در

جلسه محاکمه نتانیاهو به دلیل دریافت یک «به‌روزرسانی امنیتی فوری» متوقف شد

محاکمه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، به اتهام پرونده‌های متعدد فساد که از ساعتی پیش آغاز شده بود، به دلیل دریافت به‌روزرسانی امنیتی متوقف شد.

جلسه محاکمه نتانیاهو به دلیل دریافت یک «به‌روزرسانی امنیتی فوری» متوقف شد
0 دقیقه

نورنیوز - گروه بین الملل: رسانه‌های رژیم صهیونیستی از آغاز محاکمه بنیامین نتانیاهو به دلیل پرونده‌های فساد خبر دادند. این محاکمه که به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای سیاسی سال جاری شناخته می‌شود، نتانیاهو را در چهار پرونده اصلی تحت تعقیب قرار داده است.

در پرونده موسوم به «۱۰۰۰»، نخست‌وزیر اسرائیل و همسرش متهم به دریافت سیگارهای گران‌قیمت، نوشیدنی‌ها و جواهرات از میلیاردر صهیونیست آرنون میلشان شده‌اند. این اتهامات رشوه محسوب می‌شود و افکار عمومی را تحت تأثیر قرار داده است.

پرونده «۲۰۰۰» مربوط به پرداخت رشوه به آرنون موزس، مالک روزنامه یدیعوت آحارونوت است. ادعا شده که نتانیاهو در ازای کاهش حمایت مالی از رقیب یدیعوت، روزنامه اسرائیل هیوم، از پوشش مثبت این روزنامه حمایت کرده است.

پرونده «۳۰۰۰» نخست وزیر اسرائیل را به سوء استفاده از قدرت برای خرید سه زیردریایی از یک شرکت آلمانی متهم می‌کند. گفته می‌شود وی در انتخاب این شرکت زد و بندهایی انجام داده است.

در پرونده «۴۰۰۰» نیز، نتانیاهو متهم به دریافت رشوه از شائول آلویچ، سرمایه‌دار و مالک شرکت مخابراتی بِزک و وب‌سایت واللاه است که بر روند رسانه‌ای و ارتباطی در اسرائیل تأثیرگذار بوده است.

توقف جلسه محاکمه نتانیاهو به دلیل دریافت به‌روزرسانی امنیتی

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که جلسه رسیدگی به پرونده‌های فساد بنیامین نتانیاهو امروز به‌طور ناگهانی متوقف شد.

این شبکه افزود نتانیاهو به‌دلیل دریافت یک «به‌روزرسانی امنیتی فوری» مجبور به ترک سالن دادگاه شد.

جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر نشده است.


ارسال نظر