×
سیاسی
شناسه خبر : 233325
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 16:12
بیانیه مجلس: باید برای مذاکره با آمریکا پیش شرط‌هایی گذاشت

بیانیه مجلس: باید برای مذاکره با آمریکا پیش شرط‌هایی گذاشت

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای تاکید کردند: «وقتی آمریکا مذاکره را ابزاری برای فریب ایران و پوشش حمله نظامی ناگهانی رژیم صهیونیستی قرار داده، دیگر نمی توان مانند سابق مذاکره کرد؛ باید پیش شرط هایی گذاشت و تا تحقق کامل آنها هیچ مذاکره جدیدی صورت نگیرد.»

نورنیوز - گروه سیاسی: احمد نادری در جلسه علنی امروز بیانیه تحلیلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره دفاع مقدس در برابر آمریکا را به شرح زیر قرائت کرد:

««ان ینصرکم الله فلا غالب لکم، اگر خداوند شما را یاری کند، هیچ کس بر شما پیروز نخواهد شد.»

خداوند متعال را شاکریم که یک بار دیگر ملت قهرمان ایران اسلامی را در آزمونی دیگر و این بار در نبردی تمام‌ عیار با جبهه باطل و کفر سربلند و دشمنان متوهمش را ناکام کرد. ناکامی دشمن در رسیدن به اهداف راهبردی تعریف شده اش، مرهون نعمت انسجام ملی برای حفظ ایران عزیز با محوریت ولایت بود.

ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله ‌الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره امام شهدا به ویژه شهدای دفاع مقدس و شهدای گرانقدر دفاع مقدس ۱۲ روزه، ذکر چند نکته کلیدی را ضروری می‌دانیم:

۱- خداوند متعال را برای امدادهای غیبی حضرتش و نیز نعمت بزرگ ولایت فقیه و رهبری حکیمانه حضرت امام خامنه‌ای (حفظه الله) شاکریم که از همان ساعات نخست آغاز تجاوز دشمن و جنگ تحمیلی، با آرامشی الهی و با اتخاذ تدابیر دقیق و سریع نظامی، مستقیما نیروهای مسلح را فرماندهی، کاستی‌ها را جبران، فرماندهان را جایگزین و به تدریج غلبه عملیاتی و تاکتیکی را به دشمن صهیونیستی و نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه دیکته کردند. برای رهبر عزیزمان از درگاه خداوند متعال طول عمر با عزت تا قیام نهایی امام زمان (عج) خواستاریم.

۲- مهمترین دلیل شکست دشمن در این مقطع مهم تاریخی، آگاهی عمیق، انسجام حداکثری و حضور به هنگام و دشمن ‌شکن مردم بود که کاملا برخلاف انتظارات دشمن شکل گرفت. مردم نه تنها با دشمن همراهی نکردند که حتی بی‌تفاوت هم نبودند و با وجود خطرات جانی و مالی قابل پیش ‌بینی از ناحیه رژیم سفاک صهیونی، برای حفظ ایران اسلامی و از همان آغاز ساعات اولیه بدون هرگونه دعوت یا صدور اطلاعیه یا برنامه ریزی قبلی، به صورت خودجوش به میدان آمدند و فریاد «مرگ بر آمریکا» و « مرگ بر اسرائیل» و »جانم فدای ایران» سر دادند و پس از انتشار نخستین بیانیه فرماندهی معظم کل قوا نیز با عمل به وصیت امام خمینی (ره) و پشتیبانی کامل از ولایت فقیه، نگذاشتند به مملکت آسیبی برسد.

۳- مسئول اصلی تهاجم ناجوانمردانه و تجاوز آشکار نظامی به کشور عزیزمان و شهادت جمعی از فرزندان ایران، قطعا دولت تروریستی آمریکاست که با همکاری دولت‌ها، پشتیبانی و رضایت دولت های اروپایی مدعی حقوق بشر، رژیم صهیونیستی را مأمور اقدامی کثیف و جنایتی عظیم نمودند تا با خیال خام خود، تجزیه ایران و حذف نظام مقدس جمهوری اسلامی را رقم بزنند. تجزیه ایران هدفی است که لااقل در یکصد سال گذشته همواره از جانب قدرت‌های استعماری علیه تمامیت ارضی ایران دنبال شده و جمهوری اسلامی در پنج دهه اخیر، سنگر مستحکمی در برابر آن بوده است.

۴- دولت متجاوز آمریکا به ویژه شخص رئیس‌جمهور قاتل آمریکا با فریبکاری محض، در حالی که خود را در موضع مذاکره و دیپلماسی نشان می‌داد، از همان ابتدا در هماهنگی کامل و در نقش عامر و مجوزدهنده به نخست وزیر منحوس و کودک کش رژیم صهیونی عمل کرد و در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی، از هیچ اقدام پشتیبانی اطلاعاتی، تسلیحاتی و حتی عملیاتی و پدافندی دریغ نکرد و در نهایت نیز با حمله نمادین به تأسیسات هسته‌ای کشورمان، زیر سند تجاوز به میهن عزیزمان را امضا نمود و مسئولیت را به عهده گرفت.

۵- دشمنی دولت آمریکا با ملت ایران برای دیروز و امروز نیست. روشن است که ما نمی‌خواهیم برای خودمان دردسر بیخودی درست کنیم؛ بعضی‌ها نگویند شما مدام آمریکا را وادار می کنید و تحریک می کنید؛ نه، آمریکا تحریک نمی خواهد، آمریکا دشمن است. آمریکا یک روز صاحب ایران بوده است، انقلاب اسلامی ملت ایران این کشور را از دستش بیرون آورده است؛ آمریکا از پا نمی‌نشیند تا وقتی که دوباره خودش را بر ایران مسلط کند. حالا با وجود چندین دهه خباثت علیه ایران، آیا از ملت ما توقع نوازش دارند؟ « شعار مرگ بر آمریکا» را کسی به ملت ایران یاد نداد. از اعماق جان یکایک مردم برآمد که «مرگ بر آمریکا» لذا ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به تبعیت از ملت بزرگ ایران با صدای بلند «مرگ بر آمریکا» می گوییم.

این شعار مهم که خط مشی ملت ایران است، اولا دارای یک پشتوانه و عقبه منطقی و قوی و عقلانی قوی است. معلوم است که مراد از «مرگ بر آمریکا»، مرگ بر ملت آمریکا نیست؛ ما با مردم آمریکا کاری نداریم؛ «مرگ بر آمریکا» یعنی مرگ بر استکبار یعنی «مرگ بر ترامپ»، مرگ بر سردمداران و گروهی آمریکا را اداره می‌کنند. ثانیاً، امروز شعار «مرگ بر آمریکا» دیگر جز شعار اختصاصی ملت ایران نیست؛ در بسیاری از کشورها گفته می‌شود زیرا دولت آمریکا یک دولت طرفدار ظلم، جنگ، انباشت تسلیحات و سلطه بر ملت‌ها، زورگویی و دخالت در همه جا است.مبارزه با آمریکا به خاطر این است که امروزه مظهر استکبار در دنیا، رژیم آمریکاست. اگر آمریکا به عنوان یک دولت، روش ها و هدف های استکباری نداشتد، برای ما مثل بقیه دولت ها بود ولی امروز دولت و رژیم آمریکا مظهر کامل استکبار است.

۶- مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش‌های خوب و ارزنده دولت محترم به ویژه رئیس‌جمهور عزیز کشورمان و نیز جانفشانی‌های نیروهای مسلح، آمادگی ‌دارد برای تأمین نیازهای تقنینی ضروری کشور، همچنان به صورت مجاهدانه در میدان حاضر باشد و برای محکومیت جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی و دولت و نیروهای نظامی تروریست آمریکایی، در ارتباط با سایر مجالس جهان تلاش وافر کند. جنایاتی که در منطقه به ویژه در غزه، لبنان و یمن، پیش چشم جهانیان است و در سرزمین عزیزمان ایران علی الخصوص با توطئه علیه سران قوا به حد نهایت وحشی‌گری و قانون‌ستیزی  رسید.

مجلس شورای اسلامی قانون تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تا تضمین امنیت کامل را بخشی از پاسخ منطقی و محکم ایران به تعرض غیرقانونی و خلاف تعهدات بین المللی به مراکز و دانشمندان هسته‌ای خود می داند. دولت متجاوز آمریکا و نیز آژانس بین المللی انرژی اتمی که به این تجاوز مشروعیت بخشی کرد، باید بدانند تا زمان کسب اطمینان کامل ایران از عدم تجاوز مجدد، هیچ اطلاعاتی را در اختیار جاسوسان و متجاوزان قرار نخواهد داد. برای مبارزه با استکبار جهانی لازم است از تمام ابزارهای خود استفاده کنیم.

۷- در یک جنگ ترکیبی، فقط بعد نظامی مطرح نیست قرآن می‌فرماید که  « وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ هر چه می‌توانید قوه را زیاد کنید» حالا این قوت در وهله اول، در نگاه اول، ممکن است قوت نظامی به نظر برسد ولی ظاهرا خیلی وسیع‌تر از دامنه قوت نظامی است. ابعاد قوت ابعاد وسیعی است؛ ابعاد اقتصادی دارد، قوت اقتصادی، قوت علمی، قوت فرهنگی، قوت سیاسی و ابعاد قوت تبلیغی دارد. یکی از مهمترین مصادیق قوت سیاسی و تبلیغی، قوت در دیپلماسی و مذاکره است. عرصه دیپلماسی مانند میدان جنگ است. واقعیت این است میدان دیپلماسی عرصه پنجه انداختن است و طبیعی است که وقتی آمریکا مذاکره را ابزاری برای فریب ایران و پوشش حمله نظامی ناگهانی رژیم صهیونیستی قرار داده است، دیگر نمی توان مانند سابق مذاکره کرد؛ باید پیش شرط‌هایی گذاشت و تا تحقق کامل آنها هیچ مذاکره جدیدی صورت نگیرد.

۸- عمیقاً باور داریم که همواره و به ویژه در شرایط کنونی، خطوط ترسیمی رهبر فرزانه انقلاب فصل الخطاب در راهبردها و مسائل اصلی کشور است و رهنمودها و فرامین ایشان باید محور وحدت و انسجام ملی برای همگان باشد که هرگونه رفتار و گفتار خارج از این چارچوب، دشمن شادکن و خلاف منافع ملی و حرکت منسجم در مسیر ولایت، ضامن حفظ برتری راهبردی و پیروزی نهایی بر دشمن خواهد بود؛ ان شاءالله.»


اخبار مرتبط
سخنگوی وزرت خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 11:57
سخنگوی وزرت خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد
تمی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تاکید بر تمایل واشنگتن برای مذاکرات دیپلماتیک با ایران، اعلام کرد که رئیس‌جمهور آمریکا معتقد است توپ در زمین تهران است و انتظار دارد ایران آغازگر گفت‌وگوها باشد.
رئیس‌جمهور: این مردم بودند که توطئه‌های دشمن در جنگ 12 روزه را بی‌اثر کردند
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 12:17
رئیس‌جمهور: این مردم بودند که توطئه‌های دشمن در جنگ 12 روزه را بی‌اثر کردند
رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت نقش نیروهای مسلح در جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی، گفت: «کار بزرگ‌تر و مهم‌تر را مردم ایران کردند؛ نقشه دشمن این بود که در فاصله کوتاهی از آغاز حملاتش، مردم ناراضی شده و به خیابان‌ها خواهند آمد و نظام جمهوری اسلامی ایران سقوط خواهد کرد، اما مردم نیز در برابر دشمن ایستادند و توطئه‌های او را بی‌اثر کردند.»
دیدگاه حسین دهقان درباره مذاکره و مقاومت در گرامیداشت شهدای نیروی قدس سپاه
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 04:00
دیدگاه حسین دهقان درباره مذاکره و مقاومت در گرامیداشت شهدای نیروی قدس سپاه
وزیر اسبق دفاع،در مراسم گرامیداشت شهدای نیروی قدس سپاه تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچگاه به مذاکره نه نگفته، اما برای اعتماد به دشمنان، ابتدا باید ثابت کنند که قصد حل مسائل از طریق گفتگو را دارند. او همچنین بر مقاومت ملت ایران و آمادگی نیروهای مسلح تحت هدایت رهبری انقلاب تاکید کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
X
آگهی تبلیغاتی