×
سیاسی
شناسه خبر : 233191
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 12:17
رئیس‌جمهور: این مردم بودند که توطئه‌های دشمن در جنگ 12 روزه را بی‌اثر کردند

رئیس‌جمهور: این مردم بودند که توطئه‌های دشمن در جنگ 12 روزه را بی‌اثر کردند

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت نقش نیروهای مسلح در جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی، گفت: «کار بزرگ‌تر و مهم‌تر را مردم ایران کردند؛ نقشه دشمن این بود که در فاصله کوتاهی از آغاز حملاتش، مردم ناراضی شده و به خیابان‌ها خواهند آمد و نظام جمهوری اسلامی ایران سقوط خواهد کرد، اما مردم نیز در برابر دشمن ایستادند و توطئه‌های او را بی‌اثر کردند.»

نورنیوز - گروه بین الملل:‌ مسعود پزشکیان رئیس جمهور، صبح امروز سه‌شنبه در آیین تجلیل از تلاش‌های کارکنان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، با گرامیداشت یاد شهیدان این جنایت، اظهار داشت: «رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد، پس از به شهادت رساندن فرماندهان نیروهای مسلح کشورمان که عمر و زندگی خود را وقف سربلندی ایران اسلامی کرده بودند، نظام دچار چالش می‌شود، اما درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی و انتصاب فوری جانشین فرماندهان به شهادت رسیده و از سوی دیگر دفاع مقتدرانه نیروهای مسلح، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.»

رئیس جمهور افزود: «مردم ایران اسلامی نیز در این مقطع تصویری بی‌سابقه و افتخارآمیز از رشادت، شهامت و صلابت به نمایش گذاشتند.»

او ادامه داد: «کار بزرگ‌تر و مهم‌تر را مردم ایران کردند؛ نقشه دشمن این بود که در فاصله کوتاهی از آغاز حملاتش، مردم ناراضی شده و به خیابان‌ها خواهند آمد و نظام جمهوری اسلامی ایران سقوط خواهد کرد، اما مردم نیز در برابر دشمن ایستادند و توطئه‌های او را بی‌اثر کردند.»

پزشکیان تأکید کرد: «حتی کسانی که مورد جفا قرار گرفته بودند و با آنان برخوردهای مناسبی صورت نگرفته بود، کسانی که در زندان بودند یا کسانی که با نارضایتی کشور را ترک کرده بودند نیز به دفاع از کشور برخاستند.»

وی با بیان اینکه «این سرمایه وحدت و انسجام که در این ۱۲ روز ایجاد شده به هیچ‌وجه قابل قیمت‌گذاری نیست»، افزود: «البته جای تأسف و شرمساری است که عده معدودی نیز خفت خیانت و وطن‌فروشی را به جان خریده و از یک رژیم وحشی، جنایتکار و نسل‌کش و کودک‌کش حمایت کردند.»

رئیس جمهور در بخش دیگری گفت: «درست است کسانی را که در این ۱۲ روز از دست دادیم، بسیار ارزشمند و عزیز بودند، اما وفاق و همدلی که به دست آوردیم بسیار گرانقدرتر است.» وی خاطرنشان کرد: «ایران متعلق به همه ما فارغ از نژاد، جنسیت، زبان، قومیت و مذهب می‌باشد و هر کس که علاقمند به خدمتگزاری به کشور و مردم است، باید صرفاً بر اساس شایستگی‌ها و توانمندی‌هایش مجال و فرصت خدمت داشته باشد؛ ملاک برتری افراد فقط برخورداری از تقواست و تقوا نه تعبد ظاهری، بلکه تعهد به انجام صحیح کارها و مأموریت‌ها است.»

پزشکیان همچنین تأکید کرد: «نباید اجازه دهیم بر اساس ظواهر یا تفاوت نظرات در حق افراد شایسته اجحاف شود.»

او افزود: «باید تلاش کنیم وحدت، انسجام و همدلی ایجاد شده در کشور را حفظ کرده و برای ساختن و آبادانی ایران از هیچ تلاشی دریغ نورزیم.»

رئیس جمهور با یادآوری اینکه «زندگی فانی است، اما عزت و شرف ابدی و باقی هستند»، اظهار امیدواری کرد: «خداوند ما را یاری کند تا در برابر این ملت شریف شرمنده نباشیم. ما بار سنگینی در عرصه خدمتگزاری بر عهده داریم و باید تلاش کنیم ایران را به نحوی که شایسته این ملت است، بسازیم. طی این مسیر نه با حرف که با عمل و اقدام ممکن است.»

وی در پایان به طرح محله‌محوری اشاره کرد و گفت: «هر کسی هر توانمندی دارد می‌تواند در محله خود ارائه و به حل مشکلات کمک کند، دولت نیز تمام قد از این تلاش‌ها حمایت می‌کند. در این مسیر مهم نیست که افراد لزوماً همسو با ما هستند یا نه و آیا باورهای آنها شبیه ما هست یا نه؟ مهم این است که باور داشته باشیم خدمت به مردم و رفع مشکلات آن‌ها موجب رضایت خالق است؛ معنای اسلام و تسلیم همین تلاش برای کسب رضایت خداوند در مسیر خدمت به مردم است.»

رئیس جمهور ضمن قدردانی صمیمانه از همه تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوران جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، گفت: «می‌دانم که از دست دادن عزیزان چقدر سخت است، اما زندگی جریان دارد و ما مأمور به تلاش برای ساختن آینده‌ای روشن برای کشور، مردم و فرزندان‌مان هستیم.»


نظرات

آخرین اخبار
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر