×
بین الملل
شناسه خبر : 233083
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 20:15
بسیاری در تلاش بودند تا مانع اقدامات و تلاش ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای‌ شوند+فیلم

ترامپ در دیدار با دبیرکل ناتو:

بسیاری در تلاش بودند تا مانع اقدامات و تلاش ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای‌ شوند+فیلم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در دیداری با مارک روته، دبیرکل ناتو، به بیان مواضع تند خود علیه روسیه پرداخت و از عملکرد تجهیزات نظامی آمریکا در حمله به ایران گفت. ترامپ همچنین از هزینه‌های جنگ اوکراین و ناامیدی از پوتین سخن گفت.

نورنیوز - گروه بین الملل: در ادامه تحولات بین‌المللی، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، عصر دوشنبه در کاخ سفید میزبان «مارک روته» دبیرکل ناتو بود. این دیدار در شرایطی انجام شد که تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو همچنان ادامه دارد.

ترامپ در آغاز دیدار خود گفت: «یکی از دلایل دیدار کنونی، ناراحتی من از روسیه است. اما یک روز دیگر درباره آن صحبت خواهیم کرد.»

وی با اشاره به نارضایتی‌اش از عملکرد روسیه افزود: «از دست روسیه بسیار ناراحت هستم. اگر تا ۵۰ روز دیگر به یک توافق دست پیدا نکنیم، تعرفه‌های سنگینی علیه روسیه اعمال خواهد شد. این تعرفه‌ها، ۱۰۰ درصد و تعرفه‌های ثانویه خواهند بود.»

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به جنگ اوکراین تصریح کرد: «امروز درباره موضوع دیگری صحبت خواهیم کرد. حدود ۳۵۰ میلیارد دلار هزینه جنگ اوکراین کردیم. این جنگ من نبود، این جنگ بایدن بود، دوست دارم این جنگ هرچه سریع‌تر پایان پیدا کند.»

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش ادعا کرد: «از رئیس‌جمهور پوتین ناامید شده‌ام. فکر می‌کردم ۲ ماه قبل به توافقی در اوکراین دست پیدا کنیم. بر همین اساس اگر تا ۵۰ روز دیگر به توافق دست پیدا نکنیم، تعرفه‌های ثانویه علیه روسیه اعمال خواهیم کرد.»

او همچنین تأکید کرد که ایالات متحده و ناتو درباره ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین به توافق رسیده‌اند: «ارسال سلاح به اوکراین با هزینه اروپا خواهد بود.»

اظهارات جنجالی درباره حمله به ایران

در ادامه گفت‌وگو، ترامپ به حمله نظامی آمریکا به ایران نیز اشاره کرد و گفت: «بما هترین تجهیزات نظامی، بهترین بمب‌ها را در جهان را تولید می‌کنیم. شما شاهد عملکرد تجهیزات نظامی آمریکایی در حمله به ایران بودید. به ایران حمله کردیم و هر ۱۴ بمب دقیقاً به اهداف خود اصابت کردند.»

وی در ادامه با ادعای موفقیت‌آمیز بودن این عملیات گفت: «دیگران می‌گویند که این حمله از صفر تا ۱۰، لیاقت نمره ۱۵ را دارد. این عملیات بسیار موفقیت‌آمیز بود.»

رئیس جمهور آمریکا در ادامه اظهارات ادعایی خود، افزود: «۲۴ سال است که بسیاری در آمریکا خواستار حمله به ایران بودند. خلبانان به من گفتند که بیش از ۲۰ سال است که برای این عملیات تمرین کرده‌اند اما شما به ما اجازه دادید این حمله را انجام بدهیم.»

او مدعی شد: «بسیاری در تلاش بودند تا مانع اقدامات ایران و تلاش‌های این کشور برای رسیدن به سلاحی هسته‌ای شوند.»

ادعای او درحالی است که  ایران و مقامات دولتی همواره تأکید کرده‌اند که کشور ما  به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست. حتی به اذعان مقامات دولت ترامپ، ادعای او علیه ایران بی‌اساس است و ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده و نیست.

 

توافق فروش تسلیحات آمریکا به اروپا در دیدار ترامپ و دبیرکل ناتو

در ادامه دیدار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با «مارک روته» دبیرکل ناتو، ترامپ اعلام کرد که توافقی مهم درباره فروش تسلیحات آمریکا به اروپا امضا شده است. او گفت: «اروپایی‌ها نیز می‌دانند آمریکا بهترین سلاح‌های جهان را تولید می‌کند. امروز توافقی امضا کردیم که در عمل، اروپا تسلیحات ما را خریداری می‌کند. آمریکا سلاح تولید خواهد کرد و اروپا آن را خریداری خواهد کرد. اروپایی‌ها ثروت بسیاری دارند.»

ترامپ همچنین تأکید کرد: «بهترین تسلیحات را به ناتو ارسال خواهیم کرد. بهترین تسلیحات را تولید خواهیم کرد و آن را به ناتو و کشورهای عضو آن ارسال خواهیم کرد.»


 

تاکید روته بر حمایت اروپا از اوکراین

مارک روته، دبیرکل ناتو، در واکنش به سخنان ترامپ، درباره اهمیت توانایی دفاعی اوکراین اظهار داشت: «اوکراین باید توانایی خود برای دفاع از خود دربرابر روسیه را حفظ کند. این طرح بسیار عظیم است. ترامپ روز پنجشنبه با من درباره این تصمیم تماس گرفت. ترامپ می‌خواهد اوکراین توانایی خود را حفظ کند و اروپا هزینه‌های آن را بپردازد.»

او در ادامه افزود:

«اروپا مسئولیت بیشتری را خواهد پذیرفت. کشورهای بسیاری از جمله کانادا، آلمان و انگلیس خواستار پیوستن به این طرح هستند. اوکراین تجهیزات بسیاری دریافت خواهد کرد. اگر جای پوتین بودم در اقدامات خود تجدیدنظر می‌کردم.»


تعرفه‌های 100% ای علیه روسیه تا 50 روز دیگر

پس از قدردانی «مارک روته» از ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «در پایان دادن به جنگ‌ها موفقیت بسیاری کسب کرده‌ام. به جنگ ‌های هند و پاکستان، رواندا و جمهوری دموکراتیک کنگو و صربستان و کوزوو پایان دادم. در موضوع جنگ غزه نیز پیشرفت بسیاری حاصل شده است. به جنگ ارمنستان و جمهوری آذربایجان نیز پایان دادیم.»

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که مقامات رسمی پاکستان و هند تاکید دارند ترامپ هیچ نقشی در حل مناقشه اخیر بین دو کشور نداشته است. همچنین در موضوع جنگ غزه، با وجود ادعاهای مکرر ترامپ، جنایات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

ترامپ در بخش دیگری از سخنانش درباره جنگ اوکراین گفت: «هنوز جنگ اوکراین پایان نیافته است. اگر رئیس جمهور بودم، این جنگ هرگز آغاز نمی‌شد. روزانه هزاران سرباز و غیرنظامی کشته می‌شوند. اگر تا ۵۰ روز دیگر توافقی حاصل نشود تعرفه‌های ثانویه علیه روسیه اعمال خواهد شد.»

او افزود: «اوکراین در هنگام شروع جنگ، هیچ شانسی برای پیروزی نداشت. تجهیزات ارسال شده به این کشور کمک بسیاری کرده است و آن‌ها شجاع هستند و با شجاعت درحال مبارزه هستند. روسیه حملات خود را تشدید کرده است.»


 

تأثیر توافق ناتو و اوضاع جنگ اوکراین 

مارک روته، دبیرکل ناتو که حمایت خود را از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ایران و کشتار غیرنظامیان ایرانی ابراز کرده است، در واکنش به سخنان ترامپ اظهار داشت: «اقدامات پوتین وحشتناک است. او درحال حمله به مناطق غیرنظامی است. او فقط اهداف نظامی را آماج حملات خود قرار نمی‌دهد. این وحشتناک است.»

در ادامه، دونالد ترامپ نیز گفت: «امیدوارم توافق شکل گرفته در ناتو روی پوتین تأثیر بگذارد. اوکراین هرکاری که لازم باشد را انجام خواهد داد. خواستار صلح پایدار هستیم.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین افزود: «جنگ اوکراین بسیار مرگبار است. کشتارهای صورت گرفته در این جنگ بسیار بیشتر از چیزی است که گزارش می‌شود.»

ترامپ در پایان با اشاره به روند مذاکرات درباره جنگ اوکراین، مدعی شد: «چهار مرتبه به توافق در اوکراین نزدیک شدیم. اما مذاکرات بدون هیچ حاصلی ادامه یافت.»


 

ترامپ: با پوتین صحبت‌ها به خوبی پیش می‌رود، اما همان شب موشک‌ها پرتاب می‌شوند!

