×
اجتماعی
شناسه خبر : 233485
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 12:58

نتایج کنکور 1404 در نیمه اول مهر اعلام می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جریان بازدید از نوبت دوم کنکور 1404، بر اعلام نتایج نهایی در نیمه اول مهرماه تاکید کرد. او ضمن تشریح تدابیر امنیتی برای حفاظت از سوالات و مبارزه با تقلب، از اعمال سهمیه‌های ایثارگری در نتایج نهایی و گسترش بورسیه‌های تحصیلی متناسب با نیاز صنعت خبر داد.

نورنیوز – گروه اجتماعی: حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه بازدید از دومین نوبت برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ در دانشگاه علم و صنعت، به جمع خبرنگاران گفت: «در این نوبت از آزمون، بیش از ۸۲۲ هزار داوطلب حضور دارند که امروز گروه‌های ریاضی و انسانی آزمون خود را برگزار می‌کنند. این مرحله در سه نیم‌روز اجرا می‌شود.»

وی با اشاره به تأخیر در اعلام نتایج کنکور، افزود: «نتایج نهایی این آزمون در نیمه اول مهر اعلام شود تا سال تحصیلی با کمترین تاخیر آغاز شود.»

وزیر علوم با تاکید بر تامین امنیت حداکثری آزمون سراسری، خاطرنشان کرد که برای جلوگیری از تقلب و نشت سوالات، از روش‌های نوینی استفاده شده است. او گفت: «سوالات شخصی‌سازی شده و به نام هر داوطلب تهیه شده است. به خانواده‌ها اطمینان می‌دهم که جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.»

به گفته او، تمام سوالات با بالاترین سطح امنیت طراحی، چاپ و تا یک ماه پیش از آزمون در قرنطینه کامل نگهداری می‌شوند و سپس در بسته‌های پلمپ‌شده به حوزه‌ها ارسال می‌گردند.

سیمایی صراف با اشاره به مقابله قاطع با شایعات و شبکه‌های اخاذی گفت: «بیش از ۷۰ نفر از شبکه‌های شایعه‌ساز و اخاذی توسط سازمان سنجش و پلیس فتا شناسایی و دستگیر شده‌اند. خانواده‌ها نباید به شایعات توجه کنند.»

او تاکید کرد: «ادعای دسترسی به سوالات کنکور توسط برخی افراد، صرفا با هدف اخاذی و کلاهبرداری صورت می‌گیرد و صحت ندارد.»

 جزئیات بورسیه‌های تحصیلی و توسعه آموزش مهارت‌محور

وزیر علوم با اشاره به گسترش بورسیه‌های تحصیلی، گفت: «بورسیه‌های صنعت و مشاغل که هزینه تحصیلی توسط بخش خصوصی تامین می‌شوند و مزایایی همچون افزایش مهارت در حین تحصیل و استخدام پس از فارغ‌التحصیلی را به همراه دارند.»

او همچنین اعلام کرد که در راستای پیوند آموزش عالی با صنعت، محتوای واحدهای درسی نیز متناسب با نیاز کارخانجات و شرکت‌ها قابل تغییر و انعطاف‌پذیر خواهد بود.
علاوه بر این، بورسیه‌هایی تحت عنوان "بورسیه دانش (مستعد و ممتاز)" نیز برای رشته‌های مورد نیاز کشور ارائه خواهد شد.

 اعمال سهمیه‌های ایثارگری و تأکید بر اجرای عدالت آموزشی

وزیر علوم در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به موضوع سهمیه داوطلبان ایثارگر و خانواده‌های شهدا در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «از آنجایی که داوطلبان در زمان ثبت نام این سهمیه‌ها را انتخاب نکرده‌اند، سازمان سنجش موظف است تا زمان اعلام نتایج، تمام داوطلبانی را که مشمول این سهمیه می‌شوند (فرزندان شاهد، جانبازان، ایثارگران و…) شناسایی و سهمیه آن‌ها را اعمال کند.»

وی همچنین افزود: «بنیاد شهید موظف است هر چه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف و ارائه گواهی تاییدیه برای مشمولان این ایثارگری اقدام کند تا سازمان سنجش بتواند مقررات مربوطه را اعمال کند.»

سیمایی صراف تاکید کرد که این اقدام با هدف اجرای قوانین و ایجاد فرصت برابر آموزشی برای ایثارگران صورت می‌گیرد.

در پایان، وزیر علوم ابراز امیدواری کرد که با تلاش دانشجویان و نخبگان، ایران بتواند در عرصه‌های علمی بین‌المللی همچون گذشته بدرخشد.


اخبار مرتبط
زمان و مکان آزمون عملی هنر در کنکور 1404 اعلام شد + جزییات
چهارشنبه 1404/05/08 ساعت 23:45
زمان و مکان آزمون عملی هنر در کنکور 1404 اعلام شد + جزییات
زمان و مکان برگزاری آزمون عملی و طراحی رشته‌های هنر در آزمون سراسری 1404 اعلام شد؛ داوطلبان باید 48 ساعت قبل کارت آزمون خود را دریافت کنند.
زمان انتشار کارنامه و آغاز انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی 1404 اعلام شد
سه‌شنبه 1404/04/31 ساعت 18:25
زمان انتشار کارنامه و آغاز انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی 1404 اعلام شد
کارنامه علمی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال 1404 روز 4 مرداد از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر می‌شود. همچنین داوطلبان می‌توانند از همین روز تا 8 مرداد نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.
وزارت علوم پیش‌نویس بازنگری سهمیه‌های کنکور را برای رئیس‌جمهور ارسال کرد
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 12:30
وزارت علوم پیش‌نویس بازنگری سهمیه‌های کنکور را برای رئیس‌جمهور ارسال کرد
وزیر علوم با تأکید بر لزوم بازنگری در سهمیه‌های کنکور اعلام کرد: عدالت آموزشی ایجاب می‌کند اگر داوطلبی نیازمند حمایت است، این حمایت قبل از آزمون و در فرآیند آموزش باشد؛ نه آنکه با اعمال سهمیه، سطح رقابت علمی را تحت‌تأثیر قرار دهیم.
جزئیات ظرفیت پذیرش در کنکور 1404 اعلام شد
شنبه 1404/04/28 ساعت 11:35
جزئیات ظرفیت پذیرش در کنکور 1404 اعلام شد
ظرفیت پذیرش در آزمون سراسری سال 1404 حدود نیم‌میلیون نفر برآورد شده که از این تعداد، نزدیک به 187 هزار نفر در دوره‌های روزانه دانشگاه‌های دولتی و رایگان پذیرفته خواهند شد. نتیجه نهایی این آزمون در نیمه اول مهرماه اعلام می‌شود.
وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
شنبه 1404/04/28 ساعت 09:40
وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم
وزیر علوم با اشاره به پذیرش 85 درصد داوطلبان بدون آزمون، اعلام کرد که ساختار ورود به دانشگاه‌ها در حال تغییر است. دکتر حسین سیمایی صراف گفت: «به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم»، چراکه عمده رقابت فقط برای 15 درصد رشته‌ها و دانشگاه‌هاست.
نتیجه نهایی آزمون سراسری چه زمانی اعلام می‌شود؟
جمعه 1404/04/27 ساعت 12:20
نتیجه نهایی آزمون سراسری چه زمانی اعلام می‌شود؟
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که نتایج نهایی نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404، در نیمه اول مهر منتشر خواهد شد. همچنین نتایج اولیه آزمون، شامل نمرات خام و کل، تا نیمه دوم مرداد در دسترس داوطلبان قرار می‌گیرد.
آغاز نوبت دوم کنکور سراسری 1404 با رقابت نیم‌میلیونی داوطلب + آمار و سهمیه‌ها
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 09:20
آغاز نوبت دوم کنکور سراسری 1404 با رقابت نیم‌میلیونی داوطلب + آمار و سهمیه‌ها
پنجاه‌ و هشتمین دوره کنکور سراسری در نوبت دوم خود، صبح امروز پنجشنبه 26 تیرماه 1404 با رقابت بیش از 500 هزار داوطلب در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی در سراسر کشور آغاز شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
X
آگهی تبلیغاتی