×
بین الملل
شناسه خبر : 233465
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 10:46
موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی

موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی

در پی تداوم حملات رژیم صهیونیستی و بحران در السویداء، ابومحمد جولانی، رئیس کابینه موقت سوریه، ضمن تأکید بر مخالفت تاریخی ملت سوریه با تجزیه و تقسیم کشور، به نقش فعال دولت در حفظ امنیت، حمایت از اقلیت دروزی و مقابله با فتنه‌انگیزی‌های خارجی پرداخت. او بار دیگر وحدت، ثبات و بازگشت شکوه سوریه را اولویت اصلی دولت اعلام کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  در شرایطی که تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه ادامه دارد، «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد جولانی»، رئیس کابینه موقت سوریه، روز پنجشنبه در سخنانی بر موضع تاریخی مردم سوریه در مخالفت با تجزیه‌طلبی تأکید کرد و گفت: «مردم سوریه در طول تاریخ طولانی خود، هرگز اشکال مختلف تقسیم و تجزیه کشور را نپذیرفته‌اند.»

طبق گزارش شبکه الجزیره، الشرع با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی افزود: «ما فرزندان و ساکنان این سرزمین هستیم و توان به شکست کشاندن تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورمان را داریم. سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است. ما جزو کسانی نیستیم که از جنگ می‌ترسند. ما زندگی خود را صرف مقابله با چالش‌ها و دفاع از مردم خود کرده‌ایم، اما منافع سوری‌ها را بر هرج و مرج و ویرانی ترجیح داده‌ایم.»

وی با اشاره به فشارها و مداخلات خارجی خاطرنشان کرد: «ساخت سوریه‌ای جدید، اتحاد و توجه ما به کشورمان را می‌طلبد.»

در ادامه، رئیس کابینه موقت سوریه بر نقش کلیدی اقلیت دروزی در جامعه سوریه تأکید کرده و تصریح کرد: «دروزی‌ها بخشی جدایی‌ناپذیر از بافت جمعیتی کشور هستند و حفاظت از آن‌ها جزو اولویت‌های ماست.»

الشرع همچنین از اقداماتی برای بازگرداندن امنیت به مناطق بحران‌زده خبر داد و گفت: «قرار شد ما بین گزینه جنگ با رژیم (اسرائیل) یا دادن فرصت به سران دروزی برای توافق یکی را انتخاب کنیم که ما حفاظت از امنیت وطن را برگزیدیم.»

وی با اشاره به مداخلات اسرائیل پس از سقوط دولت قبلی افزود: «(رژیم) اسرائیل از زمان سقوط نظام سابق به دنبال آن است که این سرزمین را به میدانی برای نزاع و درگیری و تفرقه تبدیل کند.»

در ادامه تأکید کرد: «جایی برای اجرای طمع‌ورزی دیگران در سرزمین ما وجود ندارد و ما شکوه و هیبت سوریه را بازخواهیم گرداند. باید مصلحت و منافع کشور را بر هر چیز دیگری ترجیح دهیم. دولت سوریه با تمام نهادهای خود برای توقف جنگ داخلی در السویداء وارد عمل شده و توانست امنیت را بازگرداند.»

الشرع در بخش دیگری از سخنان خود به نقش میانجی‌گری‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: «رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا امنیت در السویداء را به هم بریزد، اما با میانجیگری آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه، این تلاش‌ها خنثی شد.»

وی همچنین بر حمایت دولت از اقلیت دروزی تأکید کرد و گفت: «ما بر مجازات کسانی که به هموطنان دروزی ما اهانت و بدرفتاری کردند، تاکید داریم و این هموطنان مورد حمایت دولت هستند. (رژیم) اسرائیل برای پیچیده کردن اوضاع در استان السویداء، زیرساخت‌های دولتی و خصوصی را هدف قرار داد.»

او ادامه داد: «به رغم دخالت‌های (رژیم) اسرائیل، نیروهای وزارت دفاع و کشور توانستند با حضور گسترده، ثبات را به استان السویداء بازگردانند و گروهای غیرقانونی را اخراج کنند. مداخله پویا و موثر و میانجیگری آمریکا، ترکیه و کشورهای عربی، منطقه را از ابتلا به یک سرنوشت نامشخص نجات داد.»

در پایان این سخنرانی، احمد الشرع ضمن هشدار نسبت به خطر گروه‌های غیرقانونی گفت: «ما از جنگ نمی‌هراسیم، اما مصلحت و منافع مردم را بر هرج‌ومرج و آشوب ترجیح دادیم و گزینه ایده‌آل ما حفاظت از وحدت و یکپارچگی کشور است. گروه‌های خارج از قانون همواره به دنبال هرج و مرج و ایجاد فتنه هستند و همین گروه‌ها هستند که اقدام به تعدی و تجاوز در السویداء کرده و چندین ماه با گفت‌وگو مخالفت کردند.»

در روزهای اخیر، استان السویداء صحنه درگیری‌های شدید میان گروه‌های دروزی و نیروهای عشایر بوده و به گفته منابع محلی، ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند. در همین حین، رژیم صهیونیستی حملات هوایی گسترده‌ای را علیه دمشق و دیگر مناطق جنوبی سوریه اجرا کرده و بیش از ۱۶۰ هدف نظامی و غیرنظامی را در استان‌های السویداء، دمشق و لاذقیه هدف قرار داده است.

همچنین منابع سوری اعلام کرده‌اند که در پی توافق‌هایی با بزرگان عشایر محلی، نیروهای ارتش سوریه عملیات عقب‌نشینی از شهر السویداء را آغاز کرده‌اند. طبق بیانیه رسمی، «ماموریت ارتش برای تعقیب گروه‌های غیرقانونی» در این منطقه به پایان رسیده است.


اخبار مرتبط
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
پنج‌شنبه 1404/05/09 ساعت 06:00
فردا؛ اولین سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به روسیه
روسیه فردا برای نخستین‌بار میزبان وزیر خارجه دولت جدید سوریه خواهد بود؛ سفری که می‌تواند فصل تازه‌ای در روابط مسکو و دمشق رقم بزند.
واکنش  سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 09:30
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه، به‌ویژه پایتخت دمشق را به‌شدت محکوم کرد و خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزگری‌های این رژیم شد. وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی بر حمایت کشورش از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 06:00
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، این حملات را کاملاً قابل پیش‌بینی دانست و تأکید کرد: اسرائیل هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. وی خواستار اتحاد جهانی برای پایان دادن به این تجاوزات شد.
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 01:00
سوریه خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل شد
سوریه خواستار برگزاری جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق و سویدا شد. پس از درخواست دمشق، شورای امنیت قرار است پنجشنبه درباره تشدید تنش‌ها در سوریه جلسه برگزار کند.
نظرات

آخرین اخبار
سقوط صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح در 8 ماه گذشته
بیانیه پایانی نشست امان؛ کشورهای عربی و اسلامی خواستار توقف تجاوزات اسرائیل شدند
آخرین جزئیات از مذاکرات ایران و عمان؛ توافق بر سر مسیر تردد در تنگه هرمز
گام بزرگ دولت در توسعه گردشگری؛ اعتبار تسهیلات بومگردی 2 برابر شد
حشدالشعبی هرگونه درگیری در سامراء را رد کرد
اوکراین به دنبال یک فاجعه انسانی در مقیاس بزرگ
تعیین تکلیف امتحانات نهایی معوق؛ ویژه دانش‌آموزان 4 استان و غایبین موجه
آغاز موج بازگشت زائران اربعین؛ 24 کشته و 154 مصدوم در سوانح رانندگی
واکنش «ونس» به ریاست‌جمهوری یک مسلمان
پزشکیان: مشروطه نماد بیداری، قانون‌گرایی و مردم‌سالاری ملت ایران است
قیمت جدید بنزین سوپر مشخص شد؛ تغییر نرخ در بورس انرژی
عصبانیت ترامپ از پیروزی «عبدل السید»
بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی استان بوشهر
اعتراف «ونس» به از دست رفتن 230 میلیارد دلار پول مردم در کلاهبرداری
رویترز ادعای ترامپ را رد کرد؛ تنگه هرمز هنوز باز نشده است
تاکید وزیر خارجه قطر بر لزوم اجرای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا
تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ یک شهید و 11 زخمی
ایتالیا به ایران درباره تنگه هرمز پیام داد
لغو بخشی از تجریم‌های مرتبط با ایران
راهبرد هسته‌ای جدید آمریکا در قبال روسیه و چین
عالیشاه شاگرد مهدی رحمتی شد
محکومیت شدید اقدامات صهیونیست‌ها از سوی اسلام‌آباد
درخواست حماس از آمریکا برای اجرای کامل نقشه راه آتش‌بس
پوتین فرمانده نیروهای جدید سامانه‌های بدون سرنشین را تعیین کرد
نورنما | یک سنجاب مسابقه بیسبال را به هم ریخت
توسعه مرز ریلی رازی؛ گامی بزرگ در مسیر کریدور شرق-غرب
مسابقات تکواندو نونهالان پردیس به یاد شهدای میناب
مدیریت هوشمند آب با اتصال سامانه‌های کشاورزی و نیرو
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در 15 مرداد؛ جدال اونس جهانی و دلار بر سر قیمت‌ها
تأکید شهباز شریف بر ادامه تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه
جست‌وجوی نفسگیر در زاینده‌رود؛ سرنوشت کودک 7 ساله در هاله‌ای از ابهام
سقوط 30 درصدی قیمت دام زنده؛ چرا قیمت گوشت برای مردم ارزان نشد؟
عربستان: اقدامات یک‌جانبه اسرائیل در خاک فلسطین باطل و فاقد اعتبار است
اتفاق عجیب در راه لیگ برتر / استقلال و پرسپولیس از پایتخت می‌روند
دیدار وزیر صمت ایران با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد + فیلم
هشدار یمن درباره فرار رو به جلوی رژیم سعودی
بازی‌سازی فرانسه در جنگ اوکراین و روسیه!
بمب نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس از روسیه می‌آید/ مذاکره برای جذب ستاره جوان
توصیف باشکوه آیین اربعین در رسانه روسیه
یورش گسترده نظامیان صهیونیست به اردوگاه قلندیا
پرونده «گوسفند کبوده پاسارگاد» برای ثبت جهانی در فائو نهایی شد
مشتری تازه مهدی طارمی از لیگ فرانسه؛ جزئیات پیشنهاد احتمالی
توقف پروازها در فرودگاه شهدای ساری از فردا
جزئیات محرمانه وین درباره مذاکرات صلح با اوکراین
چراغ سبز به نفت‌کش‌های پاکستانی برای عبور از تنگه باب‌المندب
تاکید بغداد و ریاض بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه
انفجار جایگاه سی‌ان‌جی هنگام سوخت‌گیری با 1 کشته و 3 مصدوم
گام نهایی آنکارا؛ لایحه انحلال حزب کارگران کردستان به پارلمان ترکیه رفت
اختلال در پروازهای آمریکا و اروپا بر اثر موج بی‌سابقه گرما
پشت پرده مصرف بالای برق؛ 5492 دستگاه ماینر جمع‌آوری شد