دونالد ترامپ در ادامه گفت‌وگوی خود با دبیرکل ناتو، از برنامه ارسال تجهیزات دفاعی پیشرفته به اوکراین خبر داد. او گفت: «تجهیزات بسیاری همچون سامانه‌های پدافندی پاتریوت به اوکراین ارسال خواهد شد. کشورهای دیگر تجهیزات خود را به اوکراین ارسال خواهند کرد و آن‌ها جایگزین خواهند شد.»

ترامپ با تأکید بر اینکه جنگ اوکراین به او ارتباطی ندارد، ادعا کرد: «جنگ اوکراین، جنگ من نیست. من به‌دنبال پایان دادن به آن هستم. هیچکس در جنگ اوکراین پیروز نخواهد شد.»

در پاسخ به سوالی درباره مواضع متناقض خود نسبت به بحران اوکراین، ترامپ گفت: «هر یک موضع خاص خودمان را داریم. هدف ما دفاع از آمریکا است. اما داشتن اروپایی قدرتمند مسئله خوبی است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به ارتباطات خود با رئیس‌جمهور روسیه گفت: «برای پوتین عاقلانه خواهد بود که مواضع خود را تغییر دهد. اقتصاد روسیه درحال نابودی است. برای او خوب خواهد بود که کشورش را نجات دهد. روسیه از پتانسیل بسیاری برخوردار است. با پوتین به‌طور مکرر صحبت می‌کنم و هربار پس از صحبت‌هایم با او با خود می‌گویم که چه صحبت خوبی داشتیم و پس از آن شاهد حمله موشکی به اوکراین هستم.»

او ادامه داد: «صحبت‌هایم با پوتین همواره دلنشین بوده است، اما همان شب به اوکراین حمله می‌شود. گفت و گوها پس از پند بار دیگر معنی نخواهد داشت. پس از تماس‌هایم با پوتین به همسرم می‌گویم که صحبت خوبی با پوتین داشتم و او به من می‌گوید که همین لحظه به یک شهر دیگر در اوکراین حمله شده است. پوتین فرد سرسختی است. او بسیاری را گول زده است. او من را گول نزده است، اما از جایی به بعد، صحبت فایده‌ای ندارد و باید اقداماتی صورت بگیرد.»


 


اخبار مرتبط
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 09:30
تکرار دوباره ادعای دروغین ترامپ: ایران ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد! + فیلم
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اظهار کرد که اگر به ایران حمله نمی‌کردیم ظرف دو ماه به بمب هسته‌ای دست پیدا می‌کرد.
ناتوانی ترامپ در پایان جنگ اوکراین و افزایش فشار آمریکا بر روسیه
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 18:45
ناتوانی ترامپ در پایان جنگ اوکراین و افزایش فشار آمریکا بر روسیه
کارشناس «باشگاه گفت‌وگوی والدای» در واکنش به تصمیم آمریکا برای از سرگیری ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین، معتقد است که این اقدام با هدف افزایش فشار بر روسیه و مجبور کردن مسکو به توقف درگیری‌ها انجام می‌شود، اما احتمال پذیرش چنین شرایطی از سوی روسیه بسیار کم است.
دبیرکل ناتو امروز برای دیدار با ترامپ به واشنگتن می‌رود
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 16:55
دبیرکل ناتو امروز برای دیدار با ترامپ به واشنگتن می‌رود
در ادامه حمایت‌های غرب از اوکراین، دبیرکل جدید ناتو امروز با ترامپ در واشنگتن دیدار می‌کند. این دیدار در حالی انجام می‌شود که ترامپ از قصد خود برای فروش تسلیحات پیشرفته به متحدان ناتو خبر داده و اعلام کرده آن‌ها هزینه کامل را پرداخت خواهند کرد.
نظرات

آخرین اخبار
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ آغاز مراسم وداع و بدرقه «رهبر شهید»؛ محل خاکسپاری مشخص شد
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران
رسانه‌های صهیونیستی: نتانیاهو به پایان سیاسی خود نزدیک می‌شود
واکنش کولینا به جنجال داوری در بازی آرژانتین و مصر
فاجعه در ایلام؛ جان‌باختن دو مادر در «بیمارستان کوثر»
رایزنی قطر با عربستان، ترکیه و امارات درباره تحولات منطقه
قالیباف: خروش مردم عراق، «اعلامیه خونخواهی» و مهر تأیید بر راه رهبر شهید بود
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور