×
بین الملل
شناسه خبر : 233418
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 20:30
بن‌گویر: باید الجولانی را ترور کرد، نه سازش!

بن‌گویر: باید الجولانی را ترور کرد، نه سازش!

در ادامه حملات لفظی مقامات رژیم صهیونیستی علیه مقامات دولت موقت سوریه، وزیران امنیت داخلی، دارایی و امور یهودیان خارج از اسرائیل، خواستار ترور ابومحمد الجولانی شده و او را عامل «قتل‌عام دروزی‌ها» معرفی کردند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با اشاره به تحولات اخیر در سوریه، بار دیگر موضع تندی علیه ابومحمد الجولانی اتخاذ کرد و گفت: «تنها کاری که باید با ابومحمد الجولانی کرد، ترور وی و نه سازش با او است.»

او در گفت‌وگو با رسانه‌ها تأکید کرد: «صحنه‌های هولناک و شوکه‌کننده در سوریه یک چیز را ثابت می‌کند: کسی که در گذشته «جهادی» بوده است «جهادی» باقی خواهد ماند.»

بن‌گویر ادامه داد: «من دروزی‌ها در اسرائیل را دوست دارم و آن‌ها را در آغوش خود می‌فشارم و می‌گویم که ما باید سر افعی را از بین ببریم.»

وی تصریح کرد: «هرکس که مردم را می‌کشد و سبیل‌های آن‌ها را می‌زند، قابل مذاکره نیست. باید او را ترور کرد نه اینکه به سازشی با او دست یافت.»

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین با انتقاد از سکوت آمریکا گفت: «آمریکا در مقابل این تخریب کجاست؟ آیا سرنوشت مردمی که مورد بمباران و آوارگی قرار می‌گیرند و عزتشان هر روز زیر پا گذاشته می‌شود، این‌گونه مدیریت می‌شود؟»

در موضع‌گیری مشابه، آمیخای شکلی، وزیر امور یهودیان خارج از اراضی اشغالی نیز خواستار ترور ابومحمد الجولانی شد. او درباره الجولانی گفت: «او تروریست، قاتل و وحشی است.»

وی افزود: «ما نمی‌توانیم در مقابل رژیم تروریستی اسلام‌گرا-نازی متشکل از اعضای کت‌ و شلواری القاعده بی‌تفاوت بمانیم.»

این مقام صهیونیستی همچنین احمد الشرع، رئیس موقت سوریه را مورد حمله لفظی قرار داد و گفت: «احمد الشرع یک تروریست است و بهتر است همین حالا او را از بین ببریم.»

شکلی با اشاره به وضعیت دروزی‌ها در سوریه افزود: «ما اکنون شاهد قتل‌عام‌ها و توهین‌ها علیه دروزی‌ها هستیم و باید با رژیم تروریستی در سوریه مبارزه شود.»

از سوی دیگر، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به اقدامات دولت موقت سوریه گفت: «قتل‌عام وحشیانه‌ای که توسط نظام ابومحمد الجولانی علیه دروزی‌ها در جنوب سوریه انجام شد، ثابت می‌کند که آن‌ها اسلام‌گرایان افراطی خشن و بی‌رحم بوده و هستند.»

او با اشاره به موقعیت راهبردی بلندی‌های جولان افزود: «دولت اسرائیل نمی‌تواند از منطقه حائل و جبل‌الشیخ که برای محافظت از شهرک‌های بلندی‌های جولان به آن نیاز داریم، عقب‌نشینی کند و با تمام توان به محافظت از دروزی‌ها در جنوب سوریه ادامه خواهد داد.»

در همین حال، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داده بود که در پی حملات هوایی اسرائیل به استان السویداء، چندین نفر از نیروهای امنیتی و ارتش دولت موقت سوریه کشته شدند.


اخبار مرتبط
الجولانی: مذاکرات با اسرائیل پیشرفت کرده است/احتمال توافق با اسرائیل بر اساس  آتش‌بس 1974
دوشنبه 1404/06/03 ساعت 10:31
الجولانی: مذاکرات با اسرائیل پیشرفت کرده است/احتمال توافق با اسرائیل بر اساس آتش‌بس 1974
ابومحمد الجولانی، رئیس موقت سوریه و سرکرده تحریرالشام، در دیدار با هیئت رسانه‌ای عربی در دمشق از احتمال توافق با اسرائیل بر اساس خط آتش‌بس 1974 خبر داد .
المیادین از ترور وزیر دفاع دولت جولانی خبر داد
جمعه 1404/04/27 ساعت 08:50
المیادین از ترور وزیر دفاع دولت جولانی خبر داد
شبکه المیادین از ترور مرهف ابو قصرة، وزیر دفاع دولت جولانی، در جریان حمله‌ای برنامه‌ریزی‌شده در خبر داد. به‌گفته منابع محلی، دو مقام دیگر نیز در این عملیات کشته شده‌اند.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 19:38
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند ارتش این رژیم بامداد امروز با انجام حمله هوایی، محوطه پایگاه اصلی ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را هدف قرار داده است. این اقدام به‌عنوان پیامی به احمد الشرع (الجولانی) در واکنش به تحولات السویدا تعبیر شده است.
نظرات

آخرین اخبار
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران