×
بین الملل
شناسه خبر : 233162
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 11:55
ترس آمریکا از جنگ فرسایشی

محمدکاظم انبارلویی:

ترس آمریکا از جنگ فرسایشی

انبارلویی نوشت: «جان مرشایمر، نظریه‌پرداز آمریکایی در مورد توقف تجاوز و نیمه‌کاره ماندن جنگ 12 روزه می‌گوید؛ ترس ترامپ و نتانیاهو از افتادن در تله «جنگ فرسایشی» پرچم تسلیم را بالا برد!»

نورنیوز - گروه بین‌الملل: محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی نوشت: «۱- جان مرشایمر، نظریه‌پرداز آمریکایی در مورد توقف تجاوز و نیمه‌کاره ماندن جنگ ۱۲ روزه می‌گوید؛ ترس ترامپ و نتانیاهو از افتادن در تله «جنگ فرسایشی» پرچم تسلیم را بالا برد!

جنگ فرسایشی چیست؟ جنگ فرسایشی یک راهبرد نظامی، برای فرسودن توان دشمن تا حد فروپاشی است.

تلفات نیروی انسانی ، انهدام تجهیزات و نرسیدن به اهداف اعلام شده جنگ، نشانه‌های جنگ فرسایشی است. هیچ قدرتی حاضر به قبول هزینه‌های این جنگ نیست.

جنگ فرسایشی گاهی باخت - باخت نیست. چون طرفی که چیزی برای از دست دادن ندارد طرف پیروز این نبرد است. جنگ ۳۳ روزه حزب‌الله با رژیم صهیونیستی ، نبرد طولانی طوفان‌الاقصی و نبرد پهلوانان و قهرمانان یمنی با آمریکا و رژیم صهیونیستی از جنس جنگ فرسایشی است.

نتیجه این نبرد از پیش تعیین‌شده است. دلیل؛ تجربه! جنگ ویتنام، جنگ افغانستان و جنگ عراق است.

۲- موضوع اصلی سفر نتانیاهو به آمریکا و رایزنی با ترامپ و ژنرال‌های ناتو همین ارزیابی و هزینه و فایده کردن نبردهای یک‌سال و نیم از طوفان الاقصی تاکنون بوده است.

نتیجه بررسی‌ها نشان می‌دهد ، تروریست‌های ارتش صهیونیستی در غزه و کرانه باختری خسته، فرسوده و فراری از جنگ هستند!

سرزمین‌های اشغالی به‌عنوان اصلی‌ترین پایگاه آمریکا در منطقه و خط مقدم این نبرد آخرالزمانی زیر ضربات کوبنده حزب‌الله، حماس و انصارالله یمن شخم زده شده است.

رژیم برای نجات از ضربات جبهه مقاومت، فرار به جلو کرده و شانس خود را در حمله به ایران با اهداف بلندپروازانه؛

الف - براندازی نظام

ب - نابودی تأسیسات هسته‌ای

ج - ضربه به توان موشکی و پهپادی

د - تجزیه قدرت نرم انقلاب و فروپاشی سرمایه اجتماعی امتحان کرد.

نتیجه‌ این آزمون، عبور از جنگ فرسایشی رفتن به سمت «بیچارگی» ، «نابودشدگی» و «له شدگی» بود. همین سه کلمه، کلیدواژه‌هایی بود که در پیام رهبری در کوران نبرد ۱۲ روزه عنوان شد.

حرف نتانیاهو در واشنگتن این بود، بحث جنگ فرسایشی نیست. بحث بحث «له‌شدگی» است. کافی است خرابی‌های تل‌آویو، حیفا و دیگر نقاط سرزمین‌های اشغالی را ببینید!

بحث پایان تاب‌آوری اجتماعی در شهرک‌نشینان و خوش‌نشین‌ها در سرزمین‌های اشغالی بود. بحث آوارگی در اردوگاه‌ها و فرار یا مهاجرت معکوس بود.

۳- حماسه پایداری و پایمردی ایرانیان در مقابله با تجاوز آمریکا ، یک تصویر روشن در تاریخ ماست. ما از هیچ جنگی استقبال نمی‌کنیم، در مقام دفاع ، چنین سلحشوری و قهرمانی را از ایران قوی تصویر کردیم.

به نظر می‌رسد دشمن از حالت نه جنگ نه آتش‌بس عبور کرده و شروط ملت ایران مبنی بر ترک مخاصمه را خواهد پذیرفت.

شروط ایران؛ پایان دادن به تحریم‌های ظالمانه، پرداخت خسارت از سوی دشمن، آزاد کردن پول‌های بلوکه ایران و ... است.

اگر دشمن زیر بار شروط نرفت معلوم است در تدارک فتنه دیگری است!

نیروهای مسلح و مردم باید خود را آماده نبرد بعدی کنند و آخرین ضربه را در زمین و هوا و دریا وارد کنند تا دشمن جنگ فرسایشی را فراموش کند و شروع کند به شمارش زخم‌های بی‌پایان این نبرد و دفن سربازان تروریست خود تا زمانی که مثل جنگ افغانستان و عراق سرش به سنگ هزینه‌های تریلیون دلاری بخورد.

ایران، عراق و افغانستان نیست. لیبی و سوریه هم نیست. ایران قلب تپنده مقاومت در برابر استبداد و استکبار جهانی است. تا ملت ایران و ملت‌های آزاده جهان در صحنه نبرد حضور دارند، این قلب سالم‌تر از هر زمان درست و منظم‌تر از همیشه می‌تپد.

۴- تجاوز ۱۲ روزه آمریکا به خاک ایران، یک جنگ فرسایشی بود. ترامپ به سگ زنجیری‌اش با توهم پیروزی در جنگ چند روزه برای سرنگونی نظامی دستور حمله داد.

آن‌ها که شکاف‌پنداری بین آمریکا و اسرائیل را باور کرده‌اند در توهم به سر می‌برند . ضربه آخر جمهوری اسلامی در چند ساعت به پایان پذیرش آتش‌بس و ضربه العدید نقطه پایانی بر آغاز جنگ فرسایشی ملت ما با آمریکا بود. این ضربات آن‌قدر کوبنده بود که تا مدت‌ها آن‌ها هوس تجاوز را از کله خود خارج خواهند ساخت.

آمریکا باید در برابر ملت ایران زانو بزند و به ماجراجویی تحریم‌ها و تهدیدها و تحقیرها پایان دهد اگر در این مسیر نیفتد و بخواهد یک بار دیگر شانس خود را در تجاوز به خاک ایران امتحان کند، باید نیروهای مسلح ملت ما درهای جهنم یک جنگ فرسایشی را بر روی ناتو باز کنند جنگی که آتش‌بس‌پذیر نباشد و توأم با شگفتانه رونمایی از نسل جدید پهپادها و موشک‌های ایران باشد.

جنگ فرسایشی را باید به دریا برد همان‌جا که مجاهدان یمنی پوزه آمریکا را به خون آلودند.

فراعنه آمریکا و رژیم صهیونیستی را باید در خلیج فارس و دریای عمان غرق کرد و شرّ آن‌ها را از سر بشریت کوتاه کرد.»


نظرات

آخرین اخبار
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد
بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شوراهای اسلامی روستا افزایش یافت
مقام آمریکایی: مذاکرات با ایران طبق انتظار پیش رفت