسازی از ابتدای هفته آینده آغاز می‌شود. همچنین شهرداری با رویکردی نوین و مشارکت بخش خصوصی در تلاش است منابع مالی را تأمین و فرایند ساخت‌وساز را تسریع کند.

نورنیوز - گروه اجتماعی:  حمیدرضا صارمی روز پنجشنبه درباره آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جریان جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: «از آنجا که تا پایان این هفته ممکن است هنوز افرادی باشند که پرونده‌شان به‌طور کامل تشکیل نشده و نیاز به مراجعه مجدد به مناطق مربوطه برای تکمیل فرآیند دارند، عملیات اجرایی بازسازی به ابتدای هفته آینده موکول شده است.»

وی در ادامه افزود که تأمین بودجه این پروژه طبق تصمیم دولت، بر عهده شهرداری تهران گذاشته شده است. شهرداری با طراحی یک بسته ترکیبی مالی، تلاش می‌کند منابع لازم را از طریق مشوق‌های تراکمی فراهم کند تا اجرای بازسازی بدون تأخیر انجام شود.

صارمی همچنین تاکید کرد: «مدیریت شهری درصدد است بخشی از مسکن موردنیاز را یا از واحدهای آماده موجود تأمین کند یا از طریق سازندگانی که حاضرند بخشی از بدهی عوارض خود را به‌صورت تحویل واحد مسکونی پرداخت کنند، این نیاز را برطرف نماید.»

وی درباره مالکانی که مایل به کاهش قدرالسهم خود از عرصه نیستند، گفت: «همان بخش فعلی برای بازسازی در نظر گرفته خواهد شد و تغییر نخواهد کرد.»

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به شروع مرحله اجرایی پروژه عنوان کرد: «برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شده است که بدون هیچ مشکلی عملیات گودبرداری از روز شنبه آغاز خواهد شد.»

صارمی بر نقش مهم مشارکت بخش خصوصی در این طرح تاکید کرد و افزود: «تعدادی از سازندگان و مهندسان نظام مهندسی اعلام کرده‌اند که طراحی و نظارت را به صورت رایگان و در قالب مسئولیت اجتماعی انجام می‌دهند و شرکت‌های زیادی نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.»

وی در پایان گفت: «هدف ما اجرای این پروژه با الگویی نوین و مشارکت مردم است. شهرداری یا ملک جایگزین برای متقاضیان در نظر می‌گیرد و در اختیار آنها قرار می‌دهد، یا در صورت تمایل مبلغ موردنیاز را به آنها می‌پردازد تا خودشان نسبت به ساخت‌وساز اقدام کنند.»


اخبار مرتبط
زاکانی: مسکن استیجاری برای 500 خانوار آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه تأمین شد + فیلم
شنبه 1404/05/11 ساعت 16:00
زاکانی: مسکن استیجاری برای 500 خانوار آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه تأمین شد + فیلم
شهردار تهران از تکمیل بخش عمده‌ای از تأمین مسکن استیجاری برای 500 خانوار آسیب‌دیده از جنگ 12 روزه خبر داد و گفت: روند اجاره خانه‌ها همچنان ادامه دارد.
چرا ایران در اوج جنگ، قطعنامه 598 را پذیرفت؟ پشت‌پرده یک انتخاب تاریخی
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 10:10
نورنیوز در سالگرد پذیرش قطعنامه 598 از آن اتفاق سرنوشت‌ساز گزارش می‌دهد؛
چرا ایران در اوج جنگ، قطعنامه 598 را پذیرفت؟ پشت‌پرده یک انتخاب تاریخی
در حالی که جنگ هشت‌ساله ایران و عراق همچنان ادامه داشت، جمهوری اسلامی در 27 تیر 1367 با پذیرش قطعنامه 598، تصمیمی سرنوشت‌ساز گرفت. این انتخاب سخت اما هوشمندانه، برگرفته از تحلیل دقیق شرایط نظامی، اقتصادی و اجتماعی بود که مسیر ایران را به سمت صلح و بازسازی هدایت کرد.
پرداخت وام 250 میلیونی بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ 12 روزه آغاز شد
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 10:40
پرداخت وام 250 میلیونی بازسازی مناطق آسیب دیده در جنگ 12 روزه آغاز شد
بانک مسکن از آغاز پرداخت تسهیلات تعمیر و بازسازی تا سقف 250 میلیون تومان برای واحدهای مسکونی و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ اخیر رژیم صهیونیستی خبر داد. این وام بدون نیاز به سپرده‌گذاری و با تنها یک ضامن، به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که از سایر نهادها تسهیلات مشابه دریافت نکرده باشند.
بازسازی باند فرودگاه تبریز در 9 روز انجام شد
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 23:30
بازسازی باند فرودگاه تبریز در 9 روز انجام شد
عملیات بازسازی باند اول فرودگاه تبریز تنها در 9 روز به پایان رسید. استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به پیش‌بینی اولیه 45 روزه، این موفقیت را حاصل تلاش شبانه‌روزی تیم‌های اجرایی دانست و از آغاز مجدد پروازهای داخلی و خارجی خبر داد.
توضیح مهاجرانی درباره زمان بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی +فیلم
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 17:42
توضیح مهاجرانی درباره زمان بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی +فیلم
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، اعلام کرد که بسته بازسازی مناطق و منازل آسیب‌دیده پس از تکمیل ارزیابی‌ها در اولین فرصت به تصویب خواهد رسید. او تاکید کرد دولت در تلاش است این روند با دقت و سرعت انجام شود تا بازسازی هرچه زودتر آغاز گردد.
آغاز عملیات بازسازی واحدهای مسکونی و تجاری در مناطق آسیب‌دیده شهر تهران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 20:44
آغاز عملیات بازسازی واحدهای مسکونی و تجاری در مناطق آسیب‌دیده شهر تهران
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای رسمی، آدرس ستادهای ارائه خدمات بازسازی ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی را در مناطق 22 گانه تهران اعلام کرد. این مراکز آماده پذیرش شهروندان برای تشکیل پرونده، ارزیابی خسارت و ارائه خدمات تخصصی هستند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چلسی به دنبال شکستن طلسم 12 ساله در اولدترافورد
پوتین: در صورت تشدید حملات روسیه به اوکراین، کاخ سفید واکنش ملموسی نشان نخواهد داد
اعتصاب پاکبانان بیرمنگام به انباشت زباله‌ها انجامید
آغاز تعمیر نیروگاه‌های حرارتی به منظور تامین برق تابستان سال آینده
خروجی گیلان با ترافیک فوق سنگین 15 کیلومتری مواجه شد
سعید اسماعیلی فینالیست کشتی فرنگی قهرمانی جهان شد + فیلم
ام‌آی6 و پروژه تجزیه شامات
واکنش وزارت خارجه روسیه به فشار غرب در موضوع تحریم‌های ایران
فیلمبرداری سریال «موسی کلیم‌الله» آغاز شد + فیلم
حماس: اسرائیل با حمله به کادر پزشکی قصد تخلیه غزه را دارد
هوای تهران و کرج در وضعیت خطرناک + فیلم
سپاهان پوستر ویژه بازی با تراکتور را منتشر کرد
خط کشتیرانی چابهار - مسقط از هفته آینده فعال می شود
حمله سایبری به فرودگاه‌های اروپا؛ مسافران سرگردان شدند
اسپانیول آماده تکرار تاریخ در برابر رئال‌مادرید؟ + ترکیب رئال
قطر رسماً شکایت خود علیه اسرائیل را به ایکائو ارائه کرد
تصادف پژو با تریلی تانکر در محور طبس-یزد+تعداد جان باختگان
هشدار سازمان هواشناسی: باران و سیل در راه است + جزئیات
زمان اجرای طرح «کارت مادرانه» اعلام شد + فیلم
غرب مسئولیت فرار از دیپلماسی را می‌پذیرد؟
ارسال لایحه کاهش ساعت‌کاری کارمندان به مجلس تکذیب شد
نیمی از ناوگان اتوبوسرانی هسته مرکزی تهران برقی شد + فیلم
معاون وزیر صمت: سهم تامین مالی صنعت باید بیشتر شود + فیلم
سعید اسماعیلی درمرحله نیمه نهایی کشتی فرنگی قهرمان جهان شد
پزشکیان قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی را تبریک گفت
پیام رئیس قوه قضائیه در پی قهرمانی کشتی فرنگی کشور
قیمت دلار و دیگر ارزها امروز شنبه 29 شهریور 1404
لیورپول 2-1 اورتون |‌گراونبرخ درخشید؛ لیورپول طوفانی شروع کرد+خلاصه بازی
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی+زمان پرداخت معوقه فروردین ماه
عفو رهبری شامل کدام دانشجویان می‌شود؟
اف‌بی‌آی بررسی فرد ایرانی‌تبار را در پرونده ترور چارلی کرک آغاز کرد
وزیر آموزش و پرورش: فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدارس لحظه‌ای رصد می شود
«عمر مختار» آماده حرکت به سمت غزه شد
تاریخ سازی ایران با قهرمانی همزمان کشتی فرنگی و کشتی آزاد
فیصل بن الحسین به عنوان جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد
4 سرباز ارتش آمریکا در حادثه سقوط بالگرد جان باختند
شکست طرح مصر در اجلاس دوحه برای ایجاد ناتو عربی
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(86) «بندرکُنگ»
افزایش چشمگیر قیمت سکه و طلا امروز شنبه 29 شهریور+جدول
پزشکیان: در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نخواهیم شد
آغاز طرح «پلیس مهر» با 2600 گشت پیاده
زلنسکی: هفته آینده با ترامپ دیدار می‌کنم
طحان نظیف: بودجه سال 1405 با فرایند جدید بررسی می‌شود
سقوط آزاد بورس
رهنمای اعزام مشمولان به خدمت مهرماه 1404 اعلام شد
کشتکار، اسماعیلی و مهمدی راهی نیمه نهایی شدند+فیلم
تشدید تنش بین قاهره و تل‌آویو
تهران برای دستیابی به توافق نهایی با آمریکا نقشه راه ارائه کرد
پیمان دفاعی اسلام آباد- ریاض، شوک بزرگی برای تل آویو
تشویق 6/4 میلیاردلاری اسرائیل برای تداوم کشتار
X
آگهی تبلیغاتی