×
سیاسی
شناسه خبر : 233457
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 09:30
واکنش  سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه، به‌ویژه پایتخت دمشق را به‌شدت محکوم کرد و خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین‌المللی برای پایان دادن به تجاوزگری‌های این رژیم شد. وزیر امور خارجه ایران نیز در پیامی بر حمایت کشورش از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، حملات نظامی گسترده و مکرر رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه به ویژه دمشق را به شدیدترین شکل محکوم کرد. در بامداد پنجشنبه، بقایی با اشاره به تشدید حملات هوایی این رژیم به تأسیسات و اماکن عمومی و دولتی سوریه همزمان با ادامه اشغال بخش‌های وسیعی از این کشور، تأکید کرد: «امروز بر همگان آشکار شده که رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید برای صلح و ثبات منطقه است.» وی افزود این رژیم با حمایت تسلیحاتی و سیاسی آمریکا و برخی کشورهای غربی، از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه، صلح و امنیت بین‌المللی را به گونه‌ای بی‌سابقه در معرض خطر قرار داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تحولات دو سال اخیر در منطقه خاطرنشان کرد: «آنچه در سوریه در حال وقوع است نتیجه سکوت و بی‌عملی مفرط در برابر نسل‌کشی، جنگ‌طلبی و سیطره‌جویی رژیم صهیونیستی است که آثار و پیامدهای آن تنها به مردم سوریه محدود نمی‌شود بلکه کل منطقه را تحت تأثیر قرار داده است.»

بقایی ضمن یادآوری مسئولیت مشترک کشورهای منطقه در حفظ صلح و ثبات، خواستار اقدام فوری و مؤثر سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنگ‌افروزی و توسعه‌طلبی خطرناک رژیم اشغالگر در منطقه شد.

در همین حال، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نسبت به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه واکنش نشان داد و تأکید کرد: «متأسفانه، این اتفاق کاملاً قابل پیش‌بینی بود. پایتخت بعدی کجاست؟» وی افزود: «رژیم وحشی و افسارگسیخته صهیونیستی هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد و تنها یک زبان را می‌فهمد. جهان، از جمله منطقه، باید برای پایان دادن به این تجاوزگری دیوانه‌وار متحد شود.» عراقچی همچنین تأکید کرد: «ایران از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کند و همواره در کنار مردم سوریه خواهد ایستاد.»

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه، درگیری‌های پراکنده‌ای بین اقلیت دروزی و عناصر وابسته به گروه مسلح تحریرالشام به فرماندهی جولانی رخ داده است. اقلیت‌های مذهبی و قومی سوریه نگران اقدامات افراطی و تمامیت‌خواهانه این گروه هستند. از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی با حملات مکرر به توانمندی‌های نظامی سوریه و حمایت از اقلیت‌های قومی و هویتی، در تلاش برای تقسیم این کشور به چند بخش ضعیف و کوچک است.


اخبار مرتبط
نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی به 10 کیلومتری در دمشق رسیدند +فیلم
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 16:40
نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی به 10 کیلومتری در دمشق رسیدند +فیلم
نظامیان صهیونیستی پس از حملات هوایی سنگین به دمشق، بامداد امروز یورش زمینی به شهر سویداء در جنوب سوریه را آغاز کردند. این اقدام تجاوزکارانه نشان‌دهنده گسترش دامنه عملیات‌های رژیم صهیونیستی در خاک سوریه و نقض آشکار حاکمیت ملی این کشور است.به گزارش منابع خبری نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی وارد سوریه شده‌اند و اکنون در فاصله 10 کیلومتری پایتخت این کشور هستند.
موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 10:46
موضع قاطع الجولانی: مقابله با تجزیه‌طلبی، توطئه اسرائیل و حمایت از وحدت ملی
در پی تداوم حملات رژیم صهیونیستی و بحران در السویداء، ابومحمد جولانی، رئیس کابینه موقت سوریه، ضمن تأکید بر مخالفت تاریخی ملت سوریه با تجزیه و تقسیم کشور، به نقش فعال دولت در حفظ امنیت، حمایت از اقلیت دروزی و مقابله با فتنه‌انگیزی‌های خارجی پرداخت. او بار دیگر وحدت، ثبات و بازگشت شکوه سوریه را اولویت اصلی دولت اعلام کرد.
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 06:00
عراقچی: تجاوزات اسرائیل به سوریه قابل پیش‌بینی بود
وزیر امور خارجه ایران، در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، این حملات را کاملاً قابل پیش‌بینی دانست و تأکید کرد: اسرائیل هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. وی خواستار اتحاد جهانی برای پایان دادن به این تجاوزات شد.
واکنش دولت اردن به تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به سوریه
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 00:01
واکنش دولت اردن به تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به سوریه
دولت اردن در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه، ضمن تأکید بر حق این کشور برای کنترل کامل سرزمین‌های خود، از کشته و زخمی شدن تعدادی از شهروندان در حملات هوایی اخیر خبر داد. در حالی که برخی گزارش‌ها از توافق احتمالی آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و گروه‌های مخالف سوری حکایت دارند، تصاویر جدید همچنان از ادامه این حملات خبر می‌دهند.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 19:38
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند ارتش این رژیم بامداد امروز با انجام حمله هوایی، محوطه پایگاه اصلی ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را هدف قرار داده است. این اقدام به‌عنوان پیامی به احمد الشرع (الجولانی) در واکنش به تحولات السویدا تعبیر شده است.
نظرات

آخرین اخبار
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است