×
بین الملل
شناسه خبر : 233465
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 10:46
موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی

موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی

در پی تداوم حملات رژیم صهیونیستی و بحران در السویداء، ابومحمد جولانی، رئیس کابینه موقت سوریه، ضمن تأکید بر مخالفت تاریخی ملت سوریه با تجزیه و تقسیم کشور، به نقش فعال دولت در حفظ امنیت، حمایت از اقلیت دروزی و مقابله با فتنه‌انگیزی‌های خارجی پرداخت. او بار دیگر وحدت، ثبات و بازگشت شکوه سوریه را اولویت اصلی دولت اعلام کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  در شرایطی که تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه ادامه دارد، «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد جولانی»، رئیس کابینه موقت سوریه، روز پنجشنبه در سخنانی بر موضع تاریخی مردم سوریه در مخالفت با تجزیه‌طلبی تأکید کرد و گفت: «مردم سوریه در طول تاریخ طولانی خود، هرگز اشکال مختلف تقسیم و تجزیه کشور را نپذیرفته‌اند.»

طبق گزارش شبکه الجزیره، الشرع با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی افزود: «ما فرزندان و ساکنان این سرزمین هستیم و توان به شکست کشاندن تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورمان را داریم. سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است. ما جزو کسانی نیستیم که از جنگ می‌ترسند. ما زندگی خود را صرف مقابله با چالش‌ها و دفاع از مردم خود کرده‌ایم، اما منافع سوری‌ها را بر هرج و مرج و ویرانی ترجیح داده‌ایم.»

وی با اشاره به فشارها و مداخلات خارجی خاطرنشان کرد: «ساخت سوریه‌ای جدید، اتحاد و توجه ما به کشورمان را می‌طلبد.»

در ادامه، رئیس کابینه موقت سوریه بر نقش کلیدی اقلیت دروزی در جامعه سوریه تأکید کرده و تصریح کرد: «دروزی‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از بافت جمعیتی کشور هستند و حفاظت از آن‌ها جزو اولویت‌های ماست.»

الشرع همچنین از اقداماتی برای بازگرداندن امنیت به مناطق بحران‌زده خبر داد و گفت: «قرار شد ما بین گزینه جنگ با رژیم (اسرائیل) یا دادن فرصت به سران دروزی برای توافق یکی را انتخاب کنیم که ما حفاظت از امنیت وطن را برگزیدیم.»

وی با اشاره به مداخلات اسرائیل پس از سقوط دولت قبلی افزود: «(رژیم) اسرائیل از زمان سقوط نظام سابق به دنبال آن است که این سرزمین را به میدانی برای نزاع و درگیری و تفرقه تبدیل کند.»

در ادامه تأکید کرد: «جایی برای اجرای طمع‌ورزی دیگران در سرزمین ما وجود ندارد و ما شکوه و هیبت سوریه را بازخواهیم گرداند. باید مصلحت و منافع کشور را بر هر چیز دیگری ترجیح دهیم. دولت سوریه با تمام نهادهای خود برای توقف جنگ داخلی در السویداء وارد عمل شده و توانست امنیت را بازگرداند.»

الشرع در بخش دیگری از سخنان خود به نقش میانجی‌گری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: «رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا امنیت در السویداء را به هم بریزد، اما با میانجیگری آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه، این تلاش‌ها خنثی شد.»

وی همچنین بر حمایت دولت از اقلیت دروزی تأکید کرد و گفت: «ما بر مجازات کسانی که به هموطنان دروزی ما اهانت و بدرفتاری کردند، تاکید داریم و این هموطنان مورد حمایت دولت هستند. (رژیم) اسرائیل برای پیچیده کردن اوضاع در استان السویداء، زیرساخت‌های دولتی و خصوصی را هدف قرار داد.»

او ادامه داد: «به رغم دخالت‌های (رژیم) اسرائیل، نیروهای وزارت دفاع و کشور توانستند با حضور گسترده، ثبات را به استان السویداء بازگردانند و گروهای غیرقانونی را اخراج کنند. مداخله پویا و موثر و میانجیگری آمریکا، ترکیه و کشورهای عربی، منطقه را از ابتلا به یک سرنوشت نامشخص نجات داد.»

در پایان این سخنرانی، احمد الشرع ضمن هشدار نسبت به خطر گروه‌های غیرقانونی گفت: «ما از جنگ نمی‌هراسیم، اما مصلحت و منافع مردم را بر هرج‌ومرج و آشوب ترجیح دادیم و گزینه ایده‌آل ما حفاظت از وحدت و یکپارچگی کشور است. گروه‌های خارج از قانون همواره به دنبال هرج و مرج و ایجاد فتنه هستند و همین گروه‌ها هستند که اقدام به تعدی و تجاوز در السویداء کرده و چندین ماه با گفت‌وگو مخالفت کردند.»

در روزهای اخیر، استان السویداء صحنه درگیری‌های شدید میان گروه‌های دروزی و نیروهای عشایر بوده و به گفته منابع محلی، ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند. در همین حین، رژیم صهیونیستی حملات هوایی گسترده‌ای را علیه دمشق و دیگر مناطق جنوبی سوریه اجرا کرده و بیش از ۱۶۰ هدف نظامی و غیرنظامی را در استان‌های السویداء، دمشق و لاذقیه هدف قرار داده است.

همچنین منابع سوری اعلام کرده‌اند که در پی توافق‌هایی با بزرگان عشایر محلی، نیروهای ارتش سوریه عملیات عقب‌نشینی از شهر السویداء را آغاز کرده‌اند. طبق بیانیه رسمی، «ماموریت ارتش برای تعقیب گروه‌های غیرقانونی» در این منطقه به پایان رسیده است.


اخبار مرتبط
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 06:00
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
روسیه فردا برای نخستین‌بار میزبان وزیر خارجه دولت جدید سوریه خواهد بود؛ سفری که می‌تواند فصل تازه‌ای در روابط مسکو و دمشق رقم بزند.
واکنش  سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 09:30
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه، به‌ویژه پایتخت دمشق را به‌شدت محکوم کرد و خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزگری‌های این رژیم شد. وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی بر حمایت کشورش از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 06:00
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، این حملات را کاملاً قابل پیش‌بینی دانست و تأکید کرد: اسرائیل هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. وی خواستار اتحاد جهانی برای پایان دادن به این تجاوزات شد.
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 01:00
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
سوریه خواستار برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق و سویدا شد. پس از درخواست دمشق، شورای امنیت قرار است پنجشنبه درباره تشدید تنش‌ها در سوریه جلسه برگزار کند.
نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!