×
بین الملل
شناسه خبر : 233418
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 20:30
بن‌گویر: باید الجولانی را ترور کرد، نه سازش!

بن‌گویر: باید الجولانی را ترور کرد، نه سازش!

در ادامه حملات لفظی مقامات رژیم صهیونیستی علیه مقامات دولت موقت سوریه، وزیران امنیت داخلی، دارایی و امور یهودیان خارج از اسرائیل، خواستار ترور ابومحمد الجولانی شده و او را عامل «قتل‌عام دروزی‌ها» معرفی کردند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اشاره به تحولات اخیر در سوریه، بار دیگر موضع تندی علیه ابومحمد الجولانی اتخاذ کرد و گفت: «تنها کاری که باید با ابومحمد الجولانی کرد، ترور وی و نه سازش با او است.»

او در گفت‌وگو با رسانه‌ها تأکید کرد: «صحنه‌های هولناک و شوکه‌کننده در سوریه یک چیز را ثابت می‌کند: کسی که در گذشته «جهادی» بوده است «جهادی» باقی خواهد ماند.»

بن‌گویر ادامه داد: «من دروزی‌ها در اسرائیل را دوست دارم و آن‌ها را در آغوش خود می‌فشارم و می‌گویم که ما باید سر افعی را از بین ببریم.»

وی تصریح کرد: «هرکس که مردم را می‌کشد و سبیل‌های آن‌ها را می‌زند، قابل مذاکره نیست. باید او را ترور کرد نه اینکه به سازشی با او دست یافت.»

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین با انتقاد از سکوت آمریکا گفت: «آمریکا در مقابل این تخریب کجاست؟ آیا سرنوشت مردمی که مورد بمباران و آوارگی قرار می‌گیرند و عزتشان هر روز زیر پا گذاشته می‌شود، این‌گونه مدیریت می‌شود؟»

در موضع‌گیری مشابه، آمیخای شکلی، وزیر امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی نیز خواستار ترور ابومحمد الجولانی شد. او درباره الجولانی گفت: «او تروریست، قاتل و وحشی است.»

وی افزود: «ما نمی‌توانیم در مقابل رژیم تروریستی اسلام‌گرا-نازی متشکل از اعضای کت‌ و شلواری القاعده بی‌تفاوت بمانیم.»

این مقام صهیونیستی همچنین احمد الشرع، رئیس موقت سوریه را مورد حمله لفظی قرار داد و گفت: «احمد الشرع یک تروریست است و بهتر است همین حالا او را از بین ببریم.»

شکلی با اشاره به وضعیت دروزی‌ها در سوریه افزود: «ما اکنون شاهد قتل‌عام‌ها و توهین‌ها علیه دروزی‌ها هستیم و باید با رژیم تروریستی در سوریه مبارزه شود.»

از سوی دیگر، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به اقدامات دولت موقت سوریه گفت: «قتل‌عام وحشیانه‌ای که توسط نظام ابومحمد الجولانی علیه دروزی‌ها در جنوب سوریه انجام شد، ثابت می‌کند که آن‌ها اسلام‌گرایان افراطی خشن و بی‌رحم بوده و هستند.»

او با اشاره به موقعیت راهبردی بلندی‌های جولان افزود: «دولت اسرائیل نمی‌تواند از منطقه حائل و جبل‌الشیخ که برای محافظت از شهرک‌های بلندی‌های جولان به آن نیاز داریم، عقب‌نشینی کند و با تمام توان به محافظت از دروزی‌ها در جنوب سوریه ادامه خواهد داد.»

در همین حال، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داده بود که در پی حملات هوایی اسرائیل به استان السویداء، چندین نفر از نیروهای امنیتی و ارتش دولت موقت سوریه کشته شدند.


اخبار مرتبط
الجولانی: مذاکرات با اسرائیل پیشرفت کرده است/احتمال توافق با اسرائیل بر اساس  آتش‌بس 1974
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 10:31
الجولانی: مذاکرات با اسرائیل پیشرفت کرده است/احتمال توافق با اسرائیل بر اساس آتش‌بس 1974
ابومحمد الجولانی، رئیس موقت سوریه و سرکرده تحریرالشام، در دیدار با هیئت رسانه‌ای عربی در دمشق از احتمال توافق با اسرائیل بر اساس خط آتش‌بس 1974 خبر داد .
المیادین از ترور وزیر دفاع دولت جولانی خبر داد
جمعه 1404/04/27 ساعت 08:50
المیادین از ترور وزیر دفاع دولت جولانی خبر داد
شبکه المیادین از ترور مرهف ابو قصرة، وزیر دفاع دولت جولانی، در جریان حمله‌ای برنامه‌ریزی‌شده در خبر داد. به‌گفته منابع محلی، دو مقام دیگر نیز در این عملیات کشته شده‌اند.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 19:38
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند ارتش این رژیم بامداد امروز با انجام حمله هوایی، محوطه پایگاه اصلی ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را هدف قرار داده است. این اقدام به‌عنوان پیامی به احمد الشرع (الجولانی) در واکنش به تحولات السویدا تعبیر شده است.
نظرات

آخرین اخبار
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
10 کشته و زخمی در حمله مهاجم 17 ساله به رستورانی در ترکیه
شهباز شریف: مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد ادامه دارد
نورنما | تصویر واقعی مردم ایران که در اینترنشنال پخش نشد!
پرواز پهپادهای کویتی در آسمان بصره
هندبال دختران ایران در آخرین لحظه از سکوی آسیا دور ماند