×
بین الملل
شناسه خبر : 233301
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 08:27
اسرائیل دیشب باز هم جنوب سوریه را بمباران کرد

اسرائیل دیشب باز هم جنوب سوریه را بمباران کرد

رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه چندین حمله هوایی به جنوب سوریه انجام داد. فرودگاه الثعله و تیپ 52 ارتش سوریه در درعا هدف قرار گرفتند. هم‌زمان تحلیلگران از تلاش اسرائیل برای گسترش نفوذ در جنوب و ایجاد منطقه حائل سخن می‌گویند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در ادامه حملات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، منابع میدانی از انجام چندین حمله هوایی بامداد چهارشنبه به نقاط مختلف در جنوب این کشور خبر دادند. به گزارش شبکه المیادین، جنگنده‌های اسرائیلی با هدف قرار دادن فرودگاه نظامی الثعله در نزدیکی شهر السویداء، مواضع گروه‌های نظامی وابسته به «احمد الشرع» مشهور به «محمد جولانی» را بمباران کردند که به کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای وابسته به این جریان منجر شد.

در حملات هم‌زمان، تیپ ۵۲ ارتش سوریه در شرق درعا نیز هدف بمباران قرار گرفت. منابع محلی اعلام کرده‌اند این حملات، محل تجمع نیروهای مسلح تحت فرمان جولانی را تخریب کرده است. این اقدامات پس از بیانیه مشترک «بنیامین نتانیاهو» و «اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صورت گرفت که در آن دستور حمله به تسلیحات و نیروهای نظامی در منطقه السویداء صادر شده بود.

شب گذشته نیز شهر السویداء هدف حمله هوایی قرار گرفت و صدای انفجارهای مهیب در آن شنیده شد. خبرگزاری سانا، این حمله را بخشی از تشدید تنش‌های تل‌آویو علیه دولت جدید سوریه دانسته است. مقامات صهیونیستی مدعی‌اند که این منطقه باید «خلع سلاح» شود و حضور نظامیان در آن، نقض وضعیت غیرنظامی منطقه تلقی می‌شود.

با این حال، منابع میدانی می‌گویند السویداء اکنون تقریباً از عناصر مسلح وابسته به جولانی تخلیه شده و گروه‌های دروزی بومی، کنترل کامل شهر را به‌دست گرفته‌اند. این تحولات در حالی رخ می‌دهد که تحلیلگران، هدف اصلی رژیم صهیونیستی را ایجاد یک منطقه حائل تحت کنترل خود در جنوب سوریه می‌دانند؛ طرحی که در راستای راهبرد بلندمدت تل‌آویو برای تجزیه سوریه و تثبیت نفوذش در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی تحلیل می‌شود.


اخبار مرتبط
حمله به سوریه؛ ابعاد تازه‌ای از پروژه مهار منطقه‌ای اسرائیل
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 10:06
نورنیوز بررسی می‌کند؛
حمله به سوریه؛ ابعاد تازه‌ای از پروژه مهار منطقه‌ای اسرائیل
حملات مکرر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، بخشی از پروژه‌ای گسترده برای مهار توان نظامی و استقلال سیاسی کشورهای منطقه است. ویرانی سوریه تنها پیامد یک بحران داخلی نیست، بلکه نتیجه طراحی راهبردی فرامنطقه‌ای برای تضعیف محور مقاومت در غرب آسیاست.
اسرائیل ستاد کل ارتش سوریه را هدف گرفت +عکس
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 21:45
اسرائیل ستاد کل ارتش سوریه را هدف گرفت +عکس
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حمله‌ای پهپادی، ورودی ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را هدف قرار داده است؛ حمله‌ای که به‌زعم اسرائیل، بخشی از راهبرد فشار نظامی بر دولت سوریه برای خروج نیروهای ارتش از استان سویداست.
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 19:38
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کاخ ریاست جمهوری و ستادکل ارتش سوریه +فیلم
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند ارتش این رژیم بامداد امروز با انجام حمله هوایی، محوطه پایگاه اصلی ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را هدف قرار داده است. این اقدام به‌عنوان پیامی به احمد الشرع (الجولانی) در واکنش به تحولات السویدا تعبیر شده است.
اسرائیلی‌ها 70 غیرنظامی سوری را ربودند
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 09:01
اسرائیلی‌ها 70 غیرنظامی سوری را ربودند
ارتش اشغالگر صهیونیستی با یورش به روستاهای استان قنیطره در جنوب سوریه، بیش از 70 غیرنظامی از جمله کودکان را ربود. این جنایت جدید، در ادامه سلسله تجاوزات روزانه این رژیم به خاک سوریه و با مشارکت لشکر 210 و گردان 7012 صورت گرفته است.
توافق آتش‌بس در جنوب سوریه
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 17:40
توافق آتش‌بس در جنوب سوریه
وزارت دفاع دولت شورشیان سوریه از توافق برای آتش‌بس کامل در شهر السویداء خبر داد. این توافق با مشارکت بزرگان و چهره‌های بانفوذ محلی به‌منظور بازگرداندن ثبات صورت گرفته، اما هشدار داده شده که هرگونه نقض آتش‌بس با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد.
تعداد کشته‌های درگیری‌های جنوب سوریه افزایش یافت
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 00:01
تعداد کشته‌های درگیری‌های جنوب سوریه افزایش یافت
در پی ادامه درگیری‌های مسلحانه در استان السویدا در جنوب سوریه، دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد: شمار کشته‌شدگان این درگیری‌ها میان نیروهای دروزی و عناصر مسلح وابسته به «جولانی» به 89 نفر رسیده است.
کشته شدن یکی از فرماندهان حکومت جولانی در السویداء
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 18:20
کشته شدن یکی از فرماندهان حکومت جولانی در السویداء
در پی درگیری‌های شدید میان نیروهای حکومت جولانی و گروه‌های دروزی در استان السویداء، «ابومصعب الشامی» از فرماندهان ارشد هیئت تحریرالشام کشته شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال (1)-الوحدات (1) | استقلال برای بازگشت به مسیر پیروزی می‌جنگد+ گل تساوی
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
مسدودسازی جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی جنوب به شمال
زلزله خنج فارس را لرزاند
معاملات بدون پشتوانه طلای فیزیکی ممنوع شد
مرزهای قرقیزستان با ازبکستان و تاجیکستان به زودی برداشته می‌شوند
رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان
سانحه رانندگی در جنوب یمن با 34 کشته
X
آگهی تبلیغاتی