×
بین الملل
شناسه خبر : 233279
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 05:00
ترامپ: اوکراین نباید به مسکو حمله کند

ترامپ: اوکراین نباید به مسکو حمله کند

رئیس‌جمهوری آمریکا، پس از افشای گفت‌وگوی تلفنی خود با ولودیمیر زلنسکی، اعلام کرد اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد و ایالات متحده نیز خواهان چنین اقدامی نیست. ترامپ همچنین درباره فرصت 50 روزه برای پایان جنگ با روسیه و ادامه تحریم‌ها صحبت کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه به وقت محلی در واکنش به گزارش‌های منتشر شده درباره گفت‌وگوی اخیرش با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود، اعلام کرد که اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد و آمریکا نیز حمایت یا تشویق چنین اقدامی را نمی‌کند.

ترامپ به خبرنگاران گفت: «اوکراین نباید مسکو را هدف قرار دهد و ایالات متحده به دنبال این نیست که آنها چنین کاری انجام دهند.» او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دادن فرصت بیشتر به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، برای رسیدن به توافق درباره پایان جنگ گفت: «۵۰ روز زمان زیادی نیست. اگر در پایان این مدت توافق حاصل نشود، تحریم‌ها و تعرفه‌ها ادامه خواهند یافت.»

رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه افزود که او طرف هیچ‌یک از طرفین درگیری نیست و تنها خواستار توقف کشتار و پایان جنگ است. وی همچنین از برنامه خود برای دیدار با کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، در اسکاتلند خبر داد تا درباره توافق‌های تجاری گفتگو و آنها را نهایی کند.

در همین حال، سخنگوی کاخ سفید، کارولین لیویت، تایید کرد که ترامپ و زلنسکی در تماس تلفنی درباره امکان استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی برای حمله به مسکو و سن پترزبورگ بحث کردند، اما به نحوه پوشش خبری این موضوع اعتراض داشت. لیویت گفت: «رئیس‌جمهور صرفاً یک سوال پرسیده بود و قصد تشویق کشتار بیشتر نداشت. او خستگی‌ناپذیر در تلاش برای پایان دادن به جنگ است.»

این واکنش‌ها پس از آن صورت گرفت که روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، به نقل از منابع مطلع، گزارش داد ترامپ در تماس چهارم ژوئیه با زلنسکی از او خواسته بود با استفاده از موشک‌های دوربرد آمریکایی، مسکو و سن پترزبورگ را هدف قرار دهد. این گزارش باعث شد ترامپ به عنوان کسی که پیش‌تر وعده پایان سریع جنگ اوکراین را داده بود، متهم شود که رویکرد خود را تغییر داده و حمله مستقیم به پایتخت یک قدرت هسته‌ای را تشویق می‌کند.

منابع آگاه گفته‌اند ترامپ از زلنسکی پرسیده: «می‌توانی مسکو را بزنی؟ می‌توانی سن پترزبورگ را هم بزنی؟» و زلنسکی پاسخ داده است: «قطعاً، اگر به ما سلاح بدهی، می‌توانیم.» ترامپ این استراتژی را روشی برای وارد آوردن درد به روسیه و مجبور کردن کرملین به مذاکره توصیف کرده است.

این گفت‌وگوها نشان‌دهنده فاصله گرفتن ترامپ از موضع قبلی خود درباره جنگ روسیه و اوکراین است و پرسش‌های زیادی درباره تغییر سیاست او در زمینه حمایت یا عدم حمایت از اقدامات نظامی مستقیم اوکراین مطرح کرده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
مسدودسازی جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی جنوب به شمال
زلزله خنج فارس را لرزاند
معاملات بدون پشتوانه طلای فیزیکی ممنوع شد
مرزهای قرقیزستان با ازبکستان و تاجیکستان به زودی برداشته می‌شوند
رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان
سانحه رانندگی در جنوب یمن با 34 کشته
تاکید پزشکیان بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی
تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
ستاره جوان والیبال ایران درگذشت /زمان تشییع پیکر صابر کاظمی مشخص شد
بازداشت 3 نفر از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر
آلودگی هوای تهران تا چهار روز آینده
قالیباف وارد اسلام آباد شد
هشدار دبیر ستاد ملی جمعیت نسبت به عادی‌سازی سقط جنین
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
تصادف در محور سنقر–بیستون؛ دو کشته و پنج مصدوم+فیلم
ادامه تجاوزهای رژیم اسرائیل به خاک لبنان
یک کشته و چهار زخمی در تصادف خودرو دانش‌آموزان در دزفول
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
گفت‌وگوی سید عباس عراقچی با وزیر خارجه چین
X
آگهی تبلیغاتی